- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.501
ya bunlar nasıl insanlar ben anlamıyorum sütün olması önce senin bünyene sonra allaha kalmış bişey onu önceden kimse bilemezki baskı yapmanın anlamı ne kaldıki ondan çok sen istersin yavrunu anne sütü ile beslemeyi cık cık cık allahım doğumdan sonra bizi neler beklıyor yakv ve anneler of düşündükçe ateş basıyo
canım sen sormuyormusn sor dr merak ediyorum de.Peki size fotoraf veriyormu orda yazması gerek bizimkide boyu yazmıyor ayrı ayrı ölçüler alınır hesaplıyorlar ama kilosu hep yazıyor.haklısın cnm sımdıkı doktor fena degıl ama merak edıyorum ıste kılosunu boyunu gelısımını en son 20 haftalıkken ogrendım
slm arkadaşlar,doktordan geldim az önce.kızım 2.300 gr olmuş.iri bi bebek olacak dedi doktor.2 hafta önden gidiyomuş.39.haftada sezeryanla almayı düşünüyo.ben normal doğum istiyodum ama ya,tüp bebekle hamile kaldım birde bebek iri olunca sezeryan tek yol olacak sanırım,hayırlısı artık.birde tansiyonum biraz yüksek çıktı,tansiyon takibi istedi.2 hafta sonra tekrar görüşücez bakalım.
ben aventin aldım..satın alırken bal rengi olanlarının kaynatmaya ısıya daha dayanıklı olduğu söylediler...bende onlardan aldım...
Bende chicco camı yoktu plastiğini aldım bebedor un camı vardı birde ondan aldım. avent yada dr. browns da alayım diyorum ama plastik oldukları için kararsız kaldım.
canım sen sormuyormusn sor dr merak ediyorum de.Peki size fotoraf veriyormu orda yazması gerek bizimkide boyu yazmıyor ayrı ayrı ölçüler alınır hesaplıyorlar ama kilosu hep yazıyor.
canım ben de 2 doktordan sonra araştırma hastanesine geldim. baştan beri takip etmedikleri için herhalde önemsemiyorlar diye düşünüyorum ben de. eşim aylardır bebeğimizi görmüyor. araştırma hastanesinde de erkekleri almıyorlar eşimin içi gidiyor ama yapacak bir şey yok. benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış biraz kanım da 10.50 çıktı haftalardır kan ve idrar veriyorum. diğer doktorlar hamileleikte bu kadar olması normal diyorlardı ama burası araştırma hastanesi ya anamı ağlattılar. her hafta ilçeden ile gidiyorum sabah tahlil veriyorum 4ten sonra doktor sonuçlara bakıyor bütün gün bekliyorum. tam bir işkence ama son haftalar olduğu için mecbur katlanıyorum. bu saatten sonra başka hastane de kabul etmezslm kızlar bugun bnm doktor kontrlm vardı herseyın normal goukmesıne ragmen ewe cok mutsuz uzgun döndum doktorlardan hastanelerden yana hıc sansım yok.hamılelıgımın basında cok ıyı bı doktorm vardı ozele gidiyordum ama doktorm 20 haftalıkken sehır dısına yerlestı bende hastanemı degıstrdm . bu gıttıgım hastanede arkadasım dogum yaptı dogumuna bnm doktorm gırdı onunda doktoru aynıydı kızı 7 cm catala alıp paramparca ettıler resmen dogumdan sonra tekrar amelıyata alıp dıkıs yaptılar ben bu olaydan sonra korktum devlete dondum sımdı ıyı hos herseyde bu doktor 2 aydır gıdıyrm ne cocugun kılosunu ne boyunu gelısımını hıc bıseyıne bakmıyo suyu ıyı dıyo nstye baglıyo yolluyo smdı gene hersey guzel yapcak bısey yok 2 hafta sonra gel dedı . tekrar doktor degıstırsemmı degıstırmessem bılemıyorum son ayım artık bıktım ya ne yapmalıym sızce ?
