2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm gün uyukladığım ya da uyuduğum için şimdi yarasa gibi dolanıyorum Gece tayfasına bir uğrayayım dedim ama çok az kişi var diğer hamişler uykuda sanırım :)))

ben doktoruma sordum tatlım ama oruç tutarsan sevap değil daha çok günah a girersin dedi bebeğin beslenmemesi bu dahada kötü bende bi denemek istiyorum yinede bakalım ne olur..

iyi geceler kızlar akşam misafirlerim vardı gündüz hazırlık yaptım akşamda onları ağırladım çok ayakta kaldım yoruldum öğlen yemeğimi yiyemedim mide yanöasından akşama acıktım ama bütün yaptığım şeyleri süpürmüşler bişey kalmadı evde
şuanda çok uykum var ama karnım aç ama yiyemiyorum yemek boruma çıktı asit mahvetti beni ne yemeliyim sizce

Günaydın fıstıklarr

Gece hiç uyuyamadım ben ya...
Dün akşam yürüyüş yaptım geldim yarım saat falan sonra çılgın bir kasık ağrısı başladı. Çok hamladım ondan mı oldu, eşimle tartışmıştık stresten ben de arasta gibi sistit mi oldum noldum anlamadım.

Şimdi daha iyiyim yürüyebiliyorum :) Ama yatakta dönmek işkence... Yoksa bebek aşağı iniyor da kanal mı açılıyor acaba? Dün eşim karnın inmeye başlamış galiba diyordu belki de ondandır bilemedim.

Gene dünkü gibi olursa hastaneye gidicem eşim de evde nasılsa bugün.

Piff

Noldu bana bilen var mı

Ay hiç sorma beni deli etti akşam resmen deli
Zaten çoğu cd veriyomuş. Kendisi çekermiş ne varmış onda. Çıkarttırıp bi albüme takıverirmiş albüm kaç paraymış
Sen benle mi uğraşıcan bebeği mi çekicen dedim. Annene veririz makineyi o çeker diyor. Annem nası kullansın o makineyi
Herşeyi şöyle hafife almıyolar mı deli oluyorum.
Özel bi gün işte kıyıcan biraz paraya arkağaşım :)

Bi arkadaşının eşi fotoğrafçıymış galiba ekmezse o gelecek bakalım. Allah yüzüme bakıyo valla hamdolsun...

bnm fotografcim kocikom...hep bskalarinn fotografinimi cekicek o gun bni ve pamugumu cekicek bol bol

Çoooook şanslısın

Son düzenleme:
Uykular haram oldu
12 yi geçiyordu yattım , 4.30 dan beri uyanığım uyuyamiyorum
Hemen hergün boyle offf

Son düzenleme:
Günaydın canlarım.herkes için harika bir gün olsun inşallah.ben ve benim gibi 1 saat sonra başlayacak olan kpss sınavına girecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize güzel ve hayırlınkapılar açsın inşallah.sabahın köründe uyanan ve canı sıkılan hamişler lütfen miniklerinizle bize dua edin.hadi kızlar boş durmayın :))))ancak dualara kaldı zaten benim işim,hepinizi çooook öpüyorum

dun normal kontrolumuze gittik. Nst cektik duzenli sancilar cikti. dr yatis verdi. 8 tane nidilat 2 ciger gelistirici igne ve 2 saatte bir nst cekildi. gece sancilar biraz duzeldi ama gunduz yine cikti. bebegim cok kucuk. cok uzuluyorum. sanirim bu aksam hastanedeyim yine

günaydın en güzel hamiş topluluğu :) rüyamda sizi gördüm.. pazartesi toplanıp bana gelecektiniz.. bende size hamur işi şekerli zararlı zararlı yiyecekler hazırlıyordum bakalım kızım ne yapıyor.. bu arada korku sardı beni.. eskiden göbek ata ata giderdim doktora.. gün sayardım.. şimdi yine gün sayıyorum ama korkuyorum bi yandan bi aksilik görecek beni doğuma alacak diye... sizde de oluyo mu :S

Günaydın kızlarrrrr Arasta artık gece kuşu olmuş şekerim hayırlı olsun

Canım geçmiş olsun ben 28. haftada yaşadım aynı durumu atlattık çok şükür şimdi ama insan çok korkuyor , ama artık bebişlerimiz büyüdü annesi o kadar da güçsüz değiller

Ayyyy doğumdan sonra gelip yiyelim pasta böreklerini Canım doktora giderken tedirgin olma rahat ol ki bebeğin de rahat olsun yaramazlık yapmasın :)

Bu arada Yalova ve sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım çok rahat geçer sınavınız :))

1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.

ayyy gelin vallahi :) ooooo neler neler yaparım size

1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.

Ayy canım bir benim karnım inemedi bir türlü dik kafalı olacak bu çocuk kafası hep yukarda ama ben de pazartesi valiz hazırlayacağım ne olur ne olmaz ağustos böcükleri aceleci biraz sağı solu belli olmuyor bu bebeklerin hazırlıklı olmak lazım...

Geçmi kaldım diyodum ama günlerimiz aynı sayılır yalnız değilmişim. Kocama bi tatil yapalım diye 30. Haftadan beri sayıkladık ama uygulayamadık. Bugün belki ağva tarafına geçeriz. Mikrop kapma korkumdan sitenin havuzuna giremiyorum. İki gün denize gireyim heryerim ağrıyor belki iyi gelir. Ağva da doğurmazsam Pazartesi hazırlarım çantayı :)

günaydın kızlar benimde göbeğim hala inmiş değil nezaman inecek bakıyorum sürekli doğum kanalına girdikten sonra inermiş öyle deniliyor bu durumda haftaya inmesi gerekiyor benim göbişin :) salı günüde benim doktor kontrolüm ver açıkçası bende çok korkuyorum eskiden kızımı görecem diye heyecan vardı sona yaklaştıkça bir aksilik varsa diye korku daha ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…