- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.701
Kızlar birkaç gündür o kadar çok karpuzdan bahsediliyo ki eve gider gitmez karpuz yiyorumDün akşam karpuz yoktu babannelerden istedim. Bu akşam onlarda da yok ellerim bomboş yüreğimde bir sızı... Eşim de geç geliyor malum Koca karpuzu alsam eve kadar taşıyabilir miyim kiiii
Taşırsın kız nolceğmiş, eve gidince nasıl şapur şupur yiyeceğini hayal edersin yolun nasıl bittiğini bile anlamazsın
ayy kıyamam yaa bizde neler konusuyosssyok canım ya sen taşıyamazsın koca karpuzu sakın
ben markette çalışanlara rica ediyorum getiriyolar sağolsunlar genelde kociş alır ama zorda kalırsam öle yapıyorum markette karşıda diyee,
sende olmadı rica et kıyamam yaaa
Bence alma canım ağır olur o şimdi bazı marketlerin servisi oluyor eve kadr oğle bişey varsa olabilir ama sakın kendin taşıma ben azıcık bir iş yapsam bel ağrıından ölüyorum
nerde oturuyorsun canım...biz sana ulaştıralım:26:
çok yaşlı değilse dedeyi ara canım rica et alsın koysun eve
2-3 kilo bişiy diil canım onu bende tasıyom marketten bişiyler alınca okadar oluyoo zaten ama kuzucum 2-3 kiloluk karpuzda güzell cıkmıyooo geneldeee
Yürüme mesafem uzun olmasa hiç düşünmicem de bugün bide öğürmekten kasıklarım ağrıdı korkuyorum :)
Canlarım düşünmeniz yeter hep konuşuyoruz yeme içme mevzusu önemli değil en kötü ihtimal eşim gelirken getirir yiyip yatarım yaniAslında tansaşta var böyle bi uygulama ama yaşlılar için yazıyodu siz alın biz getirelim diyeee sonuçta ben de hamileyim göbişimde bi karpuz var Söylerim akşam belki getirirler
Dede çok yaşlı ya 85 yaşında istesem alır ama ben kıyamam :26: Oraya kadar yürücek taşıcak zaten gözleri az görüyo korkarım.
merhaba kızlar.. bugün sayfalar pek ilerlememiş.. dün hiperaktiftim bugün tam tersi içim bi tuhaf hiç bişi yapasım yok bunalım takılıyorum.. bu arada medvecezir içime korku saldı.. heran doğurcakmışım gibi geliyor.. Allah korusun hepimizi.. evet o kadar çok karpuz konuşuldu ki dün markete gittiğimde alacaktım ama elimde patates soğandır ıvır zıvır vardı iyice ağırlaşmim diye alamadım çünkü evim yokuş üzerinde.. o yokuşu çıkmak var.. kocaya da söyleyemedim utandım
Bence 2-3 kiloluk küçük bişey alırsa taşıyabilir yani ben taşıyorum mesela ama 3 kiloyu geçmemeli. Sonrası sakıncalı.
Hayyydiiii alir beni gene bir aglamaaa... ben kimden isticem simdi karpuzu? doktor da basindan savmis beni zaten. agri kesici gecirmezse gitcekmismismisim...
bi günümüz diğerini tutmuyokii canımmm....
bende düşünüyorum valla arada aklıma gelioo ya birden sancım olursaaa sonrada hayırlısı diyorumm herşeyin hayırlısı canım inş.. zamanında gelir bizim minnaklar
ayy herkesin canı istemişş yaaa
canım niye utandınkii eşinden istemicende kimden isticenn hamişsin sen
ben sabah işe gitmeden bile istiyom isticeklerimii napım okadar nazım olsun zaten istediğim ufak tefek seylerrr
canım bu ay çok sıkıştık biz.. eşim 3 ay işsiz kaldı birikimimiz yok ben çalışmıyorum. .. hep içerden yedik. bu ay ilk maaşını aldı ama hepsi borca karta gitti. geçen gün cüzdanına baktım 20 lira vardı.. nasıl istim ki?
İsini kolaylastrmak istemiyorum. O OZUR BURAYA GELECEK..Alsin gonlumu, karpuz yemesem de olur
2-3 kilo bişiy diil canım onu bende tasıyom marketten bişiyler alınca okadar oluyoo zaten ama kuzucum 2-3 kiloluk karpuzda güzell cıkmıyooo geneldeee
Yürüme mesafem uzun olmasa hiç düşünmicem de bugün bide öğürmekten kasıklarım ağrıdı korkuyorum :)
Canım benim valla ne çektin şunlardan ya hepsi sana mı denk gelir pessss... kesinlikle nazar var sizde bardakla kanıtlanmış bu hep yarım oluyor özendiğin şeyler.. bol bol oku üfle.. kem gözlülerin gözüüü çıksın emiii
dün sormuştum görmedin sanırım mobilya telaşı ile.. Bozcaada ya gidiyormusun hiç?
Hayyydiiii alir beni gene bir aglamaaa... ben kimden isticem simdi karpuzu? doktor da basindan savmis beni zaten. agri kesici gecirmezse gitcekmismismisim...
bizde öle günler cok yaşadık canım seni cok ii anlıyorum ...benimde eşim bi süre işsiz kaldıı cok zordur inş. masal kız size bereketiyle gelirrr ...ben hamile kaldıktan sonra herşey yoluna girdi cok sükür meleğimin uğuru Allahım yardım ettii cok sükür...
eşinde işe başlamış cok sükür inş. bu aydan sonra dahada rahata kavusursunuz canımmm....
canım bu ay çok sıkıştık biz.. eşim 3 ay işsiz kaldı birikimimiz yok ben çalışmıyorum. .. hep içerden yedik. bu ay ilk maaşını aldı ama hepsi borca karta gitti. geçen gün cüzdanına baktım 20 lira vardı.. nasıl istim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?