2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm çok saol.. Ben de ağustosta yaptırıyım , geç olur mu diye korkuyodum doğar falan ama vaktinde gelir inş kuzularımz.. Halıları da Ramazan ortasında veririm iyi olur dmi öyle..) temiz temiz de bekleriz ,,)

Benim annemde kiyafeylerinden tutun kuveti emzigi biberonuna kadar herseyini aldi oglumun sagolsun gecen gunde kv bendeyken getirdi kv de bozuldu nelerine kadar almissiniz diye sanki o aldida elini tuttuk aslinda hak yemeyim gorumcemde oda birkac takim kiyafetlerinden aldilar

Artık ağrıların sızıların olduğu son aydayız canım. Geçmiş olsun diycem de doğmadan geçmiycek bu ağrılar. Yapçak bişey yok sıkıcaz dişimizi:) Sen acilde yine de bir idrar tahlili yaptır istersen.

Haberlerini bekliyoruz canım umarım iyi geçmiştir.

Geçmiş olsun ve hayırlısı ne ise o olsun. Bu Ağustos bebişlerinde bir haller var ne bu tez canlılık :)

Günaydın kızlarrrrr Arasta artık gece kuşu olmuş şekerim hayırlı olsun

Hihihihi. Dün gece öyle oldu valla. Ama ben yine düzene sokarım uykuyu

Zorlayacak maalesef Ama son günlerdir deyip katlanıcaz kızım iyi olsun da her türlü ağrıya razıyım:)

Kızlar odamızın yatak başı hasarlıydı ya bugün onu getirdiler tabi duvar rafı yine yok 15 gün sonra da onu getirirler artık. Geçen sefer eşim yoktu. Şimdi evde ve odaya girerken nefesini tutuyo çıkarken bi bakıyorum kıpkırmızı olmuş Ayak kokusundan dolayı bayılcak adam ayyy ne güldüm. Bu sefer akıllandım yerdeki herşeyi topladım onlar gelmeden Boya kokusu 15 günde çıkıyorsa bunların ayak kokusu 1 ayda çıkıyor. Valla Allah eşlerine sabır versin. Hergün bu kokuyu nasıl çekiyolar suyun içinde 1 saat dursa bu ayaklar anca arınır kokusu, öyle bir yıkamayla çıkıcak gibi durmuyor. Bi de sahi adama laf soktum dedim arkadaşlardan soran olursa mobilyayı ne zaman almak gerek diye 6 ay önceden ısmarlayın anca getiriyolar diycem dedim. Malak gibi bakıyo. İnşallah 15 gün sonra duvar rafımız gelir

Bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız kızlar?

Ben su anda yikiyorum dalinin sivi deterjanindan aldim bi arkadasim onu onerdi iki kerede durulama yapiyorum ama balkondami kurutsam evin icindemi kurutsam tam karar veremedim toz felqn olurmu balkonda kurutsam acaba

Canım sabun tozu falan alcaktım , eşimle bakınırken Carrefour da omo nun bebek/çocuk deterjanını gördük onla yıkadım.. Doğru mu yaptım bilmiyorum hala ama mis gbi koktu.)
Canım bende çamaşır tozu duydum da konu bebkler olunca insan ne kadar tereddüt ediyo yaa
Ben su anda yikiyorum dalinin sivi deterjanindan aldim bi arkadasim onu onerdi iki kerede durulama yapiyorum ama balkondami kurutsam evin icindemi kurutsam tam karar veremedim toz felqn olurmu balkonda kurutsam acaba

Canım evinin balkonu yola bakıyorsa asma bence toz olur içerde kurut benim arka balkon sitenin bahçesine bakıyo eğer öyleyse kurut balkonda

Bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız kızlar?

ben hacı şakirin granül matiği ile yani sabun tozu ile yıkadım dalinin pembe kapak yumuşatıcısını kullandım 2 kez durulattırdım ve balkonda kuruttum güneş görsün diye hatta park yatağını ve şiltesini almadık henüz alınca onları da balkonda güneşte havalandıracağım

Alt komşunun evinden bir takım hamur işi kokuları geliyor. :)
Aklıma girdi ben kalkıp kendime yapayım.
Kocişte perdeleri çıkarıyor,yıkayıp asıyoruz.Ev yine mis gibi kokuyor. :))

Ay çok fenaaa. Evde yapınca o kadar güzel kokmuyor da komşudan gelince çok iştah açıcı oluyor o kokular. İyi ki ben duymadım hamur işi kabiliyetim pek yok avcumu yalayıp otururdum artık :))

bence eşleri artık duymuyordur o kokuyu.. bağışıklık kazanmışlardır hergün soluya soluya

bence eşleri artık duymuyordur o kokuyu.. bağışıklık kazanmışlardır hergün soluya soluya

