2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlıı olsun canımcım ....
bebişin mışıllllll mışıl huzurla uyusunnnnnnnn

Hayırlı olsun fıstıkım. Kurar gösterirsin bize artık bi zahmet

bugün bebiş görmeye gittim.. komşum dpazartesi sabahı oğum yapmıştı bi kızı oldu kara bişi ama çok şeker ya bebekler.. maşallahı var
normal dogum yapmış iç dikişi yokmuş dıştada 4 tane dikiş varmış görseniz doğum yapmış demezsiniz oturuyo kalkıyo işini görüyo Rabbim bizede nasip etsin böyle rahat güzel doğum..

herkese selam ay bu akşam kına gecesi var bu sıcakta hiç gidesim yok ama mecbuurrr yakın akraba şimdi herkes göbeğimi incelicek

Bu sene leyleği havada gördün sen sanırım. Maşallah düğünler, mevlütler hiç bitmiyor Ne güzel bol eğlenceli bir dönemdesin :)

hayırlı olsun canım güzel günlerde mışıl mışıl uyusun bebişin
ne akdara aldın fabrikadan olunca :)

Onu yazmayı unutmuşum canım pardon :) 500 tlye aldım. Patronlarına dedim ki 500 çok değil mi mağazada o fiyata satmıyolar mı dedim O da hayır dedi gösterdi bizim bayiye kestiğimiz fiyat 445+KDV miş. Peki dedim napayım zaten çok beğenmişim kaçırmıycam :)

Canım doğum iznini hiç bekleme, caydılar çünkü. 2 ay yerine 1 hafta ek süre olacakmış o da belki. Süt izninde artış olacak, o da şöyle, günde 1 saat değil yarım gün izin. O da öğretmenleri es geçiyor zaten...

Benimde arkadaşımın düğünü var akşam. Giydiğim hiçbir elbise olmadı bana napcam bilemedim.

ah canım ah elbise deme bana günlerdir kafayı yedim yA banada hiçbişeyim olmuyo bitane mavi uzun viskon penye gibi bi elbisem var o oluyo esnek allahtan akşama onu giyecem ee bide yarında düğün yakın bi arkadaşımın çok kilolu dönemlerinden bi elbisesi var onu verdi sağolsun azcık dar gözüküyo ama iyiyim bebişi sıkmıyo onu giycem aman allahtan bu son doğuma kadar düğün müğün yok rahatım

NegüZel anlatmışsın cnm :) keyfin yerinde bu anlaşılıyor. Allah bozmasın eşinle yavrunla.. İnş en kısa zamanda gücünü de toplar cnm .. Kokla bizim yerimize de , kendinize iyi bakın..

ah canımmm güle güle kullanmayı nasip etsin Allah çok sevindim senin adına :) ben tee 1 ay oldu alalı sen yine ıyı dayanmışsın :))

hayırlıı olsun canımcım ....
bebişin mışıllllll mışıl huzurla uyusunnnnnnnn

Teşekkür ederim şekercim inşallah

Hayırlı olsun fıstıkım. Kurar gösterirsin bize artık bi zahmet

Göstermezmiyim tatlım gösteririm yerini bi hazırlayayım da Daha yatakodamı bi düzene sokmadan beşiği aldım hadi hayırlısı...

Maşallah biz de öyle olalım bebişlere bakmakta zorlanmayalım

ya benimde zamanında aldığım hafif bol gelen iki elbisem vardı. biri siyah biri pembe ama hiç giyememiştim. Çünkü biraz kısa diye kociş izin vermedi. Şimdi giydirir mi ki acaba?

Bu sene leyleği havada gördün sen sanırım. Maşallah düğünler, mevlütler hiç bitmiyor Ne güzel bol eğlenceli bir dönemdesin :)

aynen canım ya hepsi benim doğuracağım seneyi bulmuşlar ağustosun 28 kuzenim evleniyo ona gidemicem malesef ya doğurmuş ya yada doğurmak üzere olucam ee eylüldede 2 tane arkadaşım evleniyo onlarada gidemem yeni doğmuş bebişle hareketli bir yıl geçiriyorum

ya benimde zamanında aldığım hafif bol gelen iki elbisem vardı. biri siyah biri pembe ama hiç giyememiştim. Çünkü biraz kısa diye kociş izin vermedi. Şimdi giydirir mi ki acaba?

benim ki kısa giydirmiyo çünkü göbiş hopp yukarı kaldırıyo geçen pazardan bitane penye elbise aldım az kısa altınada tayt giyerim dedim geçen şunu bi giy göreyim dedi giydim eğil bakayım dedi yokkk bunu giyemezsin giyceksende evde giy dedi

O zaman kısaysa şimdi daha da kısa olacak emin ol canım :) göbek kaldırıyo çünkü... Gerçi herkesin göbeği benimki gibi füze misali değil ama bi dene bakalım.

