2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim inşallah kıymetini bilir bu devirde böyle senin gibi anlayışlı eş bulmuş daha ne istesin eşin çok şanslıymış

Sabahtan beri evde değildim dışarılardaydım. Şimdi yine çıkıcaz. Sünnet düğünü var. Öfff ayaklarımın şişi daha inmemişti ki

Neyse öncelikle karpuz sayıklayanlar sayesinde kocama karpuz ısmarladım sağolun :) bugün hediyeler hariç ilk defa kızım için alışveriş yaptım. Çok güzel şeyler aldım. Ama odası hala olmadı. Tamamlayıp yerleştiricem inşallah. Bizim kız acele ederse şapa otururuz. Ben bu tembellikle anca 1 aya hallederim tüm bu işleri.

Bu arada medcezir doğum hikayesini yazdı mı eğer yazdıysa kaçıncı sayfada geçmişi biraz okudum ama göremedim hepside okunacak kadar değil valla.

Başka yazacaklarımda vardı ama şimdi unuttum. Bu arada kocam bebek alışverişine çok ilgisiz. Hevesi yok diyodum ama tırsıyor sorumluluktan galiba için için. Düğünden önce de böyle olmuştu da çok kızmıştım ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum diye. Benimkinin modelinden başka var mı merak ediyorum.

dünya güzelleri nasılsınız ne zamandır giremedim eşim vardı onunla zaman geçirdik bu akşam yolcu ettim saat8de bir ay olmayacak çok zor oldu ayrılmak. sizleri çok merak ettim inş herkes iyidir herşeyciklerde yolundadır. sonlara ulaştık şükür her gün sağ salim kollarımıza alalım eşlerimniz başucumuzda olsun diye dua ediyorum. hepinizide çok seviyorum geçmişi okuyayamadım vallahi gözüm yemedi çok uzuuuuuun

Benimki de aynısından
Düğünde de elini sürmedi , baska sehirde calisiyodu, hazir eve geldi
bebek eşyalarını da hep ben aldım kv. Demle,yada yalnız. hic anlamaz bizimki, benimde ondan beklentim yok biliyorum huyunu

Canım gecmis olsun, insallah en hayırlı zamanda sagsalim alırsın bebisini kucağına
Allah bebeklerimize saglık versin, bizede tabi :)

Canını sakın sıkma ; çaresiz , çözümsüz bir durum değil . Öncelikle dr'unla konuş ona göre hareket et , internet bilgilerini okumak iyi ama tatbiki için mutlaka teyitini almak gerekiyor .
Yaşın kaç bilmiyorum ama 80 ve sonrası ise zaten lisede vurulmuştuk tetanoz aşısı o nedenle 1 doz yeterli olabiliyormuş , böyle duydum ama dediğim gibi en iyi yol gösterecek kişi kendi dr.un olacaktır .
Sakın stres yapma , moralini bozma ; kocaman gülümse hem kendin için hem bebeğin için :)

1980 ve sonrası doğumlusu isen demek istemiştim , umarım yaş olarak 80 anlaşılmaz :):):)

canım bende mersindeyim yaza nasıl dayanacaz bilmiyorum sıcaklıklar arttı nerde oturuyorsun mersinde

Evet çok sıcak özellikle üç dört gündür. Gündüzleri çıkmıyorum dışarıya Mersinde mezitlide oturduk şuan polis lojmanlarındayız. Toroslar Akbelende dağ tarafı olduğundan biraz dahaserin burası. sen nerde oturuyorsun doktora nereye gidiyorsun?

Ilk gordugumde cok sasirmistim ama iyi olmamiza cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsi saglikli huzurlu bir ömrü olsu bebeginin...kendine ve kizina iyi bak canim

kız canım benim nerde oturuyosun gel alalım bi karpuz bölelim ikiye yarısı senin yarısı benim üzme canını her gecenin bir sabahı vardır bu karpuz sana ha bu gün ha yarın gelir rabbim hamile bir bayanın isteğini geri çevirmez

Ayaklarim kizlar cok sis yuruyemiyorum canim cok aciyo fil ayaklarrina dondum resmen parmaklarim kucucuk oldu neden acaba kizlar

Biliyorum yine cevap gelmicek ama yinede soriyim dedim

Ayaklarim kizlar cok sis yuruyemiyorum canim cok aciyo fil ayaklarrina dondum resmen parmaklarim kucucuk oldu neden acaba kizlar

Biliyorum yine cevap gelmicek ama yinede soriyim dedim

Benim ayaklarımda şişiyor zaman zaman ödem oluşuyor canım tuzu azaltmamız gerek bide uzanıp ayaklarını yukarıya kalsırırsan biraz hafifliyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…