- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.761
canım bu ay çok sıkıştık biz.. eşim 3 ay işsiz kaldı birikimimiz yok ben çalışmıyorum. .. hep içerden yedik. bu ay ilk maaşını aldı ama hepsi borca karta gitti. geçen gün cüzdanına baktım 20 lira vardı.. nasıl istim ki?
kızlar aranızda avukat var mı? bişi danışmak istiyorumda :)
Kızlarrrr derya baykalın dünkü (20,06,2013) yayınını internetten izlemenizi öneririm. Büyük bir tişörtü kesip tulum yaptılar bebişler için...
Kalıpsız falan yaptı ama biz önceden gazete kağıdına patron çizsek iyi olur sanki
canım çok geçmiş olsun neyse doğumlara az kaldı zaten iyice büyüyüp öyle gelsinler büyük bebğin bakımıda kolay olur sen bol bol dinlen uzanki açılman ilerlemesin
Sabahtan beri evde değildim dışarılardaydım. Şimdi yine çıkıcaz. Sünnet düğünü var. Öfff ayaklarımın şişi daha inmemişti ki
Neyse öncelikle karpuz sayıklayanlar sayesinde kocama karpuz ısmarladım sağolun :) bugün hediyeler hariç ilk defa kızım için alışveriş yaptım. Çok güzel şeyler aldım. Ama odası hala olmadı. Tamamlayıp yerleştiricem inşallah. Bizim kız acele ederse şapa otururuz. Ben bu tembellikle anca 1 aya hallederim tüm bu işleri.
Bu arada medcezir doğum hikayesini yazdı mı eğer yazdıysa kaçıncı sayfada geçmişi biraz okudum ama göremedim hepside okunacak kadar değil valla.
Başka yazacaklarımda vardı ama şimdi unuttum. Bu arada kocam bebek alışverişine çok ilgisiz. Hevesi yok diyodum ama tırsıyor sorumluluktan galiba için için. Düğünden önce de böyle olmuştu da çok kızmıştım ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye. Benimkinin modelinden başka var mı merak ediyorum.
slm hamişler ağrılarımdan dolayı hastaneye gıttım nts ye baglandım 2 cm açılmam varmış erken doğum olabılır dedı ve ciğer geliştirici iğne verdi vuruludum aradan bır kac saat gectıkten sonra karnımda kollarımda alerjı olustu tekrar hastaneye gıttım ığnenın bır dozajınıda yarın wurulmam gerekıyodu doktorum ıkıncı dozajı wurmayalım dedi düşük ilacına basladı ağustos anneleri dikkat edın kendınızı de bebişlerinize de öpüyorum hepınızı
canım çok sıkıldı kızlar. ben tetanoz aşımı yaptırmamıştım. daha doğrusu yaptırmak için iki kere gittiğimde de çeşitli bahanelerle aşımı yapmadılar, hemşire yok, sistem yok, bugün aşı yok... ben de çok zorunlu değil diye kızıp bir daha gitmemiştim sağlık ocağına. benimle ilgilenen hemşire de doğum iznindeydi o dönem.şimdi izinden dönmüş aşım yapılmadığını öğrenince aradı hemen gel yapalım bir ay sonra da ikinci dozu yaparız dedi. ben de bu dönem yapılır mı diye araştırdım internetten bebek doğmadan en az iki hafta önce ikinci doz yapılmalıymış. pazartesi aşımı yaptırsam bir ay sonra 24 temmuz beklenen tarih 14 ağustos ama bu miniklerin ne zaman geleceği belli değil ki.. ikinci doz için 20 gün bekleriz yaparız dedi hemşire.. offf neden o zaman üzerine düşmedim ki,ya da neden bir kaç hafta önce aramadı ki.. çok moralim bozuk şu anda stres oldum
Canını sakın sıkma ; çaresiz , çözümsüz bir durum değil . Öncelikle dr'unla konuş ona göre hareket et , internet bilgilerini okumak iyi ama tatbiki için mutlaka teyitini almak gerekiyor .
Yaşın kaç bilmiyorum ama 80 ve sonrası ise zaten lisede vurulmuştuk tetanoz aşısı o nedenle 1 doz yeterli olabiliyormuş , böyle duydum ama dediğim gibi en iyi yol gösterecek kişi kendi dr.un olacaktır .
Sakın stres yapma , moralini bozma ; kocaman gülümse hem kendin için hem bebeğin için :)
Avukatiniz geldi kizlar sorulari alayim
canım bende mersindeyim yaza nasıl dayanacaz bilmiyorum sıcaklıklar arttı nerde oturuyorsun mersinde
canım bu ay çok sıkıştık biz.. eşim 3 ay işsiz kaldı birikimimiz yok ben çalışmıyorum. .. hep içerden yedik. bu ay ilk maaşını aldı ama hepsi borca karta gitti. geçen gün cüzdanına baktım 20 lira vardı.. nasıl istim ki?
Avukatiniz geldi kizlar sorulari alayim
Ayaklarim kizlar cok sis yuruyemiyorum canim cok aciyo fil ayaklarrina dondum resmen parmaklarim kucucuk oldu neden acaba kizlar
Biliyorum yine cevap gelmicek ama yinede soriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?