- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.041
slm arkadaşlar.ben bugün biraz alışveriş yaptım,size birşey sormak istiyorum.kendim için bir takım gecelik birde pijama takımı aldım.yeterli mi sizce?birde loğusa almadım normal aldım,iyi yapmışmıyım bilmiyorum.tecrübesizlik çok kötü.ne dersiniz ?
Canım geceliğin çok güzelmiş güle güle giyO kafasındaki şapka gibi tacı da pakete dahil mi çok beğendim de
ayy cok az kuzucum yaaabende korkuda var ne yalann enteresann bi ruh halii heyecan,korku,mutluluk bi bitmiş olsa bebişim kucağımda olsaaa
canım hastanede kalacağın süreye bağlı ve kanaman tabi.Be bir gece sadece kaldım ve girdiği gecelikle çıktım.Yanıma 3 tane alşmıştım ama kullanmadım.ama bak arkdaş ne demiş arkadaşının yetmemiş.Bence evden de bir tane koy.Benim 3 tanem var bir tane daha yeni olsun diye aldım.Başka da almayı düşünmüyorum.Benim cildim çok hasas olduğu için bu güzel satenli takımlşardan kullanamıyorum sadece pamuklu kullkanabiliyorum.ev içn böyle alabilirsin çok rahat oluyor bu sıcaklarda.Ama açıkçası bilmeiyorum sana gelen çok olcakmı.Bana pek gelecek kişi yok yabancıyız burda çünkü.yani ben evde kafama göre takılıuyorum kısa pamuklu gecelikleriyle dolaşıyorum.Doğumdan sonrada öyle olcak:)tek gelecek kaynamam ve görümcem onun için rahatım.
merhaba kızlar 1 haftalık memleket ziyaretinden sonra geldik dün gece evimize çok şükür.hepinizi çok özledik.dün bi ara girdim ama vaktim çok kısıtlıydı e bebek şifresi için girdim çıktım göğüs pompası alcaktım ama alamadım biz yoldayken bitmiş istediğim marka kısmet napalım.bu arada dr a gittik cuma günü benim miniğim büyümüş dr teyzesi şaşırdı bu kez teyzeleri.3 kg görünüyo oltrasona göre boyumuzda 49 olmuş maşallah miniğime.ben ilaç alıyodum erken d. riskinden dolayı artık onuda bıraktık istediği zaman gelsin dedi dr.bende son zamanlarda hızla kilo alıyodum ama en azından civcivimde almış ona sevindim
ben son 1 haftadır arada sancılanıyom dedim ama dr nst ye almadı.alttan muayene etti akıntımda çok artmıştı dedim.açılma yokmuş çok şükür ama yumuşama var dedi.çatı muayenesi bu mu dedim yok şimdi canını yakmicam dedi tırstım valla.halbuki ben alttan çok muayene oldum öyle olur die seviniyodum.beni 2 hatta 3 hafta sonra tekrar çağırdı zaten 38 oluyoz o zaman.belkide doğuma gideriz artık aoğluşla.ayyyy çenem düştü herkes iidir inş malum uzak kaldım forumdan
arastacım aslında lohusashop diye bir sitede beğendim bu geceliği, eğer ordan sipariş verseydim taç da dahildi geceliğe. o sitede indirimli hali 189 liraydı, ve tek çekimdi kredi kartına,
ama kızkardeşim aynı geceliği aquanın sirkecideki mağazasından aldı, üstelik daha ucuza yanında da bir gecelik hediye etmişler,taksitte yapmışlar,
yani siteden alırsan o taç da geliyormuş:):):)şimdi tekrar baktım da siteye indirimi kalkmış
Olacak yakında inşallah. Acaba bu koca göbişi özler miyim daha sonraları diye düşünüyorum ama sanmıyorum.
Tüh. Neyse artık ona benzer bir taç uydurursun. Yapacak bişey yokHadi doğru bijuteriye
Bir de kızlar biz artık her hafta görecekmişim doktoru? Arasta seninde öyle mı?
Biliyorsunuz diyet yapıyorum ve 2 aydır kilo almıyorum aksine veriyorum. Ama son 2 haftada 1600 Gr almışım sok oldum nasil oldu anlamadım. Bebek 400 Gr almış gerisi bana.
Bu arada bebisim hep onden gidiyordu bu iki haftada büyümesi Durmuş yani büyümüş ama aynı hızda değil. Gunu ile bire bir uyumlu. Bas cevresi 3 gun geride boyu 4 gun onde görünüyor. Sanırım bu bebisler orantisiz büyüyor . Onceden boyu geride kilosu ilerideydi :)
Bir de kızımın kocaman bir burnu var. Palyaço gibi sanki sonradan takılmış çok komik kime çekti anlamadım :)
aaaaaa terliği unuttuğum gibi tacı da gene unuttum. lohusa tacı konmadan hastane çantası bitmezzzzz
arastacım aslında lohusashop diye bir sitede beğendim bu geceliği, eğer ordan sipariş verseydim taç da dahildi geceliğe. o sitede indirimli hali 189 liraydı, ve tek çekimdi kredi kartına,
ama kızkardeşim aynı geceliği aquanın sirkecideki mağazasından aldı, üstelik daha ucuza yanında da bir gecelik hediye etmişler,taksitte yapmışlar,
yani siteden alırsan o taç da geliyormuş:):):)şimdi tekrar baktım da siteye indirimi kalkmış
Hiç oluyo mu yani kedicik tac gibi önemli bir malzeme unutulur mu hiç. Git çatını kontrol ettir sonra çıkışta da şöyle güzel bir taç edin. Ne demişler terliksiz kal ama taçsız kalma. (uydu mu be hihihihihi)
Alemsin sennnnn
Gidim giyinim kociş gelir yavaş yavaş :)))))))
Kızlar dün gece ebe bir arkadaş ve eşiyle beraberdik. Göğüslerine bişeyler kullanmaya başladın mı dedi bana hayır dedim. Başla artık dedi ve tecrübelerine dayanarak badem yağı önerdi göğüsler için. Zaten ben karnıma da hep badem yağı sürdüm. Başka bişey kullanmadım memnundum, şimdi göğüslere de ondan sürücem. Göğüs kremi arayan arkadaşlar varsa fikir olsun diye söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?