- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.549
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.981
İste eğlenceli bir soru; Bana doktor , bebeğin yerleşim yeri güzel , yasak gerektirecek bir durumun yok , aile hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. Lakin isteksizlik bendede var, midem bulanıyor zaten. Ama arada bir zorluyorum kendimi( bide böğrüme sesleri çıkarmasam) tek rakibim Recep İvedikBir kaç hafta sonra değişecek ama bu durum biliyorum ben.
bende de oluyo cnm o, bazen hiisedyorum bazen geçio gibi oluo ama normalmiş o.. buarada sen kan sulandırıcı kullanıyormusun?
ben duygu sömürüsü yapıyorum arada tatlım boşamıycaksın beni di mi... abazasın sen iş yerinde falan başka kadınlarla görüşme olur mu falan diye... bakalım umarım işe yarar
ben duygu sömürüsü yapıyorum arada tatlım boşamıycaksın beni di mi... abazasın sen iş yerinde falan başka kadınlarla görüşme olur mu falan diye... bakalım umarım işe yarar
:)))))) valla kızlar zaten afedersiniz hamilelik gaz yapıyor biliyorsunuz böle bide böğürüyoruz kocalarımıza ne demeli ben erkek olsam böyle kadına bakmam ama ne yapsınlar elde bu var:))))))
hormanlar bı garıp canım sımdıı..ne yaptıgını onlar da bılmıyoo..allah sabır verısn bıze.
İse yarar umarım bende deneyim bide burasi antalya ,yoksa iki çocukla dul kalivericem
cocuk ısterken bunları goze alıcaklrdı cnm..baba olmakta kolay dıll boru dıll yanı bu.o kadar katlanıcaklar artık.bıkac ayda dayansınlar cnmm o kadarmı zorda kaldılar yanı:)
masallah masalhhhNe güzel, benimkide fetus oldu teyzesi:) onlar artık 3 cm lik kocaman adam.
Kizlar iliski konusu konusulmys. ilk. hamileligimde doktorum 3 ay iliski yasak. her gebelikte dusuk riski vardir tetiklenebilir demisti. Son uc ayda erken dogum riski yuzunden tehlikeliymis. bizdr 9 ay boyunca kardes kardes takilmistik esimle:)) simdide oyle olacak esim cocuk oluyo kabak bana patlito diyo :))
bir insanın annesi ancak benım annem kadar ilgisiz umursamaz olabılırr..bıktım artık kendi hayatına bakmasından ..benden sonra ıkı kardesım daha var benı ayırıyor onlardan sabah sabah ağlama krızıne gırdım bıktım artık
birde şuan hormonlarımız değişti herşeyi kafaya çok takıyoruz ergenlik psikolojisindeyiz:)
ya bende iice sıyırdım diorum haberleri hiç izleyemiyorum zaten normalde çok duygusalım dizilerde bile ağlıyorum artık yaa allah sonumuzu hayretsin :)
bir insanın annesi ancak benım annem kadar ilgisiz umursamaz olabılırr..bıktım artık kendi hayatına bakmasından ..benden sonra ıkı kardesım daha var benı ayırıyor onlardan sabah sabah ağlama krızıne gırdım bıktım artık
herkese merhaba,
paylaşımlar çok güzel. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben 11+1 günlük hamileyim. ilk bebeğimiz olacak inşallah. dün kontrolümüz vardı.
bebişim uyuyordu malesef. hiç hareket etmedi. doktorum biraz kıpırdatmaya çalıştı, öksürttü filan ama uyanmadı.
bu beni çok korkuttu. ama kalp atışlarını duyduk çok şükür. ense kalınlığı 1.7 çıktı. inşallah güzel bir sonuç alırız.
hareket etmediği için cinsiyetini filan soramadım. doktorum da birşey demedi. bir de sağlık ocağından ocak ayında kan hapına başlanacak demişlerdi. ama doktorum 5. ayda başlayacağız dedi ve multivitamin verdi -elevit. sizler neler kullanıyorsunuz. hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?