2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasyacim odanız çok sık guzel olmuş. Açık pembe ile beyazı seviyorum ben ya:) güle güle büyür bebeğini insallah icinde

Dogum yapan bir arkadas olmuş. Sat benimle aynı görünüyor . Allah amalı babali büyütsün. Tabi dua ederiz. Çabucak toparlar bebeğin merak etme. Onlar bizden daha güçlü anladım.

Birde bir arkadasın rahmi dışarı çıkmış diye yazmış. Nasil yani ya sok oldum. Doktor ne dedi ağda nedeni ile mı olmuş acaba?

İyi yapmışsın oh :)

Ben de dün halamla beraberdim, herşeyini de almışsınız bana ne kaldı dedi. (Bebek 9 aylık olana kadar nerdeydin madem )
Hastane süslerini alayım ben de bari demez mi, boşver hiç zahmet etme atılacak şeyler onlar dedim.
Ben de normalde sakınırım birini kırmaktan ama bunca zaman aramamış sormamış, herşeyi karı kocva başbaşa yapmışuz (yine-evlenirkenki gibi) bi de süslerini mi alsam diyo utanmadan

Günaydın kızlar bugün kontrolum var bakalım bebisim nekadar büyüdü bide galiba cati muayenem var((

Günaydın kızlaaar azimle haftasonunu okuyup bitirdim :) tamam itiraf ediyorum arada atladığım yerler olabilir yine çoook yazılmış napayım :))

Maşallah minik kuzuya Allahım onlar nasıl bakışlar büyümüş de küçülmüş sanki hiç küçük bebek gibi durmuyor bu zilli gayet sağlıklı minik bi pıtırcık o yanaklar tam yemelik zaten Fenerlimiymişşş benim kızım gibi doğmadan fenerli

Kizlar cok acil bsey sorucam.bnm bidik sonunda dogum pozisyonuna dondu 10 gun oldu..bazen assa taraflarda kucuk kucuk dokunuyo gbi hissediyrm ama tekme degil..ustlerde de kipirdiyo cnku elleri flanmiki o..yda cokmu assa indi bu minis:-(

Ben de sormuştum canım oralarda hissediyorum sanki çok aşağıda dedim ama değilmiş inmemiş o kadar. Yumruklarını çalıştırıyo

Topiğimizin ikinci erkenci meleği hoşgelmiş Allah bir an önce toparlanıp kucağına almayı nasip etsin canım. Merak etme annesi hemen iyileşir üzülme güçlü ol minik kızının sütlere ihtiyacı var onu düşün.

Odanıza bayıldım canım mobilyaları duvar kağıdı herşeyi çok uyumlu çok güzel Güle güle eskitsin hepsini minik kızın

Geçmiş olsun her ne olduysa umarım geçmiştir bebişinde durur inşallah gününde gelir sağlıkla kavuşursunuz

günaydınn kızlar

ayy bugün bende miskinlik diz boyu.. uyandım mıı hala uyuyor muyum belli değil. hani birisi gelip 2 tokat çaksa suratıma "heyy napıyosun sen??!" bile diyecek takatim yok

NASYACMM odanıza bayıldım gerçekten. içimi açtı sabah sabah huzurla,sağlıkla uyusun büyüsün meleğin bu odada inşallah

DAMLALIİPEK arkadaşm bence de İpek ismi daha güzel

işte canım bende bu ikilemlerde gidip geliyorum seçtiğim doktor ne yanlısıdır doğum anımda bana nasıl davranacak ne olacak hiçbişey bilmiyorum cok kararsızım...rizede doğum yapıcam bende iyi denilen doktorlara gittik hep.ama doğum anı nasıl olcak hiç bilmiyorum.en son kontrolümde normal doğumu istiyosan %80 normal doğurursun dedi.daha çatına falan bakmadık diye de ekledi.şu çatı olayı da yalanmış gibi geliyo ama işte..bi türlü net bi karar alamıyorum normal doğum dye tutturup bebeğimi tehlikeye atarsam dye korkuyorum vs vs vs

gunaydin kizlar dun e bebek sifresi gelmedi bi turlu banada...bizde dedik camlica ana bayiine gidelim e bebegin orada buyuk 3-4 katli binasi var....bir gittik 10 tane itfaiye ve ambulanslar...e bebegin depolari yanmis....yani dunku sorun ve urun bulamamaniz bundan kaynakli olabilir...1-2 aya anca toparlar dediler yangin buyukmus biraz bilginize

Canlar çok teşekkür ederim beğenen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
artık günler geçsin bebeklerimiz doğsun onlarında tatlı resimlerini paylaşalım hep beraber ben çok heyecanlıyım artık gün sayıyoruz

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma kendini. Biz de cuma günü tartışmıştık ve çok sancılı ağrılı bir gece geçirdim. Onlara bişi olmuyo biz çekiyoruz. Sistit de psikolojiden çok çabuk etkilenen bir rahatsızlık. Çok zor biliyorum ama fazla takmamaya çalış, kandır kendini...

