- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.401
Kızlar hepinize iyi geceler bugün çok kötü bir gün geçirdim erken doğum tehdidiyle raporluyum ve önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alacaktım oda zor gibi artık sabah beşte öyle bir ağrıyla uyandım ki karnım taş giibi olmuş dedim heralde gaz sancısı renni içtim yattım ama hep uyur uyanık sabah 6 buçukda eşim gitti iyiym dedim gönderdim bu arada hala ara ara karnıma ağrı giriyor dedim ki işe dgideyim izini alayım ordanda hastaneye bi gideyim aman Allahım işe zor atmışım kendimi işin ilginç tarafı canım ne kadar acıyorsa sabah südyen giymeyi unutmuşum siz düşünün artık neyse iş yerine gittim annemleri aradım hemen ağlıyorum bu arada iş yerimdeki bütün müdürlerim telefon etsene niye geldin diye kızıyolar sağolsun hepsi götürelim diye seferber oldu neyseki babam hemen geldi gittiğim gibi nst ye bağladılar bu arada doktorumu aramışlar nst den çıktım başta doktorum gülerek bişey yok gibi dedi gel muayne edelim dedi ama ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyse uzandım ultrasonla baktı karnım taş gibi kesiliyo yüz ifadesi birden değişti bunlar doğum kasılmaları dedi hemen bi serum bağlıcam iğne yapıcaklar bu arada kana idrara baksınlar,bide ilaç başlıcaz dedi biz şok annemle nben eşimi aradım ağlıyorum neyse serumu yaptılar iğne zaten felaketti girerken hissetmedim ama vurulduktan sonra bi 5 dk yandı totom,serumdan sonra tekrar gel demişti çıktık doktorun odaya bu sefer başım dönmeye başladı midem bulanmaya başladı açım zaten beni tekrar nst ye bağladılar arada oğlanda heycan yapıo kalp atışları 170-180 çıktı doktorum yatacaksın istirahat edeceksin 6 saatte bir iki kapsül sonraki günler tek kapsüle indir bu ilacı iç ağrıların şiddetlenirse mutlaka gel hastaneye yatış yapıp başka ilaçlar başlıcam dedi o 6 saatte içtiğim hapda nasıl bişeyse bi baş ağrısı yapıo demişlerdi yapar diye bi çarpıntı bebeğin gelmesini durdurmak içinmiş yapacak bişey yok içicez çok morelim bozuldu kızlar bugün hep yazayım dedim ama akşama kadar uyudum kasılmalar geçmiş çok şükür acıktım nbişeyler yiyip tekrar yatıcam dua edin gelmesin bebeğim daha çok küçük yaa 1850 olmuş
dün akşam tıpatıp aynı şeyleri yaşadım canım . en yakın arkadaşımın kına gecesine gittim. bide okadar kötü oldumki doğurcam sandım.
kına yakılmasını bile beklemeden kalktım
kaç kilo canım bebeğin,
bu arada sen de raporluymuşsun, daha sonra doğum iznini kullanabilmek için 1 hafta geç mi göstereceksiniz doğum haftanı. yoksa bu rapor doğum izninden düşüyor diye biliyorum, yani doğum iznine hak kazandığımızda artık rapor kullanamıyoruz.
Selam kızlar;
Dün ve bugün raporluyum evdeyim. çarşamba günü doktorumuz son kontrolü yapıp çıkardı bizim hastaneden. Bebeğim iyi ama hala kilosu 2 hafta geride malesef. 1-1,5 ay önce normal giden kilosu şimdi neden geriden geliyor anlamıyorum.
işte böyle şimdi geçmişe gidiyorum
bebişin 4 kiloyu geçecek gibi duruyor sanki maşallah benim bebişim 10 günde 200 gram aaldı bide erkek olucak
Hayırlı cumalar kızlar. Biz geldikHem de güzel haberlerle. Herşey yolunda bir terslik yok. Sezeryan tarihi halen 5 ağustos. Geçen Cumartesiden bu yana 430 gram almış İdoş. Boy ve kafa gelişimi 36+3 görünüyor. Doktorumuz bir sorunun var mı dedi yok dedim. Keşke her hamile senin gibi sorunsuz olsa dedi. Bugünlük övgü ihtiyacımı da aldım geldim Şimdi şöyle bir geçmişe yöneleyim müsadenizle :))
Herkese merhaba ,
İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?
