2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin canım aramızaa
ne güzell yazmışsın valla içime su serptin ...
kasılmalar bendede arttı

İlçeye mi gidicez yoksa okula mı acaba, biliyo musun?

hosgeldin canım aramızaa
kasılmalar bendede arttı

aynen bendede çok arttı kasılmalar hele dün akşam o kadar sık olduki hem ben hem eşim çok korktuk bebek karnımın bır tarafına toplanıyor karnım taş gibi oluyo o an bende bır fenalık bunalma hissi çarpıntı ve ateş basması oluyor korkunç bişey

Hayırlı cumalar kızlar. Biz geldik Hem de güzel haberlerle. Herşey yolunda bir terslik yok. Sezeryan tarihi halen 5 ağustos. Geçen Cumartesiden bu yana 430 gram almış İdoş. Boy ve kafa gelişimi 36+3 görünüyor. Doktorumuz bir sorunun var mı dedi yok dedim. Keşke her hamile senin gibi sorunsuz olsa dedi. Bugünlük övgü ihtiyacımı da aldım geldim Şimdi şöyle bir geçmişe yöneleyim müsadenizle :))

benimdee öle canım yaa bi tarafa toplanıyo ve karınım taş gibi oluyooo sancı falan yok ama acayip bi his göğsümün altında bi yumruu cokk fina öle olunca bende cok tırsıyorummm kendimede kızıyorum yoruyomuyum kendimii o yüzden mi oluyooo falan diyeee eşimede sölemiyorum sonra yoruyosun kendinii hic bişiy yapma diorum sana dioooo

Herkese merhaba ,

İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?

hosgeldin canım aramızaa
kasılmalar bendede arttı

Hoşbulduk canım, ilgine teşekkür derim :)

Ben akşamları uyuyamıyorum, aslında hiç uyku problemim olmadı çok şiş bir karnım da yok ama sırt üstü yatınca midemde aşırı baskı hissediyorum nefes alamıyorum zaten sola yatmak lazım ama sürekli olmuyor işte.. Karnım taş gibi oluor yatakta dönemiyorum uyku sersemliğiyle sanki içerde bir balon tüm iç organlarıma baskı yapıyor, sanırım bu bebeğimiz tabi :)) sabah kalkarken bazen hiç uyumazsam daha iyi diyorum

hoşgeldinn kuzucummm ne güzell haberlerlee geldinnnnnnnnmaşallah idoşaa yaa sanadaa tabeee
nst ye bağlanmadınmı canımm
cok sevindirikk oldummmmm

ben uyuyorum uyku sorunum bikaçgündür var oda sıcaklardan ama sabah erkenden ayaktayızzz kızım uyutmuyo acıkıyo sanırım
uyuyorum ama cok sık kalkıyorum sadece uykuya dalmakta zorluk yaşamıyorum yoksa gece banyo yatak odası mutfak arası geziniyoruzz....bide dönerken zor oluyoo dediğin giii baskı bendede var...sola yatmaya özen gösteriyorum ama uyku halii bi kalkıyorum sırtüstü buluyorum kendimii az kaldıı zaten cok özlüyorum kızımııı koklamak için sabırsızlanıyorummmmm

aynı beşiğin koyu rengini bende aldım...şimdi sizde de görünce bir hoş oldum.. bebişlerimizi içinde sağlıkla büyütmek nasip olsun....

Selam kızlar;
Dün ve bugün raporluyum evdeyim. çarşamba günü doktorumuz son kontrolü yapıp çıkardı bizim hastaneden. Bebeğim iyi ama hala kilosu 2 hafta geride malesef. 1-1,5 ay önce normal giden kilosu şimdi neden geriden geliyor anlamıyorum.

işte böyle şimdi geçmişe gidiyorum

bebişin 4 kiloyu geçecek gibi duruyor sanki maşallah benim bebişim 10 günde 200 gram aaldı bide erkek olucak

kaç kilo canım bebeğin,
bu arada sen de raporluymuşsun, daha sonra doğum iznini kullanabilmek için 1 hafta geç mi göstereceksiniz doğum haftanı. yoksa bu rapor doğum izninden düşüyor diye biliyorum, yani doğum iznine hak kazandığımızda artık rapor kullanamıyoruz.

