2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar 1 haftalık memleket ziyaretinden sonra geldik dün gece evimize çok şükür .hepinizi çok özledik.dün bi ara girdim ama vaktim çok kısıtlıydı e bebek şifresi için girdim çıktım göğüs pompası alcaktım ama alamadım biz yoldayken bitmiş istediğim marka kısmet napalım.bu arada dr a gittik cuma günü benim miniğim büyümüş dr teyzesi şaşırdı bu kez teyzeleri.3 kg görünüyo oltrasona göre boyumuzda 49 olmuş maşallah miniğime.ben ilaç alıyodum erken d. riskinden dolayı artık onuda bıraktık istediği zaman gelsin dedi dr.bende son zamanlarda hızla kilo alıyodum ama en azından civcivimde almış ona sevindim
ben son 1 haftadır arada sancılanıyom dedim ama dr nst ye almadı.alttan muayene etti akıntımda çok artmıştı dedim.açılma yokmuş çok şükür ama yumuşama var dedi.çatı muayenesi bu mu dedim yok şimdi canını yakmicam dedi tırstım valla.halbuki ben alttan çok muayene oldum öyle olur die seviniyodum.beni 2 hatta 3 hafta sonra tekrar çağırdı zaten 38 oluyoz o zaman.belkide doğuma gideriz artık aoğluşla.ayyyy çenem düştü herkes iidir inş malum uzak kaldım forumdan

canım hastanede kalacağın süreye bağlı ve kanaman tabi.Be bir gece sadece kaldım ve girdiği gecelikle çıktım.Yanıma 3 tane alşmıştım ama kullanmadım.ama bak arkdaş ne demiş arkadaşının yetmemiş.Bence evden de bir tane koy.Benim 3 tanem var bir tane daha yeni olsun diye aldım.Başka da almayı düşünmüyorum.Benim cildim çok hasas olduğu için bu güzel satenli takımlşardan kullanamıyorum sadece pamuklu kullkanabiliyorum.ev içn böyle alabilirsin çok rahat oluyor bu sıcaklarda.Ama açıkçası bilmeiyorum sana gelen çok olcakmı.Bana pek gelecek kişi yok yabancıyız burda çünkü.yani ben evde kafama göre takılıuyorum kısa pamuklu gecelikleriyle dolaşıyorum.Doğumdan sonrada öyle olcak:)tek gelecek kaynamam ve görümcem onun için rahatım.

Canım geceliğin çok güzelmiş güle güle giy O kafasındaki şapka gibi tacı da pakete dahil mi çok beğendim de

arastacım aslında lohusashop diye bir sitede beğendim bu geceliği, eğer ordan sipariş verseydim taç da dahildi geceliğe. o sitede indirimli hali 189 liraydı, ve tek çekimdi kredi kartına,
ama kızkardeşim aynı geceliği aquanın sirkecideki mağazasından aldı, üstelik daha ucuza yanında da bir gecelik hediye etmişler,taksitte yapmışlar,
yani siteden alırsan o taç da geliyormuş:):):)şimdi tekrar baktım da siteye indirimi kalkmış

Kontrole gidicez bugün. Çatıya bakıcak. Ben de çok rahatım çatı muayenesi konusunda. Doktorumun eli hafiftir sağolsun :)
Bakalım ne dicekkkkkk kaç günümüz kalmış :)))))

ayy cok az kuzucum yaaabende korkuda var ne yalann enteresann bi ruh halii heyecan,korku,mutlulukbi bitmiş olsa bebişim kucağımda olsaaa

Olacak yakında inşallah. Acaba bu koca göbişi özler miyim daha sonraları diye düşünüyorum ama sanmıyorum.

aynen bende öle yapcam

hoşheldin canım maşaşlah bebeiş büyümüş dr doğur söylüyor artık gelse de olur yeterince büyümüş.Altan muayeneden herkes çok korkuyor((doğumdan önce bir ekz olur genelde son haftada doğum sırasırasında da birkaç kez olcak.Evet hoş birşey değil ama rahat olursan kendini sıkmıyorsan çok canın yanmaz.Bunu da doğum daha kolay olsun yapıyorlar.Bende doğuma 4 gün kala yapmıştı dr o da nişanım gelmişti ondan oldum yoksa muayene etmezdi dr.Doğumda da ilk muayenede canım acımıştı ama daha sonra açılma ilerledikçe pekde hissedilmiyor birşey:)

