- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.601
Ay bugün takvimlerden sorumluyum ben deDilemma canım ben büyük temizliğimi mayısta yaptırmıştım. Ağustosun ilk haftasında da genel bir temizlik yaptırıcam koltuklar cam kapı perdeler falan öyle planlıyorum bizde zaten halı sorunu yok çok şükür hepsi yıkandı kaldırıldı ...
Günaydın fıstıklarr
Gece hiç uyuyamadım ben ya...
Dün akşam yürüyüş yaptım geldim yarım saat falan sonra çılgın bir kasık ağrısı başladı. Çok hamladım ondan mı oldu, eşimle tartışmıştık stresten ben de arasta gibi sistit mi oldum noldum anlamadım.
Şimdi daha iyiyim yürüyebiliyorum :) Ama yatakta dönmek işkence... Yoksa bebek aşağı iniyor da kanal mı açılıyor acaba? Dün eşim karnın inmeye başlamış galiba diyordu belki de ondandır bilemedim.
Gene dünkü gibi olursa hastaneye gidicem eşim de evde nasılsa bugün.
Piff
Noldu bana bilen var mı
Günaydın canlarım.herkes için harika bir gün olsun inşallah.ben ve benim gibi 1 saat sonra başlayacak olan kpss sınavına girecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize güzel ve hayırlınkapılar açsın inşallah.sabahın köründe uyanan ve canı sıkılan hamişler lütfen miniklerinizle bize dua edin.hadi kızlar boş durmayın :))))ancak dualara kaldı zaten benim işim,hepinizi çooook öpüyorum
dun normal kontrolumuze gittik. Nst cektik duzenli sancilar cikti. dr yatis verdi. 8 tane nidilat 2 ciger gelistirici igne ve 2 saatte bir nst cekildi. gece sancilar biraz duzeldi ama gunduz yine cikti. bebegim cok kucuk. cok uzuluyorum. sanirim bu aksam hastanedeyim yine
Günaydın kızlarrrrr Arasta artık gece kuşu olmuş şekerim hayırlı olsun
Günaydın annişler ve onların çooooooooooooook tatlı kuzuları :)
Nasılsınız herkes iyidir inş.Sancısı,ağrısı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.
Bende feci bir gece geçirdim.Wc ye kalmak için doğrulmaya çalıştım ne mümkün 10 dk.boyunca ağrıdan kıvrandım neredeyse ağlayacağım o duruma geldim.Kociş kalkıp yardım etmeye çalıştı dr.gidelim dedi ama istemedim,geçer dedim.Zoraki wc ye kalktım evin içinde dolaştım derken geçti.Bu son ay çooook zorlayacak bizi belli oldu. :)
Bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkadınız kızlar?
Canım bende çamaşır tozu duydum da konu bebkler olunca insan ne kadar tereddüt ediyo yaaCanım sabun tozu falan alcaktım , eşimle bakınırken Carrefour da omo nun bebek/çocuk deterjanını gördük onla yıkadım.. Doğru mu yaptım bilmiyorum hala ama mis gbi koktu.)
Ben su anda yikiyorum dalinin sivi deterjanindan aldim bi arkadasim onu onerdi iki kerede durulama yapiyorum ama balkondami kurutsam evin icindemi kurutsam tam karar veremedim toz felqn olurmu balkonda kurutsam acaba
Ben su anda yikiyorum dalinin sivi deterjanindan aldim bi arkadasim onu onerdi iki kerede durulama yapiyorum ama balkondami kurutsam evin icindemi kurutsam tam karar veremedim toz felqn olurmu balkonda kurutsam acaba
Alt komşunun evinden bir takım hamur işi kokuları geliyor. :)
Aklıma girdi ben kalkıp kendime yapayım.
Kocişte perdeleri çıkarıyor,yıkayıp asıyoruz.Ev yine mis gibi kokuyor. :))
Kızlar odamızın yatak başı hasarlıydı ya bugün onu getirdiler tabi duvar rafı yine yok 15 gün sonra da onu getirirler artık. Geçen sefer eşim yoktu. Şimdi evde ve odaya girerken nefesini tutuyo çıkarken bi bakıyorum kıpkırmızı olmuşAyak kokusundan dolayı bayılcak adam ayyy ne güldüm. Bu sefer akıllandım yerdeki herşeyi topladım onlar gelmeden Boya kokusu 15 günde çıkıyorsa bunların ayak kokusu 1 ayda çıkıyor. Valla Allah eşlerine sabır versin. Hergün bu kokuyu nasıl çekiyolar suyun içinde 1 saat dursa bu ayaklar anca arınır kokusu, öyle bir yıkamayla çıkıcak gibi durmuyor. Bi de sahi adama laf soktum dedim arkadaşlardan soran olursa mobilyayı ne zaman almak gerek diye 6 ay önceden ısmarlayın anca getiriyolar diycem dedim. Malak gibi bakıyo. İnşallah 15 gün sonra duvar rafımız gelir
bence eşleri artık duymuyordur o kokuyu.. bağışıklık kazanmışlardır hergün soluya soluya
Dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım bebe programı var makinamda onda yıkadım arka balkonum bahçeye bakıyor orada kurudular şimdi ütülemeye gidiyorum :)
Bakalım kaç saatte bitecek ütü işi :)
meraba güzeller bi selam veriyim dedimm kuzucuklaraaaçıkıcam kocişin teyzoşu ve benim kücük börülcem geldi dün akşam ona gidicezz
herkese güzellllll bi haftasonu diliyorummm sizi cok seviyorum ve kocaman öpüyorum güzel göbişli arkadaşlarımmm
ben hacı şakirin granül matiği ile yani sabun tozu ile yıkadım dalinin pembe kapak yumuşatıcısını kullandım 2 kez durulattırdım ve balkonda kuruttum güneş görsün diye hatta park yatağını ve şiltesini almadık henüz alınca onları da balkonda güneşte havalandıracağım
walla canım bi cesaret geldi çenem açıldıama haklıyım ya herşeyi benim ailem aldı bana sorsan sen ne aldın bebeğe diye bi kuvetini aldım çünkü biz yeni evliyiz ve mobilya borcu ödüyoruz annemlerde görüyo durumumuzu sağolsun aldıkça aldı birazda onlar alsın walla canım hiç utanma sıkılma ara sor ben doğum temizliği yapıcam beşik nezaman gelicek de isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü
selam kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah.sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum
sabaha kadar tuvalete gitmekten doğru düzgün uyuyamadım hala da uyuşuk gibiyim oysaki o kadar çok işim var ki birde çarşıya gitmem gerek
kızlar size bişey soracağım bizim elektronik işlerimizi yapan bi arkadaş var kardeşimle son aylarda çok samimi arkadaşlar yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor bugün kızının doğum günü var geçen işyerine gelince eşime sizde gelin demiş perşembe akşamı yeğenimin doğum gününde onlarda vardı yine eşime sizide bekliyoruz demiş eşide bana konusu geçince eger müsaitseniz sizde gelin dedi herneyse en son ayrılırken adam yine davetini yeniledi ama eşi bişiy demedi bende pek gitmek istemiyorum daha önce iş harici hiç görüşmedik bide kadın kibarlık olsun diye öylesine konusu gelince davet etti aynı zamanda kardeşimle aramız iyi değildir ortak çevremiz olmamasına dikkat ediyorum eşinin aldığı temizlikçi kadını bile almıyorum ama eşim gitmek istiyor hem o arkadaşı çok seviyor hemde çocuk kaç kere davet etti ayıp olur diyor sizce ne yapayım kızlar şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?