- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.621
sen büyüklük yap git canım, ortam seni sarmayacak sanırım ama sabret eşinin hatırına naçizane fikrim sadece son karar senindir tatlım.
wee halılarım gitii.....umarım güsel olur çünkü shaggy halı we tüyleri yapışmaz inş. ilk defa werdim yıkamaya..bakalımm hayırlısı...
benimde halılıarım shaggy walla yıkamaya vermekten korkuyom bişey olur diye o yüzden terasta eşime yıkatıcam
wee halılarım gitii.....umarım güsel olur çünkü shaggy halı we tüyleri yapışmaz inş. ilk defa werdim yıkamaya..bakalımm hayırlısı...
benimde halılıarım shaggy walla yıkamaya vermekten korkuyom bişey olur diye o yüzden terasta eşime yıkatıcam
kızlar özellikle ilk bebekleri olacak olanlar bende sizin gibi kayınvalideme çok kırılıyordum ama zaman geçtikçe insan olgunlaşıyor ve karşındakinden bişey beklememek gerektiğini anlıyor kayınvalidem sürekli ne eksiğin var diye soruyor geçen hafta geldi bebeğe hiçbişiy almamış ama ben şimdi yazarken farkettim hiç bişey almadığını geldiğinde farkına bile varmadım okadar silmişim beynimden bişiy alması gerektiğini annem sadece 1 takım hastahane çıkışı oda yeğenime park yatak alırken aldı hepi topu bu ilk çocuğumda herşeyi almıştı Allah razı olsun bunda almadı ama ondan da beklemiyorum çok şükür alım gücüm var kendi zevkime göre aldım eşim bile aldıklarımı yerleştirince gördü biliyorum çok can sıkıcı bizimle aynı heyecanı paylaşmamaları ama en önemlisi biz bebeklerimiz sağlıklı olalımda herşeyi olur eninde sonunda bebeklerin
Canım benim istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin elimden geleni yaparım :)ahh kuzum bi istesem neler isticem deeecanımsıınnn ya çok sağol tatlımm sağlıkla git gel sen öpüyoruz sizi oğlumlaa
Sağol tatlım ...Seyyahcım iyi yolculuklar,iyi tatiller canım kendine ve bebişine dikkat et.
Doğru düşünmüşsün halıları tekrar açacaksan gelmesine yakın evi de temizletirsin temiz temiz açarsın için rahat eder şekerim :)Canm çok saol.. Ben de ağustosta yaptırıyım , geç olur mu diye korkuyodum doğar falanama vaktinde gelir inş kuzularımz.. Halıları da Ramazan ortasında veririm iyi olur dmi öyle..) temiz temiz de bekleriz ,,)
Resmen kokuyu aldım offf ArastaArtık ağrıların sızıların olduğu son aydayız canım. Geçmiş olsun diycem de doğmadan geçmiycek bu ağrılar. Yapçak bişey yok sıkıcaz dişimizi:) Sen acilde yine de bir idrar tahlili yaptır istersen.
Haberlerini bekliyoruz canım umarım iyi geçmiştir.
