- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.661
Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum benşükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...
:))) cok tatlısınnn ladyimBenim sıpamdan küçük bi bebiş yakaladım
gel bakalım burayaaaaa:)))))
Evlilik panosu yaptım bakalım çıkacak mı...
hayırlısyla bıze sıkı sıkı tutunurlarsa,bızı bırakmazlarsa oyle olacak ıns.canım....
Canım napıyosun 6 da kalkıp işe mi gidiyosun
cnmmm hosgeldınnnn :)
Günaydın güzel anneler...
günaydın kızlarrr nasılsınız...kızlar ruya gordum sacma sapan bu ruyada dr umuda gordum bebek eşine benzeyecek diyorduyrn konntrol zamanı heycan basıyor:)
Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum benşükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...
:))) cok tatlısınnn ladyimama bi abisi var ki sorma toss tosss
tişikkir idirimsen de tatlısın :) maşallahhh abisine deee kendisine de
Evet canım işyerim evime biraz uzak o yüzden erken kalkıp çıkıyorum malesef
hoşbulduk canımmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnn
mmlkk yarın benim de kontrol günüm. çok heyecanlı di mi? insan sürekli görmek istiyor.
günebakan bende aynı saatte kalkıyorum seninle
ama akşamları hiç dayanacak gücüm olmuyor. imkan olsa 19:00 da uyuyabilirim
Aynen en fazla 22.00 - 22.30 arası uyumuş oluyorum :) Yatağa nasıl gittiğimi bile bilmiyorum
yolda bişeyler söylemiş kocana besbelli günahını almayım da :26:Bende de aynı dert var. en çok saat 10'da uykum geliyor. Dün kayınvalidem bizdeydi. O da kalkmadı e ben de yoruldum ve uykum geldi, esnemem başladı. Sonra 10 buçukta hadi oğlum beni götür filan dedi, eşim de evine götürdü. Bir geldi ki surat 10 karış, dedim noluyor? Sinirliyim sana, şimdi konuşmayalım dedi. Teallam yaaNapayım ben şimdi
yolda bişeyler söylemiş kocana besbelli günahını almayım da :26:
wuhuuuu :) gercı benım sezeryan olacagı ıcın (ılkı sezeryandı) bu tarıh tutmayacak ama memnun oldum doğum gündaşım :)
hayır canım yok bende ılkınde de ne bulantı ne bas donmesı oldu sadece feciii uykum varrr yıne oylee tek fark kasık agrım hıc olmazdı bunda cok oluyo gırıp cıkıyoooo agrılar ..
ayyy ikinci bebiş yani allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..
Benimde maşallahım var midem bulanmıyo ama aşırı koku alıyorum,birde aynen dediğin gibi uyku sabahları kalkmak ölüm akşamda tv karşısında uyuyup kalıyorum en sevdiğim dizilerin sonunu her hafta kaçırır oldum
Günaydıııın
küsüm ben sana
Bende de aynı dert var. en çok saat 10'da uykum geliyor. Dün kayınvalidem bizdeydi. O da kalkmadı e ben de yoruldum ve uykum geldi, esnemem başladı. Sonra 10 buçukta hadi oğlum beni götür filan dedi, eşim de evine götürdü. Bir geldi ki surat 10 karış, dedim noluyor? Sinirliyim sana, şimdi konuşmayalım dedi. Teallam yaaNapayım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?