- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.601
evet canım ben üyeyim
bugun gıttım kalbı atmıyor dedı alttan baktı yıne yok..radyolıjıye gır dedı..elım ayagım dustu korkumdqn grıemedım..uc saat hastanenın dısında bu sogukta aptal gıbı dolandım agladım durdum.napıcam ben
Hala siz böyle inanmıyosanız diyosunuz. Gerçekten pes! aklım fikrim durdu şuan.
İnançsız da olduk. İşi getirip getirip inanca bağlıyosunuz.
Sizin haddiniz değildir benim dini inancımı sorgulamak !!!!! Allaha şükür imanımız yerinde. Terbiyesizliğin alemi yok.
Sizinle tartışmak cidden çok manasızmış. özür dilerim ilk yazınıza tepki verdiğim için. çok pişmanım. aşırı !
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Allahım bidaha yaşatmasın.
Her ikimizinde hastanede yaşanan olaya kızdığı falan yok. Bu arkadaş ilk mesajında sen böyle yaparsan allah da senin böyle belanı verir böyle eziyet çekersin hastanelerde demiş resmen. Sonra da çevirdi işte. Ben mi gerizekalıyım. siz mi okumadınız anlamıyorum ki. Kürtajı savunan kim. Asla!
Canım çok haklısın kimse kimsenin inancını böyle ulu orta sorgulayamaz, inançlıyım demekle de olmuyor bu işler. Gezgin hn bende sizi kınıyorum ve tartışmayı daha fazla uzatmamanızı rice ediyorum. ladybirdd topikteki en cıvıl cıvıl arkadaşımız onu bile çileden çıkardınız.
Kimin haklı kimin haksız olduğunun hiç önemi yok bence boşu boşuna geriyorsunuz ortamı. biz buraya kafa dağıtmak sorunlarımızda birbirimize destek olup moral vermek için geliyoruz.
laydcim sakin ol sende canım valla sen gerildikçe bende gerildim burda :)
benımde bayagı azaldı cnm merak etme hersey yolundadır oglumda dogumdan sonra gogusagrısı cekmıstım doguma kadar hıc yasamamaıstım meselaevet canım .kesinlikle 3, aydan sonra çok daha rahatlıyo insan.bide hareketlerini hissettikten sonra.daha da rahatlıyosun .yani hareket ediyo demekki herşey yolunda diyo insan..göğüsler ne alemde kızlar benim göğüs ağrım azaldı.acaba bişey mi oldu diye korkuyoum.
8. haftamda decavit vitamın ılacına baslattı yanında folıbolude ıcıyorum kan degrlerım falan masallah uıyı kan ılacı almıyorumkızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?
siz kullanıyor musunuz?
cnm hayırlısı olsun 10. haftada bıle duyan varbugun gıttım kalbı atmıyor dedı alttan baktı yıne yok..radyolıjıye gır dedı..elım ayagım dustu korkumdqn grıemedım..uc saat hastanenın dısında bu sogukta aptal gıbı dolandım agladım durdum.napıcam ben
allah gonlune gore versın saglıkı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsıniyi geceler kızlar benimde kanamam var ama kahverengi lekelenme tarzı bu akşam biraz artınca acile gittim ultrasonla baktı kese normal yerinde dedi ve kalp atışını duydu ama bana dinletmedi karnımdan baktı ufak daha dedi. dua ediyorum sürekli bebeğim sağlıklı olsun düşmesin diye. 3 ayı inşallah atlatırsak azalıyor risk rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sihhat versin çok değişik bir duygu 6+3 te kalp atışını duydu ve ondan sonra inanın dahada bağlandım bebeğime
umarım iidir bebişin cnmm..bu arada herkese günaydın...
canım merhaba bebişlerimizin doğum tarihleri aynıymış :) dikkatimi çekti de yazmadan edemedm
teşekkür ederim canım ayın 20 sini bekliyorum sana da günaydın..
kızlar merhaba
bende ağustos annesi olacağım Allah kısmet ederse.
Dün size katılmak istedim. Belki paylaşımlarımız olur, sohbet ederiz diye. Bir soru sordum ama kimseden cevap alamadım.
Olumsuz düşünmek istemediğim için tekrar çaba göstermek istedim. Umarım bu sefer farkeden birileri olur.
""""kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?
siz kullanıyor musunuz? """"""
hepinize sağlıklı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?