- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.141
Aminnn amin sen bunu yazmadan ben tesadüfen evlat edinenlerin topiğine girmiştim yarım saattir okuyorum onlar ne cesur ne güzel ne temiz kalpli insanlar... Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin. Burada bazen bize yapılan yorumlardan şikayet ediyoruz ya aslında ne kadar şımarığız az önce şunu okuyunca anladım...
" bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla.. "
ben genelde ıstanbuldakı cogu hastanede alınıyor dıye bılıyorum ama cüzi bişi alınıyor dıye bılıyorum ben henuz hıc nstye baglanmadım hızmette bırdahakı randevumda baglanıcam heralde sen baglandınmı ne kadar ucret alıyorlar
aynı hareketler bende de oluyor canım uzun zamandır hem de ben de her defasında kordonuna dolanır mı diye endişe ediyorum fakat kontrollerde sıkıntı çıkmıyor çok şükür,ayrıca o sarsıntılar çok hoşuma gidiyor maşallah iyice güçlendiler de artık canımı yakıyor benim miniğim. o titreşim dediğin olay sanırım kordonuyla oynuyormuş
Canım çok sıkkın kızlar doktorumu değiştiriyorum galiba. yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama şöyle birşey oldu. geçen hafta perşembe ellerim çok kaşındı gece bende sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili verim dedim doktoruma sormadım. Sorsam da genelde normal hamileliklerde diyor. Neyse sonuçları aldım bugün götürdüm bakmadı. dedim ki burada yaptırayım ( özel de) hiçbirşey demedi dedim ki kolsterol yüksek dedim 229 çıktı ben gebelikte kolesterole bakmam dedi zaten yüksek çıkar dedi. dedim her sabah 1 yumurta yiyorum neden yiyorsun dedi hafta 2 tane yiceksin dedi bana böyle birşey demediniz dedim geçen hafta geldiğimde ne yemem gerek yada neyi kesmem gerek diye sorduğumda dedim ye dedim mi dedi canımı sıktı birde bunları yemeğe giderken sordum.
Kocama söyledim oda değiştirelim dedi her ay biz ona soruyoruz be yapmamız gerek diye dedi. söylemiyor birşey dedi. Sizce ne yapayım?
Of Gunebakan ya bu konuda oldum olası çok hassasim. Çocukken arkadasım evlâtlıkti. Bir kavga esnasında diğer cocuklardan biri ona senin annen baban gercek değil evlâtlıksin demişti. Ufacık cocuğun haykırışını unutamam üstünden kac sene gecti . Biz bunu çok düşündük eğer olmasa cocuğum kesinlikle bende evlâtlık edinirdim. Ortaokulda ben yetimhaneleri gezer onlarla sohbet etmeye başlamıştım . Bugun zaten hassasim yine aklıma geldi bak okuyunca
2 kere bağlandım. Bundan sonra doguma kadar her hafta bağlancam. Rakam aşağı yukarı 35 tl gibi birşey.
arkadaşlar bebek şekeri,süsleri malzemeleri için bi siteler paylaşmıştınız..birmax dışında olanlar neydi,onları yazabilir misiniz tekrar?
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Sona yaklaştıkça tedirginlik daha da artıyor.Canımı yakması benim de hoşuma gidiyor.Sanırım mazoşist oldum. Canımı yakınca ister istemez "ah" diyorum.Eşim de "Kızım, annenin canını yakma." diyor."Yaksın yaksın." deyince de eşimin ağzı açık kalıyor. Bazen onu doğurmak istemiyorum.Tekmeleri, mıncıklamaları, dalga oluşturması o kadar hoşuma gidiyor ki...Doğurunca sanki onu benden koparacaklarmış, bir daha göremeyecekmişim gibi geliyor :26:
Aminnn amin sen bunu yazmadan ben tesadüfen evlat edinenlerin topiğine girmiştim yarım saattir okuyorum onlar ne cesur ne güzel ne temiz kalpli insanlar... Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin. Burada bazen bize yapılan yorumlardan şikayet ediyoruz ya aslında ne kadar şımarığız az önce şunu okuyunca anladım...
" bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla.. "
kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda
Ben varım cnm, eşim istemiyo ama olmaz öyle diyorum. Günler çok uzun kıyamam ki...)
kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda
Benim eşimde tutacak zaten bende geceleri pek uyku yok hazırlayıp uyandırırım diye düşünüyorum ama enerjimin olduğu pek söylenmez( bakalım artık
Sahurda neler hazırlamayı planlıyorsunuz kızlar?
benim eşim tost istedi bu gece için yanında da domates,salatalık,kahvaltılık.... bi de salatalık susuzluk hissini azaltıyor yatmadan önce mutlaka 2 tane yenmesi gerekiyor
AnLasildi hizmet hastanesi dısında hiçbir yer nst den para almıyor. Sınır oldum bak şimdi :) zaten bir yerde kazıklanmasam hatırım kalır
Sahurda neler hazırlamayı planlıyorsunuz kızlar?
Benden 110 tl muayene 55 tl nts ücreti alıyor malum hastahane sinir tavan yaptı.
Sizden ne kadar muayene ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?