2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keçeli kalem dağılmıyo mu boyarken? Ay ne iyi fikirmiş :) Peki ıslanırsa, yıkanırsa etrafına bulaşmaz mı acep?

canımcımm bende cvp verebilirim buna çünkü tavşanlarımın gözlerini falan keçe kalemiyle yapmıştım.. keçe kaygan olmadığı için akma gibi birşey olmuyor.. ıslanırsa ne olur bilememm ama ıslanmazsa iyi olur

resim isterisssss reeeesimmm isteriiiissss

hadiiiiiiiiii resimmmmmmmmmmmmm .. illaa resim diye çığlık mı atalım burdaaa.. bunu anlatmadan önce resmini atman gerekirdi buraya

Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelince Cucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını

Son düzenleme:
selam kızlar az önce doktordan geldik kızım halen dönmemiş ya kilosu 1653 gram doktor iyi dedi. 28. haftada dönebilirdi dönmemiş dedi 35. haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş biz şuan 30 haftalıkmışız 15 gün sonra tekrar geldi. ben dönmüştür diye umut ediyodum dönmemiş ya moralim bozuldu azcık bizim gibi olan varmı

Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelince Cucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192

aaaa gerçekten çok hoş arasta ben çok beğendim odayıda sabırsızlıkla beklıyoruz benımde avize kaldı bıtek oda gelsin paylaşıcam

Eki Görüntüle 738192

Güle güle kullanın canım bence renklerin uyumu harikaaaa olmuşş vallaaa.. seçtiğin tonlar oldukça açık ve birbirine çok yakışmışş.. 10 üzerin den 10 .. perdeci görsün renk uyumunu

Eki Görüntüle 738192

cok güzelll olmuşşşşş canım cokta uyumlu perdeci halt etmiş vizon rengimi diolar ona bende tam bilmiyom her ne renkse cok yakışmış benceee odanın geri kalanını en kısa zamanda bitince bekliyossssssssss

aaaa gerçekten çok hoş arasta ben çok beğendim odayıda sabırsızlıkla beklıyoruz benımde avize kaldı bıtek oda gelsin paylaşıcam

Güle güle kullanın canım bence renklerin uyumu harikaaaa olmuşş vallaaa.. seçtiğin tonlar oldukça açık ve birbirine çok yakışmışş.. 10 üzerin den 10 .. perdeci görsün renk uyumunu

cok güzelll olmuşşşşş canım cokta uyumlu perdeci halt etmiş vizon rengimi diolar ona bende tam bilmiyom her ne renkse cok yakışmış benceee odanın geri kalanını en kısa zamanda bitince bekliyossssssssss

Sağolun canlarım benim :) Valla takmaya gelen çocuk abla ne güzel renkler seçmişsin çok farklı olmuş dedi. Taktıktan sonra perdelerin karşısına geçip baktı şöyle bir hayran hayran. Dedim patronuna gidince söyle bunları Anlamadı tabi benim neden öyle dediğimi ben de uzatmadım. Şu oda gelse de artık bütünüyle yerleştirsem, çok zevkli

Üzülme canım birşey olmaz, biz 34 teyiz benimki de dönmedi hala...
Doktorumuz bundan sonra dönmesi biraz zor dedi, büyüdüğü ve su azaldığı için dönemeyebiliyorlarmış ama belli olmaz son hafta dönen bebeklerde var dedi.

Zaten ben sezeryan olacağım için sıkıntı yok ...
Doktor amcamız dönmezse " totosundan tutup alırız , ne olacak dünyayı ilk totosu görür birşey olmaz dedi

Çok güldük hepimiz

Teşekkür ettimmmm :) Yıkanmicak aksesuarlarda kalem kullanayım en iyisi :)

Eki Görüntüle 738192

Çok hoş ve naturel durmuşşşş güle güle kullanın canım

Eki Görüntüle 738192

Çok güzel olmuş canımmm grinin yanındaki gül kurusu mu tam seçilmiyor :) Bu arada odadan haber yok mu nolmuş tıra

fotoları koy ufkumuzu aç hatta fotolardan bi de perdeciye gönder onun da ufku açılsın

canım ben normal doğum istediğimden dönmesini istiyorum :) inş döner benim zilli kızım

canım ben normal doğum istediğimden dönmesini istiyorum :) inş döner benim zilli kızım

Döner canım inşallah , şimdiden dert etme bunları daha çok var... Sağlıklı olsunlarda sezeryan olsun ne olacak...

Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah....

Mübarek ramazan ayında doğuracağız çoğumuz, bu bile mutlu ediyor beni

kızlar ben kendimi termosifon gibi hissediyorum.... az önce çivi gibi suda duş aldım çıktım giyindim başladım yine kaynamaya.. bu ağustos ayı gelicek ama bakalım nasıl olucak.. 2. bebeğimi ilkbaharda doğacak şekilde ayarlamaya çalışcam.. tabi ağustosa kadar hamileliğe töbe etmezsem..

Çok hoş ve naturel durmuşşşş güle güle kullanın canım

Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun

Çok güzel olmuş canımmm grinin yanındaki gül kurusu mu tam seçilmiyor :) Bu arada odadan haber yok mu nolmuş tıra

Gül kurusu değil canım yaa. Sütlü kahveye de benziyo, beje de benziyo ama değil adını bilmiyorum rengin. Skalada gördüm ve bu olsun dedim keşke baksaydım adına Eşyaya gelince bizimki bu gelen tıra sığmamış, çok sipariş varmış, bir sonraki tırla çıkacakmış. Buna kim inanır Sinir olmıycam gayet sakinim

Canim güle güle kullanın. Renkler çok uyumlu çok guzel olmuş . Doğal görünümlü ama çarpıcı sık :)

Teşekkür ederim parmecim, diğer parçalar da hep buna yakın renkler, bakalım bütün halde nasıl olacak ben de merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…