- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.861
Keçeli kalem dağılmıyo mu boyarken? Ay ne iyi fikirmiş :) Peki ıslanırsa, yıkanırsa etrafına bulaşmaz mı acep?
resim isterisssss reeeesimmm isteriiiissss
güle güle kullanın canımm....ne renk kullandın bende merak ettim simdiiiiiiigercekten renklerden korkmamak lazım hele cocuk odasındaaa benimde sepet beşiğim geldi bende cok beğendimmmmmm ayaklarını kuramadım kociş gelsinde monte etsin cok seker amaaa yaa annesinin meleği ne zaman uyucaksın bunun içinde diyip diyip gülümsüyorum
hadiiiiiiiiii resimmmmmmmmmmmmm.. illaa resim diye çığlık mı atalım burdaaa.. bunu anlatmadan önce resmini atman gerekirdi buraya
Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelinceCucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192
Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelinceCucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192
Eki Görüntüle 738192
aaaa gerçekten çok hoş arasta ben çok beğendim odayıda sabırsızlıkla beklıyoruz benımde avize kaldı bıtek oda gelsin paylaşıcam
Güle güle kullanın canım bence renklerin uyumu harikaaaa olmuşş vallaaa.. seçtiğin tonlar oldukça açık ve birbirine çok yakışmışş.. 10 üzerin den 10.. perdeci görsün renk uyumunu
cok güzelll olmuşşşşş canım cokta uyumlu perdeci halt etmişvizon rengimi diolar ona bende tam bilmiyom her ne renkse cok yakışmış benceee odanın geri kalanını en kısa zamanda bitince bekliyossssssssss
selam kızlar az önce doktordan geldik kızım halen dönmemiş ya kilosu 1653 gram doktor iyi dedi. 28. haftada dönebilirdi dönmemiş dedi 35. haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş biz şuan 30 haftalıkmışız 15 gün sonra tekrar geldi. ben dönmüştür diye umut ediyodum dönmemiş ya moralim bozuldu azcık bizim gibi olan varmı
canımcımm bende cvp verebilirim buna çünkü tavşanlarımın gözlerini falan keçe kalemiyle yapmıştım.. keçe kaygan olmadığı için akma gibi birşey olmuyor.. ıslanırsa ne olur bilememm ama ıslanmazsa iyi olur
Eki Görüntüle 738192
Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldımFon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel
Eki Görüntüle 738192
Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldımFon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel
Üzülme canım birşey olmaz, biz 34 teyiz benimki de dönmedi hala...
Doktorumuz bundan sonra dönmesi biraz zor dedi, büyüdüğü ve su azaldığı için dönemeyebiliyorlarmış ama belli olmaz son hafta dönen bebeklerde var dedi.
Zaten ben sezeryan olacağım için sıkıntı yok ...
Doktor amcamız dönmezse " totosundan tutup alırız , ne olacak dünyayı ilk totosu görür birşey olmaz dedi
Çok güldük hepimiz
canım ben normal doğum istediğimden dönmesini istiyorum :) inş döner benim zilli kızım
Çok hoş ve naturel durmuşşşş güle güle kullanın canım
Çok güzel olmuş canımmm grinin yanındaki gül kurusu mu tam seçilmiyor :) Bu arada odadan haber yok mu nolmuş tıra
Canim güle güle kullanın. Renkler çok uyumlu çok guzel olmuş . Doğal görünümlü ama çarpıcı sık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?