2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım belki geçici birşeydir inşallah zamanında gelir yavrucun.. geçmiş olsun tatlımm

günaydın :) ne vardı kız hazırladıkların arasında ben fena halde açtım gece 3 te yattım şuan uyuyacağına kalktım kahvaltı hazırladım yiyorum :) açlık uykusuzluktan önde idi çünkü hiç öyle düşünmedim henüz ama senin yazını okudum artık her doktora gittiğimde bi telaş sarar benide :)

Canım ben tarihimi değiştirdim sezaryen olacağı için günümüz kesinleşti 14 ağustos oldu erken alınacak bebeğim 38. haftada yani, Ağva'yı görmeyi çok isterdim ben de kız kardeşim balayını orada yapmıştı anlata anlata bitiremedi gidin tatlım şöyle bir güzel dinlenin keyfinize bakın, havuz olayına eskilerden beri sıcak bakmıyorum ben de ,giremem yani en son 20 yaşımda falan girmiştim sonra da hiç girmedim o kadar insanla aynı anda suya girmek bana göre değil biraz tiksiniyorum :26:

Aynen ya bende girdiğim zaman bile çok severek girmiyordum. Bir kere de mikrop kapmışlığım var. İzmitteyim ben ya kandıra kefken tarafına yada ağvaya gidicem. Yalova tarafını düşünmüyorum çünkü Marmara Denizi'de sanki büyük bir havuzmuş gibi.

Benim sat tarihim bu olduğuna göre ben gene geç kalmış oluyorum :)

Günaydın annişler

bugün işe gitmedim kociş izin verdi :)
bebişimin kıyafetlerini ütüleyeceğim ve çamaşırlarım var yıkanacak ütülenecek :) işe gitsem daha iyiydi sanki :) yarında ev süpürcez silcez yazlığa gitmezsek tabi :)

Haklısın canım biz İskenderun'a gidince yüzebiliyoruz Arsuz'a gidiyoruz denizi sıcak tam bana göre ama eskisi gibi rahat giremiyorum suya, çıkınca mayo değişme faslı oluyor , her yerde de kabin bulunmuyor çok stres oluyorum ve geçenlerde farkettim de sudan bile korkmaya başlamışım denize girince yüzemedim şöyle bir kulaç bile atamadım korkudan sanki her an bir şey olacakmış gibi hissettim hemen de çıktım zaten... Araba kullanırken de aynı şeyleri hissediyorum hatta banyo yaparken bile korkuyorum artık böyle ödlek biri değildim ben

Kolay gelsin canım eviniz misler gibi kokacak ne güzel...

Gunaydin kizlar sonunda temizlikcim geldi dun benle ayni haftada olan bi arkadasim dogurdu nasi tirstim anlatamam dogurmadan evim temizlenseydi die uyuyamadim:)) opuyorum hepinizi telden giriorum biri takvimimi kopyalayabilirmi göremiyorum

1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.

Sanki benimde karnim azcik indi ama esim yok dio galiba ben doğumdan iyice tirsiyorum(

Bizim evimiz de pazartesi böyle kokacak çok heyecanlıyım deterjanını 2 ay önce aldım dolabı her açtığımda deterjanı da açsam mı diye düşünüyorum delirdim iyice

Gunaydin kizlar sonunda temizlikcim geldi dun benle ayni haftada olan bi arkadasim dogurdu nasi tirstim anlatamam dogurmadan evim temizlenseydi die uyuyamadim:)) opuyorum hepinizi telden giriorum biri takvimimi kopyalayabilirmi göremiyorum

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-08-2013
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 30 gün kaldı.
Bebeğin doğum zamanında, tamamen gelişmiş olan plasenta rahim içindeki alanın %15-%30 unu kaplar. Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
:))

Teşekkür ederim canım benim takvim de saka gibi dogumdan bahsetmis:))))

Günaydın annişler ve onların çooooooooooooook tatlı kuzuları :)
Nasılsınız herkes iyidir inş.Sancısı,ağrısı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.

