- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.781
Benim ayaklarımda şişiyor zaman zaman ödem oluşuyor canım tuzu azaltmamız gerek bide uzanıp ayaklarını yukarıya kalsırırsan biraz hafifliyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Ayaklarim kizlar cok sis yuruyemiyorum canim cok aciyo fil ayaklarrina dondum resmen parmaklarim kucucuk oldu neden acaba kizlar
Biliyorum yine cevap gelmicek ama yinede soriyim dedim
Canım gecmis olsun, insallah en hayırlı zamanda sagsalim alırsın bebisini kucağına
Allah bebeklerimize saglık versin, bizede tabi :)
benımde öyle canım hele o gün biraz ayakta kaldıysam yada yürüdüysem parmaklarım bile şişiyo gece uyurken tuvalete falan kalktığımda tabanlarıma iğneler batuyo canımı yakıyo hamilelik işte normalmiş her fırsatta altına yastık koyup dinlendirmek ve su içmek gerek
Evet ya cok aci bi durum gece tuvalete kalkmaya korkar oldum bide gece bacagimin arasindaki yani vajinanin etrafindaki kemiklerim cok agriyor yani tuvalete gidecegim zaman bildiginiz iskence durumu yasiyorum esimin uykusu cok agirdir normalde artik ne kadar ahlayip vahliyosam o bile uyaniyor ne oldu diye
Siz simdi kocalarinizla sarmas dolas yatarken ben gene yalnizim... uykum da kacti. bana 3 gundur bunu reva goren adami nasil affederim ben? gun gectikce daha cok bileniyorum hatta. allahim sonumuzu hayreyle ya rabbim. su karnimdaki sabisubyan yuzu suyu hurmetine hidayet nasip et babasi olacaka... ben nereye gideyim kime sikayet edeyim?? :'(
Siz simdi kocalarinizla sarmas dolas yatarken ben gene yalnizim... uykum da kacti. bana 3 gundur bunu reva goren adami nasil affederim ben? gun gectikce daha cok bileniyorum hatta. allahim sonumuzu hayreyle ya rabbim. su karnimdaki sabisubyan yuzu suyu hurmetine hidayet nasip et babasi olacaka... ben nereye gideyim kime sikayet edeyim?? :'(
Evet ya cok aci bi durum gece tuvalete kalkmaya korkar oldum bide gece bacagimin arasindaki yani vajinanin etrafindaki kemiklerim cok agriyor yani tuvalete gidecegim zaman bildiginiz iskence durumu yasiyorum esimin uykusu cok agirdir normalde artik ne kadar ahlayip vahliyosam o bile uyaniyor ne oldu diye
Aynı ağrı bendede var bende onu merak ediyorum kemiklerimizmi açılıyor ne
Benimde o bölgede cok ağrım var , resmen kemiklerim ağrıyor
Ayağımın şişi gece yatinca iniyor , gece wc ye kalkıyorum mecbur ,
sabaha inmis oluyor ama aksama kadar dobiş oluyorlar gene
Sıcakta bi yandan , geceyi 2-3 farklı oda ve kanepede , bazen en son yerde tamamlıyorum
Allah yardımcımız olsun , daha Temmuz var , ne yapalım hersey bebisler icin :)
Günaydın sevgili Ağustos Annişleri...
Her birinizin tek tek göbüşlerini öpüyorumBugün benim için biraz heyecanlı..önce aşkitellam kocişim beni güzel bir kahvaltıya götürecek sonraaaaaaa yavrumuzun odası için mobilyalarımızı almaya gidecez Dilerim hepiniz için güzel,sıkıntısız,ferah,sağlıklı,mutlu vee huzurlu bir gün olur
Heralde ama artik gece sag sol yaparken kut diye sesler geliyor kemiklerimden
Günaydın. Tam 10 gün olmuş bakmayalı buraya. Inşallah herkes iyidir bi sıkıntı yoktur. Geçmiş o kadar uzun ki ne zaman biter bilmiyorum oku oku :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?