2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oy ...maşşallah canımm...

boşver canım takma kafana sen çekirdek ailene bak eşine bebişine odaklan artık bizde aile oluyoruz kimsenin kaprisini çekmek zorunda değilizz kim ne düşünürse düşünsün önemli olan Allahın rızasını kazanmak o görüyor kim haklı kim haksızz...sen üzme kendini ve meleğini
neyse ben cıkıyorum güzeller biraz uzanıcam sıcaktan hic bişey yapasım yokkk

saol teyzoşş moral içinn.... öpüyoz oğlumla sizi cokk kıbbb

Geçmiş olsun canım inşallah ağrısı biran önce diner

Canım ben yetişene kadar konuşmuşsunuz eşinle zaten :) En doğrusu gitmemeniz boşver hem şu halde sen zaten hiç muhatap olup kendini germe... Koca koca insanlar nasıl da çocukça hareket ediyorlar insan sinir oluyor

bende de gebelik sekerı var 10 gun sonra benımde endokrine randevum var nasıl gectı kontrol ınsallah hersey yolundadır

Şimdi geldim doktordan. Genel olarak iyiydi. Yürüyüş yapmıyorum diye fırçaladi:) diyetisyen 2000 kaloriye çıkardı diyetimi diyince o çok 1800 sana yeter Alman gereken kiloyu zaten almissin dedi. Dogum yapacagin güne kadar İnsulinE devam dedi. Dozu biraz yükseltti sabah 10 aksam 8 doz alcam. Açlık değilde tokluk değerlerimi biraz yüksek buldu. ( 140-150-gibi degerler vardı )
Şimdi 2 gun günde 7 kez şekerimi ölçüp sonucları göndericem doz uygun mü diye bakacak. Saka ile karışık bebek doğmaz ise gelecek ay yine gelirsin dedi.

Birde hipotroide baktı. Değerlerim çok iyiymis . İlacın dozunu düşürdü .

Çok geçmiş olsun dünüşü ya Diş ağrısı çok pis illettir. Yalnız sakın bi daha rakı basmayın. Alkol apseyi artırır ve diş ağrısını şiddetlendirir.

ahaha bilmemki cnm kağıtta tekrar baktım 66,36 mm yazıo ahaha o fazla 6 neyın nesıymışkine acepp sonundada şöle yazıo 66,6%

canım ben de bugün gittim. benim de 66,1 yazıyor ben de anlamıyorum valla ne demekse
bpd 86,3 mm yazıyor

Bi yanlışlık yok kızlar mm. olarak vermiş işte. Mm'yi cm'ye çevirip 7 ile çarpıyoruz :)

Değerlerinin iyi olması harika canımBişey kalmadı biraz daha sabır ve sonra mutlu son:)

Off ya ben cidden delirsem 10 gun dunyanın antibiyotiğini ictim idrar yolu enfeksiyonu icin bugun test yaptırdım tekrar bol bakteri çıktı . Doktora mail attım şimdi yine verirse icmiycem ya banane bu kadar ilaç içilirmi geçmeyecek bu illet benden ya.

benim ilk doğumumda, çantamda kendi pedlerim olmasına rağmen hastabakıcılar kalın pedler verdiler,
büyük geniş ve kalındı çıkana kadar onları kullandım
hasta bezine gerek olmamıştı...
bu seferde almayı düşünmüyorum...

ay çook şirinler yaa, hepsine bayıldım
hayatımsııın nerdesin?
bak tam senlik süsler bunlar

Hiç karışma canım eşin niyetlenmiş madem daha güzel, kendi ailesiyle sorununu kendisinin çözmesi daha doğru.

kızlar merhaba bugün kontroldeydik yine.1570 gramdı 9 gün önce.bugün 1830 gram olmuş.9 günde 260 gram almış yani.ne yedin de geldin bakıyım sen dedi:)geçen çok moralim bozulmuştu zayıf diye yine de geri kilosu ama artık tek isteğim 10 günde 250 gram alması düzenli olarak 2800-3000 gr arası doğsa kıyafetleri olur dimi bebekimin olur dimi o kadar? tekrar 3 hafta sonra gel dedi o zaman çatı muayenesi de yapar mı dersiniz? sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…