2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler arkadaşım tavsiyelerin için daha önce yazmıştın hatırlıyorum ben akşamda denedim senin dediklerini biraz işe yaradı ama o kadar fazla ve sık aralıklarla kasıldıki oda kar etmedi bir süre sonra:18::18:bende bir şişe maden suyu açtım evin içinde durmadan dolaşmaya başladım yarım saat kadar sonra karnım yumuşadı oh rahatladım

Hemde ne kaldiriyor :) bende bu siralar kapri taytlarla robadan bollasan yazlik elbiselerimi giyiyorum tunik niyetine :) kendime 1 adet hamile kotu disinda hic hamile kiyafeti almadim, yazin kolay oluyor uydurmasi bu sekilde :)))

Aynen şuan üstümde öyle bi kombin var Normalde elbise olarak giyerdim şimdi tunik oldu

Bende Aydındayım burası yanıyor. Allahtan okul tatile girdi de rahat ettim.

Valla kocam iki elbiseden birine izin verecek yoksa tayt falan giymek zorunda kalacağım.
Birde dolgu topuk giysek olur herhalde değil mi,kalacağım yarım saat zaten...

ya benimde zamanında aldığım hafif bol gelen iki elbisem vardı. biri siyah biri pembe ama hiç giyememiştim. Çünkü biraz kısa diye kociş izin vermedi. Şimdi giydirir mi ki acaba?

Bnm kocamnda tayta alerjisi vardi..nisanliykn bile tayt giyince surat asardi snra hc gymeni istemedi..hamile kalinca sesi ckmadi ilk zamnlr kotlarm oluyodu kndi gyme skar bebegi diyodu gittk kndi bna tayt aldi tunik tayt czme kis ckardksmdide kapri tayt giyiyorm tuniklerle sesi ckmiyo ama bebisn htrina eylul glnce eskiye doner hersey

sağol canım paylaşımın için bende mutlaka denicemm inş. işe yararr

Kızlar gözlerimden uyku akıyor. Gece geç yattım sabah da saati kurduğumdan 1 saat önce yani 5 te uyandım. Ki normalde top atsan uyanmam ama evlat neler yaptırıyor insana :) Ben gidip biraz uyuyayım. Size neşeli sohbetler :)

Cnm maden suyu ise yariyo cdden.bde bagrsak tembelligi oldugndn gnelde karnim sis oluyo..ama kasilinca daha farkli oluyo anliyrm bi sise maden suyu iciyrm iyi gliyo sanki

canım sanki bebğinin kilosu normalin altında değil, her halukarda eğer 35.haftadan sonra haftada 150 gr alacağını düşünürsek 3 kilo civarı doğacak inşallah. endişe etme bence, birde gerçkten sağlıklı besleniyosun, bebeğine emin ol yarıyorudur. kiloyu da tam doğru ölçemeyebiliyorlar. arkadaşımın bebğine 2.5 kilodan fazla doğmaz dedi doktoru çocuk 3.300 doğdu. ferah tutalım içimizi benimkininde ta en baştan kilo sorunu var, annesine çekmiş ince olcak kızım diyorum ben de:):):)
ama 3 kilo civarı doğsun ve çok çok sağlıklı olsun daha ne:):)
birde muzlu süt ve pekmez falan kilo aldırıyomuş bebeğe öyle diyolar da, bence onlarla anne de baya kilo alıyordur uzak durmak da fayda var.

nasılsınız kızlar.. benim biraz canım sıkkın. dün geceyi sabah ettik kocamla. zavallım çok fena diş ağrısı çekti. kıvrandıkça kıvrandı. rakıydı ilaçtı fayda etmedi. en son saate baktıgımda 4 bucuktu. sonra baktım tek başına acile gidiyor iğne yapıp göndermişler nolacak başka.. atibiyotik tedavisine başladı sonra da detaylı bir tedavi olacakmış.. işe de gitmedi bugün evde ama hala acı çekiyor. onu böyle gördükçe çok üzülüyorum

kızlar ben bugün sıcaklardan baygınlık geçirmek üzereyim sıcak basıyor acayip terliyorum işyerinde tabi yapacak bir şey yok soyunamıyorum da artık sürekli elimi yüzümü yıkıyorum...
bir de belim ağrıyor iki gündür korkuyorum doğum sancısı belirtilerimi ama çok kötüyüm :44:

kızlaarr bgn bi arkadaşım (bu sene sezeryan oldu kendisi) bende hasta bezi war alma getiriyim dedi getirmşş

resmen çocuk bezinin büyüğüüü...onumu bağlıcazz ilk günn kocamannn..şok oldumda ben biraz..tecrübeli anneler warsa aydınlatabilirmi bizii

oyy cokk gecmiş olsun canım yaa diş ağrısı cok fenadır...sevdiğin birinin acı cektiği görüp elinden bişey gelmemesiii cok kötü gercekten...
antibiyotik kurutur apse yapmıştır sonrada tedavisini olur yaptırır dişinii canım

aynen ankarada cok sıcak bugünnnnaz önce soğuk suyun altına girdim biraz idare etti beni...
bence doktoruna danış canım ...en ii o yönlendirir senii...benimde cok fazla kasılmam var

Çok geçmiş olsun...

Abooow siz temmuz annelerinden daha çok konuşkanmışınız maşallah 3000 küsur sayfalardasınız, Ben temmuz annelerini takip ediyorum, onların hamilelik heyecanlarına ortak oluyorum, ben doğum yapalı 1,5 yıl oldu ama böyle heyecanları dışardan takip etmek de çok zevkliymiş :) size blogumu tanıtmak için girdim bu topiğe, temmuz anneleri doğumlara başladı, sizinkilere de az kaldı hadi tatlı heyecanlar kızlar

Eki Görüntüle 744306 Eki Görüntüle 744307 Eki Görüntüle 744308

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…