2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay deliricceeemm insanlardan nefret ediyorum ...kızalar bıktım valaaa... eşimin annesi babasıyla sorunumuz yok baya suredır ama esımın akrabaları gelıp gıdıpp kaynanamı, kayın babamı şişiriyorlarrr sonra kaynanam ve kayın babam surat yapıolar eşimle banaa yaa ...ne dıolarsa artıkk...eşimin amca cocugu var onun gelin için bı tane dıolarmıs hersyını gelıp paylaşıomus o laf getıren kadınla fln dıe en sevdıgı gelınmıs ben neden anlatım evımın ıcını dışını başka bı kadına yaa bunun ıcın kotu olacaksam olayımm yani bıktım eşimin aılesınınde çocuk gıbı bunlara ses cıkarmayıpp bıze surat yapmasından...görümcem korumuş bizi bıraz akşam esım gıdıpaılesı ıle konuşacakmış bendemı gıdıp konuşsam kızlar yoksaa tekmı gıtsın eşim ..dıyorum gıdıyım bende kendımıkayınpederıme anlatımm saçma sapan seler yaa

çok sağol canım benim.. evet elinden birşey gelmemesi çok berbat bişey. sabaha kadar uyuyamadık o acıdan ben huzursuzluktan..

Çok geçmiş olsun canım insanın kocası canının yarısıbende hiç kıyamam kocama inan bazen sabah erkenden kalkıp işe gittiğinde bile bazen çok duygusallaşlıp ağlıyorum benım için çalışıp yoruluyo dıyeo yüzden senı çok iyi anlıyorum inşallah geçer antibiyotık rahatlatır bıraz

500 TL'ye çok iyi almışsın valla. Biz aynı uyku setli olanını 575'e aldık. Güle güle kullansın

selma tontişler:))çoktan giremiyorum nette aslında bütün gün pc başındayım ama işten başka bişeye bakamıyorum akşam eve gelince de yorgunluktan pc açısım yok.Nihayaet doğum iznine çıktım birhaftadır evdeyim ama anca şimdi hissettim.Demek o kdar yorulmuşumki bir hafta paso uyudum dinledim.Hamileliğiniz nasıl geçiyor hiç takip edemdim.Benimki idar eder çok ciddi sorunlar yok ama gerçekten çok yoruyor beni hele akşamlar saat 2 kadar uyamıyorumn.Bebeiş çook harektli uyuku vermiyor.en son kontorlde suyum biraz fazla çıktı tatlı yemiyorumj ama çok meyve yedim meyveleri sınırlı miktartda tüketmek lazım şeke roranı yüksek olunca suyum fazla olmuş.şimdi rejimdeyim 2 hafta sonra tekrar dr kontolune gidecem İnşallah duzelme olmuştur.ama gerçekten karnımı balon gibi hissediyordum patlayacaktım sanıyordum nefesisi kalıyordum.Şimdi iyiyim şükür nefes darlığım yok karnımı öyle rahatsızlık vermiyor.Tek ev işlerimi fazla yapamıyorum ayakta fazla duramıyorum yorulunca vajinal ağrılarım oluyor kalkınca çok ağrı oluyor.Kolay doğum yapacakmışım deseler bu beni rahatlatamıyorum tam tersi tedirgin oluyorum erken açılma olmasın.Arada yalancı sancılarım oluyor korkmuyorum ama yineden tedirgin oluyorum.Henüz bişey hazırlamadım bebiş için bi tek hastane çıkışı aldım onu da beğnmiyorum şimdi başka bakacam.İlk oğlumdan kalan bebk eşiyaları da da çıkartmam lazım ama ne zmana hep üşeniyorum ama geç kalmadan hazırlasam iyi olur gitgide havanın ısınması benim ağrlamam bu iş daha zor olcak.Sizde hazırlıklar ne durumda.Bide derim emizrme ve emzirmek için göğüsleri haz<ırlama konulara bakın yvaş yavaş bilgi toplayın ilk bebk bakımı falan.Hiç bir zmaan tama hazır olmayacaz da en azından az çok bilgimiz olsun.

