2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


ah aha işte doğumdan sonra en sık soru etraftakiler sanki çok düşünüyorlarmış gi,bi ah süütn olsun gelsin.Kızlar merak etmeyiniz ilk günlerde çok az olur damlalar ama bebeğe fazla lazım değil zaten.Bi 3 4 gün geçer asıl sütü gelir ve artar.Sizi bu konuda rahat olun kimseyi takmayınız bebeişleriniz sık sık emziirn sütler bol bol gelecek.
 
haklısın cnm sımdıkı doktor fena degıl ama merak edıyorum ıste kılosunu boyunu gelısımını en son 20 haftalıkken ogrendım
canım sen sormuyormusn sor dr merak ediyorum de.Peki size fotoraf veriyormu orda yazması gerek bizimkide boyu yazmıyor ayrı ayrı ölçüler alınır hesaplıyorlar ama kilosu hep yazıyor.
 

maşalalh kuzuya pek de tontiş.Canım dr sezarayan dediyse onu dinle derim.Dr her zamna bebeğin sağlığını düşünürler boşuna riske girme maden de tüp bebek ve tansyonunla sorun var riske girme.Dr en doğursunu bilmiyor.
 
ben aventin aldım..satın alırken bal rengi olanlarının kaynatmaya ısıya daha dayanıklı olduğu söylediler...bende onlardan aldım...

Bende chicco camı yoktu plastiğini aldım bebedor un camı vardı birde ondan aldım. avent yada dr. browns da alayım diyorum ama plastik oldukları için kararsız kaldım.

canım balsarısı biberon pes'den yapılıyor ve sterilizasyona daha dayanıklı bir malzeme. ama avent'in diğer plastikleri de güvenli.
cam biberon doğal olmakla beraber eksileri de var. içinde gözle görülmeyen çatlak olabiliyor. bir de anne sütündeki yararlı maddeler cama tutunabiliyor. bir de kırılma riski var tabii. bence bebiş büyüyünce daha iyi bir seçim olabilir.

avent'in tüm biberonları iyidir. bana sorarsan yenidoğan için alınacak en iyi biberon avent'in natural serisi. aynı anne memesi gibi ve koliğe karşı çok etkili, yumuşak ve bebişin biberon almama ihtimalini en aza indiriyor.

alırken yenidoğan uçlu olmasına dikkat edin sadece. yani üzerinde 0+ yazmalı ve sadece 1 delik olmalı. 3 haftadan önce de vermemek gerekiyor biberonu aslında, kolaya alışmasın diye. bir şekilde vermek zorunda kalırsan yenidoğan ucu veriyorsun ki, memeden soğumasın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen sormuyormusn sor dr merak ediyorum de.Peki size fotoraf veriyormu orda yazması gerek bizimkide boyu yazmıyor ayrı ayrı ölçüler alınır hesaplıyorlar ama kilosu hep yazıyor.

yok foto vermıyo ıkı aydır sormazmıyım soruyorum napcan kılosunu takılma sen oralara zaten bakmıyo kı sadece suyuna bakıyo nstye baglıyo bebegınn keyfı yerınde dıyo yolluyo son ayım oldugu ıcın korkyrm degstrmeye uc tane degıstrdm zaten smdıye kadar sanırım devlette oldugu ıcın ole ılgılenmıyolarmıs kılosu boyu posu fln bakalım olmadı esımle konusup degıstırıcem gene
 
canım ben de 2 doktordan sonra araştırma hastanesine geldim. baştan beri takip etmedikleri için herhalde önemsemiyorlar diye düşünüyorum ben de. eşim aylardır bebeğimizi görmüyor. araştırma hastanesinde de erkekleri almıyorlar eşimin içi gidiyor ama yapacak bir şey yok. benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış biraz kanım da 10.50 çıktı haftalardır kan ve idrar veriyorum. diğer doktorlar hamileleikte bu kadar olması normal diyorlardı ama burası araştırma hastanesi ya anamı ağlattılar. her hafta ilçeden ile gidiyorum sabah tahlil veriyorum 4ten sonra doktor sonuçlara bakıyor bütün gün bekliyorum. tam bir işkence ama son haftalar olduğu için mecbur katlanıyorum. bu saatten sonra başka hastane de kabul etmez
 
Ah sen ne güzel bir bebeksin.41 kere maşallah rabbim uzun ömürler versin sağlık,sıhat versin.
 

