- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.441
Canım hoşgeldin ağrılarının hafiflemesine çok sevindim çok çok uzun olacak sanırım küçük meleğim :)Selam kızlar dün ablamdayım yazmıştım ya gece eve döndük. İnsanın evi gibisi yok. Duşumu aldım yatağıma yayıldım ve sabah 8 e kadar uyudum bişeyler atıştırıp antibiyotiğimi içtim ve tekrar uyudum. 1 e kadar1 gece hastane yormuş beni :) Neyse şuan iyiyim, istirahat ediyorum bol bol. Ağrım da hafifledi baya. Kızımın ölçümleri geldi aklıma bi bakayım boyu ne kadar olmuş acaba diye 50.5 cm çıktı Yuh daha 33+6 yız. 38 de doğana kadar 55 , bulacak sanırım ya da bu 7 ile çarpma işlemi doğru sonuç vermiyor
Oyyy yerim ben onun çenesini burnunu çok güzel görünüyor Allah bağışlasınselam güzel annişler ve melekleriii
biz bebişimizin yüzünü gördük en nihayetinde hanfendi teşrif etti :)
ölçümleri gayet iyiymiş uzun boylu olacak diyor doktor :))
bu da minik kurabiyemin resmi
doktor pozu yakalayıncaya kadar biraz uğraştı ama sürekli hareket halinde kıpır kıpır :)
Eki Görüntüle 749416
Ne kadar tatlı maşallah uyumuş gibi çok rahat görünüyor ... Sen de çok güzel görünüyorsun Rüzgarcım
Neyse ki kötü günler geride kaldı umarım hep böyle devam eder eşin bazen ders vermek gerekiyormuş demek kiGeçtiğimiz Salı günü eşim annemi aradı. Saat 23.30 falan. Açalım, açmayalım derken kapandı. Israrla arıyo tabi. Annem açtı. Beni aşağıya çağırmış, annem de gece vakti inemez, zaten pijamalı, gelceksen sen gel dedi. Tabi bu benim fikrimdi. Yukarı geldi. Eniştemi falan çağırdık. Bayan halimizle napar neder diye korktuk yalan değil. Eniştem de kapıya dayanmış sandı, bir içeri girmesiyle benimkinin üstüne yürümesi bir oldu. Gerisi bağırış, çağırış... Ben hiç karışmadım, uslu uslu oturuyom, halı motifi çıkarma şeklinde
Sonra benimki utandı, mahcup falan gene de çamur sürdürmüyo erkekliğe, ben gideyim madem, dedi kalktı, enişte arkasından gitti. Aşağıda konuşmuşlar, bi saat kadar sonra tekrar geldiler. Özür falan yok ama ciddi şekilde mahcup, pişman. tlfum kapalı olmasa çoktan barışırdık, anneni arayamadım dedi. annemin kapısının önünde beklemiş günlerce, bizi gözetlemiş.(ohhhhh..!)
Hadi kalk gidelim dedi, gelmem dedim. Bikaç gün daha müsade et dedim. Söylene söylene gitmek zorunda kaldı.
Ertesi gün dr kontrolü olduğunu biliyo, aradı. Yeni çıktık dedim. geliim de seni aliim bi yerlere gidelim dedi. iyi gel dedim. ürgübe gidelim dedi. sonra ora uzun yol sonuçta bi saat bi saattir dedi, erken doğum olcak madem,korktum dedi. bi çay bahçesine gittik. alttan almalar, özürler, dolan gözler...
Ahh benim yufka yüreğiiiimmm...
Çamaşır yıkamış, bulaşık yıkamış, evi topladı hemen girer girmez. bardağını ileri itmez normalde. iki gündür hiç bişi yememiş, bi yemek yiyişi vardı kiii, çaktırmıyom ama üzüldüm valla...
Ertesi gün çocuğa alışverişe çıkıldı, eksik gedik halledildi. Temizlikçi konusunda hep tersti, kabul etti.
