2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))) valla kızlar zaten afedersiniz hamilelik gaz yapıyor biliyorsunuz böle bide böğürüyoruz kocalarımıza ne demeli ben erkek olsam böyle kadına bakmam ama ne yapsınlar elde bu var:))))))

bende de oluyo cnm o, bazen hiisedyorum bazen geçio gibi oluo ama normalmiş o.. buarada sen kan sulandırıcı kullanıyormusun?

evt cnm bı dusugum oldugu ıcın doktorum tedbr olarak vrdı.ama lekelenme ypıo bende.o yuzden gun asırı ypıorz artık.esım yapıo ogrendı garıbım gobekten ypıorz ve acayıp yakıo.ve ıgneden cok korkan bı ınsanımm

ben duygu sömürüsü yapıyorum arada tatlım boşamıycaksın beni di mi... abazasın sen iş yerinde falan başka kadınlarla görüşme olur mu falan diye... bakalım umarım işe yarar

evet canım aynı taktik ver duygu sömürüsünü üstüne hormonlarım bozuldu deyip 2 damla gözyaşı merak etme senden güzeli yok dünyada Allah affetsin herşey yuvamız için yoksa kanatlarımız eksik demi kızlar:)))))

:)))))) valla kızlar zaten afedersiniz hamilelik gaz yapıyor biliyorsunuz böle bide böğürüyoruz kocalarımıza ne demeli ben erkek olsam böyle kadına bakmam ama ne yapsınlar elde bu var:))))))

vala olaya onların acısından bakınca durum daha vahım ..gercekten gaz falann fena..bde hamılelıkte kıl tuy olaylarıda artıomus bn ole asırı tuylu bırı dılım ama nası basedıcem bılmıorm..bde ben karnım buyuynce bnı begenmıcenmı falan dıe duygu somurusune bsladımm...ııce duygusallstım dıe kıyamıo kuzumm.. ah kocusumm 2.cıyı yaparken dusunur sanırım bunların ustune

hormanlar bı garıp canım sımdıı..ne yaptıgını onlar da bılmıyoo..allah sabır verısn bıze.

dun bulantı konusunda fecıydım cnm bı tas mıdemdeydı habıre.bugunde agzımda bı garıp tat var ve sankı doymuormm...ııce bı tuhaflastımmm hyrlısı:) bnde gaz azaldı eskısı gbı yok ama sankı karnım cıktı dun esım dıodu bn farketmıorm ama

İse yarar umarım bende deneyim bide burasi antalya ,yoksa iki çocukla dul kalivericem

cocuk ısterken bunları goze alıcaklrdı cnm..baba olmakta kolay dıll boru dıll yanı bu.o kadar katlanıcaklar artık.bıkac ayda dayansınlar cnmm o kadarmı zorda kaldılar yanı:)

cocuk ısterken bunları goze alıcaklrdı cnm..baba olmakta kolay dıll boru dıll yanı bu.o kadar katlanıcaklar artık.bıkac ayda dayansınlar cnmm o kadarmı zorda kaldılar yanı:)

Tabii caniiim , ben isi girgira vuruyorum. Feminist tarafımda vardır benim bunun icin giderse eğer hiç tinmam valla. Evlilik bu hastalıkta saglıkta ,beni bu durumda bırakacak kadar vefasızsa güle güle. Herseyim var kimseye muhtaç diilim çok şükür.

Ne güzel, benimkide fetus oldu teyzesi:) onlar artık 3 cm lik kocaman adam.
masallah masalhhh bır an once buyusunler doguralımda ele avuca gelmıs hallerını resımleyım koyalım ınsallahhh

bir insanın annesi ancak benım annem kadar ilgisiz umursamaz olabılırr.. bıktım artık kendi hayatına bakmasından ..benden sonra ıkı kardesım daha var benı ayırıyor onlardan sabah sabah ağlama krızıne gırdım bıktım artık

canımm konun ozunu bılemeyız ama sende kendı annen bıle olmus olsa saygını sevgını ıhmal etme ama unutma senınde artık bır esın bır bebgın var sende onlara daha fazla mesgul oll sende daha afazla kendını dusun emın ol daha ıyı hıssedersın bak sımdı uzuluyorsun anne bunu bılse umursarmı ama sen ekndınıde bebgınıde uzerek daha cok strese gırıyorsun bazen bazı seylere bosver deyıp gecmeyı bılmek lazımm uzme ıc kendını hersey zamanla rayına oturur ınsanın kendını kardesı baska ama bak bızde burda kardes gıbı olduk dımıı ama

ya bende iice sıyırdım diorum haberleri hiç izleyemiyorum zaten normalde çok duygusalım dizilerde bile ağlıyorum artık yaa allah sonumuzu hayretsin :)

herkese merhaba,
paylaşımlar çok güzel. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
ben 11+1 günlük hamileyim. ilk bebeğimiz olacak inşallah. dün kontrolümüz vardı.
bebişim uyuyordu malesef. hiç hareket etmedi. doktorum biraz kıpırdatmaya çalıştı, öksürttü filan ama uyanmadı.
bu beni çok korkuttu. ama kalp atışlarını duyduk çok şükür. ense kalınlığı 1.7 çıktı. inşallah güzel bir sonuç alırız.
hareket etmediği için cinsiyetini filan soramadım. doktorum da birşey demedi. bir de sağlık ocağından ocak ayında kan hapına başlanacak demişlerdi. ama doktorum 5. ayda başlayacağız dedi ve multivitamin verdi -elevit. sizler neler kullanıyorsunuz. hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Ladycim hiç karşılasamaz olduk , ben giriyorum sen çıkıyorsun yada tam tersi, neyse ben sana iyi pazarlar dileyim bari gerci sen calisansin yarın birde sendrom yasarsin bol bol girersin nete, görüşürüz.

cnm aranızda ne gectı bılemıorm.ama anneler ayrım yapamaz kendı adına dusun sen msela 2 cocugunu bırbırınden ayırabılırmısn...bazen bnde senn gbı dusunurdumm annem ablamı daha cok sevıoo onla daha ılgılı dıe tbı sınırle olan syler bunlar....sınırlrımız cok gevsedı hormanlar bıtırdı bzı...zten once senn kndını dusunmen lazımmm.hem bebıse yazık dılmı aglayınca ne kadr uzmusundr onu...cnku o suanda senn bı parcann sen ne yasarsan o da yasıo sen uzgunsen o da uzgun sen mutluysan o da mutlu cok kucuk olduklarından anlayamıorz ama ablam solrdı ben iş yerınde bı musterıye sınırlenınce canımı acıtana kadr tekmelıyo sakınlarsınce rahatlıo dıe...once onu dusun ve bda sakınn uzulme...bu donemde onlar ıcın bıraz genıs olucaz amannn dıyıp gecmeyı ogenıcezzz optummm

cnm kan hapına ıhtıyac varsa kullandıtıyorlarr sen drunun onerısınde devam et ıstersen benım kan sayımlarım herseyım normal bende suan decavıt ıcıyorum

Su muhallebisi ben sadece folibol kullanıyorum ( hatta bazı günler onu da icemiyorum) vitamin ve kan hapına bulantilarim bittiği zaman basliyacaz. 14.Haftada falan baslarım herhalde kizimdada öyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…