Geçmiş olsun ve hayırlısı ne ise o olsun. Bu Ağustos bebişlerinde bir haller var ne bu tez canlılık :)
Hihihihi. Dün gece öyle oldu valla. Ama ben yine düzene sokarım uykuyu
Zorlayacak maalesefAma son günlerdir deyip katlanıcaz kızım iyi olsun da her türlü ağrıya razıyım:)
Kızlar odamızın yatak başı hasarlıydı ya bugün onu getirdiler tabi duvar rafı yine yok 15 gün sonra da onu getirirler artık. Geçen sefer eşim yoktu. Şimdi evde ve odaya girerken nefesini tutuyo çıkarken bi bakıyorum kıpkırmızı olmuşAyak kokusundan dolayı bayılcak adam ayyy ne güldüm. Bu sefer akıllandım yerdeki herşeyi topladım onlar gelmeden Boya kokusu 15 günde çıkıyorsa bunların ayak kokusu 1 ayda çıkıyor. Valla Allah eşlerine sabır versin. Hergün bu kokuyu nasıl çekiyolar suyun içinde 1 saat dursa bu ayaklar anca arınır kokusu, öyle bir yıkamayla çıkıcak gibi durmuyor. Bi de sahi adama laf soktum dedim arkadaşlardan soran olursa mobilyayı ne zaman almak gerek diye 6 ay önceden ısmarlayın anca getiriyolar diycem dedim. Malak gibi bakıyo. İnşallah 15 gün sonra duvar rafımız gelir
kızlar özellikle ilk bebekleri olacak olanlar bende sizin gibi kayınvalideme çok kırılıyordum ama zaman geçtikçe insan olgunlaşıyor ve karşındakinden bişey beklememek gerektiğini anlıyor kayınvalidem sürekli ne eksiğin var diye soruyor geçen hafta geldi bebeğe hiçbişiy almamış ama ben şimdi yazarken farkettim hiç bişey almadığını geldiğinde farkına bile varmadım okadar silmişim beynimden bişiy alması gerektiğini annem sadece 1 takım hastahane çıkışı oda yeğenime park yatak alırken aldı hepi topu bu ilk çocuğumda herşeyi almıştı Allah razı olsun bunda almadı ama ondan da beklemiyorum çok şükür alım gücüm var kendi zevkime göre aldım eşim bile aldıklarımı yerleştirince gördü biliyorum çok can sıkıcı bizimle aynı heyecanı paylaşmamaları ama en önemlisi biz bebeklerimiz sağlıklı olalımda herşeyi olur eninde sonunda bebeklerin
Bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız kızlar?
Elm kizlar nasilsiniz? Biz otitis:) Cok uzak kaldim foruma umarim heroes iyidir . Doguran oldumu
Canım benim istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin elimden geleni yaparım :)
Herkese iyi hafta sonları canlar,
umarım herkes iyidir, geçen hafta mersine kv lerin yanına geldik,malum doğum burada olacak hayırlısı ile görümceler ,eltiler ,komşular gören herkes karnın çok aşağıda dikkat et kendine her an olabilir diyorlar ama geçen salı dr a gitmiştik bir risk var demedi , sadece geçen akşam alt karnımda kasığımda müthiş bir ağrı hissettim 15-20 dk kadar sürdü aklıma gelen ilk şey bebişimin doğum kanalına girmiş olabileceği idi zaten kasılmalarım da çok artmıştı artık hayırlısı.
oruçtan bahsedilmiş,tutmayı çok istiyorum çünkü sonradan kazası bile zorlayacak diye düşünüyorum ama tutabileceğimi sanmıyorum çünkü bol su içmemiz gerekiyor aç da duramıyorum velhasıl tutamayacağım ,rabbim kolaylık versin de kaza edebilelim hayırlısıyla.
canım merhaba bende mersindeyim doğumu nerde yapacaksın soracak birşeyin olursa beklerim normalmi sezeryenmi olacak ona göre tavsiyede bulunabilirim
herkes kv bısey almadıgından heycansız oldugundan sıkayetlenmiş bende herseye karısmasından benden önce atlamasından sankı bnm degılde onun cocugu dogcak gıbı heycanlanmasından sahıplenmesinden sıkayetcıyım biz kadınlar bı alemiz kımısı almıyo sıkayetcı kımısı alıyo gene sıkayetcı :) bnmkide cok karısıo bea eltımın kızı oldu bı hafta önce bana onun yanında kalmıyo bnm yanımda kalıcak dogumda eltım dıo kı allah sana sabır wersın ara sıra gelmesine ragmen bunalttı benı ben napıcam bu kadınla 40 gün eywah eywah
40 gün müAllah sabır versin sana canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?