2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oruc tutmayi bende cok istiyorum ama randevum ayin 15de ramazanin ilk gunu bi deniycem eger rahat olursa 1 gun tutup 1gun aralik verip yada 2 gun dusunuyorum dr da telefonla sorayim diyorum

Ruzgarcim cok mutlu oldum senin adina ins hep boyle devam edersiniz...akli basina gelmistir ins seninkinin bir daha ayni hataya dusmezz.bu arada oglun cok tatli masallah...allah huzurlu bir yuvada yasamayi nasip etsin ona optuk sizi prensesimle...gecmise bakalim birazda ne var ne cok

Ben fiyat alamadım ama istiyordum , benm kocam da çok paradır o diye kestirip attı. O parayla makine alıp kendisi çekicekmiş herzaman.. Hem de profesyonel makine alacakmış beyfendi :/

bnm fotografcim kocikom...hep bskalarinn fotografinimi cekicek o gun bni ve pamugumu cekicek bol bol

ruzgarcm cok sevndmm esin seni bda uzmez ins..bebisinden asla vazgemez demistm sana...oglusunda sende cok sekersnz masallah..

Arastacim gecmis olsun iyi olmana sevindik bi arada gecmis bitmicek ben gidip yatiyim bari:) hepinize iyi geceler tatli ruyalar....

Oruc tutmayi bende cok istiyorum ama randevum ayin 15de ramazanin ilk gunu bi deniycem eger rahat olursa 1 gun tutup 1gun aralik verip yada 2 gun dusunuyorum dr da telefonla sorayim diyorum

cnm bnce doktorun izn vermez..son aydayiz bebisn en cok kilo aldigi zaman.hava sicak bol su icmemz lazm vucudn susuz kalirsa bebisn suyu azalabilir allah esirgesin senn acliktan ve sicaktan tansiyonun dusebilir..yuzduk yuzduk kuyruguna geldk riske atma bnce..

sinirleim çok bozuldu ben buraya arada bi yazıyorum ama yazdıklarınızı hep takip ediyorum...4 senelik evliğim...eşim burada old geldim 3 sene kpss hazırlandım olmadı bu senede bebk oldu ve hiç arkadaş çevrem yok olanlarda hep eşimin arkadaşlarının eşleri zorunlu ortam...aslında dersanede çalışıyordum çok arkadaşım vardı gezmeyi sohbeti geğiği seven biriydim...ama her şey yalan oldu ne arkadaş ne iş hayatı ne sohbet edecek biri var etrafımda eşimde ev kuşu gezmekten anlamayan nyada karısını gezdirmeyen her ne ie adını ben daha koyaladım...geçenlerde paylaşmıştım erken sancı var diye istirahatteyim diye...3 sene sınav bu sene bebk ben 4 yazdır evde pinekliyorum...eşimle aynı memleketteniz ama orada da sinirlerim çok yıpranıyor..3 sene sınav sınav başımın ettini yediler şimdi de sanki ben çocuğu düşünemiyormuşum gibi yemek ye süt iç hareket etme sıkıyorlar ondan annemin yanına da varamıyorum...çok doluyum arkadaşlar..kusura bakmayın kafanızı ağrıttım....ama konuşmaya içimi dökmeye çok ihtiyacım var...daha çok şey var anlatmak istediğim ama işte ama bu kadar dökülen...hayırlısı ile kızımı kucağıma almak istiyorum....

Amin canim. insallah herkesin huzuru zirve de olsun. bide saglik. baska ne isteriz ki. cok saol. oglumu open ilk kiz! biraz heyecan yaptik bu arada. ayy benden kaynana olmaz valla :-D

Sıkma canını tatlım az kaldı bebeğine kavuşmaya.. Hediye gibi gelcek sana :) biz kadınlar çok seviyoruz gezmeyi, ben de öyle eve girmek istemiyorum hiç.. Tatil diye çıldırıyordum ama bebeğin eksikleriydi Odasıydı kendi eksiklerimizdi derken Ramazan geldi ... Ben de biyere gidemedik diye çok üzülüyorum ama bebişlerimizi düşünelim.. Haftasonu dışarı çıkın en azından canım. Bi havuza da gidebilirsiniz eşine ısrar et

