- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.581
hoş geldiniz aramızamalesef benimlede ilgilenen olmadı
hoş geldiniz aramızagünaydınlar herkese. çok şükür ki ben de aranızdayım. Burda bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara selamlar sevgiler.. bebeğimi öğrendiğimden beridir kanamalarım oluyordu. 15 gündür kıpırdamadan yatıyordum. progestan ve prolıton depot iğne kullanıyordum. dün doktora gittim şükür ki kalp atımlarını duyduk doktor iğneyi kesti, haplara devam:9 İşyerinde sıkıntılarım vardı, gece uykularımı kaçıracak kadar, 15 gündür evdeyim hala ruhumu ordan uzaklaştıramadım. stresten dudağımda ucuk çıktı, bebeğime zarar veriyorum diye kendimi suçluyorum ama bir yandan da sıkıntılarımı atamıyorum, ruhen ve bedenen çöktüm resmen.Umarım sizler stresle bebişleri üzmüyorsunuzdur ve inşallah ben de en kısa zamanda düzelirim. öptüm hepinizi...
evet 2013annem yazınca facede grup çıkıyorşimdi ben anlayamadım kızlar face de 2013 Ağustos Anneleri adı altında bir grubumuz var mı? varsa akşam gidince evden girip bende katılacagım..
Arkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(
Doktor verdikten sonra için rahat kullanabilirsin. Varisin olup da bi de pıhtılaşmanın artışı daha tehlikeli olurmuş. İlacın bebeğe direk bi zararı yokmuş sadece kanı sulandırdığı için durduk yere kullanılmaması gerekiyor. Okulda bir öğretmen arkadaşımın varisi olduğu için hamilelik boyunca günde 2 defa kendine kan sulandırıcı iğne yapmıştı. Hapın kullanımı çok daha kolay tabii ki...
inşallah sağlıklısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi...bende herhangi bir genetik testte yapılmadı canım o yüzden biraz tediginim canım...
O test zaten durduk yere yapılmıyor, 8-9 düşükten sonra isteniyomuş şüphe üzerine :S Pahalı bir testmiş sanırım. Bizim arkadaşımız o testin firmasında çalıştığı için bize hediye yapmıştı ama iyi mi etti kötü mü bilemiyorum :) Hasta değilim, taşıyıcıyım ama gene de çok tedirgin olduk düşük olur mu diye. Düşünmek bile istemiyorum açıkçası bu konuyu...
arkadaşlar öncelikle duam hepimiz hayrlısı ile bu tatlı ve meşakkatli süreci tamamlayalım en güzel şekilde ve bebişlerimizi sağ salim alalım kucağımıza...
bilmiyorum daha önce konustunuz mu ama benim sıkıntım şu ki halen doktora karar veremedimbahçelievler aile hastanesinde ali utku öz ve ali osman koyuncuoğlu var ikisinden birini secmeye çalışıyorum.gönlüm bayan doktordan yana ama bulamadm malesef..fikri, bilgisi olan biri bana yardımcı olur paylaşımda bulunursa duacı olurum..
hepimiz Allaha emanet...
bende çokkk heyecanlıyımKızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)
hoş geldin aramızaArkadaslar burada daha cook vakit geciricez ayrintili tanisalim mi ne dersiniz. Belki tanisma olmustur kacirmisimdir.
Ben 30 yasindayim istanbul bahcesehirdeyim, 4 yasinda oglum var. Calismiyorum ev hanimiyim .. Gecen sene iki aylikken dusuk yapmistim cok cok uzulmuatum hala uzuluyorum. Rabbim hayirlisini versin omru yokmus. Simdi 10 haftalik hamileyim.
Allahim hepimizi hayirlisiyla evlatlarina kavusmasini nasip etsin.
bende 35 yaşındayım 12 yaşında bir oğlum var 2. hamileyim :) yalnız değilsin yaniselam kızlar sanırım aranızda en yaşlınız benim 36 yaşındayım 2 çocuğum olacak kısmetse oğlum 5 yaşına girdi aralarında 5 yaş yaş olacak hayırlısı
Canım muayenehane düşünürsen Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu var.
ben dogum tarıhını 1 hafta gec yadım.asıl 27 agustos sımdı 3 eylul oldu...en azından kafam karısmaz...
. Coraspin 100 mg gebeliğin 32.haftasına kadar kullanılıyor. 32.haftadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum. Daha önce düşük yaşadığın ve varis problemin olduğu için bence kullanmalısın.kızlar çok şükür Allahıma miniğimin bugün pıtpıt kalp atışlarını duyduk kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..Allahım herkese nasip etsin inşallah..Benim size sorum olacak ben daha önce düşük yaptığım ve varis problemi yaşadığım için coraspin verdi doktorum acaba aranızda kullanan var mı bir zararı olmaz herhalde ama içinde hamileleler ve emzirenler kullanmamalıdır yazıca biraz tedirgin oldum..
kızlar çok şükür Allahıma miniğimin bugün pıtpıt kalp atışlarını duyduk kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah..Allahım herkese nasip etsin inşallah..Benim size sorum olacak ben daha önce düşük yaptığım ve varis problemi yaşadığım için coraspin verdi doktorum acaba aranızda kullanan var mı bir zararı olmaz herhalde ama içinde hamileleler ve emzirenler kullanmamalıdır yazıca biraz tedirgin oldum..
kızlar ben doktora gııtım cok sukur bebegımın kalp atıslarını duydumm...ama gordum desem daha ıyı olur tabıkı...ultrasonla karnımdan baktı..kanama alanı yokk dedı cok sukur.kesem buyumus.duzgun konturları var.kanama alanları kese kenarlarında badem seklınde oluyormuss..cok sukur bende yokkmuss...bebek sag tarafa tutunmus dedıı...ama tabıkı dun gecekı kanlı akıntının da olması dusuk tehlıkesını var oldugunu gosterırı bıze dedı..o yuzden dıkkatlı olmam gerektıgını soyledıı...bebegım sımdılık 9,8 mm..10 hafta da gel ıkılı test yapalım dedı...ondan sonrada vıtamınlere baslayalım dedı...kendımı uzmeyecegımm.bol bol dınlenecegımm,evım umrumda degıll afedersınız b..kk gotursun umrumda degıı..ben bu bebegı hayırlısıyla ıstıyorummm...bebısım bu arada 7 +1 mıs..sata gorede 7+2..olsunn!!!!bıde sızdede oylemı oluyor kızlar burda neden bır hafta fazla gıdıyor gebelık haftası anlamadım...sat tarıhı 20 kasım
hoşgeldin bende bugün katıldım.. maşallah bende de bir bulantı var sorma( zor ama yapacak birşey yok
hoş geldin hocam bende öğretmenim :) ama doğum tarihi için tatili zamanını ayarlayamamışız :):)
mernabalar hanımlar bende geldim aranıza...güzel paylaşımlar olur inşallah
Bende nasipse 2013 anne adayı olarak sizin aranıza katılmak istedim tabii kabul edilirsem:)12 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve hamilelik ve annelıkle ılgılı pek bir fikrim yok sizin tecrubeleriniz den faydalanmak isterim. şimdiden tesekkürler
Amin canım
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr yeni gelenler olmuş hoşgelmişler
polianacım sana daha da günaydın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?