2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

ayyy çok heycanlandım ben ilk bebişimiz doğdu mu yani.. kuzum kaç haftalık doğdu bebişin kaç kilo çok merak ettim...hemen doğum çantamı hazırlamam lazım

canım çok güzel bilgiler amaa buna başında çok karışan olursa nasıl dur diyeceğiz.. benim kaynana ağladığını görse doymadı bu çocuk mama verelim der açlıktan ağlıyor der. ama napıcazz karıştırmıcazz ALLAHın izniyle bol bol sütlerimiz olsunda verelim miniklerimize

Son düzenleme:
Doktordan geldik cok şükür şimdilik sancılar dogum habercisi diilmis, her yerim kapaliymis yola girmemiş oğlum,Yürüyüş yapıp bol su iç dedi . Oğlum 2250 olmus kac kilo dogmayı planlıyor acaba artık haftada 400 gr alıyor.bu gidişle topac gibi olur. Normal doğumda yapamam 3,5 gecerse

teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizlerii yatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm

Eklentiler

• $2013-06-18 16.33.04.webp
    31 KB · Görüntüleme: 25
  • $Photo0171.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $Photo0170.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $Photo0173.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Photo0174.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Photo0182.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $Photo0194.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $Photo0185.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $Photo0186.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $Photo0187.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Photo0190.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $Photo0191.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $Photo0193.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 27

ikizler burcu erkegi cok beter demekki..vla bayanlarinda seytan tuyu vardr..bn ikizler oldgm icn com memnunumahh bnm esim evde degilkk ynmda degilkj yardm etsn normalde bnm en buyuk yardmcimdi kocam:-(

valla canım karıştırmıycaz inşallah bol bol sütümüzde gelecek onlar bizim bebeklerimiz kimsenin bizi yönetmesine izin vermeyelim kendi bildiğimiz doğrularla büyütelim onları karışana üslübunca lafı söyleyip oturtmak lazım

hahahahahaha güldürdün beni bizde o da yok yahuuu.. kocam böle parmak ucu değecek diye ödü kopuyo doğumdan sonra gerdek faciadı yaşıcaz hep birlikte

annam doğumdan sonrada hemen dokunamıcaklar kii.. bebişimiz ağlıcak acıkacak sık sık :) vee bizzz dikişli falan olucaz :))) ayyy korku basar zaten ozaman bizi. bilmiyorum bikere deniyelim dedim de canım acıdı

spiralde kayiyo faln diyolar..bn migren oldugm icn dogum kntrol hapi icemem asiri tetikliyomus hcte icmedm bu yuzden..artk esimn ellernden oper o dusunucek

banada doktor değil kocam yasak koydu.. bebek duyar, bi de başı aşağıda bişi olur diyip dönüp totosunu yatıyo .. haftada 1 gün ilişki oluyodu 20 gündür o da yok..

ayy alemler ya...bebek duyarmışşş ne güldümmbizde öle popiş kardeşii olduk bi popişlerimiz değiyorrdur bakalım bunun sonu nolcak arada benim kociş raydan kaçıyoo ama hemen toparlanıyoo yazık yaa doktorda simdi böle bişiy dedi yaa tam kanka olduk

tatlım doğum pozisyonu almıştı zaten gecen gittiğimizde bizim bıdık ozaman kafayı gördük simdi kafa hic görünmüyoo iice girmişş
doktor dikkat ediceksin dedi gereksiz yorgunluklar yok dedi öle dışarı cıkalım avmde 3 saat geziyim yok dedii normal oturmak yok dedi oturduğumda ayağımın altına illa yastık koymam lazımmışş 33-36 haftalar arasında doğum yaparsan bu erken doğum olur dedii bebiş mecbur küvezde kalırmışşş 20 gün sonra tekrar gidicez 9 temmuzda ozaman 3 kiloya yaklaşır sanırım ondan sonra ne zaman istersen doğur dediiiiii

doğum hakkında ne biliyosun dedi bende nasıl yani dediim normal doğuramıcam sanırım onu biliyorum dedimmdoktorum koptu gülerken işte bi cd verdi normal doğumda olucaklar falan hala izlemedim kan vahşet gözyaşı yok bu cd de dedii cok güldük dün yaa
sen nasıl istersen öle doğurucaksın dedii ama baktıkki suyun gelmiş sancılar başlamış herşey yolunda 5 cm acılma var ozaman normal doğumu denersin dediii öle bi durumda vazgecmezsinn heralde dediii dimii dimii dediiiiiii heralde dedimm işte böle tatlış bekliyoruzz evde bol bol dinlenicem

angy canım prez.kıyaslarsak biraz daha iyi gibi geliyor bana
onda patlak çatlak çıkabiliyor :)) bir iki arkadaşımın başına geldi
hatta ben kocişe diyorum ki ben spr.takayım sen prez. :)))))))))))
çifte koruma

cucu doktorun çok tatlıymış yaaa :))
ne güzel anlatmış

fundarda cicileriniz çooook güzel
sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inş.

cetvelimde ikidir şuan bebeğinizin göz rengi mavi ama sonra kendi rengini alacak diyor
benimki mavi kalsa olmazmıııııııııııııııı :)) çok seviyorum maviş gözlü bebişleri :)))

Son düzenleme:
Geçmiş olsuncanım yalnız değilsin :))
Ben de geçen hadta dark ettim 3. 20lik dişim çıkmaya çalışıyo. önceden yapturduğım kaplama diş etimi şişirdi iltihaplı 2 aydır, 6 aylık iken de kanal tedavisi oldum :))
Ne diyelim sağlık olsun bi doğsun da komple ağız bakımına gircem :))
teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizlerii yatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm

canım çok tatlı hepsi de güle düle kullanın. park yatak nasıl canım. markası ne ne kadara aldınız?

şeker ötesiii cok memnunum doktorumdan öle güven veriyokii bülent alp aydın belki bilen vardır

başınız sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin, kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…