2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın katre teyzemizzz o kadar güzel şeyler yazmışsınki canım çok mutlu oldum inanki güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah

inş canım benim,gercek düşüncelerim bunlar..ben bi oda hazırlayamıycam kızıma malesef ama hazırlasaydım seninkine benzer parçalar olurdu değişik sade ve şık olmuş yani..

canım çok güzel olmuş bebek odanız bayıldım kızınla ve eşinle beraber çok güzel günler geçirin keşke benimde evim biraz büyük olsaydı da bende kızıma oda yapabilseydim

NASYAAAAA Bayildimm... cok duru naif... cok sansli kizin yaaaa... fena kiskandim. bnm hic ole odam olmadi :-( aslinda kizlarinizin hepsi sansli bu devirde. butun cici biciler hep kizlara gore. kizlara bebisli fotolar oglanlara ayilar okuzler. anaaammm deliriom ben :-D

canım, gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün minik kuzunu.
merak etme hızlıca ve sağlıkla toparlar inşallah...

canım geçmişi kaçırmışım sanırım ufak bir sorun atlatmışsın, çook geçmiş olsun,
izmirin sıcaklarında çok zor oluyor artık demi:):):)
az kaldı zaten sağlıkla geçer bundan sonraki günlerin ve güzel kuzuna vaktinde kavuşursun umarım

canım çok güzel olmuş bebek odanız bayıldım kızınla ve eşinle beraber çok güzel günler geçirin keşke benimde evim biraz büyük olsaydı da bende kızıma oda yapabilseydim

Çok teşekkür ederim arkadaşım yaaa üzülme bebekler kısmetleriyle geliyor belli olmaz belki bi anda kızının bi odası olacağı bir eve geçersin allah büyükzaten önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi boş

Rüzgar alemsin yaaa güldürdün beni erkek bebişlerin kaderi o işte sadelik ama onlara görede çok tatlı şeyler var annesi ya :)))benımde hiiç bir zaman böyle bi odam olmadı ama kızımın oldu allahın izniyle allah evlatlarımızı hiçbirşeyden mahrum bırakmasın inşallah

günaydınnnn

en önemlisi üstten mutlaka düğmeli olması bence kolayca emzirebilmen için. aldığın takımlarda ona dikkat edersen ii olur

ben pijama takımı almadım hiç, gecelikle çok daha rahat ediom, bi de hastanede daha kullanışlı olur heralde sonda falan takılacak muayene edilecek pansuman vs yapılacak habire pijamanın altını indir çek sıkıcı geldi
inş. bir an önce çıkar kuvözden minik kızın çok şükür normal gidiomuş
hilal mi ipek mi kuzum dogacak daha anası isim bulamadı

ipek benceeee

NASYA oda inanılmaz hoş ferah sade olmuş ben çok beğendim en çok beğendiğim odalardan biri olmuş huzurla büyüsün meleğin

kızlar, çatlak kremleri konuşulmuş,
benim vücudum çatlamaya çok müsait, özellikle karın bölgem çok çok dardı bir karıştı hamilelikten önce, şimdi iki karpuz yutmuş gibiyim, bu kadar genişlemeye tek bir çatlağım olmadı,
ben en baştan beri mustelanın çatlak kremini kullanıyorum, 1 paketi daha yeni bitti, şimdi tekrar alıcam, kesinlikle tavsiye eidyorum,

bebek bakım ürünlerindede yine mustela çok iyiyimiş, özellikle pişik kremini ve köpük şampuanını önerdi arkadaşım, benim için çatlak kerminide o önermişti,
nemlendirici olarak da çocuklara bebe yağı kullanmayın diyolar, gözenekleri tıkıyormuş, mustelanın su bazlı çok hafif bir nemlendiricisi var,
dalin, nivea gibi market ürünlerini kullamayın diyorlar bebeklerde bilginiz olsun.

Günaydın İdoşun teyzeleri ve arkadaşları.

Biz daha yeni uyandık:) Bir yandan kahvaltımızı ederken bir yandan da geçmişi okuyacağız:)))

Günaydın gün sayan hamişlerrrrrrrrrrrrrrrr

Benim ağrılarım geçti çok şükür. Geçti derken normal seviyesine döndü.
O neydi öyle ya tırstım iyice... Sağa dönmeye çalışıyordum eşim uyanmış nasıl bir ah dediysem ambulans çağıracaktı Çok şükür atlattık şimdilik :)
Gene de doktor randevusunu çarşambadan pazartesiye aldım bi baksın noluyomuşuz :)
Hem zaten çalışamaz raporunu da bu hafta almam gerekiyodu ikisi bir arada çıkar.

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi?

1-2 gündür banada karnım biraz inmiş gibi geliyor. Telaştan hemen ütü yapmaya başladım. Bu hata sonu yada en kötü pazartesi çantamı yaparım hazır olsun.

Ben hala terlik koyacam çantaya. Ne terlikmiş arkadaş yaaaaaa

Heh işte aynı böyle oldum ben de. 3,5 attım ne yalan söliyim Demek ki ara ara yaşicaz böyle :)))

Oruç konusunda da tamamen senin gibi düşünüyorum canım...

Size bi şarkı armağan ediyim hamişler seversiniz belki

Akıllı Bir Deli (Aydilge) - YouTube

[video=youtube;L_FTfQHgwxc]http://www.youtube.com/watch?v=L_FTfQHgwxc[/video]

Aman istemem zaten su saatten sonra o odaya da sigmam. hepsi bebislerin olsun. cok daha guzellerine layiklar.

oy teyzesi beğenmenize çook sevindik çook teşekkür ederim

Kizlar keyfinizi kaçırmak istemem ama benim biraz canım şıkkın. Cumadan pazara kadar sanıyorum hayatımın en kötü anlarını geçirdim . Kabus gibiydi üste üste geldi hersey. Detayları anlatacak güçte değilim su an. Ama o kadar çok ağladım ki
Anlatamam. Çok kastım kendimi . Sonunda ne mı oldu . Tabi ki hastanelik oldum.

Kızım iyi çok şükür . Ama nst de dogum sancılarım çıktı. Rahimde açıklık yokmuş çok şükür . Yatış vermedi o yüzden serum taktılar. Seramdan sonra sancılarım azaldı. Ha birde tabi yine sistit çıktı. Tekrar antibiyotiğe başladım. Doktor bu enfeksiyon belli ki doguma kadar geçmeyecek.

2 hafta daha bebek beklerse iyi olur dedi doktor. O zaman sorunsuz doğarmış. Su an evdeyim yatıyorum sancılarım oluyor ama enfeksiyondan mı dogum sancısımi bilmiyorum artık . Hersey karıştı. Evde bebeğin hazırlıklarında bitmedi . Öylece dürüyor hersey. Umrumda da değil.

Bunları ben de okumuştum hem de 3 aylık falandım o zaman. Yabancı bir kaynaktı.
Sonuç: Hastaneleri düşman olarak görüyorum şimdi.
Eskiden ters birşey olursa başımda doktorlar var diyordum, şimdi gereksiz şeyler yapıp işimi zorlaştıracaklar diye görüyorum ve aşırı gerginim...
Yurtdışında olsam kesinlikle bu yaklaşımda biryeri seçerdim ama burada öyle bir şansımız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…