2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de eşim karpuza aş eriyor. Gerçi ben hamile kaldım o daha çok aş erdi:)
Bizde mersindeyiz deniz çok yakın ama bu yıl giremezmişim. Benim kocacık kıskanırmış. bende diyorum denize gireyimde elbise ile bile girerim diyorum olmaz diyor. EEE ama bikini ile giriyordum hemde dal gibiydim diyorum:) bir şey demiyordu. Şİmdi olmaz diyor hamilesin diyor banada deniz yok

CANIM hersey yolunda gider insallah geçmiş olsun

Kızlar karpuz konusu varmış ahh ahh sormayın şeker yüzünden herşey tadımlık .. Hem de bu mevsimde en sevdiğim meyveler varken çok zor.. Ama 2 3 gündür pes ettim yemek yerken götürüyorum karpuzu napim engel olamıyorum. Her akşam da algida light yiyodum diyabete uygun yazıyo önünde ama içeriğini bi okudum (keşke okumasaydım) şeker ve tatlandırıcı içerir yazıyo offf:/ kaçamak yapıyorum hep kocadan gizli inş bebeğime dokunmaz ama âmin

Canım telefondan girdiğim için kaçıncı haftandasın göremiyorum ama yine de erkendir heralde.gerçi siz erken farkedip tedbirinizi almışsınız çok şükür ama şu bebişlerimiz acele etmese iyi olur yinede.medvecezir hepimize Yusuf Yusuf attırdı valla ama çok şükür ana-kız iyiler.valla itiraf ediyorum bende iyice bir tırstım.30 haftamdayım ama bu hafta kızımın ve kendi eşyalarımı yıkayıp hazır edicem.denaz'cım eminim sende hazırlıklarını hızlandırmışsındır,inşallah vaktini bekler miniğin ama erken gelmek istersede biliyorsun ki doğacakla öleceğe biz müdahale edemeyiz,bundada vardır bir Hikmet deyip sağlık için dua etmek dışında yapacağımız bişey yok.dualarımızdasın.habersiz bırakma bizi

Cnm geçmiş olsun, inş düzelir.. Ben de korkmaya başladım yahu herkes sırayla iğneler falan ..

Allah yardımcın olsun canım ya , insallah hakkında hayirlisi olsun
Yormamaya calis kendini , Allah kolaylık versin

Kızlarrrr derya baykalın dünkü (20,06,2013) yayınını internetten izlemenizi öneririm. Büyük bir tişörtü kesip tulum yaptılar bebişler için...

Kalıpsız falan yaptı ama biz önceden gazete kağıdına patron çizsek iyi olur sanki

selamlar herkesee

şimdi geçmişe bakıcamm..

drdan geldm bebişim çoook iyi we yüzünü azıcık görebildik :)) bebeğim benm yaa :))

iri olcak iri...önden gidiomuşş...ama ailesel bişey dedi bi sorun yok dedii...e ben 4 kilo eşimde 4,5 kilo doğmuş heralde bizimkide tosuncuk olcak maşallahhh :))

canım benim 33+2 günlüğüm içimeme mı doğmustu bılmıyorum ama daha 3 hafta öncesinden kıyafetlerini yıkadım ütüledim insallah waktınde gelır canım duaların için düşüncelerin için allah razı olsun bebişine de sana da sağlık wersın

canım bende mersindeyim yaza nasıl dayanacaz bilmiyorum sıcaklıklar arttı nerde oturuyorsun mersinde

canım çok geçmiş olsun neyse doğumlara az kaldı zaten iyice büyüyüp öyle gelsinler büyük bebğin bakımıda kolay olur sen bol bol dinlen uzanki açılman ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…