2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wee halılarım gitii.....umarım güsel olur çünkü shaggy halı we tüyleri yapışmaz inş. ilk defa werdim yıkamaya..bakalımm hayırlısı...

sen büyüklük yap git canım, ortam seni sarmayacak sanırım ama sabret eşinin hatırına naçizane fikrim sadece son karar senindir tatlım.

arkadaşı bende seviyorum eşi de aklı başında hoş bi kadın işdışında da görüşülecek insanlar ama işte kardeşimle çok içli dışlılar gidince kardeşim rahatsız olmasını istemiyorum bende kendimi orda fazlalık gibi hissedeceğim dediğin gibi bi görünüp kızının doğum gününü kutlayıp erkenden ayrılalım bari

Kızlar merhaba bugün kontrole gitti. 5 hafta sonra kızımla kavuştuk. Ayağı herzamanki gibi kafasının yanındaydı. Ters duruyor,dönmeye de hala niyeti yok gibi. Eşime çok bakmışım herhalde suratı sadece dudaktan ibaret. :)
Kilosu 1697 gr. Bir hafta geriden gidiyormuş.
Ben bir ayda 3.700 grm almışım ,doktor çok kızdı. Kend,ine beslenmişsin hep dedi.
Doğum sezeryan olacağı için 24-26-27 ağustos tarihlerinden birini seçmemi istedi.
Önümüzdeki hafta da rapor için gideceğim.

wee halılarım gitii.....umarım güsel olur çünkü shaggy halı we tüyleri yapışmaz inş. ilk defa werdim yıkamaya..bakalımm hayırlısı...

benimde halılıarım shaggy walla yıkamaya vermekten korkuyom bişey olur diye o yüzden terasta eşime yıkatıcam

hiç bişey olmuyor kızlar merak etmeyin yumuşacık geliyolar valla asıl kendiniz yıkarsanız bir garip oluyolar söyleyimm :))

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım ilk yıllarda ben de arkadaşlar gibiydim çok kırgınlıklarım vardı bizim 11 yıllık yoldan gelecek bebişimiz ,bizim için çok farklı olacak bu bebiş ama inan ben de kimseden en ufak bir iğne bile beklemedim beklemiyorum allah bize sağlık versin çalışalım da alım gücümüz olsun ,devam etsin de bizler alalım. ben evladımın herşeyini aldım rabbim kimseye muhtaç etmesin ha yapan alan olmuş niye yaptınız ne gerek vardı ki biz herşeyini aldık sizin duanız yeter bize dedim hep, alan kendi şerefine alır ama dediğin gibi ben de öylesine kanıksamışım ki bizden beklenti içinde olmalarını daha bizi düşünmek yerine bencilce davranmalarını hiç bir şey beklemiyorum bizi bize bıraksınlar yeter anacığım başka bir şey beklemiyorum.

ahh kuzum bi istesem neler isticem deee canımsıınnn ya çok sağol tatlımm sağlıkla git gel sen öpüyoruz sizi oğlumlaa
Canım benim istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin elimden geleni yaparım :)
Seyyahcım iyi yolculuklar,iyi tatiller canım kendine ve bebişine dikkat et.
Sağol tatlım ...
Canm çok saol.. Ben de ağustosta yaptırıyım , geç olur mu diye korkuyodum doğar falan ama vaktinde gelir inş kuzularımz.. Halıları da Ramazan ortasında veririm iyi olur dmi öyle..) temiz temiz de bekleriz ,,)
Doğru düşünmüşsün halıları tekrar açacaksan gelmesine yakın evi de temizletirsin temiz temiz açarsın için rahat eder şekerim :)
Resmen kokuyu aldım offf Arasta

Canım ben kimseden bir şey beklemiyorum ki bu bebeği yaparken başkalarına güvenip yapmadık çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz kimsenin desteğine de ihtiyacımız yok benim bunları söylemekteki amacım biz bu kadar heyecanlıyken onların böyle sakin olması tuhaf geliyor

Ayy bu arada ben eve geldim de ne yemek yapacağımı bilemiyorum bu akşam bir düğüne davetliyiz ama kendim için bir şeyler hazırlamam lazım en iyisi bir bulgur pilavı pişireyim ya da makarna mı ? çok basit olur hem de heh buldum sebzeli bir makarna harika olur hem lezzetli hem besleyici hadi ben muftağa geçeyim kızlar gelirim yine :)

Bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız kızlar?