Bilemiyorum artık alışılacak bir koku da değil ama Benim eşim bu işi yapsa bir terlik ya da sandalet alırdım. Giysin ferah ferah ne koksun ne millete eziyet çektirsin. Mantar olur böyle ıslak ıslak ter içinde ayak hiç hijyen değil. Ama kafa basmıyo naparsın

Son düzenleme:
bende daha ne kızımın kıyafetlerini yıkadım nede doğum temizliği annem memlekete düğüne gitti p.tsi geliyo önümüzdeki hafta beraber yaparız artık ben yaparım temizliği dedi annemle aynı sokakta oturuyoruz :) herşeyime yetişiyo sağolsun o yüzden fazla rahatım

meraba güzeller bi selam veriyim dedimm kuzucuklaraaaçıkıcam kocişin teyzoşu ve benim kücük börülcem geldi dün akşam ona gidicezz
herkese güzellllll bi haftasonu diliyorummm sizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum güzel göbişli arkadaşlarımmm

Kolay gelsin canım..sen o kadar yapmışsın ben daha başlıcam

Sana da iyi hafta sonları cucuşkom

Ohh miss ellerine sağlık

bende bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadımm ve aynıı dert bizde de var. hepsini annem almışş kaynanm da sadece 3 takım elbise ve bir 5li zıbın takımı almış nsan yedi yabancıya götürrüken utanır. onun aldıklarından tek 1 tanesini yıkadım kullanıcmm diğerlerini de ne yaparım bilmemm çok zoruma gidiyr ama.. kv. ilk getirip gösterdi bana bak bebişime neler aldım dedi; getirip bir açtı ben şok... elimi bile süremedimm. sonra hıı iyi falan dedim. koydum poşete. gittim banyo da 2 saat ağladım. kv. sonra görümceme demişti aldıklarımı beğenmedi, onları götürmeycmm ben demiş. bende sevndim gerçekten getirmeyeck diye ama alıp getirdi gene de bende mecbur aldımm. gördükçe deliriryrmmm..

Son düzenleme:
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah.sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum

sabaha kadar tuvalete gitmekten doğru düzgün uyuyamadım hala da uyuşuk gibiyim oysaki o kadar çok işim var ki birde çarşıya gitmem gerek

kızlar size bişey soracağım bizim elektronik işlerimizi yapan bi arkadaş var kardeşimle son aylarda çok samimi arkadaşlar yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor bugün kızının doğum günü var geçen işyerine gelince eşime sizde gelin demiş perşembe akşamı yeğenimin doğum gününde onlarda vardı yine eşime sizide bekliyoruz demiş eşide bana konusu geçince eger müsaitseniz sizde gelin dedi herneyse en son ayrılırken adam yine davetini yeniledi ama eşi bişiy demedi bende pek gitmek istemiyorum daha önce iş harici hiç görüşmedik bide kadın kibarlık olsun diye öylesine konusu gelince davet etti aynı zamanda kardeşimle aramız iyi değildir ortak çevremiz olmamasına dikkat ediyorum eşinin aldığı temizlikçi kadını bile almıyorum ama eşim gitmek istiyor hem o arkadaşı çok seviyor hemde çocuk kaç kere davet etti ayıp olur diyor sizce ne yapayım kızlar şaştım kaldım

sen büyüklük yap git canım, ortam seni sarmayacak sanırım ama sabret eşinin hatırına naçizane fikrim sadece son karar senindir tatlım.

kızlar özellikle ilk bebekleri olacak olanlar bende sizin gibi kayınvalideme çok kırılıyordum ama zaman geçtikçe insan olgunlaşıyor ve karşındakinden bişey beklememek gerektiğini anlıyor kayınvalidem sürekli ne eksiğin var diye soruyor geçen hafta geldi bebeğe hiçbişiy almamış ama ben şimdi yazarken farkettim hiç bişey almadığını geldiğinde farkına bile varmadım okadar silmişim beynimden bişiy alması gerektiğini annem sadece 1 takım hastahane çıkışı oda yeğenime park yatak alırken aldı hepi topu bu ilk çocuğumda herşeyi almıştı Allah razı olsun bunda almadı ama ondan da beklemiyorum çok şükür alım gücüm var kendi zevkime göre aldım eşim bile aldıklarımı yerleştirince gördü biliyorum çok can sıkıcı bizimle aynı heyecanı paylaşmamaları ama en önemlisi biz bebeklerimiz sağlıklı olalımda herşeyi olur eninde sonunda bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…