2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısyla bıze sıkı sıkı tutunurlarsa,bızı bırakmazlarsa oyle olacak ıns.canım....

benım sat aslında 20 kasım..burda 8 haftalık gozukuyor,dogacagı tarıh te 27 agustos ...dıger sıtelerde 7+2 gozukuyor...dunde doktor 7 +1 dedı...o yuzden bende degıstırdım...aman sag saglım gelsınlerde gunu onemlı degıl arkadslar yaaa....valla o gunu o kadar copk ıstıyorum kı....

cnmmm hosgeldınnnn :)

hoşbulduk canımmmmmmmmmm

Günaydın güzel anneler...

günaydın kızlarrr nasılsınız...kızlar ruya gordum sacma sapan bu ruyada dr umuda gordum bebek eşine benzeyecek diyordu yrn konntrol zamanı heycan basıyor:)

Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum ben şükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...

günaydınnnnnnnnnn

mmlkk yarın benim de kontrol günüm. çok heyecanlı di mi? insan sürekli görmek istiyor.

günebakan bende aynı saatte kalkıyorum seninle

ama akşamları hiç dayanacak gücüm olmuyor. imkan olsa 19:00 da uyuyabilirim

Aynen en fazla 22.00 - 22.30 arası uyumuş oluyorum :) Yatağa nasıl gittiğimi bile bilmiyorum

Aynen en fazla 22.00 - 22.30 arası uyumuş oluyorum :) Yatağa nasıl gittiğimi bile bilmiyorum

Bende de aynı dert var. en çok saat 10'da uykum geliyor. Dün kayınvalidem bizdeydi. O da kalkmadı e ben de yoruldum ve uykum geldi, esnemem başladı. Sonra 10 buçukta hadi oğlum beni götür filan dedi, eşim de evine götürdü. Bir geldi ki surat 10 karış, dedim noluyor? Sinirliyim sana, şimdi konuşmayalım dedi. Teallam yaa Napayım ben şimdi

yolda bişeyler söylemiş kocana besbelli günahını almayım da :26:

wuhuuuu :) gercı benım sezeryan olacagı ıcın (ılkı sezeryandı) bu tarıh tutmayacak ama memnun oldum doğum gündaşım :)

ayyy ikinci bebiş yani allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..

hayır canım yok bende ılkınde de ne bulantı ne bas donmesı oldu sadece feciii uykum varrr yıne oylee tek fark kasık agrım hıc olmazdı bunda cok oluyo gırıp cıkıyoooo agrılar ..

Benimde maşallahım var midem bulanmıyo ama aşırı koku alıyorum,birde aynen dediğin gibi uyku sabahları kalkmak ölüm akşamda tv karşısında uyuyup kalıyorum en sevdiğim dizilerin sonunu her hafta kaçırır oldum

AMİNN İNŞALLAHH .. evet canım ikinci oğlum cok tatlıdır teyzesi yolda gorenler cevırıp yanaklara bak derler opmek ısterler :) amannn şeytan kulağına kurşun mide bulantısı zordur eminim en nefret ettiğim duygulardandır zati kendileri.. benim gün içinde bastırıyor daha çok işteyken bilgisayarda çalışırken hoopp gözlerim kayıyor uyukluyorum sen de de ara ara gıren boyle donuk sancılar oluyormu canım:26:

Boşver canım sen kendini üzme kayınvalidenin anlayışlı olması gerekir sonuçta uyku hali çok normal herkeste oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…