2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt arkadaşım bende baktım snn için 20 kasım yazınca 7hafta 2 gün çıkıyor beklenen doğumda 27 ağustos çıkıyor...bu sitede nasıl bilemiyorum yapmadım.. bnm kendi adetime gelince normalde sat 4 kasım ona görede 9 hafta 4 günlüğüm fakat bnm adetim 35_37 günde bir olduğu için yumurtlamamda geç oluyor yani tahminime göre en fazla 8 hafta 4 günlük hamileyimdir..henüz 2. kez doktora gitmedim gidince netleştireceğim

teşşekkuur edrım tatlım benım adıma ılgılendıgın ıcın...neyse dr ne dıyosa oooo ..sende ınşş dr gıtıgınde hayırlı haberlerle gelırısn...

Cok sevindim Allah nazarlardan saklasın bebişimizi masallah

kızlar Allah korusun dusuk tehlıkesı olanlar neler yapmalı,neler yapmamalı,nelerı yıyıp,nelerı yememeli !!aranızda bılen varmı??

arkadaşlar ben 8 hatalık hamleyim bebeği gördük ama tekrar bu günde kalb iatmadı kalp atışlarını gec duyan varmı? pazartsi tekrar doktora gideceğim

Canım iki doktora gittim kendimde gördüm keseyi ilk gördüğümden daha küçük daha bir yamuk artık bu konuda tecrübe sahibi oldum keske dediğin gibi olsaydı

kızlar çok şükür Allahıma miniğimin bugün pıtpıt kalp atışlarını duyduk kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..Allahım herkese nasip etsin inşallah..Benim size sorum olacak ben daha önce düşük yaptığım ve varis problemi yaşadığım için coraspin verdi doktorum acaba aranızda kullanan var mı bir zararı olmaz herhalde ama içinde hamileleler ve emzirenler kullanmamalıdır yazıca biraz tedirgin oldum..

kızlar Allah korusun dusuk tehlıkesı olanlar neler yapmalı,neler yapmamalı,nelerı yıyıp,nelerı yememeli !!aranızda bılen varmı??

Hayırlı olsun canım çok heyecan verici di mi:)
Ben de coraspin kullanıyorum günde 1 adet. Nisa hast. doktor iğne önerdi, kendi doktorum olmaz öyle şey dedi coraspin verdi. Hap kullanıyorum ben de sadece.

Canım ben sadece maydonozu ve kabuklu deniz mahsullerini biliyorum zararlı diye. Onun dışında risk varsa yatıcan bol bol. Yukarıya uzanmican, iş yapmican, poşet vs taşımican. Stresten uzak durucan. Kolay gelsin. Geçmiş olsun.

Cnm kani sulandirdigi icn kanama yapabilio o yuzdn bnm doktorum kesti ama herkese ypick die bsi yoktur cnm

açıkçası kalp atışlarını duyana kadar çok korktum ama şükürler olsun..sen nden kullanıyorsun canım coraspini doğum yapana kadar mı kullanıcaksın?

Bi genetik test sonucu faktör 5 ledien heterezigot sonucu çıkmıştı. Pıhtılaşmayı arrttırıcı bir genin taşıyıcısıymışım. Hamilelikte de pıhtılaşma kendiliğinden artıyormuş. Önlem olarak verdi açıkçası. İçimiz rahat olsun korkmanı gerektirecek bir şey yok sadece önlem dedi. 15 günde bir kontrole gidiyorum.

inşallah sağlıklısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi...bende herhangi bir genetik testte yapılmadı canım o yüzden biraz tediginim canım...

Doktor verdikten sonra için rahat kullanabilirsin. Varisin olup da bi de pıhtılaşmanın artışı daha tehlikeli olurmuş. İlacın bebeğe direk bi zararı yokmuş sadece kanı sulandırdığı için durduk yere kullanılmaması gerekiyor. Okulda bir öğretmen arkadaşımın varisi olduğu için hamilelik boyunca günde 2 defa kendine kan sulandırıcı iğne yapmıştı. Hapın kullanımı çok daha kolay tabii ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…