- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.721
Haklısın evet küçükler güzel olmuyor :S Canı çekmiş ya en azından eşi gelene kadar idare eder diye şeettim
Taksiye filan bincen artık yapacak bişey yok ya da servisli bir market bulucan ve rica edicen. Hamiş birini kırmazlar canım
Amin canım. Gerçekten öyle neyi istesem yarım oluyor. Sebebi bu demek ki.
Geçen senelerde gidiyorduk canım da bu sene hiç gitmedik. Ben bu sıcakta dolaşamam oralarda. Ablamlar haftaya gidiyor beni de çağırdı ama hiç gözüm kesmiyor. Sonraki hafta da assosa gideceklermiş yine gidemiycem. Çok pis atasım var aslında kendimi kızgın kumlardan serin sulara ama cesaret edemiyorum bu sıcakta o kadar saat orda durmaya
Haklısın evet küçükler güzel olmuyor :S Canı çekmiş ya en azından eşi gelene kadar idare eder diye şeettim
Taksiye filan bincen artık yapacak bişey yok ya da servisli bir market bulucan ve rica edicen. Hamiş birini kırmazlar canım
Amin canım. Gerçekten öyle neyi istesem yarım oluyor. Sebebi bu demek ki.
Geçen senelerde gidiyorduk canım da bu sene hiç gitmedik. Ben bu sıcakta dolaşamam oralarda. Ablamlar haftaya gidiyor beni de çağırdı ama hiç gözüm kesmiyor. Sonraki hafta da assosa gideceklermiş yine gidemiycem. Çok pis atasım var aslında kendimi kızgın kumlardan serin sulara ama cesaret edemiyorum bu sıcakta o kadar saat orda durmaya
inş canım.. yazı atlatsak hafifleriz biraz... istemesine isterim ama olurda alamazsa kahrolur biliyorum.. o mahcup hissetmesin kendini ben şimdilik yemesemde olur.. öyle şart değil..
Yavyularım biz market alışverişine çıkıcaz eşim geldi. Hepicinizi öpüyoruz kızanımla
inş canım.. yazı atlatsak hafifleriz biraz... istemesine isterim ama olurda alamazsa kahrolur biliyorum.. o mahcup hissetmesin kendini ben şimdilik yemesemde olur.. öyle şart değil..
heracım ben eylül annelerinden sevo öyle gezinirken yazdıklarınızı okuyorken gördüm senin iletini.. çok düşünceli çok güzel kalpli bir eşsin sen allahta senin gönlüne göre verir inşallah bu tarz sitelerde güven sorunu olmasa keşke sana adresini özelden at evine en yakın migrostan sana büyük boy bi karpuz gönderiyim demek isterdim.. canım kardeşim inşallah yavrun size bereket getirsin inşallah dua ediceğim senin ve eşin için inşallah işleri yoluna girer bian önce
alem hatunsun vallagüzell şeettin canımm
kızgın kumlar serinnnnnn sularrr ahh ahh ne güzelll yazmışsın benimde cok pis dalasım var o serin sularaaaama bu yaz dala dala küvete dalcammm aslında bi tane şişme havuz alsam marketlerde bu aralar cok görüyomm balkonda dalar cıkarım
Bende küvete dalıp çıkıyorumCamdan bakınca tam karşımda havuz var insanlar yüzüyo vicdansızlarrrrr Gidemedik bi türlü denize ya çok istiyorum
gedizliyim canım sen neresinden? ama bebişim yozgatlı olacak... hayırlısı tabiki de... eşin de mi kütahyalı?
napalım bu yaz bizi küvet paklarrr
hainlerr nolcakkkyüzen var yüzemeyen var
ankarada denizde yok ki sekerim gidelim yine sizin deniz sansınız varrrr mis miss ohh gidersen benim yerimede yüzzz
Yüzerim canım gidersem hepinizin yerineee... Gidip karşı sitenin güvenliğiyle konuşucam olmadı. Amca be bi tur yüzeyim mi dicem
slm hamişler ağrılarımdan dolayı hastaneye gıttım nts ye baglandım 2 cm açılmam varmış erken doğum olabılır dedı ve ciğer geliştirici iğne verdi vuruludum aradan bır kac saat gectıkten sonra karnımda kollarımda alerjı olustu tekrar hastaneye gıttım ığnenın bır dozajınıda yarın wurulmam gerekıyodu doktorum ıkıncı dozajı wurmayalım dedi düşük ilacına basladı ağustos anneleri dikkat edın kendınızı de bebişlerinize de öpüyorum hepınızı
Hayyydiiii alir beni gene bir aglamaaa... ben kimden isticem simdi karpuzu? doktor da basindan savmis beni zaten. agri kesici gecirmezse gitcekmismismisim...
ben kutahyanın yerlisiyim ama esim gedizli merkezde oturuyrz simdi yozgatda mısın canım
evet canım yozgattayım hamilelikten dolayı bu yaz gitmedik. memleketim gözümde tütüyo. çok özledim ya. eşin kaç doğumlu belki tanıyorumdur. ay memleketlimi bulduğuma çok sevindim...
canm dogma buyume merkez esim ve 85 dogumlu bende sevindim hani burda bulusanlarr olmustu bizde bulusrz diye dusunmustum ama sen taaaaaaa yozgatdan cıktın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?