- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.381
Özlem merhaba, doğum kasılmaları gayet normal bende de sürekli oluyor. Rahmin kasılma yaparak doğuma kendini hazırlaması lazımmış özellikle kasıklarımızdaki kemikler ve bağlar genişlemek zorunda. Benimde ilk hamileliğim bolca okudum ve doktorumdan bilgi alıyorum sürekli için rahat olsun, doğum sancısı başladığında bile önce uzun uzun aralarla başlayacak sonra rutin belli aralıklarla devam edecek senin doğum yapman en az 6 ile 10 sa arasında değişecek yani. Bence suyun gelmesi ve nişan kanamasının oluşması erken doğumda daha önemli bir belirti.
Bir de şu var bu haftalardan sonra bebeklerimiz için sorun yok, benim birçok arkadaşımı çeşitli sorunlarla erken sezeryana aldılar hepsi 1 haftada kendini toparladı kilolarını aldı düzene girdiler.. İçin rahat olsun olur mu :)
günaydınn azıcık geçmişe bakıwerdim...
nisanbu dua ediyorum cnm ne kadar geç doğsa okadar iyi..geçmş olsun stres yapma..
medvecezir çok duygulandımm yaa...çok güsel anlatmışsın :)
arastaa odayaa bayıldımmmm :))
bide dün doğum parası warmı demşti birileri...bizee yani öğretmenlere 170 gibi bi para weriolarmış doğumbelgesi nüfus cüzdanıyla gidicez sanırım...az ama alın boşa gitmesin derim....
ben okula kaçar...son gün:))
hosgeldin canım aramızaa
ne güzell yazmışsın valla içime su serptin ...
kasılmalar bendede arttı
aynen bendede çok arttı kasılmalar hele dün akşam o kadar sık olduki hem ben hem eşim çok korktuk bebek karnımın bır tarafına toplanıyor karnım taş gibi oluyo o an bende bır fenalık bunalma hissi çarpıntı ve ateş basması oluyor korkunç bişey
İlçeye mi gidicez yoksa okula mı acaba, biliyo musun?
hosgeldin canım aramızaa
ne güzell yazmışsın valla içime su serptin ...
kasılmalar bendede arttı
Hayırlı cumalar kızlar. Biz geldikHem de güzel haberlerle. Herşey yolunda bir terslik yok. Sezeryan tarihi halen 5 ağustos. Geçen Cumartesiden bu yana 430 gram almış İdoş. Boy ve kafa gelişimi 36+3 görünüyor. Doktorumuz bir sorunun var mı dedi yok dedim. Keşke her hamile senin gibi sorunsuz olsa dedi. Bugünlük övgü ihtiyacımı da aldım geldim Şimdi şöyle bir geçmişe yöneleyim müsadenizle :))
Hoşbulduk canım, ilgine teşekkür derim :)
Ben akşamları uyuyamıyorum, aslında hiç uyku problemim olmadı çok şiş bir karnım da yok ama sırt üstü yatınca midemde aşırı baskı hissediyorum nefes alamıyorum zaten sola yatmak lazım ama sürekli olmuyor işte.. Karnım taş gibi oluor yatakta dönemiyorum uyku sersemliğiylesanki içerde bir balon tüm iç organlarıma baskı yapıyor, sanırım bu bebeğimiz tabi :)) sabah kalkarken bazen hiç uyumazsam daha iyi diyorum
senın aldığında güzelmiş benimkisi BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi bu saraylı beşik olarak geçiyor. uyku seti dahil buna ama genelde senın aldıklarında dahıl olmuyor. Aklında olsun da bi sor uyku seti deyip geçmemek lazım çünki çok pahalı oluyor...
Canım aramıza hoşgeldin.
