2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

Size bir sorum olacak.. Göğsümden sarı sıvı gelirdi normal olduğu için önemsemiyordum ama bu sabah kalktığımda koyu kahverengi bi sıvı gelmişti banaa kanlı gibi geldi eminde olamadım ama bi garipti.. Sizce bu nedemek oluyor. Nette doktorunuza başvurun diyor amaa ???

Parmecim geçmiş olsun dinlen hiçbir şeyi kafana takma son zamanlarımız artık kimse için değmez doğum zamanını kötü hatıralarla doldurmaya

Sabah dr.gidip,nst ye girdim.Çok şükür sancım çıkmadı,kalp atışları vs.iyi dedi..C.tesi normal muayneye çağırdı.Kendini yorma,dinlen dedi.
Dün bebişimin yatağını,ana kucağını,arabasını kurduk. Ne güzel onlara bakmak,o yatakta uyuyacağını hayal etmek.Sağlıkla doğsun,büyüsün inş.

MEDCEZİR Allah analı babalı büyütüsün kuzunu.41 kere maşallah çok tatlı.

Gözünüz aydın tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.İnş.hemen çıkar kuvözden.

NASYA odanız harika canım,çok beğendim.Huzurla büyüsün güzel kızın içinde.

Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı medcim ve çok iyi görünüyor minik kanarya

Canım çok güzel olmuş ellerine, zevkine sağlık. Çok huzurlu görünüyor, güle güle kullan :))

Ayyyy kendine sancılar sokacak şekilde nasıl üzdün öyle kendini. Hiç değer mi güzelim yaa. Yazık değil mi sana da bebişe de. Hiç bişey kafaya takmaya değmez. Şuan için bizden ve bebişlerimizden daha önemli bişey yok. Bizi üzmeye çalışanları görmezden gelicez, sallamıycaz

Canım geceliğin çok güzelmiş güle güle giy O kafasındaki şapka gibi tacı da pakete dahil mi çok beğendim de

Geceliğin çok güzel. Sade şıklık dedikleri cinsten. Güle güle kullan, fotoğraflarda çok güzel çıkacaksın, Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım.

burda ipek önde gidiyor ben ipek istiyorm eşim anlamından dolayı pek istemiyor oda hilal diyor hemencecik isim koyanlar nasıl koyuyor merak ettim yoksa bende mi bi sorun var ya

Suba canım öncelikle sancın çıkmamasına çok sevindim senın yaramaz bir korkuttu sonra uslandı zaten bir hafta sonra falan doğsada inşallah artık normal zamanlarıdır odamızı beğenmenede çok sevindik öptük seni
Arastacım senınde zevkıne sağlık bende senın odana bayılmıştım çok teşekkür ederim tatlışş

Canım hayırlı olsun minikine kavuşmuşsun bir kaç gün kövezde tutarlar canını sıkma. Allah analı babalı büyütsün

oyy oyy maşallahAllahım nazarlardan saklasın cok şeker bi kızın var canım upuzun güzel bi ömür diliyorummmAllahım bizide tez zamanda kavuştursun inş....

cok güzelmişş bayıldım geceliğine canımm cok güzell bi anne olucaksınnn

cok güzel olmuşşş canım odanızzz cok huzurlu bebişinnn mis mis uykular çeksin bu güzelll odadaaaa

Kızlar dün gece ebe bir arkadaş ve eşiyle beraberdik. Göğüslerine bişeyler kullanmaya başladın mı dedi bana hayır dedim. Başla artık dedi ve tecrübelerine dayanarak badem yağı önerdi göğüsler için. Zaten ben karnıma da hep badem yağı sürdüm. Başka bişey kullanmadım memnundum, şimdi göğüslere de ondan sürücem. Göğüs kremi arayan arkadaşlar varsa fikir olsun diye söyledim.

Tünaydın arkadaşlar , güzel ve keyifli bir gün bizlerle olsun.
Bende bugün itibarı ile kızımın eşyalarını yıkamaya , kurutmaya ve ütülemeye başladım :) Yavaş yavaş , daha fazla ağırlaşmadan bu işleri bitirelim, sıra da ev temizliği var..

Selam kızlar geçen hafta çarşamba sancım çıkmıştı ve 1 cm açılmam vardı çok şükür 5 gün oldu doğum olmadı :)) erken doğum riskim olduğu halde bir türlü benim bırakmıyan şirketimden bugün kurtuluyorum ve doktor randevumda var inşallah sancım çıkmazzzzzzz

maşallahhhh....yerim ben bu minik kuzuyu çok tatlııAllah uzun sağlıklı ömürler versin inş

Hadi bakalım :) Darısı başıımıza..

canım bak ne güzel istediğin gibi herşeyini en kalitelisinden almışsın.üzülüyordun nasıl olacak falan diye senin adına sevindim

sağol canım..evet çok şükür bitti..ya ben de bu hep vardır,aceleciyimdir stres yaparım böyle şeylerde...evlenirken çeyiz meyiz işlerinde de çok stres yapmıştım ama herşeyin en iyisini fazla fazla yapmıştı ailem sağolsunlar :)

bu arada şimdi gördüm şoktayım...medvecezir doğum mu yapmış

topiğin ilk bebeği oldu haa...ayyy Allah bağışlasın...sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah...erken mi doğdu noldu anlamadım,geçmişe de bakamadım çünkü çok gerilerde sanırım konu..ama fotosunu gördüm maşallah diyorum

medvecezir tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…