2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

malesef benimlede ilgilenen olmadı
hoş geldiniz aramıza
hoş geldiniz aramıza
şimdi ben anlayamadım kızlar face de 2013 Ağustos Anneleri adı altında bir grubumuz var mı? varsa akşam gidince evden girip bende katılacagım..
evet 2013annem yazınca facede grup çıkıyor

çok çok geçmiş olsun arkadaşım sabılar

inşallah canım iyi gelir çok sağolasın..

inşallah sağlıklısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi...bende herhangi bir genetik testte yapılmadı canım o yüzden biraz tediginim canım...

O test zaten durduk yere yapılmıyor, 8-9 düşükten sonra isteniyomuş şüphe üzerine :S Pahalı bir testmiş sanırım. Bizim arkadaşımız o testin firmasında çalıştığı için bize hediye yapmıştı ama iyi mi etti kötü mü bilemiyorum :) Hasta değilim, taşıyıcıyım ama gene de çok tedirgin olduk düşük olur mu diye. Düşünmek bile istemiyorum açıkçası bu konuyu...

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle duam hepimiz hayrlısı ile bu tatlı ve meşakkatli süreci tamamlayalım en güzel şekilde ve bebişlerimizi sağ salim alalım kucağımıza...
bilmiyorum daha önce konustunuz mu ama benim sıkıntım şu ki halen doktora karar veremedim bahçelievler aile hastanesinde ali utku öz ve ali osman koyuncuoğlu var ikisinden birini secmeye çalışıyorum.gönlüm bayan doktordan yana ama bulamadm malesef..fikri, bilgisi olan biri bana yardımcı olur paylaşımda bulunursa duacı olurum..
hepimiz Allaha emanet...

aynen canım en iyisi bunları düşünmemek Allahım korusun yavrularımızı..

Canım muayenehane düşünürsen Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu var.

Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)
bende çokkk heyecanlıyım
hoş geldin aramıza
selam kızlar sanırım aranızda en yaşlınız benim 36 yaşındayım 2 çocuğum olacak kısmetse oğlum 5 yaşına girdi aralarında 5 yaş yaş olacak hayırlısı
bende 35 yaşındayım 12 yaşında bir oğlum var 2. hamileyim :) yalnız değilsin yani

Canım muayenehane düşünürsen Bakırköy'de Şükran Cebiroğlu var.

öncelikle ilgin için sağol canım..esasında muayenehaneleride araştırdım ancak herhangi bir acil durum olasılığını düşünerek hastanede kontrollerimi sürdürebilecek bir doktor olsa sanki daha iyi olur gibime geliyo ama bilemiyorum...

. Coraspin 100 mg gebeliğin 32.haftasına kadar kullanılıyor. 32.haftadan sonra kullanılmıyor diye biliyorum. Daha önce düşük yaşadığın ve varis problemin olduğu için bence kullanmalısın.

ben kullanıyorum canım coraspin kanın pıhtılasmasını önlüyor kullanmakta fayda var derim..endişelenme

çok sevindim canım inş. bizde görürüz bende haftaya gidicem benimde sat 20 kasım burdaki imzada 1hafta önde gösteriyo..

bende üye oldum şimdide paylaşımları falan göremiyorum yoksa çok yeni olduğu için bişey yok mu

Son düzenleme:
hoşgeldin bende bugün katıldım.. maşallah bende de bir bulantı var sorma( zor ama yapacak birşey yok

cok zormus canım bulantı insallah cabuk gecer..

hoş geldin hocam bende öğretmenim :) ama doğum tarihi için tatili zamanını ayarlayamamışız :):)

evet canım ya allahtan izinler 6 aya cıkarıldı:)

mernabalar hanımlar bende geldim aranıza...güzel paylaşımlar olur inşallah

hosgeldinnn

merhaba hosgeldin:)

Amin canım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr yeni gelenler olmuş hoşgelmişler

polianacım sana daha da günaydın :))

hosbulduuuk :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…