2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm , son zamanlarımız stresli geçecek böyle galiba.. İnş erken davranmaz bebişin. Dinlen bol bol yat kendini iyi hissedeceksin inş .. Dua edicez senin için de.. Ben de çok korkuyorum, dün gece çok sık uyandım her uyandığımda taş gibiydi karnım sıkıştırıyo resmen sağdan sola dönmekte zorlandım çok bana da geliyolarmı acaba , ptesi doktora gidicem bakalım bende ne var

dün akşam tıpatıp aynı şeyleri yaşadım canım . en yakın arkadaşımın kına gecesine gittim. bide okadar kötü oldumki doğurcam sandım.
kına yakılmasını bile beklemeden kalktım

Hay allah canım ya bizim günlerimizde aynı senınle normal demekki bunlar ama o an çok kötü oluyo insan dimi ter atıyosun böyle korkuyosun bide of

1580 küsüratını hatırlamıyorum canım. Raporluyum çünkü salı günü besin zehirlenmesi geçirdim. Bu cumartesi 32+0 oluyorum. yani yarın:)) yarın gidip çalışabilir raporunu alıcam. Daha almadık. Evet doğum izninde rapor kullanamıyormuşuz.

Canım beslenmene dikkat ediyorsundur eminim ama biraz daha proteine yüklen bakalım. Günde bir yumurta yemeyi de sakın ihmal etme. Bir de sana doppler usg çekilmiş miydi? Eğer çekilmediyse bir çektir istersen derim. Bazen kadındoğumcuların gözünden kaçabiliyor çentik olayı. Radyolog bu konuda daha iyi bilgi veriyor. Naçizane önerim.

Son düzenleme:
Nst için erken dedi canım yaa. Ben de bekliyordum ama olmadı. Listemde 34 haftalıkken çekilmesi yazıyor ama doktorum 35 de çekicez dedi. Yani bir sonraki gidişimde. Bir de değerlerim normal olduğu için erken doğum riski görmedi sanırım ondan böyle rahat davrandı:)[/QUOTE]

anladım bebişkom önemlii olan sorun olmamasııı annesini hic üzmüyoo idoşşş yirim ben onuu
zaten risk yoksa 35. haftadan sonra cekiliyoo

arasta, canım odanızı gördüm çok ama çok tatlı olmuş. Hele o abajurun üstüne astığın melek o kadar güzel duruyor ki... İdoş mutululkla ,gülücüklerle büyüsün odasında

Nisanbu canım çok geçmiş olsun. Umarım bebeğin biraz daha bekler sonra da sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Korkman çok normal. Ben olsam ben de aynı durumda olurdum eminim

bebişin 4 kiloyu geçecek gibi duruyor sanki maşallah benim bebişim 10 günde 200 gram aaldı bide erkek olucak

Canım yanlış yazmışım geçen değil ondan önceki cumartesi olcak o. Yani 2 hafta kadar önce :)Sabah 5 te kalktım hep uykusuzluktan böyle

Oyy maşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım

Herkese merhaba ,

İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?

Hayırlı haberlerle gel canım bekliyoruz...

kızlar bizde geldik kontrolden 1700 gram olmuşuz

Size de maşallah canım ohh bugün yine topiğin görüş günü gibi bişey oldu

Canım doktorun ne diyor bu duruma? Gelişimi normaldi hatırladığım kadarıyla. Dopplere girdin diye biliyorum. kiloyu takma bence çok da doğru olmuyor zaten ultrasonda ölçülen benim kağıdımda hep (+ / - 200 gr) yazıyor.

anladım bebişkom önemlii olan sorun olmamasııı annesini hic üzmüyoo idoşşş yirim ben onuu
zaten risk yoksa 35. haftadan sonra cekiliyoo

Şimdilik üzmüyor gerçekten Doğduğunda da aynı performansı bekliyorum kızımdan

arasta, canım odanızı gördüm çok ama çok tatlı olmuş. Hele o abajurun üstüne astığın melek o kadar güzel duruyor ki... İdoş mutululkla ,gülücüklerle büyüsün odasında

Teşekkür ederim canım

Arastacım ben de onu anlamıyorum zaten. Doppler usg çekildi canım doktor normal dedi. Ben anlamıyorum ama. radyolog ayrı çekti doktorum ayrı çekti. İkisi de normal dedi. İş yerim ağır sanayi olduğundan her öğlen et ve yoğurt yiyoruz zaten. eşimle haftanın 2 günü balık, 2 günü et, 2 gün sebze, bir gün de köfte şeklinde yiyoruz. Yumurtayı sabah işe giderken yiyemiyorum diye akşamları yiyorum. Günlük süt, meyve ceviz fındık badem yoğurt yiyorum. Sanırım artık sebzenin yanına da köfte yapıcam. Allahtan et yemeyi seviyorum. Hem öğle hem akşam yoksa dayanamazdım.

Hay allah canım ya bizim günlerimizde aynı senınle normal demekki bunlar ama o an çok kötü oluyo insan dimi ter atıyosun böyle korkuyosun bide of

aynen canım ya annem bir yandan teyzem bir yandan bana yelpaze yapıyorlar.klimanın karşısına oturdum yok nefes alamıyorum bir ateş basması sanki vücudumdan alevler fışkırıyor .karnım taş kesilmiş kıpırdayamadım bide bugünlerde kasıklarımda çok sancı var. benim oğlan hala dönmemişti. yarın tekrar gidicem kontrole inşallah dönmüş olur. senin bebiş döndü mü ?

Bence mükemmel besleniyorsun bebeğin çok sağlıklı olacak. Biraz önce Kaan Kocatepe'nin sitesine baktım senin haftanda bebeğin olması gereken kilo aralığı 1300-2500 arasıymış ve senin sanırım 1500 ün üstünde. Bu da bir gariplik olmadığını gösteriyor kendin bak istersen :))

Evet canım benımkı daha 27.haftada döndü halada öyle sanırım duruşlarıyla alakası bu kasılmaların

Canlarım öğlende dediğim fabrikaya gittim. Bugün sadece bakıp, yarın annemle gelip alacaktım hesapta... Yalnız yeri çok tersti ben bidaha gelip orayı bulamam diye alayım dedim Çok beğendim altı sallanıyo sallanan kısmı içe katlanınca da tekerlekli oluyo taşıması falan çok rahat :)) Normalde teşhirde mal yok heryer mobilya tozuydu girdim içeri benim için bitane kurdular gösterdiler. Yatağı çok rahat göründü gözüme uyku seti falan hepsi içinde. İncili bi modeli vardı düz beyaz onu seçtim. Paketlenicek akşama teslim alıcammm

hayırlı olsun canım güzel günlerde mışıl mışıl uyusun bebişin
ne akdara aldın fabrikadan olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…