- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.541
Rus Takvimi Nasılmış :)
Arkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(
kızlar hepinize ii sohbetler bana inanılmaz ağırlık çöktü uyuyayım biraz diorum ama sanırım sabah acarım gözlerimi buaralar böyle bakalım esimde yok tembellik yapayım hepiniz allah a emanet olun bebişlerimizde allah emanet öpüldünüz
hayırlı geceler güzel anneler[/QUOTE
hayırlı uykular size
inşallah bırakırsın ve hayatın boyuncada içmezsin arkadaşım snn için dua edicem..ben normaldede sigaranın kokusunu dahi sevmiyorum ki bi de hamileyken karnında bir canlı varken içilsin..neyse ben bu konuda baya bir yeşilaycıyım şimdi bir sayfa yazabilirimbu arada 2. gebeliğim ama yine de heyecan ve aynı duyguları yaşıyorum böyle olacağını düşünmemiştim.. bu arada canımın çektiği şeyler varrr aklıma gelip hayal kuruyorum aşermeye başladım
slm kızlar galıba bu aralar aranızdakı son günlerımız bugun kanamam oldugu ıcın doktora gittim kese düzgün degil hemde haftasına göre kücük dedı dha önce gittigim doktor 4 haftalık demıstı ben 7 haftalık dıye hesaplamama ragmen buda o oyle olabılırde yada gelısmıyordur dedı canım cok sıkıldı ilac verdı gönderdı hazırlıklı ol düsebilir dedibide akraba mısınız diye sordu 2 düsük olunca tüm doktorlar soruyor ben bile düsünmeye basladım acaba akrabaglık varmıdır diye(esim tokatlı ben silivriliyim)...
bak bunları duyunca gidemedim tabii ki istersen 10 cocuğun olsun hamilelik o heycan hep aynı canım gerci hiç yasamadım ama:)böyledir die düşünüyorum ..ay deliricem bulantılar as ermeler bende bişey yokhayal kurma imkanın varsa git al canım yada esin alsın hamılelıyın keyfini sür ay ben as ersem varya bunca yılın acısını cıkarırım herhalde allah ta bilio işte bana bunları yasatmıyo töbe töbe bende yasamak istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorum
aşrdiğim şeylerde hep mevsiminde olmayan şeyler..ismini söylemeyeceğim başka arkadaşların canının çekmesini istemem ama yaz meyvesi ikiside..ilk gebeliğimdede kaç ay beklemiştim onu yemeyi ve ilk çıkar çıkmaz eşim alıp getirmişti hep hayalini kurardım yemenin..ah ah cnm neler çekiyor ama yapan yokçocuğumu zor doyuruyorum mutfağa giremiyorum mide bulantılarımdan ah canımm
kızlar ben doktora gııtım cok sukur bebegımın kalp atıslarını duydumm...ama gordum desem daha ıyı olur tabıkı...ultrasonla karnımdan baktı..kanama alanı yokk dedı cok sukur.kesem buyumus.duzgun konturları var.kanama alanları kese kenarlarında badem seklınde oluyormuss..cok sukur bende yokkmuss...bebek sag tarafa tutunmus dedıı...ama tabıkı dun gecekı kanlı akıntının da olması dusuk tehlıkesını var oldugunu gosterırı bıze dedı..o yuzden dıkkatlı olmam gerektıgını soyledıı...bebegım sımdılık 9,8 mm..10 hafta da gel ıkılı test yapalım dedı...ondan sonrada vıtamınlere baslayalım dedı...kendımı uzmeyecegımm.bol bol dınlenecegımm,evım umrumda degıll afedersınız b..kk gotursun umrumda degıı..ben bu bebegı hayırlısıyla ıstıyorummm...bebısım bu arada 7 +1 mıs..sata gorede 7+2..olsunn!!!!bıde sızdede oylemı oluyor kızlar burda neden bır hafta fazla gıdıyor gebelık haftası anlamadım...sat tarıhı 20 kasım
kızlar ben doktora gııtım cok sukur bebegımın kalp atıslarını duydumm...ama gordum desem daha ıyı olur tabıkı...ultrasonla karnımdan baktı..kanama alanı yokk dedı cok sukur.kesem buyumus.duzgun konturları var.kanama alanları kese kenarlarında badem seklınde oluyormuss..cok sukur bende yokkmuss...bebek sag tarafa tutunmus dedıı...ama tabıkı dun gecekı kanlı akıntının da olması dusuk tehlıkesını var oldugunu gosterırı bıze dedı..o yuzden dıkkatlı olmam gerektıgını soyledıı...bebegım sımdılık 9,8 mm..10 hafta da gel ıkılı test yapalım dedı...ondan sonrada vıtamınlere baslayalım dedı...kendımı uzmeyecegımm.bol bol dınlenecegımm,evım umrumda degıll afedersınız b..kk gotursun umrumda degıı..ben bu bebegı hayırlısıyla ıstıyorummm...bebısım bu arada 7 +1 mıs..sata gorede 7+2..olsunn!!!!bıde sızdede oylemı oluyor kızlar burda neden bır hafta fazla gıdıyor gebelık haftası anlamadım...sat tarıhı 20 kasım
ay alemsın sen ya az kaldı ben tahmın ettim zaten neler oldugunu ama buyuk marketlerde organık bölümünde var ikiside hatta hepsi canım
:))) büyük markete gidebilirsem buluruz inşallah canım neler çekiyor yaa
hadi canım sen yat dinlen biraz kendine iyi bak iyi uykular:)ay ben bu sefer gecekten yatıorum gözlerımı acamıyorum cift görmeye basladım..rabbım herkese sifa versin ben yok üzülüyorum çok etkileniyorum hersey bizim için ama yine insanın bir yanı korkuyo rabbım bizi tamamına erdırsın inş sen gitme markete buaralar eşine yazık olur eşine ...sen iste eşin alsın :)
şükür arkadaşım çok sevindim senin adına ..bnmde sat 4 kasım ama bebeğim geriden gidiyor çünkü adetim 35_37 günde bir oluyordu bu yüzden geç döllenme olabiliyormuş..
canım sen kendını hiç yorma bebeğin sen önemlisin evi ne yapacaksın kalsın öyle dinlen :) benım de 7+4 bu gün ama dediğin gibi 1 haafta önden gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?