- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.741
evet canım ya maalesef. olsun bu da güzel bişey. taaaa kurban bayramında gideceğim ben memleketime. ösledim valla. yozgatlıyım demem lazım artık biliyorum ama dilim vamıyo napen gali....
yok sen yozgatda da yasasan kutahyalısın gali :))))))
slm hamişler ağrılarımdan dolayı hastaneye gıttım nts ye baglandım 2 cm açılmam varmış erken doğum olabılır dedı ve ciğer geliştirici iğne verdi vuruludum aradan bır kac saat gectıkten sonra karnımda kollarımda alerjı olustu tekrar hastaneye gıttım ığnenın bır dozajınıda yarın wurulmam gerekıyodu doktorum ıkıncı dozajı wurmayalım dedi düşük ilacına basladı ağustos anneleri dikkat edın kendınızı de bebişlerinize de öpüyorum hepınızı
Çok geçmiş olsun umarım bebeğin zamanında hayırlısıyla gelir
CANIM hersey yolunda gider insallah geçmiş olsun
slm hamişler ağrılarımdan dolayı hastaneye gıttım nts ye baglandım 2 cm açılmam varmış erken doğum olabılır dedı ve ciğer geliştirici iğne verdi vuruludum aradan bır kac saat gectıkten sonra karnımda kollarımda alerjı olustu tekrar hastaneye gıttım ığnenın bır dozajınıda yarın wurulmam gerekıyodu doktorum ıkıncı dozajı wurmayalım dedi düşük ilacına basladı ağustos anneleri dikkat edın kendınızı de bebişlerinize de öpüyorum hepınızı
günaydın bugün son iş günüm ama beni gerim gerim gerdiler önümüzdeki hafta yapılacak işleri yap diolar Allahım sen bana sabır ver yok yok 2014 kpssye çalışıp kesinlikle burdan istifa etmem lazım benim boğuluorum artıkAllahım sen benim sabrımı koru aklımı koru şu cuma günü yüreğime ferahlıh ver
Teşekkür ederim canım benim keçelerim ince sen bunları ince keçe ile mi yaptın yoksa kalın keçe ile mi
Canım telefondan girdiğim için kaçıncı haftandasın göremiyorum ama yine de erkendir heralde.gerçi siz erken farkedip tedbirinizi almışsınız çok şükür ama şu bebişlerimiz acele etmese iyi olur yinede.medvecezir hepimize Yusuf Yusuf attırdı valla ama çok şükür ana-kız iyiler.valla itiraf ediyorum bende iyice bir tırstım.30 haftamdayım ama bu hafta kızımın ve kendi eşyalarımı yıkayıp hazır edicem.denaz'cım eminim sende hazırlıklarını hızlandırmışsındır,inşallah vaktini bekler miniğin ama erken gelmek istersede biliyorsun ki doğacakla öleceğe biz müdahale edemeyiz,bundada vardır bir Hikmet deyip sağlık için dua etmek dışında yapacağımız bişey yok.dualarımızdasın.habersiz bırakma bizi
hüüüllllooooooğğğğğğğğğğ #kuranadam mııımobilyacıların karşısında sabırla #duranarasta nolursa olsun arkandayız #direnarasta
Bizde de eşim karpuza aş eriyor. Gerçi ben hamile kaldım o daha çok aş erdi:)
Bizde mersindeyiz deniz çok yakın amabu yıl giremezmişim. Benim kocacık kıskanırmış. bende diyorum denize gireyimde elbise ile bile girerim diyorum olmaz diyor. EEE ama bikini ile giriyordum hemde dal gibiydim diyorum:) bir şey demiyordu. Şİmdi olmaz diyor hamilesin diyor banada deniz yok
Cnm geçmiş olsun, inş düzelir.. Ben de korkmaya başladım yahu herkes sırayla iğneler falan ..
Bence alma canım ağır olur o şimdi bazı marketlerin servisi oluyor eve kadr oğle bişey varsa olabilir ama sakın kendin taşıma ben azıcık bir iş yapsam bel ağrıından ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?