Luboyf canım sağol, moral oldu valla. 3 kilo civarı doğsun, sağlıklı olsun bence de daha ne :)) inşallah sağlıklı doğsunlar da sonra kilo alsınlar. sütümüz yarasın. bol bol emsinler

ben olsam gitmezdim canım daha cok canın sıkılıcak bırak eşin gitsin konuşsun anlasın dertleri neymiş...ama yinede son karar senin
gidipte gerilme bide orda bebişini düşünnn

canım ilk doğumda bana bebk bezi koymuşlardı hemşiriler rahatsız oldum en baştan ama sonra iyiki koymuşlar yoksa normal bedle olmaz durmadan değiştirmek zorunda kalacaksın ki o yorgun hali ağrıların oluyor kıbıdırmak istemiyorsun.

Çok geçmiş olsun...

sağolun canlarım inşallah en kısa zamanda geçer.. gerçekten insanın canı gidiyor sevdiğini öyle görünce. doğum zamanlarımızda sanırım onlar da aynı şeyleri hissedecek. Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...

sağol canım gerçekten işe yarıyor ama neden öyle oluyor ben de dr sorcaktım ama unuttum.ilk hamileliğimde çok mu cahildim ama hiç hatırlamıyorum öyle bir şey.Şİmdi bu hamilelikte birsürü şey oluyor sanki ilk kez hamileyim .

Ben calisiyorum canim ve buraya yeni yaz geldi neredeyse, kiyafet konusunda cok sikinti cekmedim. İse hep elbise uzerine uzun ceket hirka fln giyerdim, belden oturtmali olmayan elbiseler beni aylarca idare ettiler valla cok sevindim :) cunku hamile kiyafetleri bana pek hos gelmemisti burda. Simdide mesela ablamin 1 beden buyuk maxi eteklerini odunc aldim, askili body giyip rengarenk etekleri gogus altima kadar cekerek giyiyorum, boyuda tam oluyor. Birlesim yerine kemerle veya kemersiz degisik degisik elbise gibi giyiyorum, tabsiye ederim. Onun disinda da beli lastikli rahat sortlar ve esimin tshirtlerini kombinliyorum :)

İse yaramasina sevindim cnm, nefesi cok dogru almak gerekiyor yoksa cok etkili degil, cigerlere degil direk karnina alacaksin nefesi, pilates veya yoga yapanlar biliyorlardir teknigini, bende dogru uygulayana kadar ilk baslarda cok faydasini gormemistim. Sodayi bende deneyim cnm, soda icmiyordum hic hamileligimde...

Canim nerde okudum hatirlamiyorum ama hamileyken vucut dengesi ve ayak tabanlarina binen yuk nedeniyle cok hafif topuklu giyilmesi tavsiye ediliyor, yumusak mantar topuklarla ben cok rahat ediyorum mesela. Babet veya duz yuruyus ayakkabilariyla ayak tabanlarim yaniyor, rahat olmuyor.

Cok gecmis olsun canim, allahtan tedavi edilebilir bir engeli yok esinin. Dis agrisi gecince ihmal etmeyin tedavisini cok zordur bilirim...

Valla cocuk gibi her kaprislerinde boyle gidip olayi buyuturseniz bence bunu hep yaparlar cnm, bu halinle sana yoktan yere surat asiyorlarsa sen geri dur onlarda anlasin hatalarini, onlar telafi etsinler gelip... Ben olsam gitmem, aman sizin kaprisinizlemi ugrasacagim derdim :))

ben olsam gitmezdim canım daha cok canın sıkılıcak bırak eşin gitsin konuşsun anlasın dertleri neymiş...ama yinede son karar senin
gidipte gerilme bide orda bebişini düşünnn

