2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hazırlayacağımmm....eşime kıyamam..aç kalmasın...kalkarım zaten öğleye kadar uyuyorumm...en iisi kahwaltılık we yumurta tok tutar...bu arada hepinize hayırlı ramazanlar..mübarek günlere geldi doğumumuzzz

Ne guzel gider gelirim diyomus benimki annemde kalalim der diye korkuyorum oyle boyle kalkip hazirlariz zaten delikiz uykularimiz yok

kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda

Ben zaten çişe kalkmaktan uyumuyorum 3 aydır zaten uykusuzum yani zor olmaz. Zor olan tarafı ne yapıcam ne yedircem olucak. Bugün börek yapıp atıcam dondurucuya ara ara çıkartırım sonra yumurta haşlaması, yağda , tost, kahvaltılık vs o şekilde yaparım. Valla geçen yıl hem çalışıp iftarlık yemek hazırla hem gece sahur iyi atlattım ilk tecrübem olmasına rağmen. Ama şimdilerde durumumuz farklı. Allah yardımcımız olsun :)

Sahur iftar heycanı sardı, ne pişiricem derdi de tabi :) kızlar oruç tutamıycaz ama oruçlu yedircez gene sevap yani üzülmeyelim .) ilk iftarda babişkom ve kardeşim gelcek heycanlıyım. Annem memlekette de Trabzon çay mevsimi malum, bizim de çayımız bol orda:) babamla kardeşim bana kaldı yani.. Bi onlar gelcek bi biz gitcez artık:)

Ben mehtap hnmin yasam hastanesinden hastasi oldugim icin 61 lira muayne nstye henuz baglanmadim ama 55lira cokmus

ben metap hanımın yaşamdan hastası değilim 110 veriyorum daha nst ye bağlanmadım desene onada 55 gidecek yok çok fazlaymış doktorumu seviyorum ama para ona gitmiyorki hastaneye gidiyor bu konuyu düşünmem gerek

herkese merhaba kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir bugün benim evde temizlik vardı kadın geldi sagolsun yaptı işleri geriye bi tek mutfağın rafları ile duvarı kaldı onu da yarım gün gelip bitirecek inşallah. haftaya mazeretli olacakmış o zaman gelir yaparsın dedim anca biraz içime sindi aklım sürekli evde kalıyordu ev temizlenmeden doğurursam diye çok korkuyordum

Ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum, 35 muayne 10 tl nst. Açıkcası çok pahalı sizin hastaneler.

canım benim bende nisaya gidecem munube hanım var sanırım ona devam edebilirim bu hizmet çok hizmet verdi az dinlensin

Bende dusunuyorum ama son anda degistirmek istemiyorum mehtap hanimin bu ara rahatsiLiklari korkutuyor beni amilayat olmus sanirim geenelde rahatsiz oluyor

Yazık insanlar nelerle uğraşıyor bazı ınsanlarda ne kadar densiz olabiliyor ya, yuh yani helalmiymis , o garip yavrular yetimhanelerde ne tür muamelelere maruz kalıyor ona bisey demiyorlar da..ne büyük sevap kimsesiz cocuklara sahip çıkmak ..

Cok şıkmış canım güle güle kullan

Canım cok gecmis olsun , ne desek boş ama güçlü olmaya calis bebegin icin . İnsallah sorun neyse çözülür bi an önce , Allah yardımcın olsun Sabrını arttırsın

Cok güzel olmus odanız canım , güzel günlerde kullanın insallah , sagsalim gelsin ve mutlu huzurlu uyusun minisin odasinda

ramazan_ı şerifimiz mübarek olsun kızlar bu sene oruç tutamasakta inşallah Rabbim seneye nasip eder.mübarek ayda inşallah yavrularımıza kavuşacağız

Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen

Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez mi Rahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.

Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...

Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diye Hadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye

Koşturmaca yani :)))))

Canım benim hastanenin fotoğrafçısı teklif göndermiş. Bir sürü paket var . En büyüğü 700 tl sen 400 tl ye kadar sanırım seçenek var. İlgilenirsen sanada gönderirim maili

Canım çok teşekkür ederim beni düşünmüşsün Eşim arkadaşını ayarladı, o gelecekmiş, çok sağol yine de eksik olma canım teşekkür ederim...

aboooo ne diyosun bende heyacanlandım şimdi ne desem bilemedim nasıl böyle hissettirmeden nişanın geliyor ne güzel aynen bu şekilde hiç hissetmeden pat diye doğuruverirsin inşallah darısıda başımıza inşallah vallahi gelesi varsa tutma gelsin kaç gram oldu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…