2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

angy canım prez.kıyaslarsak biraz daha iyi gibi geliyor bana
onda patlak çatlak çıkabiliyor :)) bir iki arkadaşımın başına geldi
hatta ben kocişe diyorum ki ben spr.takayım sen prez. :)))))))))))
çifte koruma

tatlımm evt ıyı aslında barıyerlı cıfte koruma :)

bz hep popıss kardesıydık zaten :))ama artıkk sabrının son sınırında bellı az kaldı dıyıp duruyooo kuzum kıyamam:) nolucakkk aralığın usutnden kac ay gecmıss madalya takıcam kocama:)

anam bu bebişin her şeyi tamamçok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin allah

oyy cok güzelmişşş cicileriniz yastığınızaa bayıldım bu aradaaaa
güzel günlerde giysinnn bebişinnnnnnn

çoookk teşekkür ederizz kızlar beğenmenize sevindimm
Açelyam yatak Massimo Ricco'nun elite yatağı. ben çok beğendim valla çoğu kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor en çok bunu sevdim.. fiyatı da valla canım park yatak+visco yatağı+uyku setini 320 liraya aldık. kaça geldi bilmiyorum ama en başta 250 demişti adam.

bz hep popıss kardesıydık zaten :))ama artıkk sabrının son sınırında bellı az kaldı dıyıp duruyooo kuzum kıyamam:) nolucakkk aralığın usutnden kac ay gecmıss madalya takıcam kocama:)

yok valla biz son 1 aydır popiş kardeşi olduk 1 ay önce doktorumuzda uyarmadı ama tık yoktu iikide olmamış bizim miniş pozisyonu almışş cünkümmm
ayy cidden madalyalık senin eşinn biz öncesinde gayet güzel devam ettik ilişkimizee 1 ay bile yetti benim kocişeee sırnaşıyooo arada ama sonra toparlıyoo yazıkkkbide loğusalık var 40 gün bakalım bakalım nasıl dayancaklarrr

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

biz hala toto totoya veremedik. benim hamilelikle kocişimin libidosuda yükseldi. bizim doğurana kadar devam edecek bu gidişle. tabi doktor bırakın derse dinleriz sözünü :)

Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun

teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizlerii yatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm

Çok şirinler güle güle kullan canım. Beşiği değişikmiş

kızlar Arasta yı gören oldu mu bugün? dün kocişi ile yemeğe gitti.. gece yoruldu uyuyo galba hala

Geldim kız, geldim. Bugün böcek ilaççılar gelecekmiş akşam aradılar yemekten sonra eve gelip poşet topladık, düzenledik 2 ye kadar. Mobilyamız gelmediği için kızımın herşeyi yayım yasım duruyodu. Adam o kadar poşet arasında nasıl ilaçlıycaktı. Mobilyacıya sövdüm saydım akşam akşam

ben şuanda görüyorum aşağıdaasanırım gecmişi okuyooo

Amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi Bu arada senden de güzei haberlerin gelmesi iyi oldu. Bebiş kocaman olmuş maşallah

anladım canım kaçırmışım gözden demek ki ben.. herşey yolunda gidecek merak etme içime doğdu bak :)
bu ay memlekette göründüğüm doktor da bana sordu hiç doğum izledin mi diye. ben de hayır izlemeyi de pek düşünmüyorum açıkçası dedim.. şaakk diye koca bi kitaptan doğum resmi açmaz mıı bak bu normal doğum annen seni de muhtemelen böyle doğurmuştur dimi dedi. benim gözler hala fal taşı ee eveet kem kümm sonra da arka sayfayı açıp makat gelişli doğum resmini gösterdi! ben iyice koptum. bunlar olabilecek şeyler gözünü kapatsan da bunlar gerçekler dedi sevgili doktor. azıcık kaçıktı galiba

Günaydın kızlar. Medcezir olayından sonra bugün içim kıpır kıpır. Sanki çok yakın bir akrabam, kardeşim doğum yapmış gibi hissediyorum. Daha önce de 2 doğum olmuştu ama ne yalan söyliyim tanımadığım için pek etkilenmedim. Ama şimdi tarifsiz bir mutluluk var içimde. Bu kadar erken doğup bebeğin iyi olmasına o kadar sevindim ki. Daha da iyi olacak inşallah. Allahım bize de nasip etsin

oyyy senin çok işin var bugün desene... kolay gelsinn vallahii

selam kızlar

çok girmiyorum artık hem sıcaklardan mayışmış durumdayım hem de iyice halsizleştim..yemek yapmaktan bile yoruluyorum çok...