Bugün de dışarda yemek yemekten nefret eden adam dr sonrası yemek yedirdi. Eve geldik. Hiç öfleme, pöfleme olmadı. Valla her işte bi hayır var gibi ya, maşallaaahh
Şimdi tek problem doğumda anneme yollamıyo, annem de onun evine gelmiyo. Başka da kimse yok. Ben altını üstünü alırım senin dio benimki. ama bayan gibi annem gibi olmaz. zaten dükkanı bırakamaz, yanıma biri şart benim... Bunu da çözeriz inşallah.
Kaç gün beyninizi patlattım. Dua edenler cennet hanımları olsun inşallaaahhh... Hiç sıkıntı yüzü görmesinler. Hakkınızı helal edin.
Oy oy maşallah çok güzelsinizÇok rahat mışıl mışıl uyuyor sanki çenesinin gamzesi bile belli ya dişlerim kamaşıyo yapmayın kızlar
Geçtiğimiz Salı günü eşim annemi aradı. Saat 23.30 falan. Açalım, açmayalım derken kapandı. Israrla arıyo tabi. Annem açtı. Beni aşağıya çağırmış, annem de gece vakti inemez, zaten pijamalı, gelceksen sen gel dedi. Tabi bu benim fikrimdi. Yukarı geldi. Eniştemi falan çağırdık. Bayan halimizle napar neder diye korktuk yalan değil. Eniştem de kapıya dayanmış sandı, bir içeri girmesiyle benimkinin üstüne yürümesi bir oldu. Gerisi bağırış, çağırış... Ben hiç karışmadım, uslu uslu oturuyom, halı motifi çıkarma şeklinde
Sonra benimki utandı, mahcup falan gene de çamur sürdürmüyo erkekliğe, ben gideyim madem, dedi kalktı, enişte arkasından gitti. Aşağıda konuşmuşlar, bi saat kadar sonra tekrar geldiler. Özür falan yok ama ciddi şekilde mahcup, pişman. tlfum kapalı olmasa çoktan barışırdık, anneni arayamadım dedi. annemin kapısının önünde beklemiş günlerce, bizi gözetlemiş.(ohhhhh..!)
Hadi kalk gidelim dedi, gelmem dedim. Bikaç gün daha müsade et dedim. Söylene söylene gitmek zorunda kaldı.
Ertesi gün dr kontrolü olduğunu biliyo, aradı. Yeni çıktık dedim. geliim de seni aliim bi yerlere gidelim dedi. iyi gel dedim. ürgübe gidelim dedi. sonra ora uzun yol sonuçta bi saat bi saattir dedi, erken doğum olcak madem,korktum dedi. bi çay bahçesine gittik. alttan almalar, özürler, dolan gözler...
Çamaşır yıkamış, bulaşık yıkamış, evi topladı hemen girer girmez. bardağını ileri itmez normalde. iki gündür hiç bişi yememiş, bi yemek yiyişi vardı kiii, çaktırmıyom ama üzüldüm valla...
Ertesi gün çocuğa alışverişe çıkıldı, eksik gedik halledildi. Temizlikçi konusunda hep tersti, kabul etti.
Bugün de dışarda yemek yemekten nefret eden adam dr sonrası yemek yedirdi. Eve geldik. Hiç öfleme, pöfleme olmadı. Valla her işte bi hayır var gibi ya, maşallaaahh
Şimdi tek problem doğumda anneme yollamıyo, annem de onun evine gelmiyo. Başka da kimse yok. Ben altını üstünü alırım senin dio benimki. ama bayan gibi annem gibi olmaz. zaten dükkanı bırakamaz, yanıma biri şart benim... Bunu da çözeriz inşallah.
Kaç gün beyninizi patlattım. Dua edenler cennet hanımları olsun inşallaaahhh... Hiç sıkıntı yüzü görmesinler. Hakkınızı helal edin.
Her işte bir hayır vardır diye boşuna demewmişler senın adına herşeyin yoluna girmesine çok sevindim daha doğmamış olsalarda evlatlarımız var bizim herşey onlar için dimi maşallah umarım bi daha aynı sorunları yaşamazsın
kızlar aranızda idrarında bol bakteri çıkan var mI?
