- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.701
neden ladyim? ben dort gozle yollarını beklerken neden
Sabah sutcuden aldıgım tazecık sutumu kaynattım fıncanıma koydum oglusta uyudu sımdı keyıf zamanı sızler nerdesınız kızlarr
lady bak kızımın resmini ekledim senin icin ,ama bebeklik resmi simdiki resimlerinin boyutları cok buyuk eklenmiyor canım. Onlarıda face de gorursun artık:)Eki Görüntüle 601845
oh ne güzel benim sütte bozılmuş 3.gün oldu ağzıda açık tabi dışarı çıkmaya eriniyorum kocişim akşam alır atık. gün boyu evde tv karşında ve pc başındayım :)
Hoşgeldin demedin. benlen ilgilenmedin sallamadın beni :120:
Darısı basına canım inşallah. Giydirme süsleme konusuna gelince gercekten çok zevkli, kendimden daha çok vakit harcıyorum onun hazırlanması icin. Tokaları, çizmeleri, kıyafetleri , çorapları bizim giysilerimizden güzel ve her birini secmek çok keyifli.
Anam Anam Anam layd teyzesi ölsüüüüünnnnnnnnn:122::122: Maşallah kuzumaaa. Neyseeeeeeeeeee teyzoşumun hatrına affettim seni :)))
Allammm nolurrrr nolur nolurr bana da (tabii önce sağlıklı) bi kız... kız olsun kız olsun süslüyim püsliyim onu kendime benzetiyim iyice hehe. amin
Bu gün topigimiz çok tenha neden ki?
:) aynen benimkinin saatide var hergün 12:30 14:00 arası..ölümüne uykum geliyor:)uyuyorum kızlar ya resmen uyuyorum pc ye bakarken gozlerım kapanmıs dalmısım bı actım gozlerımı . Odamın kapısı da acık umarım kımse gormemıstır
Herkes işlerini bütün hafta sallayıp cuma günü sıkışmış olabilir :)
yarın alttaki panomda 10 cu hafta içinde yazıcak bunu dusunmek bıle heycanlı:)))
Ben 9+1 de gittiğimde kollarını bacaklarını oynatıyordu minişim.Sende çikolata falan ye girmeden ultrasona annesi. Sakın aç gitme.
Canım hiç üzme kendini bebeğin henüz aç kalmaz ama kendin çok halsiz kalırsın. Yemekleri miden almıyorsa meyve yemeye çalış olurmu tatlım. Bende de yemeklere karşı bir tiksinme var midem almıyor ve kabızlık sorunum da çok kötü. Dün bana kefiri söyledi arkadaşlar bugün alıp içicem inşallah mideye bağırsaklara iyi geliyormuş.
Bebeğimi besleyemiyorum diye uzulme canım ,suanda cogumuzun durumu aynı ilk üç ay her halikarda senin gecmişteki besin depolarından bile beslenir. Beslenmemiz 3. aydan sonra onemli olacakki o zaman ister istemez cok yiyeceğiz, istahına engel olamıyacaksın.
aynen bende akşam olsa da yatsak modundayım bugün yaaaa
bebekler ilk 3 ay annenin stoklarından beslenirmiş benim de hiç iştahım yok tat alamıyorum yediklerimden ama 3 aydan sonr ageçer inşallah...
kabızlık için de incir çok iyi geldi bana.. bol su iç bir de
kızlar bebeklerinizin kalp atışı kaç çıktı benimki ilk gittiğimde 138 sonrakinde 179 çıktı biraz yüksek ama doktor problem değil düşük çıkmasındansa yüksek çıkması iyidir dedi sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?