2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol..inş bı hafta nasıl geccek bilmiyorum takmıyorum zaten sınava falan calısyorum aklıma getırmemek ıcın herseye dıkkat edıyorum nerdeyse oturdugum yerden kalkmıyorum bsiy olmasın diye ama hayırlsı bakalım..

günaydıın güzel anneler hayırlı cumalar bende kasık ağrısıyla uyandım ama şimdi iyiyim çok şükür

Evet canım en yakını dün akşamdı mesela yemek koyarken kasığıma birden ağrı giriverdi,öyle olunca korkuyorumda,sonra bi akıntı hissediyorum korka korka lavoboya gidiyorum (çok afedersiniz kızlar)tabi normal akıntı,ayy teyzesi yesin onu inşaallah benimde öyle tatlımı tatlı bir oğluşum olur tabiki öncelikle hayırlısı allah'tan...

lady bak kızımın resmini ekledim senin icin ,ama bebeklik resmi simdiki resimlerinin boyutları cok buyuk eklenmiyor canım. Onlarıda face de gorursun artık:)

günaydıın güzel anneler hayırlı cumalar bende kasık ağrısıyla uyandım ama şimdi iyiyim çok şükür

gecmiş olsun canım benım de sorunum bu kasık ağrıları ne zaman gecer acab bu ağrılarinsan korkuyorda agrı oldukca acaba bişey mi oldu die allah korusun su riskli günleri bi atlatsak hayırlısıyla

inşallah canım benim Rabbim önce hayırlı bir evlat nasip etsin bizlere benimde dediğin gibi agrıdan sonra normal akıntım oluyor her seferınde kan mı dıye korkuyorum sagol teyzesi senin pıtırcan da saglıkla dunyaya gelsın bu teyzesi de onu yesin bitirsin inşallah

sağol canım.inş.bi sorun yoktur ya bide peynir bende çok bulantı yapıyor kaşarlı tosta bayılırdım şimdi yiyemiyorum

gecmiş olsun canım benım de sorunum bu kasık ağrıları ne zaman gecer acab bu ağrılarinsan korkuyorda agrı oldukca acaba bişey mi oldu die allah korusun su riskli günleri bi atlatsak hayırlısıyla

Benim altıncı haftadan beri olmuyor kasık agrım eger ani bir hareket yaparsam gerilme oluyor sadece. Kisiye gore değisiyor demekki bendede bulantı cok hala azalmadı. Yorgunlukta tetikliyor olabilir agrıyı...

sağol canım evet ya elim kasığımda onu dinliyorum bişey varmı die :)çarşamba kalp atışını dinleseyydik bi hayırlısıyla sen duydunmu kalp atışını.

Kızlara merhaba herkeze iyi haftasonları diliyorum şimdiden akşam olsada eve gitsek diye saate bakıyorum sizlere bişey sormak istiyorum sizlerdede varmı böyle şey benim bulantım ve kusmam olmadı çok şükür şimdiye kadar ama iştahım hiç yok hep acım miğdem çok kötü şürekli şiş hep ağrıyor ve çok afedersiniz kabızım sizlerdede aynı problem yaşayan varmı bu problemlerle siz ne yapıyosunuz doğru düzgün birşey yiyemediğim için bebeğimi besleyemediğimi düşünüyorum

Canım hiç üzme kendini bebeğin henüz aç kalmaz ama kendin çok halsiz kalırsın. Yemekleri miden almıyorsa meyve yemeye çalış olurmu tatlım. Bende de yemeklere karşı bir tiksinme var midem almıyor ve kabızlık sorunum da çok kötü. Dün bana kefiri söyledi arkadaşlar bugün alıp içicem inşallah mideye bağırsaklara iyi geliyormuş.

Bebeğimi besleyemiyorum diye uzulme canım ,suanda cogumuzun durumu aynı ilk üç ay her halikarda senin gecmişteki besin depolarından bile beslenir. Beslenmemiz 3. aydan sonra onemli olacakki o zaman ister istemez cok yiyeceğiz, istahına engel olamıyacaksın.

Son düzenleme:

aynen bende akşam olsa da yatsak modundayım bugün yaaaa
bebekler ilk 3 ay annenin stoklarından beslenirmiş benim de hiç iştahım yok tat alamıyorum yediklerimden ama 3 aydan sonr ageçer inşallah...
kabızlık için de incir çok iyi geldi bana.. bol su iç bir de

Sabah sutcuden aldıgım tazecık sutumu kaynattım fıncanıma koydum oglusta uyudu sımdı keyıf zamanı sızler nerdesınız kızlarr

Son düzenleme:
Şu rüyalar çok komik oluyor ya bazen :) ben de üçüzümüz olduğunu gördüm. Bebeğin eşine benzerse rüyamda görmüştüm dersin :)

ay evet aynen canım:) benzerse ruyamda gordum dıcem

Uyuyorum kızlar ya resmen uyuyorum PC ye bakarken gozlerım kapanmıs dalmısım bı actım gozlerımı . odamın kapısı da acık umarım kımse gormemıstır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…