- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.361
Kızlar çok sevindirik oldumBabytech fabrikasıyla görüştüm işyerime çok yakın normalde perakende vermiyorlarmış ama bana ayarlayacaklar kırmadılar sağolsunlar nasıl mutlu oldum yaa
ya bu gerizekalı dosya hala devam ediyor bende her sayfa açtıgımda indiriliyor sizdede oluyormu hala
ohh cok sevindim canım ...cokta güzelmişş beşikk mışıl mışıl uyusun bebişinnişin ucunda bebişlerimizz varsa nasıldaa mutluu musmutlu oluyoruzzzz
Alayım canım hatta siparişleri toplıyım bayiymiş gibi sipariş veririm ucuza getiririzEvet canım benimde o modeli sorduğum yerlerde genelde fiyatlar öyleydi. İçinin malzemeleri de dahil tabi beşiğe. Sen de öyle aldın dimi? Ben bundan alıcam
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
çok beğenmiştim rengi falan tam istediğim gibi. Mağazalarda hiç rastlamadım bu modeline :26: Parasını sormadım çok safım hemen heyecan yapıyorum bebişe bişey alacağım zamanYarın alıcam büyük ihtimalle o zaman öğrenirim fiyatını yazarım kaça aldığımı.
gunaydin kizlar...size bikac sorum olucak yasayanlar paylasirsa sevinirim...karnimdan cit cit diye sesler gelio sizede oluyomu...yani elektrik carpmasi gibi yada kemik kutlemesi gibi bi ses.....
birde genital bolgemde et beni cikmis kucukyarin kontrolumuz var soracagim doktora ama merak ettim sizede oluyomu
Teşekkürler canım biran önce alayım kuralım sabırsızlanıyorum ağzım kulaklarımdaO minik minik yatıcak içinde canım kızımmmm
senın aldığında güzelmiş benimkisi BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi bu saraylı beşik olarak geçiyor. uyku seti dahil buna ama genelde senın aldıklarında dahıl olmuyor. Aklında olsun da bi sor uyku seti deyip geçmemek lazım çünki çok pahalı oluyor...
Kızlar hepinize iyi geceler bugün çok kötü bir gün geçirdim erken doğum tehdidiyle raporluyum ve önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alacaktım oda zor gibi artık sabah beşte öyle bir ağrıyla uyandım ki karnım taş giibi olmuş dedim heralde gaz sancısı renni içtim yattım ama hep uyur uyanık sabah 6 buçukda eşim gitti iyiym dedim gönderdim bu arada hala ara ara karnıma ağrı giriyor dedim ki işe dgideyim izini alayım ordanda hastaneye bi gideyim aman Allahım işe zor atmışım kendimi işin ilginç tarafı canım ne kadar acıyorsa sabah südyen giymeyi unutmuşum siz düşünün artık neyse iş yerine gittim annemleri aradım hemen ağlıyorum bu arada iş yerimdeki bütün müdürlerim telefon etsene niye geldin diye kızıyolar sağolsun hepsi götürelim diye seferber oldu neyseki babam hemen geldi gittiğim gibi nst ye bağladılar bu arada doktorumu aramışlar nst den çıktım başta doktorum gülerek bişey yok gibi dedi gel muayne edelim dedi ama ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyse uzandım ultrasonla baktı karnım taş gibi kesiliyo yüz ifadesi birden değişti bunlar doğum kasılmaları dedi hemen bi serum bağlıcam iğne yapıcaklar bu arada kana idrara baksınlar,bide ilaç başlıcaz dedi biz şok annemle nben eşimi aradım ağlıyorum neyse serumu yaptılar iğne zaten felaketti girerken hissetmedim ama vurulduktan sonra bi 5 dk yandı totom,serumdan sonra tekrar gel demişti çıktık doktorun odaya bu sefer başım dönmeye başladı midem bulanmaya başladı açım zaten beni tekrar nst ye bağladılar arada oğlanda heycan yapıo kalp atışları 170-180 çıktı doktorum yatacaksın istirahat edeceksin 6 saatte bir iki kapsül sonraki günler tek kapsüle indir bu ilacı iç ağrıların şiddetlenirse mutlaka gel hastaneye yatış yapıp başka ilaçlar başlıcam dedi o 6 saatte içtiğim hapda nasıl bişeyse bi baş ağrısı yapıo demişlerdi yapar diye bi çarpıntı bebeğin gelmesini durdurmak içinmiş yapacak bişey yok içicez çok morelim bozuldu kızlar bugün hep yazayım dedim ama akşama kadar uyudum kasılmalar geçmiş çok şükür acıktım nbişeyler yiyip tekrar yatıcam dua edin gelmesin bebeğim daha çok küçük yaa 1850 olmuş
