- 15 Temmuz 2006
- 757
- 11
- 623
- 41
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.481
Notumu aldım :) Aksilik çıkmazsa izliyorum , şifreyi özel msjla gönderirim .
2 haftadır epey alışveriş yaptım şifre ile :)
Ama ; tavsiye alacağın ürünü nette araştır en uygun fiyat diye , eğer orada uygunsa al , bazı ürünlerde fiyat farklılığı çok oluyor .
Derincim malesef sanırım tüm kv ler böyle... Benimki de sürekli ama bebek beslenemez ki diyor. Ben de ben ona yarayacak şeyleri zaten yiyorum ama yaramayacakları bile yiyorum hatta diyorum. Ama anlamıyor malesef. Son zamanlar artık sabretmeye çalışalım başka yapacak bişey yok. Asıl ben lohusalıktan korkuyorum. Çıldırıp kendimi sokaklara atarım heralde. Alın siz bakın çocuğa ben yürüyüşe gidiyorum derim:))))
arkadaşlar benim ayaklarım çok şişiyor,sizde durumlar nasıl ?
Bu ebebek şifresi nasıl alınıyor kızlar,ben yabancı kalmışım bu konuya....
canım show tvde pazar günü merhaba bebek adı bir program var orada bir kod veriyorlar sen bu kodu merhababebek.tv adresinden giriyorsun telefonuna msj geliyor gelen kodu e bebebk sitesinden alışveriş yaprken kullanıyorsun 125 tl ve üzeri alışverişte 50 40 30 20 tl indrimlerden birini alıyorsun
yok canım işin ilginç yanı da o ya zaten ben hissetmiyorum doktor sölemese heralde doğuracağımın da farkına varmicam yaniama panik oldum doğum yakın diyince. beklemeye başladık artık bi de bacak aramdaki ağrı çok fazlalaştı bugün ama azaldı şimdi bilmiyorum hayırlısı inş. rabim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
walla canım benim göğüs uçlarımın maşallahı war 85 kullanıyodum 95 olduakşamları çıkarıyom bende sütyensiz uyuyorum :) çıkar canım merak etme duştayken soğuk suya tut
Maaşallah cnm negüzelsiniz siz ya :) hep gülsün yüzünüz inşşşş.. İkiniz de melek gbisiniz..
Benim de 10'da :)
İnşallah güzel haberler duyarız bebeklerimiz için :)
çok tatlısınızzzzzzzz...maşallah size yaa göbüşte bebeişte sende süpersin cnm
kızlar bebek odamız yarın gelecek ama mobılyacı aramış eşimii mobılyayı getireceklermiş ama kulpları ve stıcerları hafta içi göndereceklermiişş ..koskoca fırma 1 ay oldu sipariş vereli neyini yetiştirememişler anlayamadım doğrusuumarım eksik gediksiz getirirler bu halde çıngar çıkarırım vala
Eksiksiz getirsinler de cnm, bana resmen başka mobilya getirmişlerdi.. Kapaklar düz , benm beğendiklerim kurdeleliydidolabı yatağı kurup yarım bıraktılar kapakları götürdüler ne sinir olmuştummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?