3 Hafta önce ödem için idrar vermiştim...ödem ile ilgili bir sıkıntı yokmuş ama bakteri 32 çıkmıştı... dr um suda eritilerek içilen ilaç vermişti..onu kullandım.. bugün başka bir dr a gittim...idrar testi yaptırdım...bu sefer bakteri 60 küsürlerde çıktı...bakteri azalmak yerine artmış. kendi dr da pazartesi geliyor...bakteri erken doğuma neden olabilyormuş canım sıkıldı...antibiyotik verirse bebişe zarar gelir mi? Siz ilaç olarak ne kullandınız?
3 Hafta önce ödem için idrar vermiştim...ödem ile ilgili bir sıkıntı yokmuş ama bakteri 32 çıkmıştı... dr um suda eritilerek içilen ilaç vermişti..onu kullandım.. bugün başka bir dr a gittim...idrar testi yaptırdım...bu sefer bakteri 60 küsürlerde çıktı...bakteri azalmak yerine artmış. kendi dr da pazartesi geliyor...bakteri erken doğuma neden olabilyormuş canım sıkıldı...antibiyotik verirse bebişe zarar gelir mi? Siz ilaç olarak ne kullandınız?
ozaman benimkisi baska bisey cnm...cok gecmis olsun tekrar bol sivi al canim gerce olmaz heralde bidaha ne dedi doktor nasil onlemler almaliymissin
Aman da arastam gelmiş :) herseyin normale dönmesine sevindim canım . Yerim senin kızının boyunu posunu. Manken gibi olcak o annesi ahanda buraya yazıyorum.
Yalnız ben bizim kızların 5 Ağustos'u bekleyeceği inancını yitirmeye başladım söyleyim :)
tatlışım ii olmana çok sevindim merak etmiştikkk valla
aynen insanın evi gibisii yok ne kadarda ii bakılsan evin yatağın bambaşkaaa
dinlen kuzucum yan gel ohh
oyy idoşaa maşallah manken helen yirim onuu yabenim kızımda bugün bi hareketliii değişik hareketler sergiliyooo yandan yandann cıkarıyoo popişiii valla pırtlatık cıkıcak sankiiii canımıı bile acıtıyoo cadıı o derecee
arastaaa uyudu sanırımmmuykucu şirinee
Arasta canım çok geçmiş olsun umarım bi an önce tamamen geçer rahatlarsın bu gebelik nelere kadir ya sistitler enfeksiyonlar
Isırcan mı oğlumuuu? Isırttırmaaamm! :) Kaç aydır görmüyodum paşamı, nasıl özlemişiiiimmm...
Sağol nasyacım. Öyle gerçekten de yoksa ben ne sistit bilirim ne başka bişey. Gebelik vücut direncimizi düşürüyor ve hastalıklara açık oluyoruz işte böyle. Gebeliğimden bu yana ilk kez ağrı kesici aldım. Her ağrıya kolay kolay ağrı demem ama bu baya şiddetliydi :)
Geçtiğimiz Salı günü eşim annemi aradı. Saat 23.30 falan. Açalım, açmayalım derken kapandı. Israrla arıyo tabi. Annem açtı. Beni aşağıya çağırmış, annem de gece vakti inemez, zaten pijamalı, gelceksen sen gel dedi. Tabi bu benim fikrimdi. Yukarı geldi. Eniştemi falan çağırdık. Bayan halimizle napar neder diye korktuk yalan değil. Eniştem de kapıya dayanmış sandı, bir içeri girmesiyle benimkinin üstüne yürümesi bir oldu. Gerisi bağırış, çağırış... Ben hiç karışmadım, uslu uslu oturuyom, halı motifi çıkarma şeklinde
evet canım ya son haftalar malesef böyle olacak:) umarım kısa zamanda herşeyi hazırlamış ve doğuma hazır olarak bekliyor oluruz
Yalniz olmadigima sevindim her sabh uykudan kalkip kendime gelene kadar depresyon takiliyorum resmen birsey olmusmudur diye sonra geciyoama bir arkadasimdan biliyorum bebeginin bir yuzu biraz yandi diger tarafa dogru ezikti dr sonra gecer hep ayni tarafa yatmissin demisti benim korkumda o yuzden ztn aklimda kaldi o durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?