- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.481
kızlarr bebişimin fl si 66,36 boyu kaç oluyorrrr duu ?
slm teyzoşlar. biz bugün hastaneye gittik. meleğimi gördüm. rahatı yerinde çok şükür. ilk defa nst ye bağlandık bişey çıkmadı çok şükür. 2563 gr olmuşuz yani benim kızım koca kız olmuş teyzeleri. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorumuz. çok uzun bi süre ama olsun katlanacağız artık. tek sorun olmasın da hasret olsun tek derdimiz sonunda vuslat var inşaallah.
ah cnm benım ben neler cektım zamanın da ama artık uyandım gözüm açıldı.cektıgımı bır bılsen zamanında kaynanam annene anlatma kalbı var derdı bısy anlatmazdım anneme sonra ev aldık esımle tasınıcaz yan apartmanlarından, annem yadıma gelmıstı cekemedıgınden benı sıkayetlermı dersın aşşaglamalarmı dersın başka aıle olsa boşatırdı demelermı dersın neler neler ..suçum ;çalışırken eşimin aılesınde yemek yıyorduk eve gecıyorduk neymiş sonra evlerındekı mısafırlerı yan daireye kendı evıme nıe çağırmıyormuşum tekrardan çaya saat 10 dan sorna daha neler neler..tabı ıc yuzunu annem bılmezdı anlatmazdım annem de bı güzel fırçaladı bnı esımın aılesının onunde o gun bugundurr kendıme guvenımı yıtırdım zaten o konuda ama artık uyandım annem de bılecek hersyıı...sımdı benı anlıyor bıraz bıraz ....dedıgın gıbı cnm eskıdenmıs sımdı takmamaya calsıom yeterkı aılem ve esım bnı bılsın gerısı hıkayee köt gelin olim bu sebeplerden olcksam
doğru dedın,o yüzden sımdı dedıgın gıbı yaptım cnm esımı aradım sakın olalım dedım yarın aıle zıyaretıne gıder nabız yoklarız ona gore konuşursun dedım baklm ...allah hepımızın yardımcısı olsun valaa
...
Sanırım 6,36 bir 6 fazla mı kaçtı :)
Eğer 6 , 36 ise tahmini 44 - 45 cm oluyor sanırım .
Herkese merhaba ,
İstanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?
boşver canım takma kafana sen çekirdek ailene bak eşine bebişine odaklan artık bizde aile oluyoruz kimsenin kaprisini çekmek zorunda değilizz kim ne düşünürse düşünsün önemli olan Allahın rızasını kazanmak o görüyor kim haklı kim haksızz...sen üzme kendini ve meleğini
neyse ben cıkıyorum güzeller biraz uzanıcam sıcaktan hic bişey yapasım yokkk
oyy maşallah kızına annesii ya kocaman olmuş gerçektennn
aynen sonu kavuşmak oluncaa insan sabrediyooo
hem onlar hep bizimleee cok şanslıyız
hic bi sorun yokmuşş cok sevindimm
ahahabilmemki cnm kağıtta tekrar baktım 66,36 mm yazıo ahaha o fazla 6 neyın nesıymışkine acepp sonundada şöle yazıo 66,6%
nasılsınız kızlar.. benim biraz canım sıkkın. dün geceyi sabah ettik kocamla. zavallım çok fena diş ağrısı çekti. kıvrandıkça kıvrandı. rakıydı ilaçtı fayda etmedi. en son saate baktıgımda 4 bucuktu. sonra baktım tek başına acile gidiyoriğne yapıp göndermişler nolacak başka.. atibiyotik tedavisine başladı sonra da detaylı bir tedavi olacakmış.. işe de gitmedi bugün evde ama hala acı çekiyor. onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
ay deliricceeemm insanlardan nefret ediyorum ...kızalar bıktım valaaa... eşimin annesi babasıyla sorunumuz yok baya suredır ama esımın akrabaları gelıp gıdıpp kaynanamı, kayın babamı şişiriyorlarrr sonra kaynanam ve kayın babam surat yapıolar eşimle banaa yaa ...ne dıolarsa artıkk...eşimin amca cocugu var onun gelin için bı tane dıolarmıs hersyını gelıp paylaşıomus o laf getıren kadınla fln dıe en sevdıgı gelınmıs ben neden anlatım evımın ıcını dışını başka bı kadına yaa bunun ıcın kotu olacaksam olayımm yani bıktım eşimin aılesınınde çocuk gıbı bunlara ses cıkarmayıpp bıze surat yapmasından...görümcem korumuş bizi bıraz akşam esım gıdıpaılesı ıle konuşacakmış bendemı gıdıp konuşsam kızlar yoksaa tekmı gıtsın eşim ..dıyorum gıdıyım bende kendımıkayınpederıme anlatımm saçma sapan seler yaa
