2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok geçmiş olsun, belki enfeksiyon yoktur, kulakda enfeksiyon çok ateş yapar çünkü canım... Sana tavsiyem doktorun verdikleri dışında birşeyler kullanma, kulak içinde birikecek şeyler iyileşmenide geciktirir. İnşallah ufak kürlerle atlatırsın, aman dikkat et kendinede bebişede...

Canım okudukça midem kasıldı yeminle... Sen ne kadar olgun, sabırlıymışsın... Allah gönlüne göre bir hayat versin size eşin ve yavrunla inşallah. Anneliğinle o kadıncağızıda utandırırsın.

30. haftadan sonra girmesi normalmiş, benimde aynı donemde baş aşağı dondü bebeğim. Doğum pozisyonu ve bebeğin baş aşağı dönmesi farklı şeyler, o yüzden sana daha erken demiş olabilirler. Bebek doğum kanalına başını ittirir pozisyonda yerleşince doğum pozisyonu oluyor. Bizimkiler şuanda baş aşağı dönükler, doğum yaklaşınca kanala girecekler.

Hamilelikte hormonlar kadınları dahada ehlileştirir derler, bu zihniyette bir kadın olabilir mi hayret ettim. Karşısındakinin hamile olduğunu hadi diyelim empati yapamadı, yaşamadı bilmiyor ama kendiside hamileyken bu nasıl bir bedduadır, ağzım açık kaldı. Allah bu insanları çıkarmasın karşımıza...

bencede anne başka kaynana bambaşkaDD annesiyle rahat eder insan,düşkün sorma kendinide pek sever,benim annem bizim için ölür bile ama bu kadın çok değişik eşim doğudaydı ilk evlendiğimiz yıl döneceği zaman dedi anne gelde beraber toplayalım evi 1 haftada kal dedi amaann oğlum can tatlı ben oralara gelemem dedi evlat bu yani düşünebiliomusun terörist falan olur otobüste sen arabana bin gel dedi.benim annemde oğluummm dedi haberi yok bundan gel de geleyim beraber döneriz dedi aradaki farka bak annem el o annesi,çok bencil bi kadın

Biz de seni özledik canım. Sen ve bebişin iyi olun da özlem bir şekilde giderilir.Kilon konusuna gelince belki ödemin varsa o inmiştir canım panik yapma hemen. Cuma günü bizi haberdar et gidişattan.

kesinlikle cok baska aynen annemde bizim için evlatları için ölür hep ilk önce bizi düşünür canım benim yaa
ayy ne bencil bi kadınmış yaa evladına bişiy olsa Allah korusun sen nasıl yaşıcaksın ne tatlı canı varmışş :44:
vicdan sahibi olmak bambaşka bişiy canım sonucta annelerimiz eşlerimizide düşünmek zorunda biz evlatları canları onlara emanetiz

Ne kaynatmışsınız yineeee, yetişmek başarı hakkatten :)

Hepsini okuyamadım dilerim iyisinizdir hepiniz. Kızlar yaa evimde duvarlarda ayna asılıydı çift taraflı bantlarla. Aynaları çıkarttım bantlar kaldı, sıcakla çıkar diyo nette ama çıkmıyo, öneriniz var mı ?

Bu arada ben normal doğum yapabilirmişim. Eski doktorumu kınıyorum oğluş büyümeye devam. Bu arada İzmir li arkadaşlara bi haber vereyim Çınarlı bu ay sonu itibariyle sgk anlaşmalı oluyormuş yeni doktorum söyledi. 1.200 TL Çınarlı hastane ve doktor ücreti içinde. Yenidoğan yoğun bakımı da var artık. bilgilerinize

4 çocuk mu aldırmış canım? ne zoru varmış? katliam gibi bir şey.. tövbe Yarabbim...

