- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.681
gecmış olsun canım...bence once kafanı rahatlatt...sen ıyı olmazsan bebekde ıyı olmaz...stres yapmamaya calıs...dusunmee....pozoıtıf oll..kafanı dagıtmak ıcın bol bol hıkaye okuu...bıde gebelıkel fazla arastırma yapma..hayırlısıyla kontrole gıtıgındeıyı sonuclar alırsınn...yemene icmene dıkkat att
AMİNN İNŞALLAHH .. evet canım ikinci oğlum cok tatlıdır teyzesi yolda gorenler cevırıp yanaklara bak derler opmek ısterler :) amannn şeytan kulağına kurşunmide bulantısı zordur eminim en nefret ettiğim duygulardandır zati kendileri.. benim gün içinde bastırıyor daha çok işteyken bilgisayarda çalışırken hoopp gözlerim kayıyor uyukluyorum sen de de ara ara gıren boyle donuk sancılar oluyormu canım:26:
günaydıın güzel anneler hayırlı cumalar bende kasık ağrısıyla uyandım ama şimdi iyiyim çok şükür
Evet canım en yakını dün akşamdı mesela yemek koyarken kasığıma birden ağrı giriverdi,öyle olunca korkuyorumda,sonra bi akıntı hissediyorum korka korka lavoboya gidiyorum (çok afedersiniz kızlar)tabi normal akıntı,ayy teyzesi yesin onu inşaallah benimde öyle tatlımı tatlı bir oğluşum olur tabiki öncelikle hayırlısı allah'tan...
günaydıın güzel anneler hayırlı cumalar bende kasık ağrısıyla uyandım ama şimdi iyiyim çok şükür
lady bak kızımın resmini ekledim senin icin ,ama bebeklik resmi simdiki resimlerinin boyutları cok buyuk eklenmiyor canım. Onlarıda face de gorursun artık:)Eki Görüntüle 601845
allah bagışlasın ne kadar guzel kızın var nazarlardan korusun rabbım onu masallahhhh
gecmiş olsun canım benım de sorunum bu kasık ağrıları ne zaman gecer acab bu ağrılarinsan korkuyorda agrı oldukca acaba bişey mi oldu die allah korusun su riskli günleri bi atlatsak hayırlısıyla
gecmiş olsun canım benım de sorunum bu kasık ağrıları ne zaman gecer acab bu ağrılarinsan korkuyorda agrı oldukca acaba bişey mi oldu die allah korusun su riskli günleri bi atlatsak hayırlısıyla
Kızlara merhaba herkeze iyi haftasonları diliyorum şimdiden akşam olsada eve gitsek diye saate bakıyorum sizlere bişey sormak istiyorum sizlerdede varmı böyle şey benim bulantım ve kusmam olmadı çok şükür şimdiye kadar ama iştahım hiç yok hep acım miğdem çok kötü şürekli şiş hep ağrıyor ve çok afedersiniz kabızım sizlerdede aynı problem yaşayan varmı bu problemlerle siz ne yapıyosunuz doğru düzgün birşey yiyemediğim için bebeğimi besleyemediğimi düşünüyorum
Kızlara merhaba herkeze iyi haftasonları diliyorum şimdiden akşam olsada eve gitsek diye saate bakıyorum sizlere bişey sormak istiyorum sizlerdede varmı böyle şey benim bulantım ve kusmam olmadı çok şükür şimdiye kadar ama iştahım hiç yok hep acım miğdem çok kötü şürekli şiş hep ağrıyor ve çok afedersiniz kabızım sizlerdede aynı problem yaşayan varmı bu problemlerle siz ne yapıyosunuz doğru düzgün birşey yiyemediğim için bebeğimi besleyemediğimi düşünüyorum
hayırlı haberle gelırsın ınsallahçok şükür canım. Inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsın.
Bende folbiol kullanıyorum :)
yarınki görüşmeye göre pazartesi yazarım size neler olduğunu
Şu rüyalar çok komik oluyor ya bazen :) ben de üçüzümüz olduğunu gördüm. Bebeğin eşine benzerse rüyamda görmüştüm dersin :)
hoşbulduk canımmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnn
mmlkk yarın benim de kontrol günüm. çok heyecanlı di mi? insan sürekli görmek istiyor.
sormaaaaaaa cnmmmmhemde ne heyecan sabah 10da dr da olucam bende...inşallah herşey yolundadır tatlım gelince yorumlaşırız ztn ...bide bebişler hareketlenmiştir değilmi artıkınn??? minişlerimizin resmine birer resim daha ekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?