Bende feci bir gece geçirdim.Wc ye kalmak için doğrulmaya çalıştım ne mümkün 10 dk.boyunca ağrıdan kıvrandım neredeyse ağlayacağım o duruma geldim.Kociş kalkıp yardım etmeye çalıştı dr.gidelim dedi ama istemedim,geçer dedim.Zoraki wc ye kalktım evin içinde dolaştım derken geçti.Bu son ay çooook zorlayacak bizi belli oldu. :)

Ramazanda oruç tutmayı düşünen hamişler.Bence kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın.Yaz ayındayız,hamileyiz ve diğer kızlarında söylediği gibi suya ve gıdaya çok ihtiyacımız var az az ve sık sık yemeliyiz.Geçen gün bir programda bir hamiş dr.sordu.Dr.kesinlikle önermediklerini söyledi.Tabi yinede siz bilirsiniz.

Geçmiş olsun canım ne ağrısı belin mi ?

günaydın arkadaşlar,iyisiniz umarım.evde temizlik var.bişey sorucam bu arada bazen bana tüm vicuduma ateş basıyo yanıyorum ya çok kötü bi his.sizede oluyo mu

Geçmiş olsun canım ne ağrısı belin mi ?

Teşek.ederim canım.Bel ağrısı değil kasıklarıma giren inanılmaz bir ağrıydı.Her zaman olur ama dün geceki daha şiddetliydi.
Birazda korktum dr.gitmekten yatış filan verir diye.
Evin içinde kapı,duvarlara tutunarak gezindim.

Kociş diyor ki erkekler olarak sizin kadar hakkımız yok çocukların üzerinde.Demek ki bu yüzden diyor anneler seni 9 ay ne zorluklarla karnımda taşıdım diye. :)))) Hee dedim şunu bileydin :)

Son düzenleme:
Hiii canım benimmmmm teşekkürler Bak oğlum da sevindi nasıl zıplıyor şimdi görsen

yerim ben senin oğluşunu :) valla benim ki de canıma okuyor. göbeğime bildiğin oryantel oynatıyor. titretmeyi nasıl beceriyor anlamadım.. en kötüsü gerilmesi.. canım yanıyo.. ama kociş bi türlü canımı yakabildiğine inanmıyor. naz yapıyorum zannediyor ki hamilelikte hiç naz yapmadım.. :)

ayyy sakın telaş yapma. çok kötü duygu.. 12 sinde benim kontrol.. hem bir an önce gelsin minik faremi göreyim diyorum bi yandan kötü bişey duymaktan korkuyorum.. hem doğurmak istiyorum. hem karnımda kalsın istiyorum.. çok şey istiyorum bende beya

günaydın arkadaşlar,iyisiniz umarım.evde temizlik var.bişey sorucam bu arada bazen bana tüm vicuduma ateş basıyo yanıyorum ya çok kötü bi his.sizede oluyo mu

bende de oluyor canım.. menepozlu gibiyim.. eşim yatakta kaçıyo benden değmim diye

Kafalar iyice karıştı artık doğsun annesi vakti gelince doğsun bebeklerimiz kucağımıza alalım, mis kokusunu çekelim içimize ,sesini duyalım besleyelim ,sıcaklığını ağırlığını hissedelim ay bugün fena duygusalım ... O sıcak basma halleri bende de oluyor sanıyordum meğer kocam gece uyumadan önce evdeki diğer odaların pencerelerini kapatıyormuş yattığımız odada da esinti olmuyor haliyle iki gün önce farkettim kapatma pencereleri dedim sıcaktan pişecez ... Antakya çok rüzgarlı olduğu için kapatıyor bizimki de evin içi hep toz doluyor rahatsız oluyor beyefendi Ama artık her yeri açıp uyuyoruz çok rahatız ...

Günaydın güzel annelerrrr haftasonumuz güzel geçsin inşallah
Şuanda kızımın odasındaki sallanan koltuğumda oturuyorum hem kendimi hem miniğimi sallıyorum karnımda nasıl sakinleşti canım benım:)bu odadan hiç çıkasım yok benım bugün ama akşama arkadaşlar gelıyolar çaya bişey yapma sakın dıyolar ama bı kuru çay olmazki öyle şapşik şapşik duruyorum bakalım ne yapıcam:)

Günaydınnn en güzel hamişler :)
Ahh bir suya giresim var sormayın, bu sene çok içimde kaldı tatil ;((( ramazana denk gelmeseydi biyerlere giderdik ... Sağlık olsun.
Kızlar temizlikler yapılmış misler gbi, kaçıncı haftada yapıyorsunuz , telden göremiyorum. 33. Haftadayım genel temizlik yapılacak halı cam tül dolaplar.. Sizce nezaman başlamalıyım.??. 28 Ağustos doğum sata göre.
Takvimimizi yazarmısınız bize çok öperiz ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…