- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.521
kızlar malum 11 ayın sultanı ramazan geliyor. aranızda oruç tutmayı düşünen var mı? hepsini zaten tutamayız da acaba diyorum başından ortasından sonundan biraz tutsam mı? doktoruna bu konuyu danışan var mı? yada çevresinde geçen yıl son aylarında olup oruç tutan var mı?
Aynı sen bu annesiiiiiiiiiiiiii
Hadi yaaa dalga gecmeee... ciddi misin :-D :-D Uzumlu balli kekim yaaa... :-D O
Ben fiyat alamadım ama istiyordum , benm kocam da çok paradır o diye kestirip attı. O parayla makine alıp kendisi çekicekmiş herzaman.. Hem de profesyonel makine alacakmış beyfendi :/
Oruc tutmayi bende cok istiyorum ama randevum ayin 15de ramazanin ilk gunu bi deniycem eger rahat olursa 1 gun tutup 1gun aralik verip yada 2 gun dusunuyorum dr da telefonla sorayim diyorum
Heh al birini vur ötekine! Benimki de şu an sahibinden com da profesyonel makina ilanlarına bakıyor. Offf
Benim aldığım en ucuz fiyat 600 liraydı şu ana kadar. 500ün altına bi inemedik sinir oldum.[/
Hahhhahah bu erkekler çok komikler aslında bi bakıma hak veriyorum, profesyonel makine almak daha avantajlı her anını çekeriz ama astarı yüzünü geçiyor hem albüm istiyoruz . Resimleri çıkaracaklar albüm yapacaklar ozaman !))))
bnm fotografcim kocikom...hep bskalarinn fotografinimi cekicek o gun bni ve pamugumu cekicek bol bol
Ruzgarcim cok mutlu oldum senin adina ins hep boyle devam edersiniz...akli basina gelmistir ins seninkinin bir daha ayni hataya dusmezz.bu arada oglun cok tatli masallah...allah huzurlu bir yuvada yasamayi nasip etsin ona optuk sizi prensesimle...gecmise bakalim birazda ne var ne cok
sinirleim çok bozuldu ben buraya arada bi yazıyorum ama yazdıklarınızı hep takip ediyorum...4 senelik evliğim...eşim burada old geldim 3 sene kpss hazırlandım olmadı bu senede bebk oldu ve hiç arkadaş çevrem yok olanlarda hep eşimin arkadaşlarının eşleri zorunlu ortam...aslında dersanede çalışıyordum çok arkadaşım vardı gezmeyi sohbeti geğiği seven biriydim...ama her şey yalan oldu ne arkadaş ne iş hayatı ne sohbet edecek biri var etrafımda eşimde ev kuşu gezmekten anlamayan nyada karısını gezdirmeyen her ne ie adını ben daha koyaladım...geçenlerde paylaşmıştım erken sancı var diye istirahatteyim diye...3 sene sınav bu sene bebk ben 4 yazdır evde pinekliyorum...eşimle aynı memleketteniz ama orada da sinirlerim çok yıpranıyor..3 sene sınav sınav başımın ettini yediler şimdi de sanki ben çocuğu düşünemiyormuşum gibi yemek ye süt iç hareket etme sıkıyorlar ondan annemin yanına da varamıyorum...çok doluyum arkadaşlar..kusura bakmayın kafanızı ağrıttım....ama konuşmaya içimi dökmeye çok ihtiyacım var...daha çok şey var anlatmak istediğim ama işte ama bu kadar dökülen...hayırlısı ile kızımı kucağıma almak istiyorum....
Amin canim. insallah herkesin huzuru zirve de olsun. bide saglik. baska ne isteriz ki. cok saol. oglumu open ilk kiz! biraz heyecan yaptik bu arada. ayy benden kaynana olmaz valla :-D
kızlar çok takip edemiyorum doğum yapanlar oldumu?
Amin canim. insallah herkesin huzuru zirve de olsun. bide saglik. baska ne isteriz ki. cok saol. oglumu open ilk kiz! biraz heyecan yaptik bu arada. ayy benden kaynana olmaz valla :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?