Tüh. Neyse artık ona benzer bir taç uydurursun. Yapacak bişey yok Hadi doğru bijuteriye

Olacak yakında inşallah. Acaba bu koca göbişi özler miyim daha sonraları diye düşünüyorum ama sanmıyorum.

evet cok yakında inşşş
yok canım yaa özliceğimi hiç sanmıyorummmsağa sola savrulup duruyodummm rahat hareket etmeyii cok özledimm ben bide normalde cok hareketliyimdirrr kısıtlandımm bu göbiştennnn

kızlar alıntı yapamadım ama magnezyum konusuda konuşulmuş,
benimde sabah kalktığımda bacaklarım kilitlenmiş gibi uyanıyordum dizden aşağım tutmuyordu, hatta kasılma o kadar şiddetli oluyorduki bazen gecelri uykumdan uyanıyordum,

magnezyum diasporal kullanıyordum günde bir şase,
doktor onu günde ikiye çıkarmamı söyledi, akşamaları yatareknde osteaocare alıyorum,
son 10 gündür o korkunç acıyı yaşamıyorum çok iyi geldi,

magnezyumun tadı kötü ama faydalı birşey hatta bebeğin büyümesinide olumlu etkilediğini savunanlar var,
vücutta bu dönemde fazla kalsiyum birikmesi olabiliyomuş, o da plesanta kireçlenmesine ve erken doğuma yol açabiliyormuuş,
soran arkadaşın doktoru o yüzden kalsiyumu azaltıp magnezyumu artırmıştır ki mantıklı bence
ben de öyle yaptım şu an çok rahatım

hahaha çok güldürdün beni canım kıızna palyaço deme annesi.İlk oğlumda dudakları kocaman görünüyordu aman dedmiştim bu ne tembel insan olcak bizde öyle derler de.Ama doğudu zmana bambaşka şey çıktı ya çok benzemiyordu 4 d fotorafına.bazıların çok benziyor ama bizimki öyle çıkmadı yani.

aaaaaa terliği unuttuğum gibi tacı da gene unuttum. lohusa tacı konmadan hastane çantası bitmezzzzz

Hiç oluyo mu yani kedicik tac gibi önemli bir malzeme unutulur mu hiç. Git çatını kontrol ettir sonra çıkışta da şöyle güzel bir taç edin. Ne demişler terliksiz kal ama taçsız kalma. (uydu mu be hihihihihi)

Canım sen bizi arastayla karıştırdın herhalde Baktım ben de siteye çok abartı bu fiyatlar Kemeraltında aynı modellerinden gördüğüm bi mağaza vardı en pahalısı 130 TL di. Bunlar azıcık uçmuş.

canım 41 kez maşallah bebişine, allah nazardan saklasın,
merak etme o kadar kolay toparlarki, 3-4 ayda iki katına çıkıyor bu kuzucuklar,
sağlığı yerinde çok şükür.

canım ben de bunu soracaktım.İlk çocuğum emmediği için bir yıl sütümü sayıp verdim pompa ne dkar da olsa bebkten daha çok hasar yapıyor göğüste ve ben hep kakao yağ kullandım inanılmaz ama yara varsa aynı ngünde yara kapanıyordu.benım aldığım sabun kalıbı şeklinde şişede değil öyle beyaz biraz sarı gibi duruyor.ama şimdi bulmadım bana çorludan getirmişlerdi yine orda sipariş vereceğim.Bide son haftalarda göğüs masajları var memem ucu şekilendirmek için.Beni,m meme ucum düz ve doğum yaklaşınca yapamyı düşünüyorum.Nete bi bulayım paylaşırım burdada.

Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorum En son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba

geçmiş 6-7 sayfaya hızlıca baktım.

nasya odanıza bayıldım benimki hala darmadağın.sağlıkla güle güle büyüsün bebeğin şeker.

luboyf geceliğinde pek şıkmış be güzelim rengide süper valla bayıldım.

med senin çıtır kızını yeriz oğluşla biz nasıl sevimli bişiy o öyle allahım maşallaaaaaaaaaahh.bizde bi alabilsek kucağımıza sağlıkla inş.

rüzgaraldım barışmanıza nasıl sevindim anlatamam hele şu son dönemlerinde inş aklı başına gelmiştir eşinin her işte bi hayır vardır derler ya öyle olmuş canım.annen gelsin tabi ki yanına inat etmesin o da artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…