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kıyamam minişine. Bu bücür ablaysa bizimkiler kedi yavyusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nasıl da büyük gelmiş bodysi ölürüm ben ona....
Canım benim çok iyi gidiyorsunuz maşallah....

Hayırlı olsun canımmmmmmmmm
Normal gidiyormuş herşey, korkma canım. dualarımız sizlerle hep....

Aman da amannnnnn 2 gün gelemedim neler kaçırmışımmmmmmm
Şahane olmuş odanız güle güle yaşayın, mutlulukla doldurun odanın içini inşallah...

canımm geçmiş olsun. baya sıkılmış canın kıyamam bence senin kız küçük bir yaramazlık yapmak istemiş sana annesi merak etme zamanında gelecek, herşey yolunda gidecek
canını sıkan her ne ise ve zor da olsa unutmaya çalış kızın için..hiç birşey ondan önemli değil şu anda bunu tabii ki sen de biliyosun kuzum.. iyice dinlenip toparlanırsın inşallah kısa sürede.. öpüyorum seni

slm kızlar doktorum 37.haftada çatı muayenesi yapması gerektiğini ve ona göre doğum şeklini belirleyeceğimizi söyledi ama ben hayatımda hiç vajinal muayene olmadım ki çatı muayenesini çok farklı anlatmışlar forumlarda normal doğum yapacak olanlara yapılması zorunlu bir muayeneymiş yaptıranlar var ise nasıl birşey olduğunu yazabilirler mi gerçi daha 37 olmadı çoğumuz ama merak ettim

canım üzme kendini o kadar, bak nasıl da kasılmalar olmuş,
şu an bebeğin için hiç bir şeyi takmamaya çalış,
kendini rahatlatacak bir şeyler yap, yürüyüşe çık, müzik dinle, kötü olaylardan canını sıkan şeylerden uzak dur
geçmiş olsun...

kızlar eklemeyi başardımmı bilmiyorum ama bu benim lohusa geceliğim, yeni geldi, çok beğenerek almıştım.
göğüs altına kadar düğmeli, ve çok rahat, hatta şimdiden giyeye başladım, çünkü eski geceliklerimin hiç biri gelmiyo artık,

bunun dışında bir gecelik bir ince pijama takımı daha aldım. onlarda güzel renkleri beyaz, onlarda göğüs altına kadar düğmeli.

bir arkadaş lohusa geceliği değilde normal gecelik aldığını söylemişti,
lohusa ürünlerinin fiyatı çok şişirilmiş, normal geceliğinde önünde düğmeleri varsa çok güzel bir lohusa geceliği olur bence bi şey farketmez...

Eklentiler

• $gecelik aqua.webp
    14 KB · Görüntüleme: 27
hangi göğüs pompasının iyi olduğunu soran arakadaşlar olmuştu,
e-bebek te sanırım indirim vardı,
ben aventin elektrikli pompasını aldım,
dün sinir oldum çünkü ben aldığımda 200 lraydı dün 140a düşmüş aventin pompası üstelik idirim koduyla da 90a falan geliyordu,
kaçırmayın alın derim, çünkü baştan diğer markaları kullananlar bi şekilde memnun kalmayıp sonrasında hep avente geçmişleri, benim duyumlarım genelde bu yöndeydi, o yüzden avent aldım, umarım sorun çıkmaz

günaydınnn herkesee :)
acıktık bis kahwaltı yapıcazzz...azıcık baktımda nasya oda süper cnm güle güle kullansın bebişinn :) bayıldımm

e bebekteki yangına üsüldm...

Çok şıkmış geceliğin tatlım ya tam benım tarzım çok hoşuma gitti doğumdan sonra çok güzel görüneceksin anlaşıldı

tü tüüü tüüüüüü 41 keree maşallah canımmmm Rabbim nazarlardan korusunnn çok tatlııı onun o dudaklarını ısır benim için içim gitti vallaaa nazar değmesinnn elifimizee inşallahh.. çok iyi görünüyor sankii söylediğin kilodan bile fazla maşallahhh maşallahhh yaaa çok sevimli kara kafalıı çirkin şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…