2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ebebek şifresi nasıl alınıyor kızlar,ben yabancı kalmışım bu konuya....

Ehueuheuhehue:))) bak ben onu düşünmemiştim Helenas cm :) o nedenle bir kahkaha attım yazını okuyunca :)) annemde gelecek ve herkes bizde kalacak ortalığı düşünemiyorum. Şimdi biz yeni anneyiz ya hiçbişey bilmiyoruz tabi..:) be kitap okudukça verilen tepki aynen şu 'bebek bakımı kitaptan öğrenilmez...!! ' ben herhalde süt dökmüş kedi misali etrafı seyrederim ya da kocamı alıp dışarı yemeğe çıkarım artık napıyım

arkadaşlar benim ayaklarım çok şişiyor,sizde durumlar nasıl ?

canım ne kdar şişiyor çok mu fazla yani sadece parmkalar mı yoksa daha fazla.Gündüz ayaktamısn çok.Ben sandaliyede oturunca rahatsız oluyorum hemen parmaklarım şişmeye başlıyor.fırsat bulunca uzan bir yastık koy ayakların altına biraz yuksekte dursunlar iyiy geliyor.Bide bol bol salatalık ye ve çok su iç.su içtikçe vucuttaki sıvılar hareket eder ve şikinliğiönler.

Bu ebebek şifresi nasıl alınıyor kızlar,ben yabancı kalmışım bu konuya....

canım show tvde pazar günü merhaba bebek adı bir program var orada bir kod veriyorlar sen bu kodu merhababebek.tv adresinden giriyorsun telefonuna msj geliyor gelen kodu e bebebk sitesinden alışveriş yaprken kullanıyorsun 125 tl ve üzeri alışverişte 50 40 30 20 tl indrimlerden birini alıyorsun

Aladım canım çok sağol.

canım sen 37 ci haftanın içindemiisn bundan sonra artık bekliyorsun ilk çocuğumu 39 cu haftada doğrmuştum ama arkdaşlarım çoğu 38 haftada doğum yapmıştuı.Bebeğin kilosu güzel ben 3 240 dormuştum oğlumu.Doğum yapsan da artık normal.Ama ne oluyor bu ağustos anneler hepsi aceleci ben de hep daha erken doğum yapacam gibime geliyor sacaklar da etiliyor kesin.Bide hep bakıyorum bebeişler haftasına göre daha büyük hep çok mu meyvecik iyiyorsunuz tontiş anneler:)

oofff yoruldum walla :106:
bugünde bizim kontrolümüz vardı kızlar muayne tahlil sonuç gösterme derken bu saatlere kaldık
ama çok şükür aksi bir durum yok
doktorumuz maşallah çok hareketli bir bebeğiniz var dedi
kilosu 1.980 nerdeyse 2 kilo olmuş benim fındık kurdum
tatlil sonuçlarımızda idrarda hafif bir enfeksiyon gördü ve malesef fitil ve toz karışım bir ilaç verdi
fitil kullanmaktan nefret ediyoruuummm ama napalım idare edicez artık :84:
kanım en son 10.2 idi bu sefer 11 e yükselmiş kan takviyesine gerek yok dedi... :128:
ve son olarak ilişki konusunu sordum :78:
'ağrın sancın yoksa' çok sık olmamak kaydıyla şimdilik bir sakıncası yok dedi...
nst'ye de 15 gün sonraki kontrolümüzde girecekmişiz
bizden son havadisler böyle kızlar,
bugün topikde ne var ne yok hiç bakamadım ben bir geçmişe uzanayım :126:
görüşürüz

merhaba bayanlar ben uzun zamandır yazmıyorum belki hatırlayan olur çok endişelerim vardı geçtiler şükür. bebeğim 10 gün ilerden gidiyo doktorum ultrasona göre ağustos 20sini tahmini doğumum olarak belirledi. 32 haftalıkken bebeğim 1800 gr çıktı annem bebek küçük olcak diye başıma kakıyo. doktorumda neçok büük ne çok küçük olcak dedi anlamıyor moralim bozuluyo . küçük olmaz inşallah heyecan bastı eşimle günleri sayıyoruz dua edelim birbirimize.aklım hep burda doğum yapan var mı diye hep takip ediyorum .

kızlar bebek odamız yarın gelecek ama mobılyacı aramış eşimii mobılyayı getireceklermiş ama kulpları ve stıcerları hafta içi göndereceklermiişş ..koskoca fırma 1 ay oldu sipariş vereli neyini yetiştirememişler anlayamadım doğrusu umarım eksik gediksiz getirirler bu halde çıngar çıkarırım vala

çok tatlısınızzzzzzzz...maşallah size yaa göbüşte bebeişte sende süpersin cnm

Eksiksiz getirsinler de cnm, bana resmen başka mobilya getirmişlerdi.. Kapaklar düz , benm beğendiklerim kurdeleliydi dolabı yatağı kurup yarım bıraktılar kapakları götürdüler ne sinir olmuştummmmm

iyi akşamlar kızlarrrr
uzun zaman oldu giremeyeli Memleketteyim
izin çok güzel geçiyoooo
meleğime kavuşmama da az kaldıııı
medcezirden başka doğum yapan oldumuuu merak ediyorum hepiniziiii

Eksiksiz getirsinler de cnm, bana resmen başka mobilya getirmişlerdi.. Kapaklar düz , benm beğendiklerim kurdeleliydi dolabı yatağı kurup yarım bıraktılar kapakları götürdüler ne sinir olmuştummmmm

inşallah cnmmm..mağzada fotorafını cekmıstım odanın ıcını dışını yarın alcam resmı elıme kurduklarında bakıcam hersyıne cnm insanıın gursagına dızyorlar böyle eksiklikler yapıp , ..mağzayı dolaşırken oooo işte sole kalıtelıyız boleyız demeyı bılıolarr dedıgın ıyı oldu bakıcam bende ıyce idine bidine

kızlar malum 11 ayın sultanı ramazan geliyor. aranızda oruç tutmayı düşünen var mı? hepsini zaten tutamayız da acaba diyorum başından ortasından sonundan biraz tutsam mı? doktoruna bu konuyu danışan var mı? yada çevresinde geçen yıl son aylarında olup oruç tutan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…