2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçtiğimiz Salı günü eşim annemi aradı. Saat 23.30 falan. Açalım, açmayalım derken kapandı. Israrla arıyo tabi. Annem açtı. Beni aşağıya çağırmış, annem de gece vakti inemez, zaten pijamalı, gelceksen sen gel dedi. Tabi bu benim fikrimdi. Yukarı geldi. Eniştemi falan çağırdık. Bayan halimizle napar neder diye korktuk yalan değil. Eniştem de kapıya dayanmış sandı, bir içeri girmesiyle benimkinin üstüne yürümesi bir oldu. Gerisi bağırış, çağırış... Ben hiç karışmadım, uslu uslu oturuyom, halı motifi çıkarma şeklinde

Sonra benimki utandı, mahcup falan gene de çamur sürdürmüyo erkekliğe, ben gideyim madem, dedi kalktı, enişte arkasından gitti. Aşağıda konuşmuşlar, bi saat kadar sonra tekrar geldiler. Özür falan yok ama ciddi şekilde mahcup, pişman. tlfum kapalı olmasa çoktan barışırdık, anneni arayamadım dedi. annemin kapısının önünde beklemiş günlerce, bizi gözetlemiş. (ohhhhh..!)

Hadi kalk gidelim dedi, gelmem dedim. Bikaç gün daha müsade et dedim. Söylene söylene gitmek zorunda kaldı.

Ertesi gün dr kontrolü olduğunu biliyo, aradı. Yeni çıktık dedim. geliim de seni aliim bi yerlere gidelim dedi. iyi gel dedim. ürgübe gidelim dedi. sonra ora uzun yol sonuçta bi saat bi saattir dedi, erken doğum olcak madem,korktum dedi. bi çay bahçesine gittik. alttan almalar, özürler, dolan gözler...

Ahh benim yufka yüreğiiiimmm...

Çamaşır yıkamış, bulaşık yıkamış, evi topladı hemen girer girmez. bardağını ileri itmez normalde. iki gündür hiç bişi yememiş, bi yemek yiyişi vardı kiii, çaktırmıyom ama üzüldüm valla...

Ertesi gün çocuğa alışverişe çıkıldı, eksik gedik halledildi. Temizlikçi konusunda hep tersti, kabul etti.

Bugün de dışarda yemek yemekten nefret eden adam dr sonrası yemek yedirdi. Eve geldik. Hiç öfleme, pöfleme olmadı. Valla her işte bi hayır var gibi ya, maşallaaahh

Şimdi tek problem doğumda anneme yollamıyo, annem de onun evine gelmiyo. Başka da kimse yok. Ben altını üstünü alırım senin dio benimki. ama bayan gibi annem gibi olmaz. zaten dükkanı bırakamaz, yanıma biri şart benim... Bunu da çözeriz inşallah.

Kaç gün beyninizi patlattım. Dua edenler cennet hanımları olsun inşallaaahhh... Hiç sıkıntı yüzü görmesinler. Hakkınızı helal edin.

Canım hoşgeldin ağrılarının hafiflemesine çok sevindim çok çok uzun olacak sanırım küçük meleğim :)
Oyyy yerim ben onun çenesini burnunu çok güzel görünüyor Allah bağışlasın
Ne kadar tatlı maşallah uyumuş gibi çok rahat görünüyor ... Sen de çok güzel görünüyorsun Rüzgarcım

Neyse ki kötü günler geride kaldı umarım hep böyle devam eder eşin bazen ders vermek gerekiyormuş demek ki Ama bence annen de senin için evinize gelsin onun evi diye bir şey yok siz karı kocasınız o ev ikinizin ...

Son düzenleme:
kızlar aranızda idrarında bol bakteri çıkan var mI?
3 Hafta önce ödem için idrar vermiştim...ödem ile ilgili bir sıkıntı yokmuş ama bakteri 32 çıkmıştı... dr um suda eritilerek içilen ilaç vermişti..onu kullandım.. bugün başka bir dr a gittim...idrar testi yaptırdım...bu sefer bakteri 60 küsürlerde çıktı...bakteri azalmak yerine artmış. kendi dr da pazartesi geliyor...bakteri erken doğuma neden olabilyormuş canım sıkıldı...antibiyotik verirse bebişe zarar gelir mi? Siz ilaç olarak ne kullandınız?

