- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #33.441
kızlar kulağım iltihaplandı 2 gündür uyuyamıyorum...damla kullanıyorum,minoset içiyorum kar etmiyor...doktora gittim...kültür aldı ona göre antibiyotik verecek,şurada 50 günüm kaldı antibiyotiksiz geçiremeyeceğim ona yanıyorum...bitkisel bir çözüm öneriniz var mı?ılık zeytinyağı damlat işe yarar diyorlar ama yanlışbir şey de yapmak istemiyorum....duşta-denizde kulağınızı tıkayın aman diyeyim..hormonlar gebelikte iltihap riskini 2 katına çıkarıyormuş....kulak ağrısı da öyle kötü ki...tüm gece ağlamaktan helak oldum...bir de yüzüm bile şişti..sanki tüm dünya kulağıma kaçmış
Cok geçmiş olsun, belki enfeksiyon yoktur, kulakda enfeksiyon çok ateş yapar çünkü canım... Sana tavsiyem doktorun verdikleri dışında birşeyler kullanma, kulak içinde birikecek şeyler iyileşmenide geciktirir. İnşallah ufak kürlerle atlatırsın, aman dikkat et kendinede bebişede...
seni o kadar iyi anlıyorum ki u anda onların tavırları aldıkları dediği her cümleye sinir oluyorsun ama akinleş canım benim insanın elinde olmuyor biliyorum ama sana bişey olsa böylelerinin üzüleceği yok yine kendimize kendimiz zarar vermiş oluyoruz. bunlara her lafı de anlamaz salağa yatar kafalarınma bile takmazlar çünkü bizi sallamıyorlar akıllarınca. belliki duygu sömürüsünü çok seviyor eşini araya koyacağıuna kendin ver cevabını ne de olsa eşinin ne yazık ki annesi ve eşin kıyamayacak.benim annemde aynı senin kayınvalide bana erkek doğuramadın mı dedi kızdan hayır mı gelirmiş diyor embesil dedim içimden. hasta olduğunda 27 gün hastanede ben baktım düşün birde.çöp alıp sağ aldımn diye övünmesine fırsat verme sakın. diyorum ya şimdi çocuklarımızı sevmiyorlar doğurunca bizden çok seviyor gibi yapacaklar karışarak. ben geldiğimden beri doğru düzgün yemek yiyemedim evde yarı açım desem yeridir kendi annem birde düşün. öfkeden gebertesim gelmiyor desem yalan olur. para şey gibi cimrilikten bişey almaz ben alsam benden önce biter sıra gelmez kardeşime yedirmekten. eşim ev tuttu etti depozito komisyon evin boyası taşıma parası birde bebek masrafları derken sıkıştı çocuk sormuyor bile yetti mi parsı diye.neymiş hacılığa gideceklermişde param yetmezse arabayı satıcam diyor sinirli sinirli niye siz vermiyonuza getirerek bana sabah. boğsam az gelir o kaar yani öfkem.salak gibi bana dün o kıyafetler sıkı sıkı giydiğin utanıyorum sen yanımda yüyürken dedi ökz işte naparsın görende babasız çocuk sanar lafına baksa.offf off bir bitse şu dertler hamilelik hayırlısıyla alsak kucağımıza ben kapıyı kapatıp oturucam evimde bunların yüzünü görmeyeceğim ya o günleri düşünüp mutlu oluyorum şimdiden
Canım okudukça midem kasıldı yeminle... Sen ne kadar olgun, sabırlıymışsın... Allah gönlüne göre bir hayat versin size eşin ve yavrunla inşallah. Anneliğinle o kadıncağızıda utandırırsın.
bebeği doğum pozisyonuna giren var mı?
doktor artık dönmez baş aşağı doğuma kadar devam ederdi.
Kimiside ay çok erken dönmüş dikatli ol falan diyip içimi daraltıyor
hiç takmıyorum allaha şükür herşeyimiz iyi gidiyor ?
30. haftadan sonra girmesi normalmiş, benimde aynı donemde baş aşağı dondü bebeğim. Doğum pozisyonu ve bebeğin baş aşağı dönmesi farklı şeyler, o yüzden sana daha erken demiş olabilirler. Bebek doğum kanalına başını ittirir pozisyonda yerleşince doğum pozisyonu oluyor. Bizimkiler şuanda baş aşağı dönükler, doğum yaklaşınca kanala girecekler.
Ahh ahh anlatayim da halinize sukredin...
Gorumcem benden yaklasik iki sene once evlenmis. cocugu yapamamislar, ugrasiolar. ben evlendim ertesi ay hamile kaldim. cok sukurki oda kaldi. tabi kisa surede hamile kalinca baslayan cirkin ithamlardan soz bile etmiorum. bu defa cinsiyet yaristrmaya girdiler. oglan diye gebercekler tabi. rabbim bana oglani layik gordu ona da kizi. oyle bi zaman dilimi geldiki benim niye kizim olmuyo diye uzulmeye basladm. ama bunlar kiz cocugunu yere goge sigdiramiolar bi gormeniz lazim. oglani da zuppe ise yaramaz ettiler. allah yukarda. ne deyimki. gorumcemin eltiside bikac ay once oglan dogurdu. normal dogum istiyodu kadincagiz. bnm gorumce de korkudan sezeryan istiyo. kaynanasi iki gelini kiyaslamis, bnm gorumceye sende normal dogur bak eltin ne iyi yapio demis diye eltiye bi beddua etti. insaaalllaaaahhh bebegin basi buyuk olurda normal doguramaaaazzz dedi. gercekten de tuttu bedduasi :-(
simdi konusmuyoruz cok sukur. gozu goturmedi cunku abiyle de kotu oldu hasetinden. rabbime havale ediorum. cocugumu insan gibi bi haladan mahrum biraktigi icin...
Hamilelikte hormonlar kadınları dahada ehlileştirir derler, bu zihniyette bir kadın olabilir mi hayret ettim. Karşısındakinin hamile olduğunu hadi diyelim empati yapamadı, yaşamadı bilmiyor ama kendiside hamileyken bu nasıl bir bedduadır, ağzım açık kaldı. Allah bu insanları çıkarmasın karşımıza...