2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın alttaki panomda 10 cu hafta içinde yazıcak bunu dusunmek bıle heycanlı:)))

Sabah sutcuden aldıgım tazecık sutumu kaynattım fıncanıma koydum oglusta uyudu sımdı keyıf zamanı sızler nerdesınız kızlarr

oh ne güzel benim sütte bozılmuş 3.gün oldu ağzıda açık tabi dışarı çıkmaya eriniyorum kocişim akşam alır atık. gün boyu evde tv karşında ve pc başındayım :)

lady bak kızımın resmini ekledim senin icin ,ama bebeklik resmi simdiki resimlerinin boyutları cok buyuk eklenmiyor canım. Onlarıda face de gorursun artık:)Eki Görüntüle 601845

Anam Anam Anam layd teyzesi ölsüüüüünnnnnnnnn :122::122: Maşallah kuzumaaa. Neyseeeeeeeeeee teyzoşumun hatrına affettim seni :)))

Allammm nolurrrr nolur nolurr bana da (tabii önce sağlıklı) bi kız... kız olsun kız olsun süslüyim püsliyim onu kendime benzetiyim iyice hehe. amin

Son düzenleme:
oh ne güzel benim sütte bozılmuş 3.gün oldu ağzıda açık tabi dışarı çıkmaya eriniyorum kocişim akşam alır atık. gün boyu evde tv karşında ve pc başındayım :)

sen de bolbol ıc canım bende kar yagdı gercı cok bır sey kalmadı erıyor ama aygım kayar korkusuna cıkamıyorumm bırazcıkta usengeclık basladı sanırımm

Darısı basına canım inşallah. Giydirme süsleme konusuna gelince gercekten çok zevkli, kendimden daha çok vakit harcıyorum onun hazırlanması icin. Tokaları, çizmeleri, kıyafetleri , çorapları bizim giysilerimizden güzel ve her birini secmek çok keyifli.

Son düzenleme:
Ben 9+1 de gittiğimde kollarını bacaklarını oynatıyordu minişim. Sende çikolata falan ye girmeden ultrasona annesi. Sakın aç gitme.

O ilk hareketini izlemek çok güzel yaa. Kızıma 9 haftalikken gittiğimizde hızlı hızlı kollarını bacaklarını cirpiyordu. Esimle beni gülme tutmustu. Ama bu yeni bebek kıpırdamadan yatıyordu, uykusu derin galiba:)

kızlar bebeklerinizin kalp atışı kaç çıktı benimki ilk gittiğimde 138 sonrakinde 179 çıktı biraz yüksek ama doktor problem değil düşük çıkmasındansa yüksek çıkması iyidir dedi sizce nasıl?

teşşekkürederim cevaplarınız için inşallah ac kalmaz yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum halsiz oluyorum aç olduğum için dünde ben zeytin yağı içtim sanki biraz o iyi geldi gibi inciride deneyim ozaman ben benim doktorumda 3 ay sonra biraz rahatlayacak 1-2 ay kadar bu seferde bebek büyüdükce ağırlaşacaksın ağrıların olcak ozamanda ona dert edeceksin dedi ayrıca bebnim bebeğimin kesesinin etrafında kan pıhtısı var kan pıhtısı patlamasın kanama olmasın diye doktorum progestan verdi 12. haftaya kadar içeceğim birazda ilacın etkisimi acaba diyorum halsizliğimi inşallah 3 ay dolduktan sonra kolay bir hamilelik geçiririz

Benimki 170 çıktı canım banada 120 ,180 arası olur zaten dedi. Gerçi nette 120 -160 yazıyor ama dr un dediğine güveniyorum ben. Bizim bebekler biraz heycanli galiba

arkadslr ben gruplasmalar oldugunu dusunyorumm burda olmk guzel ama genelıkle kendı arasnda sohbet ortamı oluo..yenı gelenlerle ılgılenılmedıgı oluo...ben dusuncelerımı herzaman net soleyen bırıyım benm gbı dusunen varmıdır yokmudur bılememm ben fıkrımı paylasmk ıstedımmm

cumadaydım hoca biraz uzun kıldırdı

ammannn sormayın bi yoğunluk var bugünnn ama cuma olmasıı çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…