Son düzenleme:

Canım enfeksiyonlar kasılmalara neden o da açılmaya neden olduğundan erken doğum olabiliyor. Antibiyotik konusuna gelince ben hamileliğim boyunca 2 kutu antibiyotik ve enfesktyon sebebiyle 2 gece boyunca da damardan antibiyotik almak zorunda kaldım. Doktorlar bize göre olan ilaçları veriyor zaten korkma gerekiyorsa kullan. Ve kesinlikle bolca su iç

bi kaç hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim yapılan tesstte bol bakteri çıktı bide epitel hücresi ne ise artık ondan doktorum iltihap var dedi antibiotik kullandım geçti doktorun verdiği ilaca güven bebişe bi zararı yok

canım aynı sorun yaklaşık 15 gün önce bendede çıktı ilk önce kültür istemediği için doktorum antibiyotik kullandım geçmedi sonra kültür istedi ve iğne verdi iğneden sonra geçti eğer tedavi edilmez ise risk büyük olacağı için ilaç tedavisi öneriyor doktorlar bence kültür yaptırıp ona göre ilaç kullan boşuna fazladan ilaç kullanmış olmazsın.

ozaman benimkisi baska bisey cnm...cok gecmis olsun tekrar bol sivi al canim gerce olmaz heralde bidaha ne dedi doktor nasil onlemler almaliymissin

Herhangi bir önlem söylemedi canım. Bi de acaba benim kadar su içen var mıdır günde 5 litre filan içiyorum hatta bazen geçiyor. Tuvalet hijyenine son derece de dikkat ederim ama bi şekilde oldu işte belki de eşimden bulaştı. Çünkü hamileliğim bizim cinsel hayatımızı etkilemedi:)

Bana da öyle geliyor zaten radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler

arastaaa uyudu sanırımmm uykucu şirinee

Uyumadım canım bişeyler tıkındım hihihihih

Arasta canım çok geçmiş olsun umarım bi an önce tamamen geçer rahatlarsın bu gebelik nelere kadir ya sistitler enfeksiyonlar

Sağol nasyacım. Öyle gerçekten de yoksa ben ne sistit bilirim ne başka bişey. Gebelik vücut direncimizi düşürüyor ve hastalıklara açık oluyoruz işte böyle. Gebeliğimden bu yana ilk kez ağrı kesici aldım. Her ağrıya kolay kolay ağrı demem ama bu baya şiddetliydi :)

Isırcan mı oğlumuuu? Isırttırmaaamm! :) Kaç aydır görmüyodum paşamı, nasıl özlemişiiiimmm...

Isırcam tabisi Az kaldı kanlı canlı alıcaz kucağımıza yavru kuşlarımızı Eşinle işlerin yoluna girmesine çok sevindim canım inşallah bundan sonra seni hiiiiç üzmez dersini almıştır :) Annenle de arayı düzeltirler merak etme bebiş gelsin de bi bakmışsın kaynaşmışlar

öyle gerçekten ya hiç başımıza gelmeyen şeyler ne varsa bu dönemde bizi buldu allah beterinden saklasın bi doğsunlarda bebişler poposunu ısırıp başıma neler getirdiğini bir bir anlatıcam ona oda böyle küçük kedi gibi masum masum bakar ne dıyo bu deli kadın diiye

cnm adına çok sevindim çok şükür umarım bi daha hiç böle bi sorun yaşamazsınız anne problemnde umarım hemencecik düzelir

evet canım ya son haftalar malesef böyle olacak:) umarım kısa zamanda herşeyi hazırlamış ve doğuma hazır olarak bekliyor oluruz

inşallah cnm kv de gelcek ayy bunuda eksikmiş ben alım falan demesini istemiyorum istiyorum ki çantamı açsınlar herşey tam olsun inşallah öle olur

cnm bende gece dönüyorum yan tarafıma birazda üzerne yastıkla çözüm bunuda yastığın birazı karnımda birazı bacak aramda öle olunca dönmüyorum,yoksa bende önceden hep yüzüstü yatardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…