2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

goguslerım yanıyo sankı demınden berı asırı sut gelıyo yaklasık 3 aydır gelıyodu ama bu kadar cok degıldı gogus pedıde kullanılmıyo bu sıcakta gogsume elım degmesın akıyo sıpır sıpır bu normalmı

Devlet hstaneleri is degil..bn bikac y once bi kere muayene oldm inanl
ilir gbi degildi..kapida 3 sa bkledm.ve iceri 5 kisi birden aliyolar..bni ultrason masasina alirken bi kiside cataldaydi her yeri acik..nereye dustum ben diye dusndum.muayeneye erkekleri almiyolrmis kocamn arkadasnn esinin.erken.dogum riski varmis hstaneye yatrdilr 3 sa nst sirasi bklemis riskli bi hamile bu yani...bndr acile gittigmde bnden kan.aldilar nasi bi hemsireye dustum.blmiyrm damarini bicti resmen kolumdan kan fiskiriyo damarnda pek inceymis diyo ki bn hep kan aldiriyrm basina ilk gldi..kolum.aciyo kan otudu diyorm iyi bastrmiyosn diyo bni sucluyo kolum.curudu resmn kan oturdu o gece agrisndan uyuyamdm 15 gun gecmedi bant ypistirip gzdim ...bde saglik sektorumz cok iyimis oyle deniyo ya..

canım biz h.sonu e bebekten 2. biberonu aldık ...artık deneriz inş. gerek kalmaz kızçem memeden bol bol emer ...bunuda cok önerdiler memnun kalmazsak diğerindende alırız napalım

Eki Görüntüle 751591

Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..

cokkkkkkkk güzel olmuşş canım yaaa english homedan aldınız kafesiii ben orda görmüştüm sankiii:44:

Ben sanıyorum ki 7 haftalik iken bir kere gittim devlete bazı testler istemişti doktor , bosa para vermeyelim diye. Esimle girdik randevuluyduk doktorda çok sekerdi . Beşiktaş'ta sait çiftçi var oraya gitmiştik. Gerçi semt nezih bir semt onlami ilgili bilmiyorum ama gayet memnun kalmıştım . Siz öyle diyince sok oldum açıkcası

kızımlaa biz geldikkkk....
minişim cok ii cok sükür 2.670 olmuş
nstde hiç oynamadııı oynatana kadar yemeğim tatlı kalmadıı tık yokkneyse zorlaa kıpraştıı birazz hastane cıkışııı başladıı oynamaya zilli yaa
neyse sancı cıkmadıı cok sükürr herşey yolundaaa...
doğum şeklimizi konuştuk sezeryan istediğimi söledim
10 gün sonraya randevu verdii o zaman tarih belirlicez ...
ama 39. haftada alırız dedii sezeryan istiyosam...
28-29-30temmuz -1 ağustos sanırım bu tarihlerden birini secicezzz ...
10 gün sonra netleşicekkk
bizde durumlar bölee
bende kilo almamışım 500 gr almışım 420 gr bebişim almışşş bende 80 gr

aferiinn hep böyle ben daha sormadan yaz

maşallah size canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına senin de çok az kaldı yaa ekstra heyecanlı günler bizi bekliyorrr

aferiinn hep böyle ben daha sormadan yaz

maşallah size canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına senin de çok az kaldı yaa ekstra heyecanlı günler bizi bekliyorrr

söz dinlerimm benn akıllıı bıdığımm
evet canım bende cok sevindirik oldum herşey yolundaaa gecen gittiğimizde 2 tane kücük sancım cıkmıştııı çünkü ...bu seferr cıkmadı akıllı kızım üzmüyoo annesinii zamanını bekliyooo

Oh oh haberler iyi. Çok sevindim canım. Hep böyle güzel haberler duymak istiyor insan. Benim randevuya da 4 gün kaldı. Bizde durumlar ne acaba :))

Oh oh haberler iyi. Çok sevindim canım. Hep böyle güzel haberler duymak istiyor insan. Benim randevuya da 4 gün kaldı. Bizde durumlar ne acaba :))

evet kuzucum ii haberler duymak cok ii geliyooo insana...
seninde cok az kalmışşşbakalım bakalım idoş napıyooo inş. sende cok güzel şeyler duyup geliceksin canım sonradaa bize söliceksiinn ver coşkuyuuuuuuuuuuu

Hayatimsin çok guzel olmuş :) bir o eksikmis şimdi tam olmuş ilahi sizi karı koca yaratıcı insanlar :) esine de maşallah ama bir ömür boyu ilgisi hic bitmesin insallah hem sana hem masala hem evine :)

saol canım benim aynenn bi o eksikti şimdi tam oldu.. masalımız doğana kadar bulurmu acaba daha eksik diye düşünmüyor değilim duan içinde saol canım aminn inşallahhh cümlemizzzin eşleri hep bizlerle ilgili olsunn..

çok tatlı olmuş canım güzel fikir senın kocanda benımkı gibi ya bir heves bir heves bebeğin pusetini alıp evin içinde dolaşıyo böyle tatlı tatlı canım benım o:)

saol canım sorma valla bi hevesss her sabah işe giderken karnımı öpüyor beni öpüyor evden öyle çıkıyor. Bazen diorum milelt dicek görmemişin bi çocugu olmuş dicekler diyorum gülüşüyoruz :)

Bizimkide geçen pusetini buhar makinası ile temizledi başucuna koydu hala orda duruyor

Duvara yapıştırdıgı sepet düştü bugün yere telefonla söyledim. müşteriden cıktıgı gibi elinde silikon eve geldi ohaa dedim yaaa.. şimdi eve girdi dogru odaya girdi kurumuşmu die sepete bakıyor oyuncaklarını diziyor. destur bismillah :)))

Son düzenleme:
Selam hangi doğum şeklini düşünüyosunuz diye sordum ama ses çıkmadı. Normal doğum yapanlar doğum hikayelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Doğum korkusundan geceleri uyuyamıyorum. Ah birbirimizi cesaretlendirelim malum az kaldı. sezaryen tecrübeleriniz de olur :)

saol canım benim.. evet ordada var bu kafesler ama bunu küçük halamızdan aldı kocammm avizeciden almışş kocamında gözü kaldı oda verdi saolsun :)

Kızlar sormayın başıma ne geldi sabah biber doğradım meğerse acıymış ellerim yandı kızardı şişti ne yaptıysam geçmedi doktora gittim alerjik reaksiyon yapmış biber kremle hap verdi kremi sürünce hafifledi ben de rahatladım biraz uyumuşum şimdi kalktım yine yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…