Ben dalan nın toz sabununu aldım. Zararlı diye yumuşatıcıda koymadım ama gayet yumuşak oldular. Dalin nin sıvısını düşünmüştüm ama sabun değilde deterjan yazıyordu. Bende sabun olsun istedim. Hacışakirin lavantalı olmayanını bulamadım. Ben lavanta kokusunu hiç sevmem. Öle yani

Elm kizlar nasilsiniz? Biz otitis:) Cok uzak kaldim foruma umarim heroes iyidir . Doguran oldumu

biz iyiyiz canımm arada bizim ağustos böcüklerinin yaramazlık yapası tutuyor ama henüz medcezir'den başka doğuran yok sen nasılsın Yağmur kız iyi mi? bu arada "biz otitis" cümleni "biz çok iyiyiz" olarak algılamak istiyorum kendimce

Canım benim istediğin bir şey varsa söyleyebilirsin elimden geleni yaparım :)

sağol canımcımm sorman yeter öyle aman aman bişeyler çekmiyo zaten benim canım. Allahtan böyleyim yoksa düşünemiyorum bizim oradan onca çeşit şeyi istesem halim nolurdu burada artık bizimkiler doğum için gelirken yaparım bi liste onlara napimm

herkes kv bısey almadıgından heycansız oldugundan sıkayetlenmiş bende herseye karısmasından benden önce atlamasından sankı bnm degılde onun cocugu dogcak gıbı heycanlanmasından sahıplenmesinden sıkayetcıyım biz kadınlar bı alemiz kımısı almıyo sıkayetcı kımısı alıyo gene sıkayetcı :) bnmkide cok karısıo bea eltımın kızı oldu bı hafta önce bana onun yanında kalmıyo bnm yanımda kalıcak dogumda eltım dıo kı allah sana sabır wersın ara sıra gelmesine ragmen bunalttı benı ben napıcam bu kadınla 40 gün eywah eywah

40 gün mü Allah sabır versin sana canım ...

40 gün mü Allah sabır versin sana canım ...

amin cnm saol bnm tahmınım öyle ama ıns 40 gün kalmaz zaten ewimiz karsı karsıya sımdıden dua edıyorum ıns kolay bı dogumum olur cabk toparlanırım da gider ewe :) bırakın almasınlar ya ınanın ben heycansız olmasını tercıh ederdım korkuyom cocugumu alıp gıdecek dıye hayal kurmaktan uyuyamıyomus :) bı kere dedıkı sutum olsa ben bıle emzırırım yuhhh

kızlar acil bana bişiler diyiverin çatlayacağımm tuvalete çıkamıyorum 5 gündür fenalaştım ..ter basıo karnımın ağrısından sabah kahvaltıdan sonra kötüleştim bole baygınlık ver gelıo halsızlıkle karnım cok gergin tuvalete çıkmam lazım sanırım cıkamıyorumm deliricemm sırtlarıma batıo artık kayısıda işe yaramadııı

Son düzenleme:
Bu arad bizim ağva işi yattı hiç bir otelde yer yok. 1 yerde var orasında çok pahalı değmez. Yarın günübirlik kerpe tarafına gidicez görümcemlerle. Off bi haftasonunu onlarsız geçirmek istiyorum. Olmuyor.

Sizlerin tersine bende görümcem yada eşimin tarafından bebek kıyafeti gelince sinir oluyorum. Abuk sabuk gidip lcw Den alıyor. Bilen biri söylemiş güvenliymiş. Kırk tane etiket oluyor onlarda. Dün oturdum etiketleri ayıkladım kıyafetlerden. Sinirden bazılarını söktüm. Sonra diktim. Hep iş yani.

Her alışverişe heveslendiğinde söylüyorum daha eşimle alışverişe çıkamadık doğru dürüst hevesimizi alamadık ev kıyafet dolu diye. Anlatamıyorum. Geçen diyoki anasına bişi beğendiremiyoruz ama ben bebişe alıcam. Anası giydirmezse bize geldikçe ben giydiririm. İçiimden nah işareti yaptım. Benim kızıma benim istemediğim bişi giydirecek yolarım adamı.

Ama eşime söyledim kibarca ablanla teyzeme biri dur desin diye. Teyzemde alıyor sürekli. Ama kaliteli ve kibar şeyler alıyor. Onada bir emekli maaşıyla kendinden kısıpta alıyor diye kızıyorum.

Yani gıcığım ben alanlar yaranamıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…