2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar;
Taaaa geçmişten kopup geldim. 40-50 sayfa okudum heralde.
Rüzgarcım eşinin aklının başına gelmesine çok sevindim. Umarım kıymetini anlamıştır. Demek ki arada bir korkutmak gerekiyor. Mutlu olun inşallah. Bence annen de yanına gelsin. Orası senin de evin. Hem sahipsiz olmadığını göstermiş olur.
Ayyyyyyy maşallah maşallah. O kadar tatlı ki... Fotoğraflarda daha kilolu duruyor. Gözleri cin gibi bakıyor. Allahım bahtıda kendi kadar güzel olsun inşşalah.
Allah analı babalı büyütsün canım. Dualarımız sizinle. 2. sıpa da dünyaya sağ salim geldi ya ... Ohhh çok şükür...
Nasyacım odanız çok tatlı. Sade ve şık.... Tam benim tarzım. Çok beğendim. Minik kuzun huzurla uyusun oynasın odasında...

4000. sayfayı da devirmişiz bu arada :)
Daha bebişlerimizi beraber büyütücez, ne 4000ler daha görücez kimbilir beraber

Son düzenleme:

rüzgar çok sevindim halletmiş olmanıza. belki annen de bebiş gelince fikrni değiştirir. sonuçta yüzyüze bakacakları bir ömür var. orta yol bulunur inşallah...

anladım canım yararı var ama yinede içmeye çalış.ben birazda içmeye mecburum 1,5 ayım var hemen hemen bebeğim doğum pozisyonu almış ve cok aşağıda dedi doktor oyüzden.ütü konusu aynen benide kararsız bıraktı önceden iç çamaşırlarını çarşaflarını ütülerlerdi mikrob tutmasın dye bi de nefes almıyo diye duydum geçenlerde işte.en iyisi bildiğini yapmak eskiler yapıyosa vardır bi bildikleri dicez artık...

Bir de kızlar biz artık her hafta görecekmişim doktoru? Arasta seninde öyle mı?

Biliyorsunuz diyet yapıyorum ve 2 aydır kilo almıyorum aksine veriyorum. Ama son 2 haftada 1600 Gr almışım sok oldum nasil oldu anlamadım. Bebek 400 Gr almış gerisi bana.

Bu arada bebisim hep onden gidiyordu bu iki haftada büyümesi Durmuş yani büyümüş ama aynı hızda değil. Gunu ile bire bir uyumlu. Bas cevresi 3 gun geride boyu 4 gun onde görünüyor. Sanırım bu bebisler orantisiz büyüyor . Onceden boyu geride kilosu ilerideydi :)

Bir de kızımın kocaman bir burnu var. Palyaço gibi sanki sonradan takılmış çok komik kime çekti anlamadım :)

Kaç gün kaldı kıs

hhahahahahahahaahhah
sen sayıyodun ben tutmuyorum o takvimi

bak sata göre olan takvimimde ne yazıyo

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-08-2013 Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 27 gün kaldı.
Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 33-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2500-2800 gr. aralığında.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa)

cnm burunları şiş oluo..öyle değildir yani...benmkide bi kere koca burunlu çıktı :) resmen şiş gibi...o yüsdenn sağlık olsunn gerisi önemli değil :)

Ödemden öyle duruyor benim idoşun da öyle Bana her hafta diye bişey söylemedi ama bakalım cumartesi ne diycek. Bana verdiği takvimde 37 haftalıkken rutin tahiller olacağı yazıyo. Ben 35 haftalıkken gidicem 36 da gel der mi bilmem.

sanırım canım zaten 30 gün kaldıı diyooo bide değişseee kaç olcakkk acabaaacok az kaldııııııııııııııııııı

Kızım sabırsız davranmazsa şimdilik benim de 28 gün kaldı. Çok heyecanlıyım ve nedense bir korkum yok

canım korkma bilmiyorum bazıları niye korkutuyolar insanı öle fena böle fena diye.
inan benim canım çok kıymetlidir ama korkulacak bişey değil.
böle parmağınımı ne sokuyor çevirip bişiler yapıo o kadarcık

ayy cok az kuzucum yaaabende korkuda var ne yalann enteresann bi ruh halii heyecan,korku,mutlulukbi bitmiş olsa bebişim kucağımda olsaaa

Çok şıkmış geceliğin tatlım ya tam benım tarzım çok hoşuma gitti doğumdan sonra çok güzel görüneceksin anlaşıldı

nasyacım çook teşekkürler,
ben de bebişinin odasına bayıldım, güle güle huzurlu vakitler geçirsizn bebişin odasında.
çok özenerek ve her ince ayrıntısı düşünülerek hazırlanmış bir oda, insanın bebek olası geliyor:):)

Bu takvimler de hep 1 hafta-10 gün kadar geriden gidiyo sanki. Neyse sustum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…