- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.521
Cnm burda dogum hstanesndede oyle erkekler hep uzak tutuluyo.bz acile gittik bi kere bn kocami bi girerken gordm bde ckarken..ozel hstanenin gozunu seveyim
canım ilkini al mutlaka, natural seri o. en yeni çıkan. aynı anne memesi gibi ve koliğe karşı çok etkili.
http://www................../2013/04/08/anne-adaylarina-tavsiyeler-2-natural-seri/
diğeri de iyidir ama bundan 1 tane olsun mutlaka derim ben.
natural seriden olmayan avent pompaya da uyumlu olabiliyor bildiğim kadarı ile.
Eki Görüntüle 751591
Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
Devlet hstaneleri is degil..bn bikac y once bi kere muayene oldm inanl
ilir gbi degildi..kapida 3 sa bkledm.ve iceri 5 kisi birden aliyolar..bni ultrason masasina alirken bi kiside cataldaydi her yeri acik..nereye dustum ben diye dusndum.muayeneye erkekleri almiyolrmis kocamn arkadasnn esinin.erken.dogum riski varmis hstaneye yatrdilr 3 sa nst sirasi bklemis riskli bi hamile bu yani...bndr acile gittigmde bnden kan.aldilar nasi bi hemsireye dustum.blmiyrm damarini bicti resmen kolumdan kan fiskiriyo damarnda pek inceymis diyo ki bn hep kan aldiriyrm basina ilk gldi..kolum.aciyo kan otudu diyorm iyi bastrmiyosn diyo bni sucluyo kolum.curudu resmn kan oturdu o gece agrisndan uyuyamdm 15 gun gecmedi bant ypistirip gzdim ...bde saglik sektorumz cok iyimis oyle deniyo ya..
kuzum haberler nasıl senin minikindennn?
ay uyumuş kalmışım öylebi de kolumun üstüne yatmışım nasıl ağrıyo şu an offf
kızımlaa biz geldikkkk....
minişim cok ii cok sükür 2.670 olmuş
nstde hiç oynamadııı oynatana kadar yemeğim tatlı kalmadıı tık yokkneyse zorlaa kıpraştıı birazz hastane cıkışııı başladıı oynamaya zilli yaa
neyse sancı cıkmadıı cok sükürr herşey yolundaaa...
doğum şeklimizi konuştuk sezeryan istediğimi söledim
10 gün sonraya randevu verdii o zaman tarih belirlicez ...
ama 39. haftada alırız dedii sezeryan istiyosam...
28-29-30temmuz -1 ağustos sanırım bu tarihlerden birini secicezzz ...
10 gün sonra netleşicekkk
bizde durumlar bölee
bende kilo almamışım 500 gr almışım 420 gr bebişim almışşş bende 80 gr
aferiinn hep böyle ben daha sormadan yaz
maşallah size canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasınasenin de çok az kaldı yaa ekstra heyecanlı günler bizi bekliyorrr
kızımlaa biz geldikkkk....
minişim cok ii cok sükür 2.670 olmuş
nstde hiç oynamadııı oynatana kadar yemeğim tatlı kalmadıı tık yokkneyse zorlaa kıpraştıı birazz hastane cıkışııı başladıı oynamaya zilli yaa
neyse sancı cıkmadıı cok sükürr herşey yolundaaa...
doğum şeklimizi konuştuk sezeryan istediğimi söledim
10 gün sonraya randevu verdii o zaman tarih belirlicez ...
ama 39. haftada alırız dedii sezeryan istiyosam...
28-29-30temmuz -1 ağustos sanırım bu tarihlerden birini secicezzz ...
10 gün sonra netleşicekkk
bizde durumlar bölee
bende kilo almamışım 500 gr almışım 420 gr bebişim almışşş bende 80 gr
Oh oh haberler iyi. Çok sevindim canım. Hep böyle güzel haberler duymak istiyor insan. Benim randevuya da 4 gün kaldı. Bizde durumlar ne acaba :))
Hayatimsin çok guzel olmuş :) bir o eksikmis şimdi tam olmuş ilahi sizi karı koca yaratıcı insanlar :) esine de maşallah ama bir ömür boyu ilgisi hic bitmesin insallah hem sana hem masala hem evine :)
çok tatlı olmuş canım güzel fikir senın kocanda benımkı gibi ya bir heves bir heves bebeğin pusetini alıp evin içinde dolaşıyo böyle tatlı tatlı canım benım o:)
canım biz h.sonu e bebekten 2. biberonu aldık ...artık deneriz inş. gerek kalmaz kızçem memeden bol bol emer ...bunuda cok önerdiler memnun kalmazsak diğerindende alırız napalım
cokkkkkkkk güzel olmuşş canım yaaaenglish homedan aldınız kafesiii ben orda görmüştüm sankiii:44:
saol canım benim.. evet ordada var bu kafesler ama bunu küçük halamızdan aldı kocammm avizeciden almışş kocamında gözü kaldı oda verdi saolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?