2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zebra perde için fikir veren tüm arkadaşlar çok sagolun bursa da 2 firma varmış zebra yı özel yurtdışından gelen bi malzeme ile temizliyormuş asla bozulma olmuyormuş garanti dedi söküp temizleyip yıkaması onlara aitmiş temizlik konusunu dert etmiyorum artık pazartesi temizlikten sonra inşallah getirip takarlar metrelerce tülden bıktım artık bide duvardan duvara odayı basık gösteriyorlar

canım doktorum bana yasak dedi zaten bol sıvı içmem konusunda her defasında da uyarıyor bence riske atma üzüleceğin şeyler yaşamanı istemem Rabbim kolaylığını vermiş daha sonra kaza orucu olarak tutarız inşallah

yarın akşam gelecek misafirlerim bu akşam gelecek işten çıkıp koştura koştura evi söyle bi elden geçirdim hazır bişiyler aldım bu seferde böyle olsun ne yapayım meyve çerez falanda ikram ederim şuan resmen uyukluyorum kalkıp üstümü değiştireyim bari

canım öncelikle Allah ikinizide nazarlardan sakınsın.. çok güzel bir hamilesin :) tüü tüü tüüü :) eşinle aranı düzeltmene sevindim.. ama annenle konuş.. annen, kocan için değil senin için gelecek.. sağlık konusunda gurur olmaz.. eşinde anlamıştır heralde artık senin değerini.. inş bu seni son üzüşü olur.. Allah kimsenin yuvasından mutluluğu ve huzuru eksik etmesin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Canım uzun bacaklıdır, ondandır o

Maşallah

Bi renkli resim bile çektiremedik biz ya

Ah şu erkekler

istanbul içinde doğum fotoğrafçısı bulanlar fiyat yazabilirler mi?
kocamın gene cimriliği tuttu çıldırmak üzereyim şu an

Ben fiyat alamadım ama istiyordum , benm kocam da çok paradır o diye kestirip attı. O parayla makine alıp kendisi çekicekmiş herzaman.. Hem de profesyonel makine alacakmış beyfendi :/

Bende tutmak cok isterim ama biraz zor havalar sicak bol su almaliyiz birde cok uzun o kadarda ac kalmak bebek icin iyi olmayabilir benim gibi sekeri olanlar bence hic tutmamali gunde 5 defa ignemi olmali saatinde yemeliyim yoksa sekerim alt ust olur

Ay simaricaz oglusumla teyzoslari yuzunden cok cok tesekkur ediyorum caniiimmmm... Allah razi olsun. ne guzel bi mesaj bu :-D :-D

geçmiş yapamadım bi arkadaşın alıntısında gördüm arasta rahatsızlanmış geçmiş olsun canım şuan iyiymişsin çok şükür

Kızlarr selam Bugün çalışabilir raporumuzu aldık çok şükür yorulmadan sakin sakin ilaca devam 8 saatte bir içicem artık dayanabildiğim kadar çalışcaz bakalım oğluşlaevde yat yat sıkıldım yahu

Kızlar ben sabah berıdır normal ve sezeryan doğum videoları izliyorum
Hayırlısı bakalım ikiside çok zor gozükmüyor
Ama birkez daha normali tercih etmem gerektiğine hükmettim
Esim de sen nasıl doğuracaksın deyip dürüyor
Videoları izledikten sonra esimin kesinlikle doğuma girmemesi gerektiğini düşündüm
Ya düşer bayılır ya da şokunu Aylarca atlatamaz

Heh şöyle adam olsun zibidi. Kaç kişiyiz burda dövmeyelim sonra

Ben fiyat alamadım ama istiyordum , benm kocam da çok paradır o diye kestirip attı. O parayla makine alıp kendisi çekicekmiş herzaman.. Hem de profesyonel makine alacakmış beyfendi :/

Heh al birini vur ötekine! Benimki de şu an sahibinden com da profesyonel makina ilanlarına bakıyor. Offf

Benim aldığım en ucuz fiyat 600 liraydı şu ana kadar. 500ün altına bi inemedik sinir oldum.

Atlatamasın :) Kolay sanıyolar bea... Mikserde yaptık sanki, girecek işte o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…