- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.721
arkadslr ben gruplasmalar oldugunu dusunyorumm burda olmk guzel ama genelıkle kendı arasnda sohbet ortamı oluo..yenı gelenlerle ılgılenılmedıgı oluo...ben dusuncelerımı herzaman net soleyen bırıyım benm gbı dusunen varmıdır yokmudur bılememm ben fıkrımı paylasmk ıstedımmm
Benimki 170 çıktı canım banada 120 ,180 arası olur zaten dedi. Gerçi nette 120 -160 yazıyor ama dr un dediğine güveniyorum ben. Bizim bebekler biraz heycanli galiba
Ayy alinganmis ladycim. Ben sen yoksun diye yazasım bile gelmiyordu güzelim sonra bir baktım gelmissin , bidaha baktım küsmüşsün, bidaha baktım yoksuun. Neyse seni seviyorum canım hosgeldin.
Darısı basına canım inşallah. Giydirme süsleme konusuna gelince gercekten çok zevkli, kendimden daha çok vakit harcıyorum onun hazırlanması icin. Tokaları, çizmeleri, kıyafetleri , çorapları bizim giysilerimizden güzel ve her birini secmek çok keyifli.
Ben de bebeğimin hareketlerini görmek istiyorummmm ne zaman hareketlenecek? Offf beklemek ne kadar zormuş
inşallah korktuğun şey olmaz canım dualarım seninlebugun gıttım kalbı atmıyor dedı alttan baktı yıne yok..radyolıjıye gır dedı..elım ayagım dustu korkumdqn grıemedım..uc saat hastanenın dısında bu sogukta aptal gıbı dolandım agladım durdum.napıcam ben
sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahselam kızlar nasılsınız bakalım bugun? ben artık moralımı yuksek tutma kararı aldım. kısaca kendimi anlatayım aslen İstanbul da yaşıyorum ama iş dolayısıyla 3,5 yıldır Türkmenistandayız. 26 yasındayım. Mustafa Hazar adında 2 yasında oglum var , ona da burda hamiş kalıp Türkiye de dogumumu yaptım ve tekrar gurbete donup nerdeyse tek basıma oglusumu buyuttum. 6 ayda bir Türkiye ye geliyorum. 2 gün önce oglusumun asıları ıcın gelmiştim cunku burda doktor yok. cok sukur oglumda bi problem yasamadım ama bu bebegımde sıkıntılarım var. Benimki beklenmeyen bir hamilelik ve gecıkmem olmadan evvel cok fecı grıp olmustum antıbıyotık, antıbıyotık ıgne ve yıne bır ılac daha kullandım ama baya kullandım yani. gecıkmem olunca kestım ama ne fayda cogu gıtmıstı bıleneyse test yaptım 5 gun sonra çift çizgi :) doktora kostum hemen dogum yaptıgım kosuyolu medıpol e kendı doktorum cok yogundu baska doktora gıttım basıma gelenlerı ve ılacları anlattım. ılaclar B sınıfıymıs cok etkılı degılmıs ama etkı ettıyse dusuk yaparsın bekle dedı. 2 kez keseyı goremıyom dıye alttan muayene ettı kasıklarım cok agrıdı. bebek haftasına gore kucuk yıne gel olmazsa alıcaz dedı. korktum ve arkadasımın tavsıyesı ıle Dr. Herman İşçi ye gittim. o kadar memnun kaldım kı anlatamam boyle ısını bılen ve tatlı dilli bir doktor ömrümde görmedim. Ben özel muayenehanesine gittim ama ssk anlaşmalı Avrupa Hastanesinde de çalışıyor. Alttan bakmadı bile kese temiz, etrafında kanama yok, rahim agzı kapalı, düşük riski su an için yok ki zaten ilk 3 ay herkesin riski olur dedi. İlaçlar cok etkılı degıl dedi 2 hafta sonra kalp atıslarını duymamız gerek orda baktır dedı ama benım oldugum yerde oyle bı makına yok yanı sadece ultrason. Başkent e Asghabat a gidicez inş orda vardır umarım kalp atışlarını duyarız ya yoksa tekrar TR ye gelip bebişimi aldırcam mecburen + istemeden. Uzun oldu baya ama dua edin kızlar ne olurrrr (
kızlar merhaba
bende ağustos annesi olacağım Allah kısmet ederse.
Dün size katılmak istedim. Belki paylaşımlarımız olur, sohbet ederiz diye. Bir soru sordum ama kimseden cevap alamadım.
Olumsuz düşünmek istemediğim için tekrar çaba göstermek istedim. Umarım bu sefer farkeden birileri olur.
""""kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?
siz kullanıyor musunuz? """"""
hepinize sağlıklı günler dilerim
cumadaydım hoca biraz uzun kıldırdı
ammannn sormayın bi yoğunluk var bugünnn ama cuma olmasıı çok güzelll
Ben de bebeğimin hareketlerini görmek istiyorummmm ne zaman hareketlenecek? Offf beklemek ne kadar zormuş
arkadslr ben gruplasmalar oldugunu dusunyorumm burda olmk guzel ama genelıkle kendı arasnda sohbet ortamı oluo..yenı gelenlerle ılgılenılmedıgı oluo...ben dusuncelerımı herzaman net soleyen bırıyım benm gbı dusunen varmıdır yokmudur bılememm ben fıkrımı paylasmk ıstedımmm[/QUOT
ben de kendi adıma konuşuyum gözden kaçanlar olabiliyo evt o ara başka bir konuya yönlenmiş oluyosunuz falan ama ben akşama kadar burda görünsem de aslında yokum:)
yani sayfam hep açık pcde ama başka işlerle uğraşıyorum o bi tarafta altta bekliyo
Poli naptın ya şimdi şu doktor işlerini? gelişme var mı ya da değişik bi fikrin:44:
Poli naptın ya şimdi şu doktor işlerini? gelişme var mı ya da değişik bi fikrin:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/587036-evlilik-panosu-uygulamasi.html
YAPMAK İSTEYEN VARSA BURDAN YAPILIYO ARKİLER..
tşk bende deneyeyim bakim çıkıyomu:)
vallaa kuzum dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldummm
ben ikili testte kendi doktoruma gidicem inş.,Müge Hnm demiştimya
eşim bir de hrs den bahsetti işyerindeki bi hamile arkadaşı çok övmüş orda fiyatlar nasıl acaba sen oraya gittin mi veya araştırdın mı sen napırosun bu arada nereye gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?