Ben öğretmenim, her yaz temmuzdan eylüle aynen anlattığın depresyonu yaşıyorum. Örgüydü danteldi bilgisayar oyunuydu oyalanıyorum. Bu yaz farklı olacak tabii
Merhaba :) Benzer duyguları yaşayan birilerini görmek rahatlatıcı, yoksa bende mi bir sorun var diyor insan.. Aynı hafta içinde doğum yapacağız sanırım nasıl gidiyor hamileliğiniz?
ben de heralde izne ayrılsam sıkıntıdan patlardım. aslında 2 haftadır raporluydum evde çok sıkıldığımdan ve patronlarda işe çağırdığından son iki gündrü geliyorum işe, daha sonra 3 hafta daha çalşıp doğum iznime ayrılıcam.
işteyken innaılmaz yoruluyorum ama evdeyken de çok sıkılıyorum. kendimi sürekli yemeğe veriyorum. kitap okuyorum ondan da sıkılıyorum.
dün işte o kadar çok yorulmuşumki akşam 7 de çıktım, hemen eve gidip birşeyler atıştırıp atıştırmaz yatağın üstünde uykuya dalmışım. üstelik karnımın bi kısmının da üzerine yatmışım, heryerim ağrıyodu,
gece 2 de uyandım zorla, karnım taş gibi olmuştu, çok özür diledim kuzumdan, eminim çok tepinmiştir de hiç duymamışım.
bugün o yüzden küstü heralde bana hiç kıpırdamıyor.
Hayırlı cumalar kızlar. Biz geldikHem de güzel haberlerle. Herşey yolunda bir terslik yok. Sezeryan tarihi halen 5 ağustos. Geçen Cumartesiden bu yana 430 gram almış İdoş. Boy ve kafa gelişimi 36+3 görünüyor. Doktorumuz bir sorunun var mı dedi yok dedim. Keşke her hamile senin gibi sorunsuz olsa dedi. Bugünlük övgü ihtiyacımı da aldım geldim Şimdi şöyle bir geçmişe yöneleyim müsadenizle :))
Selam kızlar;
Dün ve bugün raporluyum evdeyim. çarşamba günü doktorumuz son kontrolü yapıp çıkardı bizim hastaneden. Bebeğim iyi ama hala kilosu 2 hafta geride malesef. 1-1,5 ay önce normal giden kilosu şimdi neden geriden geliyor anlamıyorum.
işte böyle şimdi geçmişe gidiyorum
aynen bendede çok arttı kasılmalar hele dün akşam o kadar sık olduki hem ben hem eşim çok korktuk bebek karnımın bır tarafına toplanıyor karnım taş gibi oluyo o an bende bır fenalık bunalma hissi çarpıntı ve ateş basması oluyor korkunç bişey
Odanız süper olmuş,çok beğendim canım,sağlıkla mutlulukla büyüt meleğini.hepsini tek tek düşünerek aldığın çok belli.yaratmak istediğin ortam buydu zaten.sade,huzurlu ve asil.ellerine sağlık annesi.iyi geceler,yarın kızından güzel haberleri bekliyoruz.benim görüş günümde Cumartesi sabahın körünün ilk randevusu
Kızlar hepinize iyi geceler bugün çok kötü bir gün geçirdim erken doğum tehdidiyle raporluyum ve önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alacaktım oda zor gibi artık sabah beşte öyle bir ağrıyla uyandım ki karnım taş giibi olmuş dedim heralde gaz sancısı renni içtim yattım ama hep uyur uyanık sabah 6 buçukda eşim gitti iyiym dedim gönderdim bu arada hala ara ara karnıma ağrı giriyor dedim ki işe dgideyim izini alayım ordanda hastaneye bi gideyim aman Allahım işe zor atmışım kendimi işin ilginç tarafı canım ne kadar acıyorsa sabah südyen giymeyi unutmuşum siz düşünün artık neyse iş yerine gittim annemleri aradım hemen ağlıyorum bu arada iş yerimdeki bütün müdürlerim telefon etsene niye geldin diye kızıyolar sağolsun hepsi götürelim diye seferber oldu neyseki babam hemen geldi gittiğim gibi nst ye bağladılar bu arada doktorumu aramışlar nst den çıktım başta doktorum gülerek bişey yok gibi dedi gel muayne edelim dedi ama ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyse uzandım ultrasonla baktı karnım taş gibi kesiliyo yüz ifadesi birden