dün akşam tıpatıp aynı şeyleri yaşadım canım . en yakın arkadaşımın kına gecesine gittim. bide okadar kötü oldumki doğurcam sandım.
kına yakılmasını bile beklemeden kalktım

QUOTE=Suloz;30973690]Canim odaniz harika gorunuyor. Huzurlu mutlu nice gunleriniz olsun odanizda..[/QUOTE]

Teşekkürler kızlar :) Güzel dileklerin çok hoş sulozcum, hepimiz huzurla büyütelim yavrularımızı. Yalova ben gidip geldim güzel haberlerle, senden de güzel haberler bekliyorum canım:)

Canım umarım zamanında gelir. Çok geçmiş olsun

Canim, odasinda saglikla buyusun insallah. Simdi sen surekli o odada oturuyor yavrunun hayalni kuruyorsundur :))))

Odana bayildiim bittim cok zevkli ve ince dusunulmus allahim gule gule buyumeyi saglikli gunler gecirmeyi nasip edsin insallah

Çok sağolun fıstıklar daha güzelleri sizlerin olsun :)

Ona da tamam Canım damadım Arda Paris'im başımın üstünde yeri var

Cok güzel olmus canım , ellerine saglik . Güzel günlerde kullanın insallah , cok hoş huzurlu bi ortam olmus
Bebisin cok rahat uykuları olur odasında insallah

cnm çok güzel olmuş güle güle yatsın bebişin inşallah:)

arastaa odayaa bayıldımmmm :))

Arasta cım... odanız harika olmuş... çok zevklisin... inş beşiğinin dolduğu günleri görürüz burda hep beraber.. sağlıkla huzurlu büyüsün küçük prenses :)

Çok güzel olmuş odanız tatlım bayıldım herşeyi harika görünüyor sağlıkla huzurla büyüsün odasında idoşcuk

arasta odanız cok şık

formun en güzel odası bence okadar zevkle döşenmiş ki bayıldım. bebişin sağlıkla büyür inşallah bu odada :)

Arastaaa çok zevklisin canım bu gerçekten bloglara konacak bir oda olmuş çok beğendim güle güle kullan canım

Kızlar günlük övgü ihtiyacımı doktorum karşılamıştı ama dozajı aştırdınız bana. Ben bu gazla tüm haftayı harika geçiririm artık Hepinize ayrı ayrı teşekkürler, beğendiğinize o kadar sevindim ki. İyi ki varsınız kızlar

Heheh sağol canım Ben kapı süsünü sıkılıp sıpıtalı baya oldu sen baya uzak kalmışsın topikten Çekmecede yarım halde duruyor ve sanırım hep de duracak. İdoş büyüdüğünde bak sana bunu yapmaya çalışmıştım deyip gösteririm. En azında çabaladığımı görmüş olur çocuk

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay
Budur

hepsini özene bezene seçtiğin çok belli zaten hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullanın

Sağolun güzellerim. Sizden bunları duymak ne güzel :))

Teşekkürler canım. Evet kidboo :) Senin odayı da merakla bekliyoruz.

arastacım, odanıza bayıldım, o odada nasıl huzurla uyur snein minnoş, ona çok huzulru güzel bir ortam hazırlamışsın ellerine sağlık,

Amin canım çok sağol:)

arastaa süper benmde içimden hep 5 ağustos geçio ama drumuza bağlı bakalımmm :)

Anneler yanılmaz genelde belki aynı gün doğururuz kim bilir

Herkese merhaba ,

İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?

İnşallah herşey yolundadır canım. Hadi sen de güzel haberlerle dön. Bugün hep güzel geçsin böyle :)

hoşgeldinn kuzucummm ne güzell haberlerlee geldinnnnnnnnmaşallah idoşaa yaa sanadaa tabeee
nst ye bağlanmadınmı canımm
cok sevindirikk oldummmmm

Nst için erken dedi canım yaa. Ben de bekliyordum ama olmadı. Listemde 34 haftalıkken çekilmesi yazıyor ama doktorum 35 de çekicez dedi. Yani bir sonraki gidişimde. Bir de değerlerim normal olduğu için erken doğum riski görmedi sanırım ondan böyle rahat davrandı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…