- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.541
kızlar malum 11 ayın sultanı ramazan geliyor. aranızda oruç tutmayı düşünen var mı? hepsini zaten tutamayız da acaba diyorum başından ortasından sonundan biraz tutsam mı? doktoruna bu konuyu danışan var mı? yada çevresinde geçen yıl son aylarında olup oruç tutan var mı?
Hahhhahah bu erkekler çok komikler aslında bi bakıma hak veriyorum, profesyonel makine almak daha avantajlı her anını çekeriz ama astarı yüzünü geçiyor hem albüm istiyoruz . Resimleri çıkaracaklar albüm yapacaklar ozaman !))))
bnm fotografcim kocikom...hep bskalarinn fotografinimi cekicek o gun bni ve pamugumu cekicek bol bol
Uykular haram oldu
12 yi geçiyordu yattım , 4.30 dan beri uyanığım uyuyamiyorum
Hemen hergün boyle offf
Canım geçmiş olsun ben 28. haftada yaşadım aynı durumu atlattık çok şükür şimdi ama insan çok korkuyor , ama artık bebişlerimiz büyüdü annesi o kadar da güçsüz değillerdun normal kontrolumuze gittik. Nst cektik duzenli sancilar cikti. dr yatis verdi. 8 tane nidilat 2 ciger gelistirici igne ve 2 saatte bir nst cekildi. gece sancilar biraz duzeldi ama gunduz yine cikti. bebegim cok kucuk. cok uzuluyorum. sanirim bu aksam hastanedeyim yine
günaydın en güzel hamiş topluluğu :) rüyamda sizi gördüm.. pazartesi toplanıp bana gelecektiniz.. bende size hamur işi şekerli zararlı zararlı yiyecekler hazırlıyordumbakalım kızım ne yapıyor.. bu arada korku sardı beni.. eskiden göbek ata ata giderdim doktora.. gün sayardım.. şimdi yine gün sayıyorum ama korkuyorum bi yandan bi aksilik görecek beni doğuma alacak diye... sizde de oluyo mu :S
Günaydın fıstıklarr
Gece hiç uyuyamadım ben ya...
Dün akşam yürüyüş yaptım geldim yarım saat falan sonra çılgın bir kasık ağrısı başladı. Çok hamladım ondan mı oldu, eşimle tartışmıştık stresten ben de arasta gibi sistit mi oldum noldum anlamadım.
Şimdi daha iyiyim yürüyebiliyorum :) Ama yatakta dönmek işkence... Yoksa bebek aşağı iniyor da kanal mı açılıyor acaba? Dün eşim karnın inmeye başlamış galiba diyordu belki de ondandır bilemedim.
Gene dünkü gibi olursa hastaneye gidicem eşim de evde nasılsa bugün.
Piff
Noldu bana bilen var mı
Günaydın kızlarrrrr Arasta artık gece kuşu olmuş şekerim hayırlı olsun
Canım geçmiş olsun ben 28. haftada yaşadım aynı durumu atlattık çok şükür şimdi ama insan çok korkuyor , ama artık bebişlerimiz büyüdü annesi o kadar da güçsüz değiller
Ayyyy doğumdan sonra gelip yiyelim pasta börekleriniCanım doktora giderken tedirgin olma rahat ol ki bebeğin de rahat olsun yaramazlık yapmasın :)
1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.
ayyy gelin vallahi :) ooooo neler neler yaparım size
Ayy canım bir benim karnım inemedi bir türlü dik kafalı olacak bu çocuk kafası hep yukarda ama ben de pazartesi valiz hazırlayacağım ne olur ne olmaz ağustos böcükleri aceleci biraz sağı solu belli olmuyor bu bebeklerin hazırlıklı olmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?