değişti bunlar doğum kasılmaları dedi hemen bi serum bağlıcam iğne yapıcaklar bu arada kana idrara baksınlar,bide ilaç başlıcaz dedi biz şok annemle nben eşimi aradım ağlıyorum neyse serumu yaptılar iğne zaten felaketti girerken hissetmedim ama vurulduktan sonra bi 5 dk yandı totom,serumdan sonra tekrar gel demişti çıktık doktorun odaya bu sefer başım dönmeye başladı midem bulanmaya başladı açım zaten beni tekrar nst ye bağladılar arada oğlanda heycan yapıo kalp atışları 170-180 çıktı doktorum yatacaksın istirahat edeceksin 6 saatte bir iki kapsül sonraki günler tek kapsüle indir bu ilacı iç ağrıların şiddetlenirse mutlaka gel hastaneye yatış yapıp başka ilaçlar başlıcam dedi o 6 saatte içtiğim hapda nasıl bişeyse bi baş ağrısı yapıo demişlerdi yapar diye bi çarpıntı bebeğin gelmesini durdurmak içinmiş yapacak bişey yok içicez çok morelim bozuldu kızlar bugün hep yazayım dedim ama akşama kadar uyudum kasılmalar geçmiş çok şükür acıktım nbişeyler yiyip tekrar yatıcam dua edin gelmesin bebeğim daha çok küçük yaa 1850 olmuş
Canim, odasinda saglikla buyusun insallah. Simdi sen surekli o odada oturuyor yavrunun hayalni kuruyorsundur :))))
Odana bayildiim bittim cok zevkli ve ince dusunulmus allahim gule gule buyumeyi saglikli gunler gecirmeyi nasip edsin insallah
aman da benim gelinimin odası ne güzel olmuş öyleeeebayıldım canımm mis gibi huzur kokuyor ta buradan aldım resmen :)) oğlumu iç güveysi olarak bu odaya vermeyi bile düşünebilirim yani ellerine sağlık zevkli hatuunn
Cok güzel olmus canım , ellerine saglik . Güzel günlerde kullanın insallah , cok hoş huzurlu bi ortam olmus
Bebisin cok rahat uykuları olur odasında insallah
cnm çok güzel olmuş güle güle yatsın bebişin inşallah:)
arastaa odayaa bayıldımmmm :))
Arasta cım... odanız harika olmuş... çok zevklisin... inş beşiğinin dolduğu günleri görürüz burda hep beraber.. sağlıkla huzurlu büyüsün küçük prenses :)
Çok güzel olmuş odanız tatlım bayıldım herşeyi harika görünüyor sağlıkla huzurla büyüsün odasında idoşcuk
arasta odanız cok şık
formun en güzel odası bence okadar zevkle döşenmiş ki bayıldım. bebişin sağlıkla büyür inşallah bu odada :)
Arastaaa çok zevklisin canım bu gerçekten bloglara konacak bir oda olmuş çok beğendim güle güle kullan canım
arastacımm süpersin
walla renk uyumu ve mobilyaların seçimi 10 üstü 10
bu arada ben şu büyük emekler verdiğin kapı süsünü göremedim
hani keçeden İDA yazdığın süs vardı ya ondan bahsediyorum
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
Budur
hepsini özene bezene seçtiğin çok belli zaten hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullanın
cnım harıka olmuş helenin odası bayıldım ellerine sağlıkk güle güle büyüt bebişini içinde inşallah...bu arada arastam bebek nevresim takımın kidboo marka değilmiii bende oğluşumaa alıcam yusufcuklu olanını beyaz arıodum kıdboda buldum odamız geldikten sonra alacağım bende güle güle kullanın cnmm...
arastacım, odanıza bayıldım, o odada nasıl huzurla uyur snein minnoş, ona çok huzulru güzel bir ortam hazırlamışsın ellerine sağlık,
arastaa süper benmde içimden hep 5 ağustos geçio ama drumuza bağlı bakalımmm :)
Herkese merhaba ,
İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?
hoşgeldinn kuzucummm ne güzell haberlerlee geldinnnnnnnnmaşallah idoşaa yaa sanadaa tabeee
nst ye bağlanmadınmı canımm
cok sevindirikk oldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?