Kizlar, benimde karnim zaman zaman kasiliyor, dokununca tas gibi ve bebeginde bir yerde toplandigini hissediyorum. Bunun icin nefes egzersizi yapiyorum (egitimde ogrendim) ve cok ise yariyor. Daha oncede yazmistim.

Sag veya sol tarafa, hangisi rahatsa yatiyoruz. En rahat pozisyonu buluyoruz kendimiz icin, bebek kimildarsa rahatsiz oldu diye dusunmeyelim oda yerlesecek yerine biz rahatladikca. Sol tarafimiza yatmissak sag elimizi, sag tarafimiza yatmissak sol elimizi karnimizin uzerine koyuyoruz. Karnimizi sisirecek sekilde burnumuzdan nefes alip yavascaaaa agzimizdan veriyor ve ayni anda karnimizi seviyoruz. Karnimiz yumusayana kadar bu hareketi tekrar edelim.

Ozellikle aniden korkunca, heyecanlaninca, sinirlenince uzanip bu hareketi yapmak gerekirmis.

Bu arada 35. Haftadan sonra bebekler haftada 150 gr aliyorlarmis ortalama, dogum agirligini yaklasik boyle hesapliyorlarmis demisti doktorum bana birde...

Nacizane paylasimim :)) sevgiler...

Merhaba :) Benzer duyguları yaşayan birilerini görmek rahatlatıcı, yoksa bende mi bir sorun var diyor insan.. Aynı hafta içinde doğum yapacağız sanırım nasıl gidiyor hamileliğiniz?

Valla 2 hafta önceye kadar rahattı açıkçası. Ama şimdi yürürken ağrı oluyor, giyinirken sol bacağımı çekip de bi giyinemiyorum :) Ara ara karnımın iç tarafında sanki tırmalanıyorum ya da yırtılıyorum gibi ani bir his duyuyorum, yürürken aniden durduruyor. Geceleri de uykuya dalamaz oldum. Hep bilincim açık, sadece gözlerim kapalı. Veee çok yorgun ama mutluyum

Senin nasıl geçiyor? Hangi şehirdesin?

O zaman kısaysa şimdi daha da kısa olacak emin ol canım :) göbek kaldırıyo çünkü... Gerçi herkesin göbeği benimki gibi füze misali değil ama bi dene bakalım.

Hemde ne kaldiriyor :) bende bu siralar kapri taytlarla robadan bollasan yazlik elbiselerimi giyiyorum tunik niyetine :) kendime 1 adet hamile kotu disinda hic hamile kiyafeti almadim, yazin kolay oluyor uydurmasi bu sekilde :)))

kızlar 37. hafta 'dan öncesi erken doğum sayılıyor değilmi ? yani kuvöz'e alınma riski var bebişin ?
c
Cnm bn 35 hftalk flanmism dogdugumda..kuvoz ne arar..ablam 33 hftalikti yigenm 1kilo 700 grmdi.ve sqdece deneme amaciyla 3 sa kuvozde kldi ciger glistricsi ypilmisti onemli olan organlari ve solunumu kilo degil cnm

Hemde ne kaldiriyor :) bende bu siralar kapri taytlarla robadan bollasan yazlik elbiselerimi giyiyorum tunik niyetine :) kendime 1 adet hamile kotu disinda hic hamile kiyafeti almadim, yazin kolay oluyor uydurmasi bu sekilde :)))

walla bende hiç hamile kıyafeti almadım sadece lw bi tane hamile tişörtü aldım okadar çalışmıyorum evdeyim çalışsam mecbur alırdım evde olduğumdan kısacık şortlarla ip askılalarla geziyom sıcaktada bi yere çıkılmıyo izmir kaynıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…