- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.681
Karnim cok agriyo ya kizlar... dizlerim de diz kapaklarima kadar agriyo. birazdan adet olcam gibi. hic sirasi degil. daha babasiyla barismadik...
Evlilik yıldönümlerimizde hediye almayalım tüm paramızı gezmeye harcayalım diye anlaşmıştık. Gerçi bunu bizimki bana hediye alırken zorlandığından da böyle demiş olabilirAma bu sene böyle gezmeler yapamayacağımıza göre bi hatırası olsun yine de istiyorum. Yine gideriz bi yerlere ama roma gibi olmaz... Nedense romayı görmeyi çok istiyorum. İnşallah seneye ayçayı anneanneye bırakıp roma yaparız. Bneim şimdiden para biriktirmem lazım
Ne zaman mutlu olsa hadi bunu kutlayalım desem tamam köfte patates yapalım akşama derMektup fikri aklıma yattı. Ben de yazayım güzel bişeyler
#kuranadamsüpersin arastacım.
Bu arada cidden nazar çıkmış bencede. Ben nazara inanıyorum. Bi okuyup üfle. Hem kendini, hem eşini, hem evini.
tamam:26:özür dilerim öğretmenim:18:
Evde karpuz yiyip sayfaları okuyan bir tek ben değilmişim demekki :)
Allah daha büyük dertler vermesin, utanıyorum artık bunları yazmaya ama size yazınca rahatlıyorum kızlar. Valla bu muhabbeti çektiğiniz için her birinize tek tek teşekkürler. Ben de nasıl unutulur bilmiyorum Günebakancım ama oluyormuş demek ki#kuranadam dedi ki herkese böyle olmuyo sizin şanssızlığınız dedi bana. Allam yaa. Bir de kızlar dün çok ilginç bişey oldu adamlara limonata ikram ediyordum ve limonata koyarken bardak ortadan ikiye ayrıldı sanki bıçakla kesmişsin gibi. Diklemesine hem de. Ömrümde böyle bişey görmedim kapkalın bardak hem de sıcak olmayan bişeyle nasıl böyle oldu. Ablam bile şok oldu. Nazar çıktı diyor da bu nasıl bi nazar yaa.
#kuranadamsüpersin arastacım.
Bu arada cidden nazar çıkmış bencede. Ben nazara inanıyorum. Bi okuyup üfle. Hem kendini, hem eşini, hem evini.
canım hiç stres yapma çoğu doktor yaptırmayın gerek yok diyor hastane ortamında doğum yapacağız steril olduğu için sorun yok denıyor bence ara doktoruna sor sağlık ocağı dedi diye hemen yaptırma
bende yaptırmadım canım yaa stres oluncak bişiy yok doktorumada sordum gerek yok dedii hemşirede öle demiştii zaten herşey steril eskisi gibi değilkii ev ortamında doğum yapmıcaz sonuctaa cok kafana takıyosan doktorunu arayıp danışşş üzme kendinii
Cidden bu kadar şanssızlığın sebebi olsa olsa nazardır. Birisi çok pis bakıyo size canım. Allah kötü gözlerden korusun...
Karnim cok agriyo ya kizlar... dizlerim de diz kapaklarima kadar agriyo. birazdan adet olcam gibi. hic sirasi degil. daha babasiyla barismadik...
teşekkür ederim kızlar.Doktorum o zaman yaptırmanda fayda var demişti. ben de iki kere gidip dönünce, her doktor da gerekli görmeyince ben de yaptırmadım. şimdi internetten okuyunca biraz stres oldum. ben o şekilde yaptırayım en iyisi içimden atayım. Rabbim bebeklerimizi korusun
Sahiden doktora gitmem gerekir mi?
Sahiden doktora gitmem gerekir mi?
Kızlar birkaç gündür o kadar çok karpuzdan bahsediliyo ki eve gider gitmez karpuz yiyorumDün akşam karpuz yoktu babannelerden istedim. Bu akşam onlarda da yok ellerim bomboş yüreğimde bir sızı... Eşim de geç geliyor malum Koca karpuzu alsam eve kadar taşıyabilir miyim kiiii
Kızlar birkaç gündür o kadar çok karpuzdan bahsediliyo ki eve gider gitmez karpuz yiyorumDün akşam karpuz yoktu babannelerden istedim. Bu akşam onlarda da yok ellerim bomboş yüreğimde bir sızı... Eşim de geç geliyor malum Koca karpuzu alsam eve kadar taşıyabilir miyim kiiii
Taşırsın kız nolceğmiş, eve gidince nasıl şapur şupur yiyeceğini hayal edersin yolun nasıl bittiğini bile anlamazsın
Oda güzelmiş valla şapur şupur :)
Bence 2-3 kiloluk küçük bişey alırsa taşıyabilir yani ben taşıyorum mesela ama 3 kiloyu geçmemeli. Sonrası sakıncalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?