Ah sen ne güzel bir bebeksin.41 kere maşallah rabbim uzun ömürler versin sağlık,sıhat versin.merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
slm arkadaşlar,doktordan geldim az önce.kızım 2.300 gr olmuş.iri bi bebek olacak dedi doktor.2 hafta önden gidiyomuş.39.haftada sezeryanla almayı düşünüyo.ben normal doğum istiyodum ama ya,tüp bebekle hamile kaldım birde bebek iri olunca sezeryan tek yol olacak sanırım,hayırlısı artık.birde tansiyonum biraz yüksek çıktı,tansiyon takibi istedi.2 hafta sonra tekrar görüşücez bakalım.
canım ben de 2 doktordan sonra araştırma hastanesine geldim. baştan beri takip etmedikleri için herhalde önemsemiyorlar diye düşünüyorum ben de. eşim aylardır bebeğimizi görmüyor. araştırma hastanesinde de erkekleri almıyorlar eşimin içi gidiyor ama yapacak bir şey yok. benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış biraz kanım da 10.50 çıktı haftalardır kan ve idrar veriyorum. diğer doktorlar hamileleikte bu kadar olması normal diyorlardı ama burası araştırma hastanesi ya anamı ağlattılar. her hafta ilçeden ile gidiyorum sabah tahlil veriyorum 4ten sonra doktor sonuçlara bakıyor bütün gün bekliyorum. tam bir işkence ama son haftalar olduğu için mecbur katlanıyorum. bu saatten sonra başka hastane de kabul etmez
canım ben de 2 doktordan sonra araştırma hastanesine geldim. baştan beri takip etmedikleri için herhalde önemsemiyorlar diye düşünüyorum ben de. eşim aylardır bebeğimizi görmüyor. araştırma hastanesinde de erkekleri almıyorlar eşimin içi gidiyor ama yapacak bir şey yok. benim idrar yollarımda enfeksiyon varmış biraz kanım da 10.50 çıktı haftalardır kan ve idrar veriyorum. diğer doktorlar hamileleikte bu kadar olması normal diyorlardı ama burası araştırma hastanesi ya anamı ağlattılar. her hafta ilçeden ile gidiyorum sabah tahlil veriyorum 4ten sonra doktor sonuçlara bakıyor bütün gün bekliyorum. tam bir işkence ama son haftalar olduğu için mecbur katlanıyorum. bu saatten sonra başka hastane de kabul etmez
Canım bende aşılama ile hamile kaldım.32 haftalık gebeyim. Dün benimde randevum vardı bebişim 2.307 gr olmuş iri bir bebek dedi. Normal doğumu engellermi diye tedirgin oldum. Doktorum şuan bunu konuşmak için çok erken son 15-20 günde netleşir bu durum bazen bebekler hızlı gelişip sonlara doğru yavaşlayabilir dedi belki bizim bebişlerimizde böyledir. Allah gönlüne göre versin sağlıkla kal.
Eki Görüntüle 751591
Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
Eki Görüntüle 751591
Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
işin kotusu devlete gectıkten sonra kılosunu soylemıyolar dıye ozel hastaneye gıdıp baktıyaım bı kılosuna gene devlete dewam ederım dedım gıttım kılosunu 2 kusur ıste temmuz sonu agustos bası dogum olur dedı yolladı benı :):) ben zaten bılıyorum dogum temmz sonu yada agustosun ılk haftası olcak kılosu desen zaten 2 kusur ne yaaa sanırım ben cok sanısızım :)
canım bende özelden devlete gitdim yeni başladım devlete sıvısın falan söylüyor nts yapılıyor başka birşey söylemiyorlar bir anormallik olsa söylerler
en son özelde bebeğin kilosunun 2 kğ olduğunu öğrenmiştim bu saatden sonrada çokda önemli değil bence normal beslenmeni yapıyorsan sorun yok yok normal yapacaksan devletde ebeler daha tecrübeliler seninle günümüzde aynı ben ilk doğumumu 40 +3de yaptım yani bize verilen tarihden 2 hafta önce ve 2 hafta sonrada olabilir problem değil
hayırlısı oldsun
Araştırma hastanesine erkekleri almiyorlar mı ? Hangi hastane bu kuzum ? Anlamadım genel uygulama mı böyleymis bashekimlik mı istemiyormuş ? Çok şaşırdım açıkcası .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?