Daha önce kime gidiyordun canım? Normal doğum yapamayacağını mı söylemişti? Çınarlı'da hangi doktora gittin? Soracaklarım bu kadar

canım bizm evdede çivi çakılı değildir aynalar cerceveler hep o yılısık bantla yapıştı kocam sağolsun.. cok zor cıkıor. eğer çift taraflı beyaz köpüklüyse bıcak gibi bişeyle kazıosun ama duvarlarda kazıntısı kalıo duvarı söküo kızımn odasında tablo vardı kocam onu söktü bantları kasıdı duvar bozuldu beyaz alçı sürdü ama boya yapılınca sırıttı alttan orayıda dalalrla kapattı

Daha önce kime gidiyordun canım? Normal doğum yapamayacağını mı söylemişti? Çınarlı'da hangi doktora gittin? Soracaklarım bu kadar

İrenbe Aral Bey e gidiyordum. Fiyatı her ay soruyorum 37. haftada konuşuruz diyip duruyodu. Bi de ben de vajinal siğil çıktı hamileliğimin 3. ayında, bağışıklık sistemimin çökmesinden kaynaklanıyomuş. Enfeksiyon geçirdiğin için normal yapamazsın demişti. Geçen bir arkadaşımla konuştum o da hamileliğinin 5. ayında siğil çıktığını ama normal yaptığını söyleyince Reşat Bozoklar a gittim. Hiç bir mahsur yok dedi normal doğurmanda. Bir de doktorsitesi nde 2 doktora yazdım durumumu onlarda normal yapabilirsin sonuçta şu an enfeksiyon yok dedi. Oğlum dönerse şayet normal olacak inşallah. Doktordan çok memenun kaldım, ben sormadan sıraladı herşeyi. Çınarlıyı da söyleyince uçtum resmen :))

anaaammm. Bizde de bunları sökmeyelim dedi eşim, kalsın yenilerini alırım. Söktüm aynalar çıktı beyaz köpüklü kısımlar hala duvarda ve çıkmıyo. Kocam beni öpcek gelince sözünü dinlediğim için :)))

Ayy bu kAynanalardan nwfret ettm..ben suan kadinn suratini gec sesini duymk istemiyrm anali kizli utanmadn beni sikayet ettilr gorumcm aramis acmamism kadini ac birakmism kocami ustume saldilar ya su halimle gunlerce agladim kasildi bebism..kndi torunu degil sanki maddi destek yok manevi destek yok maddi manevi kostek var.bn smdi annemde kaliyrm esimn cekmleri oluyo ve is ypmam yemek ypmam yasak doktor yasakladi oglu yalnz kalmis..gorumcelerm bni arama bhanesiyle laf sokuyolar..hamile olan erkegn yptgi isten hayrmi gelir diyo kocam ypiyodu ya..bni hep onunla kiyasladilar bi hamile benmiymismm ..obur gorumcemde kardesnden icn agrisi siziso var hala kosturuyo hc oturmaz diyo ben oturuyorm ya...bunlarn hcbrini evime sokmicm yaklastrmicm bebegime..evime geldi annesi sigara yakti geziyo kocama dedm annen balkonda icsn diye..oglu varkn balkonda icti ertesi gun odaya gecms fosur fosur iciyo..gne bsey demdm seni hesaba almiyrm diyo kisaca..o gun gtms dolmustn inmis bni kocama sikayet etmis...igreniyrm ve nefret ediyrm artk kadndan allah muhtac etmesn

God of mercy çift taraflı bant speragumla çıkıyor ama onu bulamazsın. Asetona benzer bi madde olduğu için sanırım aseton çıkarır gibi geliyor dene istersen

Nasılsa olan olmuş bir de buzla çıkarmayı dene istersen. Yapışkan şeyler sıcakla daha da yayılır ama buz toparlar.Ben bi yere sakız vs. yapıştığında hep buz kullanırım.

Yaaa çok şaşırdım irenbe için çok olumlu yorumlar duymuştum özellikle de normal doğumu desteklemeleri yönünde. Neyse ki fazla aramadan kafana göre doktor bulmuşsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…