Amin canim. insallah herkesin huzuru zirve de olsun. bide saglik. baska ne isteriz ki. cok saol. oglumu open ilk kiz! biraz heyecan yaptik bu arada. ayy benden kaynana olmaz valla :-D

Bende çok sevindim aranızın düzelmesine Bundan sonra hep huzurlu mutlu olursunuz canım... Erkeklere arada gözdağı vermek iyi oluyor.
Benimkide birinde git dedi gidemiyecem sandı kapıyı çarptım çıktım. Başka şehirdeyim ailemden ne ypacam diye yavaş yavaş yürüyorum...Yanıma hiçbirşey almadım..Baktım koşa koşa arkamdan biri geliyor. Benimki eve gidelim diyor. Ben gelmem dedim git demedin mi dedim..Özür diliyor evde konuşalım diyor ....Geldik eve ağlamalar yalvarmalar sen beni yanlış anladın diyor... Artık gitmek istersem gideceğimi biliyor o yüzden çoğu zaman o altan alıyor:)))

canım geçmişi okuyamadım ama yanlış anlamadıysam eşinle aran düzelmiş sanırım. inan en çok ben sevinirim buna. çünkü senin güzel haberini bekliyordum...

Oğlum cok hareket ediyor, acaba çıkmayami çalışıyor anlamadım sanki sıkılmış ta artık çıkıcam der gibi

Sen de bebeğin de harika görünüyorsunuz. Eve dönmene çooooook sevindim. Daha önce yazmıştım daha çok yenisiniz ve 2 karakterin evlilikten sonra birbirine adapte olması biraz zaman alıyor. Yeni yeni huylar görüyor insan. Bu da maalesef insanların birbirine evlenene kadar gerçek yüzünü göstermemesinden kaynaklanıyor. Biz eşimle birbirimize hep içten olduk, olduğumuz gibi olduk buna rağmen görmediğim özellikleri çıktı ve eminim benim de ona çıkmıştır. Bunları hep konuşarak aştık. Kavga ile gürültüyle hiç birşeyin çözüme ulaşmayacağını çok erken bir dönemde çözdük. Yoksa ilk zamanlar ben eşime güdümlü terlik fırlatmadım değil tabi Annemden çok isabetli atışlar öğrenmiştim zamanında Ama sonra ben onun o da benim özelliklerimi iyice benimsedi ve zamanla yüz ifademizden neyin hoşumuza gittiğini gitmediğini anlıyoruz. Evliliğin tuzu biberi olarak tartışmalarımız da oluyor tabi ki. Bana doğru gelen ona yanlış, ona yanlış gelen bana doğru gelebiliyor. Sonuçta ikimiz farklı iki bireyiz ve bunun olması çok normal.

Sana bunları örneklerle yazmamın amacı sizin evliliğinize nazaran biraz daha tecrübe sahibi olmam ve eşimle iyi bir çift olmamıza rağmen tartışmalarımızın olduğu gerçeği. Bunun her evde olması çok normal. Bundan sonra da sizin evde olacak ama inan bana zamanla birbirinizin huylarına alışacaksınız ve tartışma boyutları azalacak. Çünkü sizinki zorunlu bir evlilik değil gördüğüm kadarıyla sevgiyle kurulmuş bir evlilik. Ve sevgi her türlü kavganın üstesinden geliyor. Şimdi bir de ikinizin ortak yapımı bir canlı meydana gelince eminim bu bağ daha da perçinlenecek. Burada arkadaşlarla eşlerimizin bizim hamileliğimizden ne denli etkilendiğini, huylarının değiştiğini konuşmuştuk. Muhtemelen senin eşin de böyle bir buhrana kapıldı ve bebiş olduğunda tüm bunları unutucak ve baba olmanın keyfini yaşayacak. Sana bundan sonra birbirinize daha anlayışlı ve konuşarak halledeceğiniz sorunlarınızın olduğu günler, haftalar, yıllar diliyorum. Hep mutlu olun :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…