- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.161
vala ben o enerjıyı bu haftadan berı göremez oldum kendımde bakalım kzılar olmadı krep mırep tost.menemen..kolay börek fln atlatıcaz artık allah yardımcımız olsun bu arada yemek ısımelrı yazdım k.bakmayın sormus bı arkadaşımız ben anca bunları yapabılırım dıe dusunuom ama cok halsızlesıom 12den sonra bakalım napıcazadamlarada acıyorum yazık yav ,eşimde bna kıyamıo dıo anneme gıdıp gelırım gece 3km yol, dedim yok artık evde bısler yersın bıde kalk gıt gel uyku muyku kalmaz adamda kıyamamda
kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda
Benden 110 tl muayene 55 tl nts ücreti alıyor malum hastahane sinir tavan yaptı.
Sizden ne kadar muayene ücreti
Ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum, 35 muayne 10 tl nst. Açıkcası çok pahalı sizin hastaneler.
Ben mehtap hnmin yasam hastanesinden hastasi oldugim icin 61 lira muayne nstye henuz baglanmadim ama 55lira cokmus
Nisa hastanesine gitmeyi bende cok dusundum ama bir turlu kismet olmadi murvet hanimin methini cok duydum
Ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum, 35 muayne 10 tl nst. Açıkcası çok pahalı sizin hastaneler.
canım benim bende nisaya gidecem munube hanım var sanırım ona devam edebilirim bu hizmet çok hizmet verdi az dinlensin
Aminnn amin sen bunu yazmadan ben tesadüfen evlat edinenlerin topiğine girmiştim yarım saattir okuyorum onlar ne cesur ne güzel ne temiz kalpli insanlar... Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin. Burada bazen bize yapılan yorumlardan şikayet ediyoruz ya aslında ne kadar şımarığız az önce şunu okuyunca anladım...
" bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla.. "
kızlar eklemeyi başardımmı bilmiyorum ama bu benim lohusa geceliğim, yeni geldi, çok beğenerek almıştım.
göğüs altına kadar düğmeli, ve çok rahat, hatta şimdiden giyeye başladım, çünkü eski geceliklerimin hiç biri gelmiyo artık,
bunun dışında bir gecelik bir ince pijama takımı daha aldım. onlarda güzel renkleri beyaz, onlarda göğüs altına kadar düğmeli.
bir arkadaş lohusa geceliği değilde normal gecelik aldığını söylemişti,
lohusa ürünlerinin fiyatı çok şişirilmiş, normal geceliğinde önünde düğmeleri varsa çok güzel bir lohusa geceliği olur bence bi şey farketmez...
Kizlar keyfinizi kaçırmak istemem ama benim biraz canım şıkkın. Cumadan pazara kadar sanıyorum hayatımın en kötü anlarını geçirdim . Kabus gibiydi üste üste geldi hersey. Detayları anlatacak güçte değilim su an. Ama o kadar çok ağladım ki
Anlatamam. Çok kastım kendimi . Sonunda ne mı oldu . Tabi ki hastanelik oldum.
Kızım iyi çok şükür . Ama nst de dogum sancılarım çıktı. Rahimde açıklık yokmuş çok şükür . Yatış vermedi o yüzden serum taktılar. Seramdan sonra sancılarım azaldı. Ha birde tabi yine sistit çıktı. Tekrar antibiyotiğe başladım. Doktor bu enfeksiyon belli ki doguma kadar geçmeyecek.
2 hafta daha bebek beklerse iyi olur dedi doktor. O zaman sorunsuz doğarmış. Su an evdeyim yatıyorum sancılarım oluyor ama enfeksiyondan mı dogum sancısımi bilmiyorum artık . Hersey karıştı. Evde bebeğin hazırlıklarında bitmedi . Öylece dürüyor hersey. Umrumda da değil.
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
günde 2 kere ritmik bi hareket hissediyorum bebişimde nabız gibi sizde de oluyor mu?
Canım benim hastanenin fotoğrafçısı teklif göndermiş. Bir sürü paket var . En büyüğü 700 tl sen 400 tl ye kadar sanırım seçenek var. İlgilenirsen sanada gönderirim maili
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
kedicim hayırlısı buymuş demekki..inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.bişey sorcam nişanının geldiğini anlamadın mı kendin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?