- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.561
cok sukur canım!dualarım ve dualrınız sayesınde...benım kontrol ettıgım dıger butun sıtelerde 7 hftalık 2 gunluk gozukuyor..nedense burda 8 hafta 2 gunluk dıyor...sızde boyle olmadımıı..doktorla dıger sıteler arsında 1 gun oynadı sadece...en ıyısı buranın tarıhını bır hafta gec yazayım 27 agustos gozukuyo ama 3 eylul yarsam 7 haftalık olur :)
evt arkadaşım bende baktım snn için 20 kasım yazınca 7hafta 2 gün çıkıyor beklenen doğumda 27 ağustos çıkıyor...bu sitede nasıl bilemiyorum yapmadım.. bnm kendi adetime gelince normalde sat 4 kasım ona görede 9 hafta 4 günlüğüm fakat bnm adetim 35_37 günde bir olduğu için yumurtlamamda geç oluyor yani tahminime göre en fazla 8 hafta 4 günlük hamileyimdir..henüz 2. kez doktora gitmedim gidince netleştireceğim
amin arkadaşıım inşallah.. bu arada aranızda izmirden var mı gittiğiniz doktorlarr nasııl konuşalımteşşekkuur edrım tatlım benım adıma ılgılendıgın ıcın...neyse dr ne dıyosa oooo ..sende ınşş dr gıtıgınde hayırlı haberlerle gelırısn...
kızlar ben doktora gııtım cok sukur bebegımın kalp atıslarını duydumm...ama gordum desem daha ıyı olur tabıkı...ultrasonla karnımdan baktı..kanama alanı yokk dedı cok sukur.kesem buyumus.duzgun konturları var.kanama alanları kese kenarlarında badem seklınde oluyormuss..cok sukur bende yokkmuss...bebek sag tarafa tutunmus dedıı...ama tabıkı dun gecekı kanlı akıntının da olması dusuk tehlıkesını var oldugunu gosterırı bıze dedı..o yuzden dıkkatlı olmam gerektıgını soyledıı...bebegım sımdılık 9,8 mm..10 hafta da gel ıkılı test yapalım dedı...ondan sonrada vıtamınlere baslayalım dedı...kendımı uzmeyecegımm.bol bol dınlenecegımm,evım umrumda degıll afedersınız b..kk gotursun umrumda degıı..ben bu bebegı hayırlısıyla ıstıyorummm...bebısım bu arada 7 +1 mıs..sata gorede 7+2..olsunn!!!!bıde sızdede oylemı oluyor kızlar burda neden bır hafta fazla gıdıyor gebelık haftası anlamadım...sat tarıhı 20 kasım
CANIM oncelıkle gecmıs olsun..cok uzuldummm gercekten...allah yardımcın olsunn.ıns dr yanılmıstır...istersen bı baska dr daha gorunn..nasılolsa bebegın hala karnında...bızım bı arkadasa olmustuu.kızın ılk hamılelelıgının 4 ayında yok kalp atıslarını duyammaıs yok kese yamukmuss falan fılan... dr.kurtaj yapmıs almıs bebegıı.6 ay sonra tekrar hamıle kaldı yıne 4 ayda kalp atıslarını duymadım,sende bı sıkıntı var arasırmak lazım,bunuda alalım dedi.kızın canına tak ettı baska dr gorundu sımdı o bebek dogdu vee 6 aylık..kımın ne olacagı bellı olnazz
arkadaşlar ben 8 hatalık hamleyim bebeği gördük ama tekrar bu günde kalb iatmadı kalp atışlarını gec duyan varmı? pazartsi tekrar doktora gideceğim
Canım iki doktora gittim kendimde gördüm keseyi ilk gördüğümden daha küçük daha bir yamuk artık bu konuda tecrübe sahibi oldum keske dediğin gibi olsaydı
bence yrn baska dr gorunn..pazartesıye cok varr.bekleme kafayı yersın.devlet ast gıdıver hem4enn...
Hayırlı olsun canım çok heyecan verici di mi:)kızlar çok şükür Allahıma miniğimin bugün pıtpıt kalp atışlarını duyduk kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..Allahım herkese nasip etsin inşallah..Benim size sorum olacak ben daha önce düşük yaptığım ve varis problemi yaşadığım için coraspin verdi doktorum acaba aranızda kullanan var mı bir zararı olmaz herhalde ama içinde hamileleler ve emzirenler kullanmamalıdır yazıca biraz tedirgin oldum..
kızlar Allah korusun dusuk tehlıkesı olanlar neler yapmalı,neler yapmamalı,nelerı yıyıp,nelerı yememeli !!aranızda bılen varmı??
kızlar çok şükür Allahıma miniğimin bugün pıtpıt kalp atışlarını duyduk kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..Allahım herkese nasip etsin inşallah..Benim size sorum olacak ben daha önce düşük yaptığım ve varis problemi yaşadığım için coraspin verdi doktorum acaba aranızda kullanan var mı bir zararı olmaz herhalde ama içinde hamileleler ve emzirenler kullanmamalıdır yazıca biraz tedirgin oldum..
Hayırlı olsun canım çok heyecan verici di mi:)
Ben de coraspin kullanıyorum günde 1 adet. Nisa hast. doktor iğne önerdi, kendi doktorum olmaz öyle şey dedi coraspin verdi. Hap kullanıyorum ben de sadece.[/QUO
açıkçası kalp atışlarını duyana kadar çok korktum ama şükürler olsun..sen nden kullanıyorsun canım coraspini doğum yapana kadar mı kullanıcaksın?
açıkçası kalp atışlarını duyana kadar çok korktum ama şükürler olsun..sen nden kullanıyorsun canım coraspini doğum yapana kadar mı kullanıcaksın?
Cnm kani sulandirdigi icn kanama yapabilio o yuzdn bnm doktorum kesti ama herkese ypick die bsi yoktur cnm
Bi genetik test sonucu faktör 5 ledien heterezigot sonucu çıkmıştı. Pıhtılaşmayı arrttırıcı bir genin taşıyıcısıymışım. Hamilelikte de pıhtılaşma kendiliğinden artıyormuş. Önlem olarak verdi açıkçası. İçimiz rahat olsun korkmanı gerektirecek bir şey yok sadece önlem dedi. 15 günde bir kontrole gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?