2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çıktı cnm bakteri epitel hücre lökosit hepsi yüksekti bende kanama bile yaptı antibiyotik kullandım ve hemen iileştim sende kullan acile git orda yazsınlar doktoruna telde danış al ilacı ben öle yapmıştım,şimdide hala ara ara wbc yüksek çıkıo kanda ama Allahtan fazla olmadığından suyla idare ediyoruz umarım hemen iileşirsin geçmiş olsun

canım ya bu kurabiye gerçekten tam yemelikkk ne güzel görünüyor maşallah yaa o dudakları tutup mıncırasım geldii

ikinize de nazar değmesin canım çok güzelsiniz evine dönmüşsün senin adına sevindim. inşallah hayırlısı bu olmuştur..ve eşin ders almıştır yaşadıklarınızdan annenin doğum zamanında yanına gelmesi gerek bence senin ve torununun hatırı için.. orası senin de evin. uygun bir dille konuşup gelmesini sağlamalısın yani

Dağ gibi ütü birikmiş yavaş yavaş yapiyorum kızlar kocanın giycek bişeyi kalmamış :))) keşke yazdıklarınızı duvardan okuyabilsem. Telden zor oluyo;D

cok sevindim canım ya,gerçekten sanki bi yakınımın yuvası düzene girse bu kadar sevinirdim, bundan sonra hep mutlu olun inşallah..
burdan da anlıyoruz ki demekki erkek kadını çantada keklik görmeyecek, kaybetme korkusu olacak ki adam olsun

afiyet olsun tatlışş
bende öğlen cokm tıkınmışımm sanırım finaa şişirdii beniii
duşumuzuda aldık pehlivanlar gibi yağlandık şimdii kalkıp saçımı düzleştiriyimm :115:

Benim kociş gelmek üzere kızlar. O gelene kadar biraz saçımı başımı düzelteyim toparlandığımı görsün. Zaten çok üzüldü hastalığıma daha fazla üzmiyim haydin görüşürüz sonra canlarım muahhhhhhh

Artik nete cepten girilen gunlere dondum tekrar. hepinize teker teker cevap verip sukran sunmak isterim ama bu cok zor oluyo cepten. detaylari ve fotolari sizle paylasmak icin anneme gittim sirf sizin icin :-D idare edin beni de. yorumlarinizi tek tek okuyom. cogunuzu opesim bile gelio valla. cok cok cok tesekkur ederm. yanimda oldugunuzu bilmek degisik bi guc veriyo. kotu gunlerimi depresyonlarimi sizinle atlattim. en renkli anne adaylari topigindeyiz. baska hicbiri bu denli bagli degil. cok sansliyim ki temmuzda dogacak olmasina ragmen basta agustos gorunmus. iyi ki varsiniz. gonlunuzdeki muradinizi versin rabbim ins. her firsatta dua ediyorum ki belki gercekten de hamilelerin duasi kabul oluyodur ;-)

kızlar bu pazar e bebek şifresiyle 50 tl indirim alabilen olursa bana özel mesaj atabilirmi park yatak alıcam ordan biraz indirimli olursa daha iyi olur :) ben beceremiyorum en sona kalıyorum anca 20 tl indirim veriyor

tımam tatlışımm bakalım kendimizee dimii amaa
kendine dikkat et canım öpüldünnn

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
DÜZELDİĞİNE SEVİNDİM LOKUMUM AMA ANNECİĞİN SENİN SAHİPSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜRMESİN GELSİN KALSIN SENDE.

Selam kızlar nasılsınız?

Dün evimin temizliği bitti .ok şükür.Her yer mis gibi oldu. :)
Bebişin bütün kıyafetleri yıkandı,ütülendi.Çantamıda hazırladım sayılır aklıma geldikçe ekliyorum bişeyler.:)
Bebişim hareketli maşallah bir sorun yok ama sancılarım devam ediyor.Hayırlısı bakalım.

Arasta çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim canım.Maşallah çokda dirayetlisin :) ben nst de sancı çıkınca herkese haber verdim sen bir gün hast.yatmışsın çok sıradan bahsediyorsun :) maşallah sana ve dünyalar güzeli kızına.

Rüzgar eşinle olan sorunlarını çözmenize sevindim.Üzülmüştüm ama bir yorum yapamdım şuan iyi haberlerine aldığıma çok sevindim.İnş.hiç kimsenin yuvasında tatsızlıklar,kırgınlıklar yaşanmaz.Allah herkesin gönlüne göre versin.

kızlar bu pazar e bebek şifresiyle 50 tl indirim alabilen olursa bana özel mesaj atabilirmi park yatak alıcam ordan biraz indirimli olursa daha iyi olur :) ben beceremiyorum en sona kalıyorum anca 20 tl indirim veriyor

Notumu aldım :) Aksilik çıkmazsa izliyorum , şifreyi özel msjla gönderirim .
2 haftadır epey alışveriş yaptım şifre ile :)
Ama ; tavsiye alacağın ürünü nette araştır en uygun fiyat diye , eğer orada uygunsa al , bazı ürünlerde fiyat farklılığı çok oluyor .

Canım evine dönmene çok sevindim İnşallah tekrarını yaşamazsın anneciğine de söyle gelsin. orası sadece onun evi değil seninde evin:) Hem annen senin için ve torunu için gelecek :)

Oğluşunada sanada maşallah.
Rabbim tekrarını yaşatmasın..

nst de benimde hafif sancılarım çıktı kötü bişeymi bu

Kötü birşey değil elbette ama erken doğum riskinin olduğunu gösterir.Tabi boyutu önemli dr.yorumlamıştır.
Benim yüksek değerde çıkmıştı öyle ki dr.hemen bebişin akciğerleri için 4 tane iğne verdi,dinlenmemi söyledi.
2 gün sonra gittiğimde biraz düşmüştü sancım.Bakalım p.tesi tekrar giricem o zaman ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…