- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.021
Günaydın hanımlar;
Taaaa geçmişten kopup geldim. 40-50 sayfa okudum heralde.
Taaaa geçmişten kopup geldim. 40-50 sayfa okudum heralde.
Rüzgarcım eşinin aklının başına gelmesine çok sevindim. Umarım kıymetini anlamıştır. Demek ki arada bir korkutmak gerekiyor. Mutlu olun inşallah. Bence annen de yanına gelsin. Orası senin de evin. Hem sahipsiz olmadığını göstermiş olur.Geçtiğimiz Salı günü eşim annemi aradı. Saat 23.30 falan. Açalım, açmayalım derken kapandı. Israrla arıyo tabi. Annem açtı. Beni aşağıya çağırmış, annem de gece vakti inemez, zaten pijamalı, gelceksen sen gel dedi. Tabi bu benim fikrimdi. Yukarı geldi. Eniştemi falan çağırdık. Bayan halimizle napar neder diye korktuk yalan değil. Eniştem de kapıya dayanmış sandı, bir içeri girmesiyle benimkinin üstüne yürümesi bir oldu. Gerisi bağırış, çağırış... Ben hiç karışmadım, uslu uslu oturuyom, halı motifi çıkarma şeklinde
Sonra benimki utandı, mahcup falan gene de çamur sürdürmüyo erkekliğe, ben gideyim madem, dedi kalktı, enişte arkasından gitti. Aşağıda konuşmuşlar, bi saat kadar sonra tekrar geldiler. Özür falan yok ama ciddi şekilde mahcup, pişman. tlfum kapalı olmasa çoktan barışırdık, anneni arayamadım dedi. annemin kapısının önünde beklemiş günlerce, bizi gözetlemiş.(ohhhhh..!)
Hadi kalk gidelim dedi, gelmem dedim. Bikaç gün daha müsade et dedim. Söylene söylene gitmek zorunda kaldı.
Ertesi gün dr kontrolü olduğunu biliyo, aradı. Yeni çıktık dedim. geliim de seni aliim bi yerlere gidelim dedi. iyi gel dedim. ürgübe gidelim dedi. sonra ora uzun yol sonuçta bi saat bi saattir dedi, erken doğum olcak madem,korktum dedi. bi çay bahçesine gittik. alttan almalar, özürler, dolan gözler...
Ahh benim yufka yüreğiiiimmm...
Çamaşır yıkamış, bulaşık yıkamış, evi topladı hemen girer girmez. bardağını ileri itmez normalde. iki gündür hiç bişi yememiş, bi yemek yiyişi vardı kiii, çaktırmıyom ama üzüldüm valla...
Ertesi gün çocuğa alışverişe çıkıldı, eksik gedik halledildi. Temizlikçi konusunda hep tersti, kabul etti.
Bugün de dışarda yemek yemekten nefret eden adam dr sonrası yemek yedirdi. Eve geldik. Hiç öfleme, pöfleme olmadı. Valla her işte bi hayır var gibi ya, maşallaaahh
Şimdi tek problem doğumda anneme yollamıyo, annem de onun evine gelmiyo. Başka da kimse yok. Ben altını üstünü alırım senin dio benimki. ama bayan gibi annem gibi olmaz. zaten dükkanı bırakamaz, yanıma biri şart benim... Bunu da çözeriz inşallah.
Kaç gün beyninizi patlattım. Dua edenler cennet hanımları olsun inşallaaahhh... Hiç sıkıntı yüzü görmesinler. Hakkınızı helal edin.
Ayyyyyyy maşallah maşallah. O kadar tatlı ki... Fotoğraflarda daha kilolu duruyor. Gözleri cin gibi bakıyor. Allahım bahtıda kendi kadar güzel olsun inşşalah.merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
Allah analı babalı büyütsün canım. Dualarımız sizinle. 2. sıpa da dünyaya sağ salim geldi ya ... Ohhh çok şükür...slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Nasyacım odanız çok tatlı. Sade ve şık.... Tam benim tarzım. Çok beğendim. Minik kuzun huzurla uyusun oynasın odasında...Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643