- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.361
angy canım prez.kıyaslarsak biraz daha iyi gibi geliyor bana
onda patlak çatlak çıkabiliyor :)) bir iki arkadaşımın başına geldi
hatta ben kocişe diyorum ki ben spr.takayım sen prez. :)))))))))))
çifte koruma
ayy alemler ya...bebek duyarmışşş ne güldümm bizde öle popiş kardeşii olduk bi popişlerimiz değiyorr dur bakalım bunun sonu nolcak arada benim kociş raydan kaçıyoo ama hemen toparlanıyoo yazık yaa doktorda simdi böle bişiy dedi yaa tam kanka olduk
tatlım doğum pozisyonu almıştı zaten gecen gittiğimizde bizim bıdık ozaman kafayı gördük simdi kafa hic görünmüyoo iice girmişş
doktor dikkat ediceksin dedi gereksiz yorgunluklar yok dedi öle dışarı cıkalım avmde 3 saat geziyim yok dedii normal oturmak yok dedi oturduğumda ayağımın altına illa yastık koymam lazımmışş 33-36 haftalar arasında doğum yaparsan bu erken doğum olur dedii bebiş mecbur küvezde kalırmışşş 20 gün sonra tekrar gidicez 9 temmuzda ozaman 3 kiloya yaklaşır sanırım ondan sonra ne zaman istersen doğur dediiiiii
doğum hakkında ne biliyosun dedi bende nasıl yani dediim normal doğuramıcam sanırım onu biliyorum dedimmdoktorum koptu gülerken işte bi cd verdi normal doğumda olucaklar falan hala izlemedim kan vahşet gözyaşı yok bu cd de dedii cok güldük dün yaa
sen nasıl istersen öle doğurucaksın dedii ama baktıkki suyun gelmiş sancılar başlamış herşey yolunda 5 cm acılma var ozaman normal doğumu denersin dediii öle bi durumda vazgecmezsinn heralde dediii dimii dimii dediiiiiii heralde dedimmişte böle tatlış bekliyoruzz evde bol bol dinlenicem
spiralde kayiyo faln diyolar..bn migren oldugm icn dogum kntrol hapi icemem asiri tetikliyomus hcte icmedm bu yuzden..artk esimn ellernden oper o dusunucek
anam bu bebişin her şeyi tamamçok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah
cucu doktorun çok tatlıymış yaaa :))
ne güzel anlatmış
fundarda cicileriniz çooook güzel
sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.
cetvelimde ikidir şuan bebeğinizin göz rengi mavi ama sonra kendi rengini alacak diyor
benimki mavi kalsa olmazmıııııııııııııııı :)) çok seviyorum maviş gözlü bebişleri :)))
oyy cok güzelmişşş cicileriniz yastığınızaa bayıldım bu aradaaaa
güzel günlerde giysinnn bebişinnnnnnn
Geçmiş olsuncanım yalnız değilsin :))
Ben de geçen hadta dark ettim 3. 20lik dişim çıkmaya çalışıyo. önceden yapturduğım kaplama diş etimi şişirdi iltihaplı 2 aydır, 6 aylık iken de kanal tedavisi oldum :))
Ne diyelim sağlık olsun bi doğsun da komple ağız bakımına gircem :))
canım çok tatlı hepsi de güle düle kullanın. park yatak nasıl canım. markası ne ne kadara aldınız?
teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizleriiyatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm
bz hep popıss kardesıydık zaten :))ama artıkk sabrının son sınırında bellı az kaldı dıyıp duruyooo kuzum kıyamam:) nolucakkk aralığın usutnden kac ay gecmıss madalya takıcam kocama:)
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
yok valla biz son 1 aydır popiş kardeşi olduk 1 ay önce doktorumuzda uyarmadı ama tık yoktu iikide olmamış bizim miniş pozisyonu almışş cünkümmm
ayy cidden madalyalık senin eşinn biz öncesinde gayet güzel devam ettik ilişkimizee 1 ay bile yetti benim kocişeee sırnaşıyooo arada ama sonra toparlıyoo yazıkkkbide loğusalık var 40 gün bakalım bakalım nasıl dayancaklarrr
Günaydın kızlar,
Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.
Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)
teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizleriiyatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm
kızlar Arasta yı gören oldu mu bugün? dün kocişi ile yemeğe gitti.. gece yoruldu uyuyo galba hala
ben şuanda görüyorum aşağıdaasanırım gecmişi okuyooo
tatlım doğum pozisyonu almıştı zaten gecen gittiğimizde bizim bıdık ozaman kafayı gördük simdi kafa hic görünmüyoo iice girmişş
doktor dikkat ediceksin dedi gereksiz yorgunluklar yok dedi öle dışarı cıkalım avmde 3 saat geziyim yok dedii normal oturmak yok dedi oturduğumda ayağımın altına illa yastık koymam lazımmışş 33-36 haftalar arasında doğum yaparsan bu erken doğum olur dedii bebiş mecbur küvezde kalırmışşş 20 gün sonra tekrar gidicez 9 temmuzda ozaman 3 kiloya yaklaşır sanırım ondan sonra ne zaman istersen doğur dediiiiii
doğum hakkında ne biliyosun dedi bende nasıl yani dediim normal doğuramıcam sanırım onu biliyorum dedimmdoktorum koptu gülerken işte bi cd verdi normal doğumda olucaklar falan hala izlemedim kan vahşet gözyaşı yok bu cd de dedii cok güldük dün yaa
sen nasıl istersen öle doğurucaksın dedii ama baktıkki suyun gelmiş sancılar başlamış herşey yolunda 5 cm acılma var ozaman normal doğumu denersin dediii öle bi durumda vazgecmezsinn heralde dediii dimii dimii dediiiiiii heralde dedimmişte böle tatlış bekliyoruzz evde bol bol dinlenicem
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Çok şirinler güle güle kullan canım. Beşiği değişikmiş
Geldim kız, geldim. Bugün böcek ilaççılar gelecekmiş akşam aradılar yemekten sonra eve gelip poşet topladık, düzenledik 2 ye kadar. Mobilyamız gelmediği için kızımın herşeyi yayım yasım duruyodu. Adam o kadar poşet arasında nasıl ilaçlıycaktı. Mobilyacıya sövdüm saydım akşam akşam
Amma çok yazmışsınız oku oku bitmediBu arada senden de güzei haberlerin gelmesi iyi oldu. Bebiş kocaman olmuş maşallah
biz hala toto totoya veremedik. benim hamilelikle kocişimin libidosuda yükseldi. bizim doğurana kadar devam edecek bu gidişle. tabi doktor bırakın derse dinleriz sözünü :)
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
aman bosver yasak yoksa tam gaz devammnormal doğum düşünüyosan faydası bile varmışşş 40 günlük zorunlu bi ara vericezzz hepimiz o yüzden gittiği yere kadar devammm yasak yoksaaa
Geldim kız, geldim. Bugün böcek ilaççılar gelecekmiş akşam aradılar yemekten sonra eve gelip poşet topladık, düzenledik 2 ye kadar. Mobilyamız gelmediği için kızımın herşeyi yayım yasım duruyodu. Adam o kadar poşet arasında nasıl ilaçlıycaktı. Mobilyacıya sövdüm saydım akşam akşam
Amma çok yazmışsınız oku oku bitmediBu arada senden de güzei haberlerin gelmesi iyi oldu. Bebiş kocaman olmuş maşallah
maşallah cicilerinize, güzel günlerde kullanın inşallah
anladım canım kaçırmışım gözden demek ki ben.. herşey yolunda gidecek merak etme içime doğdu bak:)
bu ay memlekette göründüğüm doktor da bana sordu hiç doğum izledin mi diye. ben de hayır izlemeyi de pek düşünmüyorum açıkçası dedim.. şaakk diye koca bi kitaptan doğum resmi açmaz mııbak bu normal doğum annen seni de muhtemelen böyle doğurmuştur dimi dedi. benim gözler hala fal taşı ee eveet kem kümm sonra da arka sayfayı açıp makat gelişli doğum resmini gösterdi! ben iyice koptum. bunlar olabilecek şeyler gözünü kapatsan da bunlar gerçekler dedi sevgili doktor. azıcık kaçıktı galiba
denizde kum bizde çene şekerimm
evet kızçem kocaman olmuş valla ilk defa ultrasondan bişiycik anlamadımm güzel yüzünüde göremedim meleğimin ama az kaldııı minişleriiii kucaklamaya koklamaya.... herşey yolunda dinlenicem işte onun dışında bişiy yok....suyumuz falanda gayet iimişş.....kesin sen simdiii karpuz cok yiyosundurr dediii her gelen hamileee aynı durumdaymış kızlarrr, benimde aklıma burdaki karpuz muhabbeti geldiii hemen karpuza devam kızlar bizim kızlar karpuz güzelii oğlanlar karpuz prensi olcakk
oyyy senin çok işin var bugün desene... kolay gelsinn vallahii
teşekkür ederiz teyzesinasıl değişik yani kız iyi mi kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?