- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.581
sinirleim çok bozuldu ben buraya arada bi yazıyorum ama yazdıklarınızı hep takip ediyorum...4 senelik evliğim...eşim burada old geldim 3 sene kpss hazırlandım olmadı bu senede bebk oldu ve hiç arkadaş çevrem yok olanlarda hep eşimin arkadaşlarının eşleri zorunlu ortam...aslında dersanede çalışıyordum çok arkadaşım vardı gezmeyi sohbeti geğiği seven biriydim...ama her şey yalan oldu ne arkadaş ne iş hayatı ne sohbet edecek biri var etrafımda eşimde ev kuşu gezmekten anlamayan nyada karısını gezdirmeyen her ne ie adını ben daha koyaladım...geçenlerde paylaşmıştım erken sancı var diye istirahatteyim diye...3 sene sınav bu sene bebk ben 4 yazdır evde pinekliyorum...eşimle aynı memleketteniz ama orada da sinirlerim çok yıpranıyor..3 sene sınav sınav başımın ettini yediler şimdi de sanki ben çocuğu düşünemiyormuşum gibi yemek ye süt iç hareket etme sıkıyorlar ondan annemin yanına da varamıyorum...çok doluyum arkadaşlar..kusura bakmayın kafanızı ağrıttım....ama konuşmaya içimi dökmeye çok ihtiyacım var...daha çok şey var anlatmak istediğim ama işte ama bu kadar dökülen...hayırlısı ile kızımı kucağıma almak istiyorum....
Günaydınnn en güzel hamişler :)
Ahh bir suya giresim var sormayın, bu sene çok içimde kaldı tatil ;((( ramazana denk gelmeseydi biyerlere giderdik ... Sağlık olsun.
Kızlar temizlikler yapılmış misler gbi, kaçıncı haftada yapıyorsunuz , telden göremiyorum. 33. Haftadayım genel temizlik yapılacak halı cam tül dolaplar.. Sizce nezaman başlamalıyım.??. 28 Ağustos doğum sata göre.
Takvimimizi yazarmısınız bize çok öperiz ,)
günaydın hamişler1 ay önce falan kaynanamla telde konuşuyoruz bebişe kıyafet alcam falan dedi bende annem aldı herşeyini bi kışlıkları kaldı alırsanız kışlık alın büyük alın dedim tamama dedi neyse düşündüm karyolasını babam alcak arabasını kardeşim alcak eşime dedim yok öyle bedavadan dede babane olmak ver dedim teli çingenlik yapıcam aradım kaynanamı küçük görümcem çıktı (17 yaşında) dedim aldımı annenler kıyafet yok yenge dedi hımm kızımın eksikleri var onları alsınlar söylüyom yaz dedim nevresim takımı uyku seti battaniye ha bide kızıma bilezik dedim. halbu ki annem bunlarıda almıştı fazla mal göz çıkarmaz neyse az önce aradı nevresim takımıyla pike yaptırdım aldım dedi uyku setini napalım dedi valla zaten annem aldı ama ben bi tane daha olsa değiştirmelik kullanırım diye düşündüm siz bilirsiniz dedim. Aslında hiç adetim değildir nasıl istedim bilmiyorum eşimde az değilsin diyo
biraz geç de olsa Günaydıınnn canlaaarrr!
