2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfayı oluşturan arkadasın onayı henüz olmadıgından sanırım sayfayı göremiyorsunuz

bugun gıttım kalbı atmıyor dedı alttan baktı yıne yok..radyolıjıye gır dedı..elım ayagım dustu korkumdqn grıemedım..uc saat hastanenın dısında bu sogukta aptal gıbı dolandım agladım durdum.napıcam ben

Kıyamam sana ben kac haftalik bebeğin canım

iyi geceler kızlar benimde kanamam var ama kahverengi lekelenme tarzı bu akşam biraz artınca acile gittim ultrasonla baktı kese normal yerinde dedi ve kalp atışını duydu ama bana dinletmedi karnımdan baktı ufak daha dedi. dua ediyorum sürekli bebeğim sağlıklı olsun düşmesin diye. 3 ayı inşallah atlatırsak azalıyor risk rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sihhat versin çok değişik bir duygu 6+3 te kalp atışını duydu ve ondan sonra inanın dahada bağlandım bebeğime

Birincisi hiçbir sözümü değiştirecek kadar alcalacak biri dğilim ne dediysem odur!
İkincisi yorumlarınız cok anlamsız olmuş! Benım olayın gunahını dıle getırmem neden bu kadar dokundu sıze anlamadım!
Bırınız cıkıp kadının yaptıgı VAHSETE SES CIKARDI MI ? HAYIR! Ama ben gunahı buyuk dedım Allah ımtıhan etmıs dedım suclu oldum subhanallaaahh!!! Dıyecek lafım yok neyse-surdurup sevıyemı dusurecek degılım.....
HErkez fıkrını yazar ve susar-bende yazdım ama asagılanan kısım oldum NEYMIS MANEVIYATA GETIRMISIM ISI....
Neyse devam etmıyecem....

Kımseyıde cıleden cıkartmak ıcın caba sarf etmedım beyazcekırge! Herkezın yorumunu okuyun sonra bırılerını tutun karsımda...
Mantıklı olalım azıcık... neyse selametle! Sız cıvıl cıvıl olarak devam edın-dusuncemı kabullenemeyen ınsanlarla gule oynaya devam edıcek degılım ....

benımde bayagı azaldı cnm merak etme hersey yolundadır oglumda dogumdan sonra gogusagrısı cekmıstım doguma kadar hıc yasamamaıstım mesela
8. haftamda decavit vitamın ılacına baslattı yanında folıbolude ıcıyorum kan degrlerım falan masallah uıyı kan ılacı almıyorum

cnm hayırlısı olsun 10. haftada bıle duyan var
allah gonlune gore versın saglıkı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın

selam kızlar nasılsınız bakalım bugun? ben artık moralımı yuksek tutma kararı aldım. kısaca kendimi anlatayım aslen İstanbul da yaşıyorum ama iş dolayısıyla 3,5 yıldır Türkmenistandayız. 26 yasındayım. Mustafa Hazar adında 2 yasında oglum var , ona da burda hamiş kalıp Türkiye de dogumumu yaptım ve tekrar gurbete donup nerdeyse tek basıma oglusumu buyuttum. 6 ayda bir Türkiye ye geliyorum. 2 gün önce oglusumun asıları ıcın gelmiştim cunku burda doktor yok. cok sukur oglumda bi problem yasamadım ama bu bebegımde sıkıntılarım var. Benimki beklenmeyen bir hamilelik ve gecıkmem olmadan evvel cok fecı grıp olmustum antıbıyotık, antıbıyotık ıgne ve yıne bır ılac daha kullandım ama baya kullandım yani. gecıkmem olunca kestım ama ne fayda cogu gıtmıstı bıle neyse test yaptım 5 gun sonra çift çizgi :) doktora kostum hemen dogum yaptıgım kosuyolu medıpol e kendı doktorum cok yogundu baska doktora gıttım basıma gelenlerı ve ılacları anlattım. ılaclar B sınıfıymıs cok etkılı degılmıs ama etkı ettıyse dusuk yaparsın bekle dedı. 2 kez keseyı goremıyom dıye alttan muayene ettı kasıklarım cok agrıdı. bebek haftasına gore kucuk yıne gel olmazsa alıcaz dedı. korktum ve arkadasımın tavsıyesı ıle Dr. Herman İşçi ye gittim. o kadar memnun kaldım kı anlatamam boyle ısını bılen ve tatlı dilli bir doktor ömrümde görmedim. Ben özel muayenehanesine gittim ama ssk anlaşmalı Avrupa Hastanesinde de çalışıyor. Alttan bakmadı bile kese temiz, etrafında kanama yok, rahim agzı kapalı, düşük riski su an için yok ki zaten ilk 3 ay herkesin riski olur dedi. İlaçlar cok etkılı degıl dedi 2 hafta sonra kalp atıslarını duymamız gerek orda baktır dedı ama benım oldugum yerde oyle bı makına yok yanı sadece ultrason. Başkent e Asghabat a gidicez inş orda vardır umarım kalp atışlarını duyarız ya yoksa tekrar TR ye gelip bebişimi aldırcam mecburen + istemeden. Uzun oldu baya ama dua edin kızlar ne olurrrr (

hepinize günaydın arkadaşlar. hayırlı cumalar. rabbim ne muradınız varsa onu versin hepimizin. sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin. AMİNNNNNNNNN. Çok yazamıyorum ama hep takip ediyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar merhaba

bende ağustos annesi olacağım Allah kısmet ederse.

Dün size katılmak istedim. Belki paylaşımlarımız olur, sohbet ederiz diye. Bir soru sordum ama kimseden cevap alamadım.

Olumsuz düşünmek istemediğim için tekrar çaba göstermek istedim. Umarım bu sefer farkeden birileri olur.

""""kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?

siz kullanıyor musunuz? """"""

hepinize sağlıklı günler dilerim

günaydıınn kızlarrrrr
canım sende hoşgeldin aramıza dün burası karışıktı kürtajlar inaçlar vs gergin bi ortam vardı o yüzden seni atlamış olabiliriz kusura bakma hayırlı olsun hamileliğin ben de sadece folic asi kullanıyorum ilk 3 ay doktor bunu kullanmamı söyledi haa benim kanım düşük çıktı ben bir de kan şurubu kullanıyorum.Vitami eğer gerekirse 3 ay sonra yazar doktorun bu arada hangi şehirdesin inşallah gönlüne göre bi doktor bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…