Hepsini özene bezene seçtiğim için tek tek çektim :) Çekmecemiz geldi duvar rafımız eksik daha ama olsun :)
Eki Görüntüle 743877 Eki Görüntüle 743878 Eki Görüntüle 743879 Eki Görüntüle 743880 Eki Görüntüle 743881 Eki Görüntüle 743883 Eki Görüntüle 743884 Eki Görüntüle 743885 Eki Görüntüle 743886 Eki Görüntüle 743887 Eki Görüntüle 743888 Eki Görüntüle 743889 Eki Görüntüle 743890
Bakın ne gördüm şimdi :) Kızınıza bez bebek yapmak ister misiniz? Çok güzel bütün kalıplarını çıkarmışlar tek tek
Eki Görüntüle 744129
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.. 35. haftamdayım, İnşallah Ağustos 'un ilk haftası doğumum gerçekleşecek.. Üniversiteden beri hiç durmadan çalışan biri olarak 32. Haftada işimden ayrıldım, son 3 haftadır evdeyim.. Ayrılırken ki hayalim; bebeğime zaman ayırmak, onun çin alışverişler yapmak, toplantılardan uzak eşimle ilgilenebilmek, evime vakit ayırmak, gezmek dolaşmak ve kendim için harika bir boş zaman yaratmaktı. Ama tahmin ettiğim gibi olmadı :) iş yorgunluğu geçip 2. Hafta bitince sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım ani ağlamalar, eşimi aşırı özlemeler, işten gelişini beklemeler, kendimi işe yaramaz hissetmeye başlamalar, bebeğe nasıl bakacağımı düşünmeler ve hayatımız çok mu değişecek diye kuruntular.. Aşırı duygusal ağlayan işe başlama planları yapan bir kadın oldum :) ve günler geçmek bilmiyor.. Sizde de aynı durumlar oldu mu acaba? Son ayınız günleriniz nasıl geçiyor??
Kızlar hepinize iyi geceler bugün çok kötü bir gün geçirdim erken doğum tehdidiyle raporluyum ve önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alacaktım oda zor gibi artık sabah beşte öyle bir ağrıyla uyandım ki karnım taş giibi olmuş dedim heralde gaz sancısı renni içtim yattım ama hep uyur uyanık sabah 6 buçukda eşim gitti iyiym dedim gönderdim bu arada hala ara ara karnıma ağrı giriyor dedim ki işe dgideyim izini alayım ordanda hastaneye bi gideyim aman Allahım işe zor atmışım kendimi işin ilginç tarafı canım ne kadar acıyorsa sabah südyen giymeyi unutmuşum siz düşünün artık neyse iş yerine gittim annemleri aradım hemen ağlıyorum bu arada iş yerimdeki bütün müdürlerim telefon etsene niye geldin diye kızıyolar sağolsun hepsi götürelim diye seferber oldu neyseki babam hemen geldi gittiğim gibi nst ye bağladılar bu arada doktorumu aramışlar nst den çıktım başta doktorum gülerek bişey yok gibi dedi gel muayne edelim dedi ama ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyse uzandım ultrasonla baktı karnım taş gibi kesiliyo yüz ifadesi birden değişti bunlar doğum kasılmaları dedi hemen bi serum bağlıcam iğne yapıcaklar bu arada kana idrara baksınlar,bide ilaç başlıcaz dedi biz şok annemle nben eşimi aradım ağlıyorum neyse serumu yaptılar iğne zaten felaketti girerken hissetmedim ama vurulduktan sonra bi 5 dk yandı totom,serumdan sonra tekrar gel demişti çıktık doktorun odaya bu sefer başım dönmeye başladı midem bulanmaya başladı açım zaten beni tekrar nst ye bağladılar arada oğlanda heycan yapıo kalp atışları 170-180 çıktı doktorum yatacaksın istirahat edeceksin 6 saatte bir iki kapsül sonraki günler tek kapsüle indir bu ilacı iç ağrıların şiddetlenirse mutlaka gel hastaneye yatış yapıp başka ilaçlar başlıcam dedi o 6 saatte içtiğim hapda nasıl bişeyse bi baş ağrısı yapıo demişlerdi yapar diye bi çarpıntı bebeğin gelmesini durdurmak içinmiş yapacak bişey yok içicez çok morelim bozuldu kızlar bugün hep yazayım dedim ama akşama kadar uyudum kasılmalar geçmiş çok şükür acıktım nbişeyler yiyip tekrar yatıcam dua edin gelmesin bebeğim daha çok küçük yaa 1850 olmuş
Canım aramıza hoşgeldin.
