- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.981
günaydın hamişler1 ay önce falan kaynanamla telde konuşuyoruz bebişe kıyafet alcam falan dedi bende annem aldı herşeyini bi kışlıkları kaldı alırsanız kışlık alın büyük alın dedim tamama dedi neyse düşündüm karyolasını babam alcak arabasını kardeşim alcak eşime dedim yok öyle bedavadan dede babane olmak ver dedim teli çingenlik yapıcam aradım kaynanamı küçük görümcem çıktı (17 yaşında) dedim aldımı annenler kıyafet yok yenge dedi hımm kızımın eksikleri var onları alsınlar söylüyom yaz dedim nevresim takımı uyku seti battaniye ha bide kızıma bilezik dedim. halbu ki annem bunlarıda almıştı fazla mal göz çıkarmaz neyse az önce aradı nevresim takımıyla pike yaptırdım aldım dedi uyku setini napalım dedi valla zaten annem aldı ama ben bi tane daha olsa değiştirmelik kullanırım diye düşündüm siz bilirsiniz dedim. Aslında hiç adetim değildir nasıl istedim bilmiyorum eşimde az değilsin diyo
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
..
..
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
Kizlar cok acil bsey sorucam.bnm bidik sonunda dogum pozisyonuna dondu 10 gun oldu..bazen assa taraflarda kucuk kucuk dokunuyo gbi hissediyrm ama tekme degil..ustlerde de kipirdiyo cnku elleri flanmiki o..yda cokmu assa indi bu minis:-(
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
Kizlar keyfinizi kaçırmak istemem ama benim biraz canım şıkkın. Cumadan pazara kadar sanıyorum hayatımın en kötü anlarını geçirdim . Kabus gibiydi üste üste geldi hersey. Detayları anlatacak güçte değilim su an. Ama o kadar çok ağladım ki
Anlatamam. Çok kastım kendimi . Sonunda ne mı oldu . Tabi ki hastanelik oldum.
Kızım iyi çok şükür . Ama nst de dogum sancılarım çıktı. Rahimde açıklık yokmuş çok şükür . Yatış vermedi o yüzden serum taktılar. Seramdan sonra sancılarım azaldı. Ha birde tabi yine sistit çıktı. Tekrar antibiyotiğe başladım. Doktor bu enfeksiyon belli ki doguma kadar geçmeyecek.
2 hafta daha bebek beklerse iyi olur dedi doktor. O zaman sorunsuz doğarmış. Su an evdeyim yatıyorum sancılarım oluyor ama enfeksiyondan mı dogum sancısımi bilmiyorum artık . Hersey karıştı. Evde bebeğin hazırlıklarında bitmedi . Öylece dürüyor hersey. Umrumda da değil.
Bunları ben de okumuştum hem de 3 aylık falandım o zaman. Yabancı bir kaynaktı.
Sonuç: Hastaneleri düşman olarak görüyorum şimdi.
Eskiden ters birşey olursa başımda doktorlar var diyordum, şimdi gereksiz şeyler yapıp işimi zorlaştıracaklar diye görüyorum ve aşırı gerginim...
Yurtdışında olsam kesinlikle bu yaklaşımda biryeri seçerdim ama burada öyle bir şansımız yok...
Kizlar keyfinizi kaçırmak istemem ama benim biraz canım şıkkın. Cumadan pazara kadar sanıyorum hayatımın en kötü anlarını geçirdim . Kabus gibiydi üste üste geldi hersey. Detayları anlatacak güçte değilim su an. Ama o kadar çok ağladım ki
Kızım iyi çok şükür . Ama nst de dogum sancılarım çıktı. Rahimde açıklık yokmuş çok şükür . Yatış vermedi o yüzden serum taktılar. Seramdan sonra sancılarım azaldı. Ha birde tabi yine sistit çıktı. Tekrar antibiyotiğe başladım. Doktor bu enfeksiyon belli ki doguma kadar geçmeyecek.
2 hafta daha bebek beklerse iyi olur dedi doktor. O zaman sorunsuz doğarmış. Su an evdeyim yatıyorum sancılarım oluyor ama enfeksiyondan mı dogum sancısımi bilmiyorum artık . Hersey karıştı. Evde bebeğin hazırlıklarında bitmedi . Öylece dürüyor hersey. Umrumda da değil.
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
Günaydın kızlar bugün kontrolum var bakalım bebisim nekadar büyüdü bide galiba cati muayenem var((
kızlar eklemeyi başardımmı bilmiyorum ama bu benim lohusa geceliğim, yeni geldi, çok beğenerek almıştım.
göğüs altına kadar düğmeli, ve çok rahat, hatta şimdiden giyeye başladım, çünkü eski geceliklerimin hiç biri gelmiyo artık,
bunun dışında bir gecelik bir ince pijama takımı daha aldım. onlarda güzel renkleri beyaz, onlarda göğüs altına kadar düğmeli.
bir arkadaş lohusa geceliği değilde normal gecelik aldığını söylemişti,
lohusa ürünlerinin fiyatı çok şişirilmiş, normal geceliğinde önünde düğmeleri varsa çok güzel bir lohusa geceliği olur bence bi şey farketmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?