- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.441
Kizlar, benimde karnim zaman zaman kasiliyor, dokununca tas gibi ve bebeginde bir yerde toplandigini hissediyorum. Bunun icin nefes egzersizi yapiyorum (egitimde ogrendim) ve cok ise yariyor. Daha oncede yazmistim.
Sag veya sol tarafa, hangisi rahatsa yatiyoruz. En rahat pozisyonu buluyoruz kendimiz icin, bebek kimildarsa rahatsiz oldu diye dusunmeyelim oda yerlesecek yerine biz rahatladikca. Sol tarafimiza yatmissak sag elimizi, sag tarafimiza yatmissak sol elimizi karnimizin uzerine koyuyoruz. Karnimizi sisirecek sekilde burnumuzdan nefes alip yavascaaaa agzimizdan veriyor ve ayni anda karnimizi seviyoruz. Karnimiz yumusayana kadar bu hareketi tekrar edelim.
Ozellikle aniden korkunca, heyecanlaninca, sinirlenince uzanip bu hareketi yapmak gerekirmis.
Bu arada 35. Haftadan sonra bebekler haftada 150 gr aliyorlarmis ortalama, dogum agirligini yaklasik boyle hesapliyorlarmis demisti doktorum bana birde...
Nacizane paylasimim :)) sevgiler...
Hemde ne kaldiriyor :) bende bu siralar kapri taytlarla robadan bollasan yazlik elbiselerimi giyiyorum tunik niyetine :) kendime 1 adet hamile kotu disinda hic hamile kiyafeti almadim, yazin kolay oluyor uydurmasi bu sekilde :)))
walla bende hiç hamile kıyafeti almadım sadece lw bi tane hamile tişörtü aldım okadar çalışmıyorum evdeyim çalışsam mecbur alırdım evde olduğumdan kısacık şortlarla ip askılalarla geziyom sıcaktada bi yere çıkılmıyo izmir kaynıyo resmen
ya benimde zamanında aldığım hafif bol gelen iki elbisem vardı. biri siyah biri pembe ama hiç giyememiştim. Çünkü biraz kısa diye kociş izin vermedi. Şimdi giydirir mi ki acaba?
Kizlar, benimde karnim zaman zaman kasiliyor, dokununca tas gibi ve bebeginde bir yerde toplandigini hissediyorum. Bunun icin nefes egzersizi yapiyorum (egitimde ogrendim) ve cok ise yariyor. Daha oncede yazmistim.
Sag veya sol tarafa, hangisi rahatsa yatiyoruz. En rahat pozisyonu buluyoruz kendimiz icin, bebek kimildarsa rahatsiz oldu diye dusunmeyelim oda yerlesecek yerine biz rahatladikca. Sol tarafimiza yatmissak sag elimizi, sag tarafimiza yatmissak sol elimizi karnimizin uzerine koyuyoruz. Karnimizi sisirecek sekilde burnumuzdan nefes alip yavascaaaa agzimizdan veriyor ve ayni anda karnimizi seviyoruz. Karnimiz yumusayana kadar bu hareketi tekrar edelim.
Ozellikle aniden korkunca, heyecanlaninca, sinirlenince uzanip bu hareketi yapmak gerekirmis.
Bu arada 35. Haftadan sonra bebekler haftada 150 gr aliyorlarmis ortalama, dogum agirligini yaklasik boyle hesapliyorlarmis demisti doktorum bana birde...
Nacizane paylasimim :)) sevgiler...
kızlarr bebişimin fl si 66,36 boyu kaç oluyorrrr duu ?
Teşekkürler arkadaşım tavsiyeleriniçin daha önce yazmıştın hatırlıyorum ben akşamda denedim senin dediklerini biraz işe yaradı ama o kadar fazla ve sık aralıklarla kasıldıki oda kar etmedi bir süre sonra:18::18:bende bir şişe maden suyu açtım evin içinde durmadan dolaşmaya başladım yarım saat kadar sonra karnım yumuşadı oh rahatladım
Kızlar gözlerimden uyku akıyor. Gece geç yattım sabah da saati kurduğumdan 1 saat önce yani 5 te uyandım. Ki normalde top atsan uyanmam ama evlat neler yaptırıyor insana :) Ben gidip biraz uyuyayım. Size neşeli sohbetler :)
Şarkı için teşekkürler kulaklarımızın pası silindi. Gerçekten güzel söylemiş :)
1580 küsüratını hatırlamıyorum canım. Raporluyum çünkü salı günü besin zehirlenmesi geçirdim. Bu cumartesi 32+0 oluyorum. yani yarın:)) yarın gidip çalışabilir raporunu alıcam. Daha almadık. Evet doğum izninde rapor kullanamıyormuşuz.
nasılsınız kızlar.. benim biraz canım sıkkın. dün geceyi sabah ettik kocamla. zavallım çok fena diş ağrısı çekti. kıvrandıkça kıvrandı. rakıydı ilaçtı fayda etmedi. en son saate baktıgımda 4 bucuktu. sonra baktım tek başına acile gidiyoriğne yapıp göndermişler nolacak başka.. atibiyotik tedavisine başladı sonra da detaylı bir tedavi olacakmış.. işe de gitmedi bugün evde ama hala acı çekiyor. onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
kızlar ben bugün sıcaklardan baygınlık geçirmek üzereyimsıcak basıyor acayip terliyorum işyerinde tabi yapacak bir şey yok soyunamıyorum da artık sürekli elimi yüzümü yıkıyorum...
bir de belim ağrıyor iki gündür korkuyorum doğum sancısı belirtilerimi ama çok kötüyüm :44:
nasılsınız kızlar.. benim biraz canım sıkkın. dün geceyi sabah ettik kocamla. zavallım çok fena diş ağrısı çekti. kıvrandıkça kıvrandı. rakıydı ilaçtı fayda etmedi. en son saate baktıgımda 4 bucuktu. sonra baktım tek başına acile gidiyoriğne yapıp göndermişler nolacak başka.. atibiyotik tedavisine başladı sonra da detaylı bir tedavi olacakmış.. işe de gitmedi bugün evde ama hala acı çekiyor. onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?