2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ayaklarımda şişiyor zaman zaman ödem oluşuyor canım tuzu azaltmamız gerek bide uzanıp ayaklarını yukarıya kalsırırsan biraz hafifliyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Amiiin valla hicbisey yapamiyorum bu sislik yuzunden bebege bi zarari dokunmasinda cekeriz artik her aciyi

Ayaklarim kizlar cok sis yuruyemiyorum canim cok aciyo fil ayaklarrina dondum resmen parmaklarim kucucuk oldu neden acaba kizlar

Biliyorum yine cevap gelmicek ama yinede soriyim dedim

benımde öyle canım hele o gün biraz ayakta kaldıysam yada yürüdüysem parmaklarım bile şişiyo gece uyurken tuvalete falan kalktığımda tabanlarıma iğneler batuyo canımı yakıyo hamilelik işte normalmiş her fırsatta altına yastık koyup dinlendirmek ve su içmek gerek

Evet ya cok aci bi durum gece tuvalete kalkmaya korkar oldum bide gece bacagimin arasindaki yani vajinanin etrafindaki kemiklerim cok agriyor yani tuvalete gidecegim zaman bildiginiz iskence durumu yasiyorum esimin uykusu cok agirdir normalde artik ne kadar ahlayip vahliyosam o bile uyaniyor ne oldu diye

Aynı ağrı bendede var bende onu merak ediyorum kemiklerimizmi açılıyor ne

Siz simdi kocalarinizla sarmas dolas yatarken ben gene yalnizim... uykum da kacti. bana 3 gundur bunu reva goren adami nasil affederim ben? gun gectikce daha cok bileniyorum hatta. allahim sonumuzu hayreyle ya rabbim. su karnimdaki sabisubyan yuzu suyu hurmetine hidayet nasip et babasi olacaka... ben nereye gideyim kime sikayet edeyim?? :'(

Kiyamam ; ( uzulmemek icin seni sevenleri minigini dusun lutfen) Rabbim yarina birakiyo belki ama kimsenin yanina birakmiyo ben buna inaniyorum...ins.esinle aran duzelir yavrunuz huzuur icinde buyur.. .bizimde cok morslimizi bozanlar var hatta ben tek basima uzuluyorum su halimle yapmadiklari kalmadi ama Allah diyorum bska bisey demiyorum...

Allah yardımcın olsun canım yaa, insallah kocan hatasını anlar da araniz düzelir , sakinlesince bi konuşursunuz , Allah akıl fikir versin bu kocalara , hamilelik gibi hassas bi döneminde boyle üzüyor seni

Benim esim de önceki gebeliğimde cok üzmüştü beni , boyle saçma sapan sorunlarla , ev temiz degil , yemek yok gibi saçma seylerden sorun çıkarıyordu , küsüyordu. bebek doğduktan sonra 180 derece değişti, bütün o sinirliligi gitti, ev çocuklarla daha da dağıldığı halde sinirlenmez oldu, galiba bebek bütün sinirlerini aldı öncelikler değişiyor iste..

İnsallah senin eşin de hatasını anlar , bebek doğduktan sonra hersey güzel olur düzene girer insallah
Gönlünü ferah tut , Allah büyük

Benimde o bölgede cok ağrım var , resmen kemiklerim ağrıyor
Ayağımın şişi gece yatinca iniyor , gece wc ye kalkıyorum mecbur ,
sabaha inmis oluyor ama aksama kadar dobiş oluyorlar gene
Sıcakta bi yandan , geceyi 2-3 farklı oda ve kanepede , bazen en son yerde tamamlıyorum
Allah yardımcımız olsun , daha Temmuz var , ne yapalım hersey bebisler icin :)

Allahim bak bu acidan dusunmemistim daha temmuz var benim sis gecede inmiyor yuruyus yap diyolar yapiyorum yine farkrtmiyor benim cadi kaynana ayaklarimi gordukce sen yurumuyosun diyo daha ne kadar yuruceksem gunde 1 saat yuruyorum oda hep yokus cikip iniyorum nefes nefese yollarda doguracam nerdeyse annem yanimda degilki sahip ciksin destek versin

Canim sorun ne bilmiyorum ama uzulme insallah gecer insanin hamileyken ailesinden cok kocasinsan bekledigi seyler var ama okuzler bunu anlamiyor kusura bakma okuz dedim benim esimde bazen cok anlayissiz oluyor allahtan herseyin hayirlisini iste insallah gecicek hersey hamilelerin duasi kabul olurmus

Günaydın sevgili Ağustos Annişleri...
Her birinizin tek tek göbüşlerini öpüyorum Bugün benim için biraz heyecanlı..önce aşkitellam kocişim beni güzel bir kahvaltıya götürecek sonraaaaaaa yavrumuzun odası için mobilyalarımızı almaya gidecez Dilerim hepiniz için güzel,sıkıntısız,ferah,sağlıklı,mutlu vee huzurlu bir gün olur

Üzülme canım bende senin gibi kocamla sarmaş dolaş yatmıyorum. Korkuyormuş bana bebeğe bişey olacak diye rahat edemiyorum demiyorda :) gerçi benimde işime geliyor alıyorum tableti sütümü ohh keyif yapyorum geç saatlere kadar. Bu aralar eşim iş değiştirdi geç saatlerde geliyor resmen yanlız bir hamilelik geçiriyorum zaten evde olsada hemen uyuyor dün bende onun kavgasını yaptım tamam çalışıyorsun yoruluyorsun ama akıp giden de bir hayatımız var hiç bir şeyden zevk almıyor biyeri gitsekte eğlenmiyor bir an önce eve gidip koltuğa uzanmak istiyor en sonunda evdeki üçlüyü atıp üç tane tekli alıcam ya...yani canım kimse dört dörtlük değil sabret inan ki sabrın sonu selamet ben ilk hamileliğimde neler çektim yeni evli olunca daha çok sorunlar çıkıyor zamanla birbirini tanıyorsun şimdiki halime şükrediyorum. O zaman bide kv le oturuyordum herşeyde hevesim kaldı.

Afiyet olsun . Ve iyi alışverişler

Günaydın. Tam 10 gün olmuş bakmayalı buraya. Inşallah herkes iyidir bi sıkıntı yoktur. Geçmiş o kadar uzun ki ne zaman biter bilmiyorum oku oku :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…