kızlar bizde geldik kontrolden 1700 gram olmuşuz
Selam kızlar;
Dün ve bugün raporluyum evdeyim. çarşamba günü doktorumuz son kontrolü yapıp çıkardı bizim hastaneden. Bebeğim iyi ama hala kilosu 2 hafta geride malesef. 1-1,5 ay önce normal giden kilosu şimdi neden geriden geliyor anlamıyorum.
işte böyle şimdi geçmişe gidiyorum
anladım bebişkom önemlii olan sorun olmamasııı annesini hic üzmüyoo idoşşş yirim ben onuu
zaten risk yoksa 35. haftadan sonra cekiliyoo
arasta, canım odanızı gördüm çok ama çok tatlı olmuş. Hele o abajurun üstüne astığın melek o kadar güzel duruyor ki... İdoş mutululkla ,gülücüklerle büyüsün odasında
Canım beslenmene dikkat ediyorsundur eminim ama biraz daha proteine yüklen bakalım. Günde bir yumurta yemeyi de sakın ihmal etme. Bir de sana doppler usg çekilmiş miydi? Eğer çekilmediyse bir çektir istersen derim. Bazen doktorların gözünden kaçabiliyor çentik olayı. Radyolog bu konuda daha iyi bilgi veriyor. Naçizane önerim.
Şimdilik üzmüyor gerçektenDoğduğunda da aynı performansı bekliyorum kızımdan
Teşekkür ederim canım
Hay allah canım ya bizim günlerimizde aynı senınle normal demekki bunlar ama o an çok kötü oluyo insan dimi ter atıyosun böyle korkuyosun bide of
Arastacım ben de onu anlamıyorum zaten. Doppler usg çekildi canım doktor normal dedi. Ben anlamıyorum ama. radyolog ayrı çekti doktorum ayrı çekti. İkisi de normal dedi. İş yerim ağır sanayi olduğundan her öğlen et ve yoğurt yiyoruz zaten. eşimle haftanın 2 günü balık, 2 günü et, 2 gün sebze, bir gün de köfte şeklinde yiyoruz. Yumurtayı sabah işe giderken yiyemiyorum diye akşamları yiyorum. Günlük süt, meyve ceviz fındık badem yoğurt yiyorum. Sanırım artık sebzenin yanına da köfte yapıcam. Allahtan et yemeyi seviyorum. Hem öğle hem akşam yoksa dayanamazdım.
aynen canım ya annem bir yandan teyzem bir yandan bana yelpaze yapıyorlar.klimanın karşısına oturdum yok nefes alamıyorum bir ateş basması sanki vücudumdan alevler fışkırıyor .karnım taş kesilmiş kıpırdayamadım bide bugünlerde kasıklarımda çok sancı var. benim oğlan hala dönmemişti. yarın tekrar gidicem kontrole inşallah dönmüş olur. senin bebiş döndü mü ?
Canlarım öğlende dediğim fabrikaya gittim. Bugün sadece bakıp, yarın annemle gelip alacaktım hesapta... Yalnız yeri çok tersti ben bidaha gelip orayı bulamam diye alayım dedimÇok beğendim altı sallanıyo sallanan kısmı içe katlanınca da tekerlekli oluyo taşıması falan çok rahat :)) Normalde teşhirde mal yok heryer mobilya tozuydu girdim içeri benim için bitane kurdular gösterdiler. Yatağı çok rahat göründü gözüme uyku seti falan hepsi içinde. İncili bi modeli vardı düz beyaz onu seçtim. Paketlenicek akşama teslim alıcammm
herkese selamay bu akşam kına gecesi var bu sıcakta hiç gidesim yok ama mecbuurrr yakın akraba şimdi herkes göbeğimi incelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?