2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar...size bikac sorum olucak yasayanlar paylasirsa sevinirim...karnimdan cit cit diye sesler gelio sizede oluyomu...yani elektrik carpmasi gibi yada kemik kutlemesi gibi bi ses.....
birde genital bolgemde et beni cikmis kucuk yarin kontrolumuz var soracagim doktora ama merak ettim sizede oluyomu

Arastaaa çok zevklisin canım bu gerçekten bloglara konacak bir oda olmuş çok beğendim güle güle kullan canım

ne güzell deneyimli birinden bunlarıı duymak tedbirimizi alalımm bizdee cok saol canım benimmm
Allahımm bebişinle eşinle bi ömür mutluluk versinn....insanın başına gelmeden bilemiyooo haklısın banada suan bazı seyler cok sacma geliyoo ama yaşamadan bilinmiyoooinsanın eşinden razı olması cok önemli ,cok sükür benim eşimde her zaman destekçim Allahım daim etsin ....minişinii bizim içinde koklaaa

Ha bide kızlar bebek bakımı yada böle psikolojik olarak bebeklikten itibaren nasıl yetiştireceğimize dair kitap alan, okuyan, tavsiye edebilecek olan var mı?

Merhaba Papatya, 1 hafta önce DNR dan bebek bakımı üzerine 2 kitap aldım özellikle birini sana şiddetle tavsiye ediyorum. Bende diğerini bıraktım sadece onu okuyorum gebelikten 3 yaşına kadar bebek bakımında resimli ayrıntılı herşey var. (Elizabeth Fenwick- Annelik ve Bebek Bakımı 2013)

Canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar bebişte zamanını bekler ay çok sabırsız ağustos böcekleri moralini yüksek tut canım

canımm ALLAH kolaylıklar ve sabır versin
Buarada maşALLAH çok anlayışlı bir kocan varmış umarım böyle devam eder
ayy hayırlısıyla RABBİM bizede o günleri göstersin inşALLAH...

çook geçmiş olsun canım ama hiç korkma
bu ay başında istanbulda yaşadığım bir olaydan sonra benimde erken doğum korkum azaldı
eşimin halasının kızıda hamileydi ve doğumuna 1 ay vardı kontrole gittiğinde bebeğin suyunun azaldığını söylemiş doktoru
ve hemen doğuma almışlar hepimiz endişelendik ama 1800 gr çok tatlı bir oğlu oldu ve inan o kadar sağlıklıydı ki küveze bile almadılar çok şükür bir sıkıntı olmadan hastaneden bebeği kucağında evine döndü
yani doğumumuz erkende olsa kilosu biraz düşükde olsa bence sağlıklı olsun yeter
ALLAHIN izniyle biz meleklerimizi pamuklara sarar kuş sütüyle besler büyütürüz

arastacımm süpersin
walla renk uyumu ve mobilyaların seçimi 10 üstü 10
bu arada ben şu büyük emekler verdiğin kapı süsünü göremedim
hani keçeden İDA yazdığın süs vardı ya ondan bahsediyorum

Ya ALLAHIM YARABBİM şu son zamanlarımızda bize bol bol sabır ver çünkü çook ihtiyacımız oluyor
yahu ben anlamadım hamile olan senmisin yoksa eşinin abisimi?
tövbe estağfurullah
tamam eşin kızına söz verdiği tlfnu almış da abisine ne demeye 2 milyarlık tlf alıyor odamı karne getirmiş yoksa
fuzuli yapılan harcamalara karşı bende çok hassasım
ne gerek var yok yere 2 milyarın gitsin onunlada bebeğinin bir ihtiyacını alırdın
aah şu erkekleeer yokmu
bak mübarek günde insanı nasıl da çıldırtıyorlar

Penye battaniye yeter bence havalar çok sıcak zaten ama gene de sen bilirsin...

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
Budur

ya evet bende hissettim böyle cıt oluyo karnımda ya bi kere oluyo gecyo

Canım bizim 32. haftamız salı günü dolmuş oluyor bana o güne randevu verdi doktorum rapor işlemleri için :26:

Yanlış hatırlamıyorsam Mmlk arkadaşımız da böyle bişey söylemişti. Öyle ses duyan çok varmış bi araştır istersen netten :)

canım çok geçmiş olsun. hemen panik yapma düzelme başlamış bile ilaç etkisini göstermiş heralde. biz sana bolca dua ederiz merak etme.

Kızlar çok sevindirik oldum Babytech fabrikasıyla görüştüm işyerime çok yakın normalde perakende vermiyorlarmış ama bana ayarlayacaklar kırmadılar sağolsunlar nasıl mutlu oldum yaa

ayyy yaa inanamıyorum ben ki dünyada en çok uykuyu severim ama inan ki şu an anlattıklarına özendim. gözlerim doldu ya. bu arada verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederiz. med ya ço özendiriyosun biziiii

e al bizede yolla günebakan :d

günebakan ben saraylı beşik almıştım bebytech den b.koyde bı yerden aldım 350 tl idi

Alayım canım hatta siparişleri toplıyım bayiymiş gibi sipariş veririm ucuza getiririz Evet canım benimde o modeli sorduğum yerlerde genelde fiyatlar öyleydi. İçinin malzemeleri de dahil tabi beşiğe. Sen de öyle aldın dimi? Ben bundan alıcam

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

çok beğenmiştim rengi falan tam istediğim gibi. Mağazalarda hiç rastlamadım bu modeline :26: Parasını sormadım çok safım hemen heyecan yapıyorum bebişe bişey alacağım zaman Yarın alıcam büyük ihtimalle o zaman öğrenirim fiyatını yazarım kaça aldığımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…