2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Of Gunebakan ya bu konuda oldum olası çok hassasim. Çocukken arkadasım evlâtlıkti. Bir kavga esnasında diğer cocuklardan biri ona senin annen baban gercek değil evlâtlıksin demişti. Ufacık cocuğun haykırışını unutamam üstünden kac sene gecti . Biz bunu çok düşündük eğer olmasa cocuğum kesinlikle bende evlâtlık edinirdim. Ortaokulda ben yetimhaneleri gezer onlarla sohbet etmeye başlamıştım . Bugun zaten hassasim yine aklıma geldi bak okuyunca

2 kere bağlandım. Bundan sonra doguma kadar her hafta bağlancam. Rakam aşağı yukarı 35 tl gibi birşey.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Sona yaklaştıkça tedirginlik daha da artıyor.Canımı yakması benim de hoşuma gidiyor.Sanırım mazoşist oldum. Canımı yakınca ister istemez "ah" diyorum.Eşim de "Kızım, annenin canını yakma." diyor."Yaksın yaksın." deyince de eşimin ağzı açık kalıyor. Bazen onu doğurmak istemiyorum.Tekmeleri, mıncıklamaları, dalga oluşturması o kadar hoşuma gidiyor ki...Doğurunca sanki onu benden koparacaklarmış, bir daha göremeyecekmişim gibi geliyor :26:

bakma gözünün yaşına değiştir gitsin tercih hakkı senin sen nerde rahat edersen mutluysan oraya git senin şekerini kolestorolunu nasıl bilmez benimkide elinden gelse her gidişimde kan tahlili yapacak

Benden 110 tl muayene 55 tl nts ücreti alıyor malum hastahane sinir tavan yaptı.
Sizden ne kadar muayene ücreti

Hamilelikte kolestrole bakilmiyor benimki 400 ler civariydi. Panik yapmayin
Ben de hergun yumurta yiyorum, bazen oglan yemiyor onunkini de yiyorum kasinma felan olmadi

Bendee doğurmak istemyrmm bazennn,, benim olsunnn, içimde olsunnn canımın içi olsunnn istiyrmmm. ama bazende gelsinn can yoldaşımm olsunn istiyrmmm.. BENİMMM OOO diyorumm eşime çok bencilsin diyo..

NE Kadar güzell ve temiz duygularla yazılmışş. ben bazenn doğumdan korkuyrmm ya utandım kendimden keşke herkess bu cümleleri yazan kadarr temizz ve anlayışlıı olsaa

kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda

kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda

Ben varım cnm, eşim istemiyo ama olmaz öyle diyorum. Günler çok uzun kıyamam ki...)

Yanlış yere yazmışım.)

Benim eşimde tutacak zaten bende geceleri pek uyku yok hazırlayıp uyandırırım diye düşünüyorum ama enerjimin olduğu pek söylenmez ( bakalım artık

benim eşim tost istedi bu gece için yanında da domates,salatalık,kahvaltılık.... bi de salatalık susuzluk hissini azaltıyor yatmadan önce mutlaka 2 tane yenmesi gerekiyor

Bende kahvaltı tarzı düşüünüyorum. Kaşarlı domatesli bir tostta olabilir evet. Bir bardak süt 5 saat tok tutuyormuş. Tabi içirebilirsem...

benim eşim tutacak ve hazırlamayı düşünüyorum nasıl olsa evdeyim sahur vaktine kadar uyumam sonrauyurum diye planlıyorum ama bakalım. inşallah zorlanmam..

Sahurda neler hazırlamayı planlıyorsunuz kızlar?

kahvaltılık istiyo eşim yumurta haşlarım süt hazır yufkadan gözleme :) bide muz tok tutuyormuş. ve bolca hurma yemekte tok tutuyormuş

vala ben o enerjıyı bu haftadan berı göremez oldum kendımde bakalım kzılar olmadı krep mırep tost.menemen..kolay börek fln atlatıcaz artık allah yardımcımız olsun bu arada yemek ısımelrı yazdım k.bakmayın sormus bı arkadaşımız ben anca bunları yapabılırım dıe dusunuom ama cok halsızlesıom 12den sonra bakalım napıcaz adamlarada acıyorum yazık yav ,eşimde bna kıyamıo dıo anneme gıdıp gelırım gece 3km yol, dedim yok artık evde bısler yersın bıde kalk gıt gel uyku muyku kalmaz adamda kıyamamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…