2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu gerizekalı dosya hala devam ediyor bende her sayfa açtıgımda indiriliyor sizdede oluyormu hala

Kızlar çok sevindirik oldum Babytech fabrikasıyla görüştüm işyerime çok yakın normalde perakende vermiyorlarmış ama bana ayarlayacaklar kırmadılar sağolsunlar nasıl mutlu oldum yaa

ohh cok sevindim canım ...cokta güzelmişş beşikk mışıl mışıl uyusun bebişinn işin ucunda bebişlerimizz varsa nasıldaa mutluu musmutlu oluyoruzzzz

ohh cok sevindim canım ...cokta güzelmişş beşikk mışıl mışıl uyusun bebişinn işin ucunda bebişlerimizz varsa nasıldaa mutluu musmutlu oluyoruzzzz

Teşekkürler canım biran önce alayım kuralım sabırsızlanıyorum ağzım kulaklarımda O minik minik yatıcak içinde canım kızımmmm

senın aldığında güzelmiş benimkisi BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi bu saraylı beşik olarak geçiyor. uyku seti dahil buna ama genelde senın aldıklarında dahıl olmuyor. Aklında olsun da bi sor uyku seti deyip geçmemek lazım çünki çok pahalı oluyor...

kızlar dün gece rüyamda dişlerimin kırılıp döküldüğünü gördüm.. rüya tabirlerinde ecel olacağı yazıyor.. içimi çok kötü bir korku sardı Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin ...

canım o ses benden de geliyor.. o et benleri hamilelik öncesinde de vardı. doktorum telaşlanmıştı. smear testi istedi temiz çıkmıştı çok şükür. ve hepsini yakmıştı.. şimdi tekrar çıktı ve bu çok hızlı büyüyor.. gidince bende soracağım..

Bakın ne gördüm şimdi :) Kızınıza bez bebek yapmak ister misiniz? Çok güzel bütün kalıplarını çıkarmışlar tek tek

Sorarım canım dahil diye biliyorum yatağı da kendi üretimleriymiş zaten. Bunlar burdan komple paketleyip bayilere dağıtıyolarmış bayiden eklenen bişey yok yani. Bakalım görücez artık :)

canım geçmiş olsun...ben de geceleri çok tedirgin oluyorum....sancım oluyor arada,adet sancısı gibi...35 haftalığım ve 38 den önce doğurmak istemem,bebişin gelişimi tamamlansın bari:)

cnım harıka olmuş helenin odası bayıldım ellerine sağlıkk güle güle büyüt bebişini içinde inşallah...bu arada arastam bebek nevresim takımın kidboo marka değilmiii bende oğluşumaa alıcam yusufcuklu olanını beyaz arıodum kıdboda buldum odamız geldikten sonra alacağım bende güle güle kullanın cnmm...

Bakın ne gördüm şimdi :) Kızınıza bez bebek yapmak ister misiniz? Çok güzel bütün kalıplarını çıkarmışlar tek tek

Eki Görüntüle 744129

çokk güzelmişşş yaa ...önceden olsaydı yapardım ama şimdi bu sıcaklardann hic bişiy yapasım yok keçelerim bile ölece duruyooo
kalıbını aldım ama ilerde yaparım inş....

Canım aramıza hoşgeldin.
Ben öğretmenim, her yaz temmuzdan eylüle aynen anlattığın depresyonu yaşıyorum. Örgüydü danteldi bilgisayar oyunuydu oyalanıyorum. Bu yaz farklı olacak tabii

Ayyyy kıyamam canım benim. İnşallah azıcık daha bekler bebişin. Sen de çok korkmuşsun haklı olarak. Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle...

arastacım, odanıza bayıldım, o odada nasıl huzurla uyur snein minnoş, ona çok huzulru güzel bir ortam hazırlamışsın ellerine sağlık,

nisanbucum çok geçmiş olsun, tüm kalbimiz seninle inşallah kuzucun bekleyecek biraz daha ve vaktinde ve sağlıkla doğacak, sen ona olumlu telkinlerde bulun bekle annecim az daha büyü daha çok küçüksün de, dinleyeceğini düşünüyorum

medvecezircim, topiğimizin en deneyimli annesi oldun, güzel tavsiyelerin için teşekkürler, paylaşmak istedğin herşeyi bekliyoruz, ben o dediğin pompalar, göğüs kalkanları, göğüs petleri, tek kullanımlık çamaşırlar hepsini almıştım

Canım ya ne güzel yazmışsın... Yerim sizi
Eşine kırkbin kere maşallah...

Okurken senin durumunda kendimi ve eşimi hayal ettim, musluklar açıldı gene

selaamlaarr........okulu semineri bitirip geldim...wee yaratıcı bi arkadaşımla kapı süsüne başladık...ama bitiremedk o dewam etcek bebişime :)) bende çok özendimm malzeme bulursammmmmmm bebek şekerlerimi kendim yapıcam inş.

bu arada sayfayı her yenilediiiğimde bendede afr die dosya inio..wirüsmüdür nedir sadece bu sayfada oluoo (

benimde en büyük korkum erken doğum şu kasılmalar nasıl bişey acaba hissedebilirmiyiz acep

Özlem merhaba, doğum kasılmaları gayet normal bende de sürekli oluyor. Rahmin kasılma yaparak doğuma kendini hazırlaması lazımmış özellikle kasıklarımızdaki kemikler ve bağlar genişlemek zorunda. Benimde ilk hamileliğim bolca okudum ve doktorumdan bilgi alıyorum sürekli için rahat olsun, doğum sancısı başladığında bile önce uzun uzun aralarla başlayacak sonra rutin belli aralıklarla devam edecek senin doğum yapman en az 6 ile 10 sa arasında değişecek yani. Bence suyun gelmesi ve nişan kanamasının oluşması erken doğumda daha önemli bir belirti.

Bir de şu var bu haftalardan sonra bebeklerimiz için sorun yok, benim birçok arkadaşımı çeşitli sorunlarla erken sezeryana aldılar hepsi 1 haftada kendini toparladı kilolarını aldı düzene girdiler.. İçin rahat olsun olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…