haklısın aslında cnm... cok gerılıyorum ole ortamlarda bole cok sey konuşmak ısteyip konuşamıyorum kendı kendımı yıyorum ..aneme bıraz anlattım onlar benı tanıyamamış heralde dedı sımıdlık sus bıl ama sus dedım ...sonra gelıp kaynanam benı anneme sıkayet edıyordu annem bnı suçluyordu sankı bn bısıler yapıomusum gıbı o yuzdn artık anlatıom anneme bılsın neyın noldunuu diee...ole bılmeden kızını suçlamasın oda

ozaman sakın gitme canım sanki suçun varmış gibiii neden sen gidicekmişsin boşver Allah aşkına onlar düşünsün hamile halinde üzüyolar seniii gitmek istiyosaa eşin gidip konuşsunnne saçma sanki kücük cocuk şikayet ediyooo ey Allahım insan gelinini annesine şikayet edermiii boşver canımm yaa hiç kafanı yormaaa böle boş seylereesen bebişine eşine bak

kızlar emzirme sutiyeni alaırsanız mutlaka daha büyük nomara olsun doğumdan sonra göğüs baya şişiyor.Ben iki nomara büyük almıştım ve iyiki almışım daha küçüğü olmaycaktı yoksa.

slm teyzoşlar. biz bugün hastaneye gittik. meleğimi gördüm. rahatı yerinde çok şükür. ilk defa nst ye bağlandık bişey çıkmadı çok şükür. 2563 gr olmuşuz yani benim kızım koca kız olmuş teyzeleri. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz. çok uzun bi süre ama olsun katlanacağız artık. tek sorun olmasın da hasret olsun tek derdimiz sonunda vuslat var inşaallah.

ben 1 ay kadar önce çıkardım oğlumdan kalanları, heves edip bi sürü şeyde aldım,dolabını yerleştirdim, şimdi yeni gelecek bebişin ,abisinden daha çok giysisi olmuş
aralarında 2 yaş olacak tam, o da ağustos doğumlu, bebiş biraz büyüyünce ortak giyinirler heralde :) benim oğlanlar kuzey güney gibi dolaşacak piyasada ; Allahım güzel günlerini göstersin inşallah, hepimizin çocuklarına iyi yazılar yazsın

oyy maşallah kızına annesii ya kocaman olmuş gerçektennn
aynen sonu kavuşmak oluncaa insan sabrediyooo
hem onlar hep bizimleee cok şanslıyız
hic bi sorun yokmuşş cok sevindimm

çok geçmiş olsun canım,inşallah iyileşir bi an önce

ah cnm benım ben neler cektım zamanın da ama artık uyandım gözüm açıldı.cektıgımı bır bılsen zamanında kaynanam annene anlatma kalbı var derdı bısy anlatmazdım anneme sonra ev aldık esımle tasınıcaz yan apartmanlarından, annem yadıma gelmıstı cekemedıgınden benı sıkayetlermı dersın aşşaglamalarmı dersın başka aıle olsa boşatırdı demelermı dersın neler neler ..suçum ;çalışırken eşimin aılesınde yemek yıyorduk eve gecıyorduk neymiş sonra evlerındekı mısafırlerı yan daireye kendı evıme nıe çağırmıyormuşum tekrardan çaya saat 10 dan sorna daha neler neler..tabı ıc yuzunu annem bılmezdı anlatmazdım annem de bı güzel fırçaladı bnı esımın aılesının onunde o gun bugundurr kendıme guvenımı yıtırdım zaten o konuda ama artık uyandım annem de bılecek hersyıı...sımdı benı anlıyor bıraz bıraz ....dedıgın gıbı cnm eskıdenmıs sımdı takmamaya calsıom yeterkı aılem ve esım bnı bılsın gerısı hıkayee köt gelin olim bu sebeplerden olcksam

doğru dedın,o yüzden sımdı dedıgın gıbı yaptım cnm esımı aradım sakın olalım dedım yarın aıle zıyaretıne gıder nabız yoklarız ona gore konuşursun dedım baklm ...allah hepımızın yardımcısı olsun valaa
...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…