- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.561
dun normal kontrolumuze gittik. Nst cektik duzenli sancilar cikti. dr yatis verdi. 8 tane nidilat 2 ciger gelistirici igne ve 2 saatte bir nst cekildi. gece sancilar biraz duzeldi ama gunduz yine cikti. bebegim cok kucuk. cok uzuluyorum. sanirim bu aksam hastanedeyim yine
günaydın en güzel hamiş topluluğu :) rüyamda sizi gördüm.. pazartesi toplanıp bana gelecektiniz.. bende size hamur işi şekerli zararlı zararlı yiyecekler hazırlıyordumbakalım kızım ne yapıyor.. bu arada korku sardı beni.. eskiden göbek ata ata giderdim doktora.. gün sayardım.. şimdi yine gün sayıyorum ama korkuyorum bi yandan bi aksilik görecek beni doğuma alacak diye... sizde de oluyo mu :S
Geçmi kaldım diyodum ama günlerimiz aynı sayılır yalnız değilmişim. Kocama bi tatil yapalım diye 30. Haftadan beri sayıkladık ama uygulayamadık. Bugün belki ağva tarafına geçeriz. Mikrop kapma korkumdan sitenin havuzuna giremiyorum. İki gün denize gireyim heryerim ağrıyor belki iyi gelir. Ağva da doğurmazsam Pazartesi hazırlarım çantayı :)
Canım ben tarihimi değiştirdim sezaryen olacağı için günümüz kesinleşti 14 ağustos oldu erken alınacak bebeğim 38. haftada yani, Ağva'yı görmeyi çok isterdim ben de kız kardeşim balayını orada yapmıştı anlata anlata bitiremedi gidin tatlım şöyle bir güzel dinlenin keyfinize bakın, havuz olayına eskilerden beri sıcak bakmıyorum ben de ,giremem yani en son 20 yaşımda falan girmiştim sonra da hiç girmedim o kadar insanla aynı anda suya girmek bana göre değil biraz tiksiniyorum :26:
Aynen ya bende girdiğim zaman bile çok severek girmiyordum. Bir kere de mikrop kapmışlığım var. İzmitteyim ben ya kandıra kefken tarafına yada ağvaya gidicem. Yalova tarafını düşünmüyorum çünkü Marmara Denizi'de sanki büyük bir havuzmuş gibi.
Benim sat tarihim bu olduğuna göre ben gene geç kalmış oluyorum :)
Günaydın annişler
bugün işe gitmedim kociş izin verdi :)
bebişimin kıyafetlerini ütüleyeceğim ve çamaşırlarım var yıkanacak ütülenecek :) işe gitsem daha iyiydi sanki :) yarında ev süpürcez silcez yazlığa gitmezsek tabi :)
Kolay gelsin canım eviniz misler gibi kokacak ne güzel...
1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.
Çok almışım bebişe kıyafet 3 makine yıkadım 1 makinede sadece battaniyelerini yıkadım sadece örgüler kaldı. ev mis kokuyor evet. birde ütüsünü bitirsem dolabına da yerleştirdimi bitiyor inş. :)
Gunaydin kizlar sonunda temizlikcim geldi dun benle ayni haftada olan bi arkadasim dogurdu nasi tirstim anlatamam dogurmadan evim temizlenseydi die uyuyamadim:)) opuyorum hepinizi telden giriorum biri takvimimi kopyalayabilirmi göremiyorum
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-08-2013
Hamileliğimin 36. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 30 gün kaldı.
Bebeğin doğum zamanında, tamamen gelişmiş olan plasenta rahim içindeki alanın %15-%30 unu kaplar. Açık ve pembe kanlı mukus, rahmin çıkış noktasını kapatan mukus tıkacının açıldığını ve genelde rahim boynunun açılmaya başladığının işaretidir. Doğumun çok yakın bir günde hatta çok yakın saatler içinde olabileceğine işaret eder.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2700 gr. - Yaklaşık boyu : 47.4 cm. (Baştan Topuğa)
:))
Günaydın annişler ve onların çooooooooooooook tatlı kuzuları :)
Nasılsınız herkes iyidir inş.Sancısı,ağrısı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.
Bende feci bir gece geçirdim.Wc ye kalmak için doğrulmaya çalıştım ne mümkün 10 dk.boyunca ağrıdan kıvrandım neredeyse ağlayacağım o duruma geldim.Kociş kalkıp yardım etmeye çalıştı dr.gidelim dedi ama istemedim,geçer dedim.Zoraki wc ye kalktım evin içinde dolaştım derken geçti.Bu son ay çooook zorlayacak bizi belli oldu. :)
Ramazanda oruç tutmayı düşünen hamişler.Bence kendinizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın.Yaz ayındayız,hamileyiz ve diğer kızlarında söylediği gibi suya ve gıdaya çok ihtiyacımız var az az ve sık sık yemeliyiz.Geçen gün bir programda bir hamiş dr.sordu.Dr.kesinlikle önermediklerini söyledi.Tabi yinede siz bilirsiniz.
Geçmiş olsun canım ne ağrısı belin mi ?
Hiii canım benimmmmm teşekkürlerBak oğlum da sevindi nasıl zıplıyor şimdi görsen
canım belki geçici birşeydir inşallah zamanında gelir yavrucun.. geçmiş olsun tatlımm
günaydın :) ne vardı kız hazırladıkların arasında ben fena halde açtım gece 3 te yattım şuan uyuyacağına kalktım kahvaltı hazırladım yiyorum :) açlık uykusuzluktan önde idi çünkühiç öyle düşünmedim henüz ama senin yazını okudum artık her doktora gittiğimde bi telaş sarar benide :)
günaydın arkadaşlar,iyisiniz umarım.evde temizlik var.bişey sorucam bu arada bazen bana tüm vicuduma ateş basıyo yanıyorum ya çok kötü bi his.sizede oluyo mu
Kafalar iyice karıştı artık doğsun annesi vakti gelince doğsun bebeklerimiz kucağımıza alalım, mis kokusunu çekelim içimize ,sesini duyalım besleyelim ,sıcaklığını ağırlığını hissedelim ay bugün fena duygusalım ... O sıcak basma halleri bende de oluyor sanıyordum meğer kocam gece uyumadan önce evdeki diğer odaların pencerelerini kapatıyormuş yattığımız odada da esinti olmuyor haliyle iki gün önce farkettim kapatma pencereleri dedim sıcaktan pişecez ... Antakya çok rüzgarlı olduğu için kapatıyor bizimki de evin içi hep toz doluyor rahatsız oluyor beyefendiyerim ben senin oğluşunu :) valla benim ki de canıma okuyor. göbeğime bildiğin oryantel oynatıyor. titretmeyi nasıl beceriyor anlamadım.. en kötüsü gerilmesi.. canım yanıyo.. ama kociş bi türlü canımı yakabildiğine inanmıyor. naz yapıyorum zannediyor ki hamilelikte hiç naz yapmadım.. :)
ayyy sakın telaş yapma. çok kötü duygu.. 12 sinde benim kontrol.. hem bir an önce gelsin minik faremi göreyim diyorum bi yandan kötü bişey duymaktan korkuyorum.. hem doğurmak istiyorum. hem karnımda kalsın istiyorum.. çok şey istiyorum bende beya
bende de oluyor canım.. menepozlu gibiyim.. eşim yatakta kaçıyo benden değmim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?