2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynenn canım bende öyleyim. karpuz muhabbetlerinin üstüne eve girdiğim gibi dolaptan buz gibi karpuzu götürüyorum. hatta sabah evden cıkarken bile yedim

aman canım sakın taşıma eşine söyle geçte gelse gelince bulup getirsin..

merhaba kızlar.. bugün sayfalar pek ilerlememiş.. dün hiperaktiftim bugün tam tersi içim bi tuhaf hiç bişi yapasım yok bunalım takılıyorum.. bu arada medvecezir içime korku saldı.. heran doğurcakmışım gibi geliyor.. Allah korusun hepimizi.. evet o kadar çok karpuz konuşuldu ki dün markete gittiğimde alacaktım ama elimde patates soğandır ıvır zıvır vardı iyice ağırlaşmim diye alamadım çünkü evim yokuş üzerinde.. o yokuşu çıkmak var.. kocaya da söyleyemedim utandım

Taşırsın kız nolceğmiş, eve gidince nasıl şapur şupur yiyeceğini hayal edersin yolun nasıl bittiğini bile anlamazsın

Yürüme mesafem uzun olmasa hiç düşünmicem de bugün bide öğürmekten kasıklarım ağrıdı korkuyorum :)

Bence alma canım ağır olur o şimdi bazı marketlerin servisi oluyor eve kadr oğle bişey varsa olabilir ama sakın kendin taşıma ben azıcık bir iş yapsam bel ağrıından ölüyorum

nerde oturuyorsun canım...biz sana ulaştıralım:26:

Canlarım düşünmeniz yeter hep konuşuyoruz yeme içme mevzusu önemli değil en kötü ihtimal eşim gelirken getirir yiyip yatarım yani Aslında tansaşta var böyle bi uygulama ama yaşlılar için yazıyodu siz alın biz getirelim diyeee sonuçta ben de hamileyim göbişimde bi karpuz var Söylerim akşam belki getirirler

çok yaşlı değilse dedeyi ara canım rica et alsın koysun eve

Dede çok yaşlı ya 85 yaşında istesem alır ama ben kıyamam :26: Oraya kadar yürücek taşıcak zaten gözleri az görüyo korkarım.

Canım benim valla ne çektin şunlardan ya hepsi sana mı denk gelir pessss... kesinlikle nazar var sizde bardakla kanıtlanmış bu hep yarım oluyor özendiğin şeyler.. bol bol oku üfle.. kem gözlülerin gözüüü çıksın emiii

Son düzenleme:

sende yaşlı diilsin ama hamişsin dediğin gibi bi karpuzla yaşıyosunnn yapsınlar bi güzellikkkolmadı eşinden isteee gece yer uyursun dediğin gibiii bizde rahat edelimm vicdan yaptım valla

bi günümüz diğerini tutmuyokii canımmm....
bende düşünüyorum valla arada aklıma gelioo ya birden sancım olursaaa sonrada hayırlısı diyorumm herşeyin hayırlısı canım inş.. zamanında gelir bizim minnaklar
ayy herkesin canı istemişş yaaa
canım niye utandınkii eşinden istemicende kimden isticenn hamişsin sen
ben sabah işe gitmeden bile istiyom isticeklerimii napım okadar nazım olsun zaten istediğim ufak tefek seylerrr

Bence 2-3 kiloluk küçük bişey alırsa taşıyabilir yani ben taşıyorum mesela ama 3 kiloyu geçmemeli. Sonrası sakıncalı.

2-3 kiloyu hergün taşıyorum nerdeyse canım o kadar küçük karpuz hiç görmedim bizim orda küçüğe rağbet yok sanırsam getirmiyolar. Eşim de devasa boyutta alır hep öyle seviyo

Hayyydiiii alir beni gene bir aglamaaa... ben kimden isticem simdi karpuzu? doktor da basindan savmis beni zaten. agri kesici gecirmezse gitcekmismismisim...

ayy yarabbim yaa karpuz krizi yaşanıyooo vallaa...
canım komşun falan yokmu rica etsende alıp getirse sana hem sevap kazanırr....
yada eşini arayıp iste belkii karpuz arayı yumuşatır vesile olurrr inş. barışırsınızz

canım bu ay çok sıkıştık biz.. eşim 3 ay işsiz kaldı birikimimiz yok ben çalışmıyorum. .. hep içerden yedik. bu ay ilk maaşını aldı ama hepsi borca karta gitti. geçen gün cüzdanına baktım 20 lira vardı.. nasıl istim ki?

bizde öle günler cok yaşadık canım seni cok ii anlıyorum ...benimde eşim bi süre işsiz kaldıı cok zordur inş. masal kız size bereketiyle gelirrr ...ben hamile kaldıktan sonra herşey yoluna girdi cok sükür meleğimin uğuru Allahım yardım ettii cok sükür...
eşinde işe başlamış cok sükür inş. bu aydan sonra dahada rahata kavusursunuz canımmm....

2-3 kilo bişiy diil canım onu bende tasıyom marketten bişiyler alınca okadar oluyoo zaten ama kuzucum 2-3 kiloluk karpuzda güzell cıkmıyooo geneldeee

Haklısın evet küçükler güzel olmuyor :S Canı çekmiş ya en azından eşi gelene kadar idare eder diye şeettim

Yürüme mesafem uzun olmasa hiç düşünmicem de bugün bide öğürmekten kasıklarım ağrıdı korkuyorum :)

Taksiye filan bincen artık yapacak bişey yok ya da servisli bir market bulucan ve rica edicen. Hamiş birini kırmazlar canım

Amin canım. Gerçekten öyle neyi istesem yarım oluyor. Sebebi bu demek ki.
dün sormuştum görmedin sanırım mobilya telaşı ile.. Bozcaada ya gidiyormusun hiç?

Geçen senelerde gidiyorduk canım da bu sene hiç gitmedik. Ben bu sıcakta dolaşamam oralarda. Ablamlar haftaya gidiyor beni de çağırdı ama hiç gözüm kesmiyor. Sonraki hafta da assosa gideceklermiş yine gidemiycem. Çok pis atasım var aslında kendimi kızgın kumlardan serin sulara ama cesaret edemiyorum bu sıcakta o kadar saat orda durmaya

inş canım.. yazı atlatsak hafifleriz biraz... istemesine isterim ama olurda alamazsa kahrolur biliyorum.. o mahcup hissetmesin kendini ben şimdilik yemesemde olur.. öyle şart değil..

Üzülme canım ya bende üzüldüm şimdi gerçi. Her darlığın bir bolluğu vardır zaten evlilikte böyle güzel iyi günde kötü günde derler ya hep umarım bebişlerimiz bize şans getirir.

Yavyularım biz market alışverişine çıkıcaz eşim geldi. Hepicinizi öpüyoruz kızanımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…