ee hem sıcaklar hem de 9,5 kan belki daha da düştü çünkü daha da halsizleştim...

herkes iyidir inşallah,doğum falan yapan yok dimi :)

dün bi arkadaşımın kuzeni doğum yaptı ben de tanıyorum konuşuyoruz devamlı..oğlu oldu maşallah :) 24 ünde falan da benim bi arkadaş doğum yapacaktı ondan ses seda yok arıycam bi ara merak ediyorum...darısı başımıza inşallahhh

bu arada size bişey sorucam şu kapı süsleri kapıya nası takılıyo :))) komik oldu ama çiviyle fln mı? kapıya çivi mi çakılıyo? bazıları tülle bağlanıyo gövdesine ama bazıları öyle değil...yaptırıp yaptırmamakta kararsızım...hem oda yapmıycaz ilk etapta yüzeden çok gerekkli değil gibi geliyo...hastanede de zaten takıyolar kapıya bişey...hem de öyle çiviyle falan çakılyosa hiç olmaz :44:

biz hala toto totoya veremedik. benim hamilelikle kocişimin libidosuda yükseldi. bizim doğurana kadar devam edecek bu gidişle. tabi doktor bırakın derse dinleriz sözünü :)

denizde kum bizde çene şekerimm
evet kızçem kocaman olmuş valla ilk defa ultrasondan bişiycik anlamadımm güzel yüzünüde göremedim meleğimin ama az kaldııı minişleriiii kucaklamaya koklamaya....herşey yolunda dinlenicem işte onun dışında bişiy yok....suyumuz falanda gayet iimişş.....kesin sen simdiii karpuz cok yiyosundurr dediii her gelen hamileee aynı durumdaymış kızlarrr, benimde aklıma burdaki karpuz muhabbeti geldiii hemen karpuza devam kızlar bizim kızlar karpuz güzelii oğlanlar karpuz prensi olcakk

maşallah cicilerinize, güzel günlerde kullanın inşallah

amin canımm çok sağol

Çok şirinler güle güle kullan canım. Beşiği değişikmiş

Amma çok yazmışsınız oku oku bitmedi Bu arada senden de güzei haberlerin gelmesi iyi oldu. Bebiş kocaman olmuş maşallah

teşekkür ederiz teyzesi nasıl değişik yani kız iyi mi kötü mü

inşşş... canım hepimiz inş. sorunsuz bi sekilde doğum yaparızz....doktorumda öle dediii herşey yolunda gidicek sen dinlenmene bak dediii kocişede dioo ii bakıyosun dimii valla gözüm gibi bakıyom dioo o kanepe senin bu kanape benim uzan dur dediii
ayy oda tam catlakmışş yaa :18:
dün kocişkom izledii ben hala izlemedimm gercekten bişiy yok dedii ebeler doktorumuz anestezi uzmanı herkes kendi alanında bilgi veriyoo dediii bende öğleden sonra oturup izliyim doktorum ödev verdi bana calış gel dediiii

karpuzu ben kışın çok yedim kışın deli gibi karpuz çekiyodu canım...25 liraydı

şimdi hiç canım istemiyor...eşim karpuz 90 kuruş oldu ya yemezsin şimdi diyo

ama onun dışındaki meyveleri çok canım çekiyo ve yiyorum..yaz meyvelerini seviyorum ben zaten,kışın hiç yemem

oyyy senin çok işin var bugün desene... kolay gelsinn vallahii

Sağol canım. İşim yok artık akşam halletik. Yardımcı ablamız grip olmuş gelemiyor ama ablam yolda birazdan burda olacak bişey gerekirse o yapar. Zaten sprey boya aleti gibi bir aleti varmış adamın heryereperde, halı vs. püskürtüyomuş. Bütün yaz sinek, böcek her türlü haşerattan kurtulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…