2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rus Takvimi Nasılmış :)

eşinin senın doğum tarıhlerını yazıyosun birde son sat gunu cıkıo google yaz rus takvimi die bak canım gerci benım ki daha kararsız sanıım:):):) birinde kız birinde erkek :)saka bi yana rabbım neylerse guzel eyler sağlıklı olsunda hiç önemi yok tabıı merakta etmeden gecemıyoruz:)

inşallah bırakırsın ve hayatın boyuncada içmezsin arkadaşım snn için dua edicem..ben normaldede sigaranın kokusunu dahi sevmiyorum ki bi de hamileyken karnında bir canlı varken içilsin..neyse ben bu konuda baya bir yeşilaycıyım şimdi bir sayfa yazabilirim bu arada 2. gebeliğim ama yine de heyecan ve aynı duyguları yaşıyorum böyle olacağını düşünmemiştim.. bu arada canımın çektiği şeyler varrr aklıma gelip hayal kuruyorum aşermeye başladım

kızlar hepinize ii sohbetler bana inanılmaz ağırlık çöktü uyuyayım biraz diorum ama sanırım sabah acarım gözlerimi buaralar böyle bakalım esimde yok tembellik yapayım hepiniz allah a emanet olun bebişlerimizde allah emanet öpüldünüz

hayırlı geceler güzel anneler

CANIM oncelıkle gecmıs olsun..cok uzuldummm gercekten...allah yardımcın olsunn.ıns dr yanılmıstır...istersen bı baska dr daha gorunn..nasılolsa bebegın hala karnında...bızım bı arkadasa olmustuu.kızın ılk hamılelelıgının 4 ayında yok kalp atıslarını duyammaıs yok kese yamukmuss falan fılan... dr.kurtaj yapmıs almıs bebegıı.6 ay sonra tekrar hamıle kaldı yıne 4 ayda kalp atıslarını duymadım,sende bı sıkıntı var arasırmak lazım,bunuda alalım dedi.kızın canına tak ettı baska dr gorundu sımdı o bebek dogdu vee 6 aylık..kımın ne olacagı bellı olnazz

bak bunları duyunca gidemedim tabii ki istersen 10 cocuğun olsun hamilelik o heycan hep aynı canım gerci hiç yasamadım ama:)böyledir die düşünüyorum ..ay deliricem bulantılar as ermeler bende bişey yok hayal kurma imkanın varsa git al canım yada esin alsın hamılelıyın keyfini sür ay ben as ersem varya bunca yılın acısını cıkarırım herhalde allah ta bilio işte bana bunları yasatmıyo töbe töbe bende yasamak istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorum

gecmış olsun canım...bence once kafanı rahatlatt...sen ıyı olmazsan bebekde ıyı olmaz...stres yapmamaya calıs...dusunmee....pozoıtıf oll..kafanı dagıtmak ıcın bol bol hıkaye okuu...bıde gebelıkel fazla arastırma yapma..hayırlısıyla kontrole gıtıgındeıyı sonuclar alırsınn...yemene icmene dıkkat att

aşrdiğim şeylerde hep mevsiminde olmayan şeyler..ismini söylemeyeceğim başka arkadaşların canının çekmesini istemem ama yaz meyvesi ikiside..ilk gebeliğimdede kaç ay beklemiştim onu yemeyi ve ilk çıkar çıkmaz eşim alıp getirmişti hep hayalini kurardım yemenin..ah ah cnm neler çekiyor ama yapan yok çocuğumu zor doyuruyorum mutfağa giremiyorum mide bulantılarımdan ah canımm

kızlar ben doktora gııtım cok sukur bebegımın kalp atıslarını duydumm...ama gordum desem daha ıyı olur tabıkı...ultrasonla karnımdan baktı..kanama alanı yokk dedı cok sukur.kesem buyumus.duzgun konturları var.kanama alanları kese kenarlarında badem seklınde oluyormuss..cok sukur bende yokkmuss...bebek sag tarafa tutunmus dedıı...ama tabıkı dun gecekı kanlı akıntının da olması dusuk tehlıkesını var oldugunu gosterırı bıze dedı..o yuzden dıkkatlı olmam gerektıgını soyledıı...bebegım sımdılık 9,8 mm..10 hafta da gel ıkılı test yapalım dedı...ondan sonrada vıtamınlere baslayalım dedı...kendımı uzmeyecegımm.bol bol dınlenecegımm,evım umrumda degıll afedersınız b..kk gotursun umrumda degıı..ben bu bebegı hayırlısıyla ıstıyorummm...bebısım bu arada 7 +1 mıs..sata gorede 7+2..olsunn!!!!bıde sızdede oylemı oluyor kızlar burda neden bır hafta fazla gıdıyor gebelık haftası anlamadım...sat tarıhı 20 kasım

gebeliğinde sorun olan tüm arkadaşlarım inşallah herşey yoluna girer ve hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız .. geçmişi fazla okuyamıyorum o yüzden tek tek yazamıyorum

ay alemsın sen ya az kaldı ben tahmın ettim zaten neler oldugunu ama buyuk marketlerde organık bölümünde var ikiside hatta hepsi canım

Slm kızlar.En son iki hafta önce doktora gittim bir ay sonra tekrar gel dedi ama yarıyıl tatiline gidince daha iy ibir doktora gitmek istiyorum.Buradakilere pek güvenim yok açıkçası. Yani 8 haftalıkken gittim.Rutin nedir?

şükür arkadaşım çok sevindim senin adına ..bnmde sat 4 kasım ama bebeğim geriden gidiyor çünkü adetim 35_37 günde bir oluyordu bu yüzden geç döllenme olabiliyormuş..

canım sen kendını hiç yorma bebeğin sen önemlisin evi ne yapacaksın kalsın öyle dinlen :) benım de 7+4 bu gün ama dediğin gibi 1 haafta önden gidiyor

:))) büyük markete gidebilirsem buluruz inşallah canım neler çekiyor yaa

ay ben bu sefer gecekten yatıorum gözlerımı acamıyorum cift görmeye basladım..rabbım herkese sifa versin ben yok üzülüyorum çok etkileniyorum hersey bizim için ama yine insanın bir yanı korkuyo rabbım bizi tamamına erdırsın inş sen gitme markete buaralar eşine yazık olur eşine ...sen iste eşin alsın :)

hadi canım sen yat dinlen biraz kendine iyi bak iyi uykular:)

şükür arkadaşım çok sevindim senin adına ..bnmde sat 4 kasım ama bebeğim geriden gidiyor çünkü adetim 35_37 günde bir oluyordu bu yüzden geç döllenme olabiliyormuş..

cok sukur canım!dualarım ve dualrınız sayesınde...benım kontrol ettıgım dıger butun sıtelerde 7 hftalık 2 gunluk gozukuyor..nedense burda 8 hafta 2 gunluk dıyor...sızde boyle olmadımıı..doktorla dıger sıteler arsında 1 gun oynadı sadece...en ıyısı buranın tarıhını bır hafta gec yazayım 27 agustos gozukuyo ama 3 eylul yarsam 7 haftalık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…