bende de gebelik sekerı var 10 gun sonra benımde endokrine randevum var nasıl gectı kontrol ınsallah hersey yolundadır
ahahabilmemki cnm kağıtta tekrar baktım 66,36 mm yazıo ahaha o fazla 6 neyın nesıymışkine acepp sonundada şöle yazıo 66,6%
nasılsınız kızlar.. benim biraz canım sıkkın. dün geceyi sabah ettik kocamla. zavallım çok fena diş ağrısı çekti. kıvrandıkça kıvrandı. rakıydı ilaçtı fayda etmedi. en son saate baktıgımda 4 bucuktu. sonra baktım tek başına acile gidiyoriğne yapıp göndermişler nolacak başka.. atibiyotik tedavisine başladı sonra da detaylı bir tedavi olacakmış.. işe de gitmedi bugün evde ama hala acı çekiyor. onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
canım ben de bugün gittim. benim de 66,1 yazıyor ben de anlamıyorum valla ne demekse
bpd 86,3 mm yazıyor
Şimdi geldim doktordan. Genel olarak iyiydi. Yürüyüş yapmıyorum diye fırçaladi:) diyetisyen 2000 kaloriye çıkardı diyetimi diyince o çok 1800 sana yeter Alman gereken kiloyu zaten almissin dedi. Dogum yapacagin güne kadar İnsulinE devam dedi. Dozu biraz yükseltti sabah 10 aksam 8 doz alcam. Açlık değilde tokluk değerlerimi biraz yüksek buldu. ( 140-150-gibi degerler vardı )
Şimdi 2 gun günde 7 kez şekerimi ölçüp sonucları göndericem doz uygun mü diye bakacak. Saka ile karışık bebek doğmaz ise gelecek ay yine gelirsin dedi.
Birde hipotroide baktı. Değerlerim çok iyiymis . İlacın dozunu düşürdü .
kızlaarr bgn bi arkadaşım (bu sene sezeryan oldu kendisi) bende hasta bezi war alma getiriyim dedi getirmşş
resmen çocuk bezinin büyüğüüü...onumu bağlıcazz ilk günn kocamannn..şok oldumda ben biraz..tecrübeli anneler warsa aydınlatabilirmi bizii
Abooow siz temmuz annelerinden daha çok konuşkanmışınız maşallah 3000 küsur sayfalardasınız, Ben temmuz annelerini takip ediyorum, onların hamilelik heyecanlarına ortak oluyorum, ben doğum yapalı 1,5 yıl oldu ama böyle heyecanları dışardan takip etmek de çok zevkliymiş :) size blogumu tanıtmak için girdim bu topiğe, temmuz anneleri doğumlara başladı, sizinkilere de az kaldı hadi tatlı heyecanlar kızlar
Eki Görüntüle 744305 Eki Görüntüle 744306 Eki Görüntüle 744307 Eki Görüntüle 744308 Eki Görüntüle 744310
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
ay deliricceeemm insanlardan nefret ediyorum ...kızalar bıktım valaaa... eşimin annesi babasıyla sorunumuz yok baya suredır ama esımın akrabaları gelıp gıdıpp kaynanamı, kayın babamı şişiriyorlarrr sonra kaynanam ve kayın babam surat yapıolar eşimle banaa yaa ...ne dıolarsa artıkk...eşimin amca cocugu var onun gelin için bı tane dıolarmıs hersyını gelıp paylaşıomus o laf getıren kadınla fln dıe en sevdıgı gelınmıs ben neden anlatım evımın ıcını dışını başka bı kadına yaa bunun ıcın kotu olacaksam olayımm yani bıktım eşimin aılesınınde çocuk gıbı bunlara ses cıkarmayıpp bıze surat yapmasından...görümcem korumuş bizi bıraz akşam esım gıdıpaılesı ıle konuşacakmış bendemı gıdıp konuşsam kızlar yoksaa tekmı gıtsın eşim ..dıyorum gıdıyım bende kendımıkayınpederıme anlatımm saçma sapan seler yaa
herkese merhaba ,
istanbul bugun çok serin oh be dünya varmis. Gerçi hala yataktan kalkmadım . Esimi bekliyorum . Endokrin doktoruna gideceğiz bugun . Bakalım ne olcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?