Canım bende aşılama ile hamile kaldım.32 haftalık gebeyim. Dün benimde randevum vardı bebişim 2.307 gr olmuş iri bir bebek dedi. Normal doğumu engellermi diye tedirgin oldum. Doktorum şuan bunu konuşmak için çok erken son 15-20 günde netleşir bu durum bazen bebekler hızlı gelişip sonlara doğru yavaşlayabilir dedi belki bizim bebişlerimizde böyledir. Allah gönlüne göre versin sağlıkla kal.
 

hangi il densın cnm sen ?
 

Araştırma hastanesine erkekleri almiyorlar mı ? Hangi hastane bu kuzum ? Anlamadım genel uygulama mı böyleymis bashekimlik mı istemiyormuş ? Çok şaşırdım açıkcası .
 


Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
 

biz aynıyız sanırım.bende 32+2 yim şuan,33. haftanın içindeyim.tabi ki doktor ne derse o olacak.ama ben sezeryandan korkuyorum normal doğumdan değil.evet zaman göstercek,Allah seninde gönlüne göre versin.
 
Eki Görüntüle 751591

Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..

Hayatimsin çok guzel olmuş :) bir o eksikmis şimdi tam olmuş ilahi sizi karı koca yaratıcı insanlar :) esine de maşallah ama bir ömür boyu ilgisi hic bitmesin insallah hem sana hem masala hem evine :)
 
Çok sıcakk yanıyorum,terliyorum,nefes alamıyorum.Sizi okuyorum ama yazamıyorum. :)))))))))

Allah yardımcımız olsun.Bebişlerimizin erken doğma duumları oluyor sağlıkla gelsinlerde erken gelsinler vallahi 40.-41.haftayı

görürsek yandık ki ne yandık. :))))


Kedicik canım kuzun acele ediyormuş hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inş.
 
Eki Görüntüle 751591

Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..


çok tatlı olmuş canım güzel fikir senın kocanda benımkı gibi ya bir heves bir heves bebeğin pusetini alıp evin içinde dolaşıyo böyle tatlı tatlı canım benım o:)
 

canım bende özelden devlete gitdim yeni başladım devlete sıvısın falan söylüyor nts yapılıyor başka birşey söylemiyorlar bir anormallik olsa söylerler

en son özelde bebeğin kilosunun 2 kğ olduğunu öğrenmiştim bu saatden sonrada çokda önemli değil bence normal beslenmeni yapıyorsan sorun yok yok normal yapacaksan devletde ebeler daha tecrübeliler seninle günümüzde aynı ben ilk doğumumu 40 +3de yaptım yani bize verilen tarihden 2 hafta önce ve 2 hafta sonrada olabilir problem değil


hayırlısı oldsun
 
çanakkale onsekiz mart üni. araştırma hast. eşler giremiyor muayeneye malesef. ama biz de çok hastane ve doktor değiştirdik artık ne olursa olsun buraya devam... çok az kaldı inşallah aslını görürüz en kısa zamanda. havalar çok sıcak inşallah 40 haftayı beklemez diyorum ben de ama Allahın işine karışmak oluyor galiba bu da hakkımızda hayırlısı olsun
 

saol cnm bı aksılık cıkmassa normal olucak ıns
 
Araştırma hastanesine erkekleri almiyorlar mı ? Hangi hastane bu kuzum ? Anlamadım genel uygulama mı böyleymis bashekimlik mı istemiyormuş ? Çok şaşırdım açıkcası .

Cnm burda dogum hstanesndede oyle erkekler hep uzak tutuluyo.bz acile gittik bi kere bn kocami bi girerken gordm bde ckarken..ozel hstanenin gozunu seveyim
 
kızlarrr ilke bebe diye bi site var ordan alışveriş yapan varmı?
hastane çıkışını ordan alıcam da fiyatları nasıl anlayamadım pek
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…