- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.881
çok saol parmeparme. bugün çok darlandım ağladım sızladım o ara buraya yazdım. iyi mi oldu tabi ki hayır. kimseyi germek istemem. bütün gündür benim tansıyonumda yüksek. ilacıma rağmen.
soğuk kanlılıgımı korumam lazım. az kaldı allahın izniyle.....
Kızlar ; hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ?
Balık hapı kullanan var mı ?
Sorularım bundan ibaret :) İftardan sonra görüşmek üzere ; mutfağa yemek hazırlamaya :)
karnım taşş gibi oldu...bide terledim böyle ter döktüm bi an..neyseki geçti...sancımıydıki..ama sancı yoktu sadece karnım taş gibiydi..bide kabızlık başlıo sanırım..bgne kadar olmamıştımm..onunda etkisi olabilir(
cnm sıkııldıdünde böyle ağladm bi posta bgnde ağlayasım war..noluoo bana yaa...eşim çalışıo ondanmıki..
aynı şey 1 hafta 10 gündür falan bende de var karnım taşlaşıyo resmen sebebini bilemiyorum benimde bu duruma canım çok sıkılıyo ct doktora gidince sorucam ve yine bende de 15 gündür kabızlık başladı ilaç kullanıyorum
Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)
Selam kızlar;
Geçenlerde sınıf öğretmeni bir arkadaşımla konuştum. Kişiliğin temellerinin 0-2 yaş arasında oluştuğunu, 0-4 yaş arası ise aile, hayat, gibi konularda beynin kullanılan kısmının %50 si doluyormuş.Onun bana anlattıkları bunlar. Ben zaten hamileliğimin başında almak istediğim kitapların listesini yapmıştım. Dün hemen siparişi verdim. Bebek doğunca okumaya fırsatım olmaz diye. Bol bol okumayı planlıyorum. Okuduklarımın hepsini yapmasam da yaptıklarımız yanımıza kar kalır diye düşünüyorum. Kitap almayı düşünenlere de fikir olsun diye buraya ekliyorum.
Aldığım kitaplar;
1. 0- 1 Yaş Bebek Beslenmesi -Prof.Dr. Hilal MOCAN
2. Bebek Gelişiminde Oynayarak Öğrenme (0- 36 Aylar) Bebek Gelişimini Sağlayıcı Basit Zeka Oyunları-Penny WARNER
3. Çocuğunuzu Büyütürken Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Kıskançlık- Ağlama- Öfke- Beslenme- Davranış- Pınar AKKAŞ
4. Genç Anneye Mektuplar-Dr. Wilhelm Stekel
5. Çocuk Eğitimi El Kitabı- Haluk YAVUZER
6. Özgüvenli Çocuklar Yetiştirmenin 365 Yolu-Sheila Ellison-Barbara Ann Barnet
7. Akıllı Bebekler Akademisi
8. Kendi Başına Düşünen Çocuklar Yetiştirmek
merhaba ben de ağustos annesi olucam inş. ve aranıza yeni katılabildim tanışmayı ve bebeklerimizle alakalı bilgi paylaşmayı çok isterim sevgiler........
çok sağolun kızlar,hepimize maşallahevet nst çıkışında hoplamaya başladı yendiden cadı,zamane veletleri çok fena anacım eşimi ilk kez bugün çok heyecanlı gördüm normalde çok sakin cool bi adamdır ama kendisi de itiraf etti,ilk kez böyle heycanlandım dedi. bi garip haldeyim bugün içimden sürekli ağlamak geliyor,gözyaşım düştü düşecek :44: üzüntülü falan değilim ama garip bi ruh hali.
herkese selamlaaarrayyy kızlar yaaaa benim eller ayaklar bacaklar kısacası her yerim şişti acaip durumda. ellerimi kapatamıyorum acıyo resmen sizde de var mı bu durum? bu şişlikler için ne yapmamız lazım?
bende pzt gidicemm cnm sen dr a sorunca burayada yazz...insan yinede korkuo işte..
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
bende pzt gidicemm cnm sen dr a sorunca burayada yazz...insan yinede korkuo işte..
şimdi geçmişe dalıyorum
sonuçta ilk bebek hiçbişeyden haberim yok ailemde yanım da değil yalnız olunca insan daha bi evhamlanıyo .Bi gidip geliyim doktora yazarım yine normal mi değil mi
ass kalmış cnmm bebişede maşallah doğuma kadar 3,5 olur...hadi hayırlısı :)
şimdi geçmişe dalıyorum
kızlar siz gene geç kasılmaya başladınız ben 22. haftadan beri bu kasılmaları yaşıyorum bunlar yalancı kasılmalarmış son aylarda daha da sıklaşırmış drum bana 10 gün önce artık gün içinde 20-30 kez yaşarsın normal dedi magnezyumu günde 2 kez kullanıyorum kasılmalar için bu kasılmalr düzenli hale gelip 10 ar 5 er dakikaya düştü mü hemen gel dedi drum. siz de yine bir danışın dr larınıza aklınızda soru işareti kalmasın.
ben de benzer şeyleri düşünüyorum doktorumla ilgili...yazmıştım burda da hatta belki okumuşsunuzdur..demir eksikliğim olmadığı halde demiri 3 e çıkarmıştı günde..düşün..mide bulantısı fln yaptı zaten içemedim..hemotolojiye gittim ben de ayrıca ona sormadan..kanım çok düşük diye...orda çıktı demir eksikliğimin olmadığı...hemotolog 3 demire gerek yok normal 1 tane için yeterli dedi..elli kere akdeniz anemiisi taşısyıcısı olduğumu söylediğim halde sallamıyordu nitekim kanımın düşüklüğünün ondan olduğunu söyledi diğer dr ki ben de öyle biliyorum zaten...normalde de düşük olur ama hamilelikte bu daha da düşürür dedi....herşeye normal,normal diyen dr.dan korkarım yani
ben değiştiremedim çünkü başka dr yok bize yakın hastane yok..o hastanede de başka güvenebileceğim biri yoktu ha buna da çok güvenmiyorumve doğum işinden korkuyorum ama çarem yok..Allah'a emanet...senin başka varsa güvenebileceğin değiştir derim...ben değiştirirsem ya daha kötü çıkarsa diye korktum değiştiremedim bir de...
Cnm ben balık hapı kullanıyorum, balığın kendisini yiyemedim hamileliğimde Dr ozaman hapını iç dedi..
Kizlar 11/ 6 tansiyon normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?