Ben öğretmenim, her yaz temmuzdan eylüle aynen anlattığın depresyonu yaşıyorum. Örgüydü danteldi bilgisayar oyunuydu oyalanıyorum. Bu yaz farklı olacak tabii
Merhaba :) Benzer duyguları yaşayan birilerini görmek rahatlatıcı, yoksa bende mi bir sorun var diyor insan.. Aynı hafta içinde doğum yapacağız sanırım nasıl gidiyor hamileliğiniz?
bir bebiş gece nöbetinden daha merhaba :)
kızlar sizlere hazırlıklarım umduklarım ve bulduklarımla ilgili bir şeyler anlatayım :)
biberon ve pompaya karşı olan bendim, şimdi en yakın yardımcılarım. bebeğim 33 haftalık doğduğu için şekeri düşük çıkıyordu ve sürekli beslemem gerekiyordu ve bende süt yoktu henüz. ilk gün hastanenin pompasını kullandım ama görseniz hollanda ineklerini sağan makineler gibi idieşim gidip bir pompa aldı hemen. hayatımı kurtardı. önce sütüm az diye aptamil prematil diye bir mama ile destekledik. prematüre bebekler için özel bir mama. şimdi Allahtan sütüm geliyor. öyle fışkırmıyor ama her 2 saatte bir sağığ dolaba koyuyorum. emme refleksi yerinde bebeğin ama çenesi zayıf olduğundan hemen yoruluyor kuzum.
bol bol battaniye aldığıma çok mutluyum. forumda bir yerde okumuştum çok lazım oluyor diye. iyiki de almışım. kusması işemesi bitmiyooo tabi ben de acemi anne nerdeyse hergün çamaşır yıkıyorumkızlar pazen kumaştan alın battaniyenizi tavsiyemdir.
onca kıyafet aldım hiçbirini giydiremiyorum... bebişim minik bir turta olduğundan aldığım hiçbir kıyafet olmadı. hastane çıkışları emanet gibi durdu üstünde, içinde dönüyordu ilk gün giydirdiğimizde. babamız hemen koşar adım prematüre kıyafetler aldı geldi. onları giyiyoruz büyüyene kadar napalım...
bebişin 2 saatte bir beslenmesi gerekiyor. tabi bu da uykusuz geceler günler demek. doğduğundan beri toplasan 10 saat uyumuşumdur 10 günde :)
en önemli konu ise sizi üzecek, sinirlendirecek kişilerden uzak durun. birlikte kalmaya mecbursanız bebeğinizi alın ve odanıza çekilin. lohusa ziyaretini nerdeyse gelenseksel pilav gününe çeviren akrabalarınız varsa kendinize hakim olun. hatta eltinizin 2 yaşında kızını koltukta yatan bebeğinizi başında zıplatan olursa katil olmayın... ben kıyısından döndüm...ya sabır çekiyorum hala...
göğüs pedi saçma geliyordu cahillik işte. şimdi yanımdan ayırmıyorum.
doğum sonrası hasta bezi bağlandı. ama 2 tane kullandım sadece. o da sonda takılı olduğu ve sezeryanda ayağa kalkamağım için. yürüyüşe kaldırdıktan sonra ilk işim düzgün bir çamaşır giymek ve ped takmak oldu. öyle ahım şahım bir kanamam olmadı, hala devam ediyor gerçi. eşim yine saolsun kullan at çamaşırlardan almış minnetarım. o kadar hazırlık yaptım kendime hiçbir şey almamışım :)
ve lohusa geceliği... bir gecelik bir de eşofman altı almıştım. geceliği ilk gün ameliyattan sonra mecburen giydim. sonda vs yüzünden. ayağa kalktıktan sonra üzerimde zıpıtıp attım çünkü kavruluyordum. lohusa pijama altı ve üzerine askılı badi giydim hep. gelenler olunca üstünü geçiriyordum. ama ecel terleri döküyordum
ve en önemli ummuduğum ve bulduğum en önemli şey kocam oldu. her dakka yanımdaydı. sancımı çekerken, kanamam ve su dolu yatağım, yürümeye kalktığımda koltuklarım atından beni tutması, alnıma öpücükler kondurması, şaşkın şaşkoloz hali :) hemşire bebişi çıkarırken ameliyathaneden eşim nerde diye aranması :) Allah bin kere razı olsun ondan ben razıyım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. uykusuz gecelere devam :) öpüyoruz sizi bizimki mıkırdamaya başladı sütünü ısıtayım :)
benimde en büyük korkum erken doğum şu kasılmalar nasıl bişey acaba hissedebilirmiyiz acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?