bol rüzgarlı,bulutlu ve kasvetli bir gün yahuucanımı sıkmamak için cebelleşiyorum kendimle arkadaşlar hala bizde.plan yapmaya çalışıyoruz ama hava muhalefeti engel oluyor.. ben de size bir bakayım dedim
PUKETHR canım beni de basıyor o ateş valla..özellikle uzanmışken nefesim daralıyor birden o sırada tüm vücudum yanıyorrr cayır cayır
SEYYAHCANN ben de burada halıları taa iskenderuna gitmeden önce kaldırmıştım sözde yıkamaya versinler diye..geldim 2 hafta böyle durdu ev halısız falan. geciktirmeye çalıştım hep çünkü kendimi isk.te hissediyodum ne güzelburada kalkmıyo ya yaz kış. garip geliyo millete böyle görünce
Valla helal olsun canım ben hayatta isteyemem kv bebeğin beşiğini alacağını söylemişti eşim 2 kere söyledi falanca mağazada model beğendik diye , onlar da temmuzda alacaklarını söylediler bakalım artık sadece beşik mi alacak yoksa tamamını mı alacak bilmiyorum o yüzden de gerginim ... Bir an önce alınsaydı ben de temizliğini falan yapsaydım ... Bebek beşiği gelmeden doğarsa yatıracak yerim yok kanepede yatarız artık kuzumla
walla canım bi cesaret geldi çenem açıldıama haklıyım ya herşeyi benim ailem aldı bana sorsan sen ne aldın bebeğe diye bi kuvetini aldım çünkü biz yeni evliyiz ve mobilya borcu ödüyoruz annemlerde görüyo durumumuzu sağolsun aldıkça aldı birazda onlar alsın walla canım hiç utanma sıkılma ara sor ben doğum temizliği yapıcam beşik nezaman gelicek de isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü
egelim bravo güzel yapmışsın :))
bende yapamam herşeyini kendimiz aldık sadece birkaç hediye geldi
kaynım demiş yatağını ben alıcam diye geçti borun pazarı şimdiye kadar aklı neredeymiş dedim
görümcemde demiş onlar aldılar alacak insan baştan söylerdi eksikleri kalmadı demiş sağolsun benim diyemeyeceğimi demiş :))
eltimede geçen gün laf soktum nasıl mutlu oldum anlatamam :)))
şuan evleriyle ilgili sorunlar yaşoyorlar ev sahibi evi satacağını söylemiş çıkarıyormuş bende duydum bilerek hiiç aramadım ki normalde hemen ilgilenir,ararım
aradı beni ne yapıyorsunuz,yaşıyormusunuz filan dedi hamile olan,ilgiye ihtiyacı olan benim bunlar bende bekliyor
bende ters ve sitemli konuştum o anlatmadan ben kendimle ilgili şeyleri abartarak anlattım şok oldu akşamına hemen evime geldiler oturmaya zoruna gitmiş söylediklerim :)))
bir çorap bile alıp gelmediniz dedim,doğumumda tatilinizi planıyorsunuz biz sizin için bu kadarmı değersizim dedim
baya dokundu :)))))
Günaydın canlarım.herkes için harika bir gün olsun inşallah.ben ve benim gibi 1 saat sonra başlayacak olan kpss sınavına girecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize güzel ve hayırlınkapılar açsın inşallah.sabahın köründe uyanan ve canı sıkılan hamişler lütfen miniklerinizle bize dua edin.hadi kızlar boş durmayın :))))ancak dualara kaldı zaten benim işim,hepinizi çooook öpüyorum
Aynı durumlar bizde de var annem bebeğimin oyuncaklarını bile aldı kv sadece bir tane yelek ördü onu da daha vermedi doğunca verecek herhalde bakalım artıkBir de hep söylediği sözü var sinir oluyorum ayına gir kıyafetleri yıkarsın ayına gir beşiği alırız sanki hamile olduğuma inanamıyorlar gibi tuhaf geliyor işte ... Neyse ben kaçtım kızlar tatilim başladdddddddddıııııııııııııııı hepinizi kocaman öpüyoruz ... Bugün İskenderun'a gidiyoruz eşimle Funda bir şey istiyor musun İskenderun'dan tatlım ??
Merhaba arkadaşlar.Hepinize bebişlerinizle eşinizle mutlu, huzurlu hafta sonları diliyoruz.Ara sıra girip yazılanları son durumları okuyorum.Ama neden bilmiyorum bir türlü elim yazmaya gitmiyor.Ama aklım hep sizde.Ne var ne yok diye.Bu ara bir tuhafım.Sizzlerde öylemisiniz.Hiçbirşey yapmak istemiyorum.Dışarı bu sıcaklarda çıkmak istemiyorum.Evde öyle boş boş danalar gibibir oturuyorum bir yatıyorum.Öffffff yanımda kocamı istiyorum ama çalışıyor.Neyse ben çıkayım uykum geldi.Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?