2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi adıma söyleyim, bilgi sahibi oldugum her konuya yazmaya çalışıyorum yetiştiğim kadarıyla, ama kendimi daha yakın hissettiğim bir kaç kisi var ki sayıları sohbetlerimiz arttıkça artacaktır tabi , Bu da normal bence, biraz duygusal biraz mantık :)

Ben de bebeğimin hareketlerini görmek istiyorummmm ne zaman hareketlenecek? Offf beklemek ne kadar zormuş

Ayy alinganmis ladycim. Ben sen yoksun diye yazasım bile gelmiyordu güzelim sonra bir baktım gelmissin , bidaha baktım küsmüşsün, bidaha baktım yoksuun. Neyse seni seviyorum canım hosgeldin.

Ben de seni seviyorum canım

allah iki çocuğun da sana bağışlasın. Tahmin edebiliyorum ne kadar müthiş bir duygu olduğunu.

Son düzenleme:
inşallah korktuğun şey olmaz canım dualarım seninle
sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah

aramıza hoş geldin canım bizlerde sadece folikasit kullanıyoruz şimdilik yetereli 12 haftadan sonraa vitamin yada demir veriyorlar genelde sende bir an önce doktorunu buluo gelişmelerden bizide haberdar et

Ben de bebeğimin hareketlerini görmek istiyorummmm ne zaman hareketlenecek? Offf beklemek ne kadar zormuş

Eğer şanslıysan canım,9 hafta dolduktan sonra gorebilirsin,arkadasın dediği gibi tok olman ve çikolata yemen ise yarıyor. çikolatayı seviyor yaramazlar ,benim gibi:)

Son düzenleme:

Poli naptın ya şimdi şu doktor işlerini? gelişme var mı ya da değişik bi fikrin:44:

vallaa kuzum dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldummm

ben ikili testte kendi doktoruma gidicem inş.,Müge Hnm demiştimya
eşim bir de hrs den bahsetti işyerindeki bi hamile arkadaşı çok övmüş orda fiyatlar nasıl acaba sen oraya gittin mi veya araştırdın mı sen napırosun bu arada nereye gidiyosun

Bugün hiç çalışasım yok evegidip uyumak istiyorum

kızlar merhabalar. bende tanıtayım kendimi o zaman.

Ben Esra Bursa'danım 23 yaşındayım ev hanımıyım. 5 aylık evliyim. 6+4 bebeğim var. 5 ay sonra mucizem geldi. bebeğim biraz nazlı malesef.kanamalarım ne az ne çok kahverengi şekilde devam ediyor ama ben ona kanama demiyorum lekelenme diyorum.

benim doktorum folik asit vermedi kullandığım ilaçlarımı yazayım

Multibionta günde 1 tane
Gynoferon sabah aç karnına
Progestan sabah akşam vajinadan alınacaktı ama dışarı çıktığı için doktor ağızdan al dedi malesef oda çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyor.

benim kullandığım ilaçlar bunlar yalnız bu multibiontayı devlet karşılamıyor. fiyatıda 41 tl bakalım ne kadar devam edicez. çok güzel bir vitamin. çok enerjik tutuyor beni.

ya geçmişteki yazıları okudum kızlar korku saldı boş gebelik kalp atışı duyamama normalde böyle kötü düşünmemeye çalışıyordum dr.a gitmeme az kaldı bi tuhaf oldum çarşambayıda güzel haberler alarak bi geçirsem hayırlısıyla.

Pazartesi akropolde randevumuz var işte. Işın hanımla. Beğendim beğendim beğenmedim, ben de doktorsuzum. Medicana olabilir diye düşünüyorum.

Bu hrs yi ben de çok duydum. İyi duydum yani. Ama neden araştırmadım niye hiç elim gitmedi ben de bilmiyorum, dur ben girişeyim şu işe

bekle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…