2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karnim cok agriyo ya kizlar... dizlerim de diz kapaklarima kadar agriyo. birazdan adet olcam gibi. hic sirasi degil. daha babasiyla barismadik...

Tatlım eşinden önce doktorunu bir ara anlat. Gel derse de taksiyle git. Eşine de haber ver ama mutlaka. Belki barışmanıza vesile olur. Eşin ne kadar üzüldüğünü anlar düzelir inş.

sen istersen yine bi köfte patates yap madem cok seviyoo yanınada güzell romantik bi mektup mum ışığındaa

tamam:26:özür dilerim öğretmenim:18:

ayy amanınn ne öğretmenii estağfurullah

Evde karpuz yiyip sayfaları okuyan bir tek ben değilmişim demekki :)

yalnız değilsinn maşallahımız var biz ek olarak yazıyoruz daa

Cidden bu kadar şanssızlığın sebebi olsa olsa nazardır. Birisi çok pis bakıyo size canım. Allah kötü gözlerden korusun...

canım hiç stres yapma çoğu doktor yaptırmayın gerek yok diyor hastane ortamında doğum yapacağız steril olduğu için sorun yok denıyor bence ara doktoruna sor sağlık ocağı dedi diye hemen yaptırma

teşekkür ederim kızlar.Doktorum o zaman yaptırmanda fayda var demişti. ben de iki kere gidip dönünce, her doktor da gerekli görmeyince ben de yaptırmadım. şimdi internetten okuyunca biraz stres oldum. ben o şekilde yaptırayım en iyisi içimden atayım. Rabbim bebeklerimizi korusun

için rahat etmiyosa yaptır canım ozaman üzme kendiniii

Kızlar birkaç gündür o kadar çok karpuzdan bahsediliyo ki eve gider gitmez karpuz yiyorum Dün akşam karpuz yoktu babannelerden istedim. Bu akşam onlarda da yok ellerim bomboş yüreğimde bir sızı... Eşim de geç geliyor malum Koca karpuzu alsam eve kadar taşıyabilir miyim kiiii

Taşırsın kız nolceğmiş, eve gidince nasıl şapur şupur yiyeceğini hayal edersin yolun nasıl bittiğini bile anlamazsın

Son düzenleme:

ayy kıyamam yaa bizde neler konusuyosss yok canım ya sen taşıyamazsın koca karpuzu sakın
ben markette çalışanlara rica ediyorum getiriyolar sağolsunlar genelde kociş alır ama zorda kalırsam öle yapıyorum markette karşıda diyee,
sende olmadı rica et kıyamam yaaa

Bence alma canım ağır olur o şimdi bazı marketlerin servisi oluyor eve kadr oğle bişey varsa olabilir ama sakın kendin taşıma ben azıcık bir iş yapsam bel ağrıından ölüyorum

nerde oturuyorsun canım...biz sana ulaştıralım:26:

çok yaşlı değilse dedeyi ara canım rica et alsın koysun eve

Bence 2-3 kiloluk küçük bişey alırsa taşıyabilir yani ben taşıyorum mesela ama 3 kiloyu geçmemeli. Sonrası sakıncalı.

2-3 kilo bişiy diil canım onu bende tasıyom marketten bişiyler alınca okadar oluyoo zaten ama kuzucum 2-3 kiloluk karpuzda güzell cıkmıyooo geneldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…