2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun ne demek kimseyi germek istemem diye tabiki sıkıntılarımızı paylaşacağız canım yüksek tansiyona limonda iyi geliyor diye biliyorum dengeliyormuş yanlış bi tafsiye vermek istemem ama istersen bi araştırıp kullan bide tansiyon hastası bi yakınım hem limon sıkıp içerdi hemde bol su içerdiki sık idrara çıkıp tansiyonunu düşürmek için alakası varmı dır bilmiyorum ama

karnım taşş gibi oldu...bide terledim böyle ter döktüm bi an..neyseki geçti...sancımıydıki..ama sancı yoktu sadece karnım taş gibiydi..bide kabızlık başlıo sanırım..bgne kadar olmamıştımm..onunda etkisi olabilir (

cnm sıkııldı dünde böyle ağladm bi posta bgnde ağlayasım war..noluoo bana yaa...eşim çalışıo ondanmıki..

Ben de hala yalnızım. İftar sofrası dolu olanlara çok imreniyorum. Ramazan değilmiş gibi. Oruç da tutmuyorum zaten. Senede bir geliyor zaten... o tadı yaşamak isterdim. Saat oniki ye kadar da gelmicek benimki. Hayirlisi bakalım. ..

herkese selamlaaarr ayyy kızlar yaaaa benim eller ayaklar bacaklar kısacası her yerim şişti acaip durumda. ellerimi kapatamıyorum acıyo resmen sizde de var mı bu durum? bu şişlikler için ne yapmamız lazım?

aynı şey 1 hafta 10 gündür falan bende de var karnım taşlaşıyo resmen sebebini bilemiyorum benimde bu duruma canım çok sıkılıyo ct doktora gidince sorucam ve yine bende de 15 gündür kabızlık başladı ilaç kullanıyorum

bende pzt gidicemm cnm sen dr a sorunca burayada yazz...insan yinede korkuo işte..

Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)

görüntü olarak çok aşağıda zaten, etrafımdaki herkes de söylüyor bunu canım. bir de yürürken felan bebek çok aşağılara baskı yapıyor, her hareketinde fırlayıp çıkacak sanıyorum, yürümekte falan zorlanıyorum artık o derece... az daha dayansa...[/QUOTE]

Cok az kalmis kavusmaniza zaten canim :)) saglikla bir nefeste kollarina alirsin yavrunu insallah.

Cok tesekkurler, liste ozenle hazirlanmis belli, mutlaka iclerinden bende sececegim ve okumaya baslayacagim. Bu internetten dolayi kitaplardan koptuk iyice... Temiz kaynaga hasret kaldik.

merhaba ben de ağustos annesi olucam inş. ve aranıza yeni katılabildim tanışmayı ve bebeklerimizle alakalı bilgi paylaşmayı çok isterim sevgiler........

Hos geldin, saglikla yavruna kavusursun insallah :)

Mutluluk sarhoslugu o canim :))) benimde yuzumde bazen nedensiz ama engellenemez bir gulumseme oluyor saatlerce :) Allah hep boyle mutluluklar yasatsin...

herkese selamlaaarr ayyy kızlar yaaaa benim eller ayaklar bacaklar kısacası her yerim şişti acaip durumda. ellerimi kapatamıyorum acıyo resmen sizde de var mı bu durum? bu şişlikler için ne yapmamız lazım?

bol bol su iç en az 3 lt ve bolca terle canım.benim ancak çok su içip terlediğimde ve wc ye sık çıkınca geçiyor şişliklerim.o zaman ellerimin acısı da hafifliyor

Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum

şimdi geçmişe dalıyorum

Hadi hayırlısı canım. Minikin dünyaya gelmek için çalışmalara başlamış bile sağ sağlim doğurup gelirsin insallah. Bende yarın kontrole gidiyorum gün verecek sabırsızlıkla bekliyorum 😄

Cnm cok az kalmiss ayy heyecan yptm vla

bende pzt gidicemm cnm sen dr a sorunca burayada yazz...insan yinede korkuo işte..

kızlar siz gene geç kasılmaya başladınız ben 22. haftadan beri bu kasılmaları yaşıyorum bunlar yalancı kasılmalarmış son aylarda daha da sıklaşırmış drum bana 10 gün önce artık gün içinde 20-30 kez yaşarsın normal dedi magnezyumu günde 2 kez kullanıyorum kasılmalar için bu kasılmalr düzenli hale gelip 10 ar 5 er dakikaya düştü mü hemen gel dedi drum. siz de yine bir danışın dr larınıza aklınızda soru işareti kalmasın.

maşallah canım hadi hayırlısı bakalım son hazırlıklarını da tamamlayıp gün sayacaksın hatta artık saat sayacaksın hayırlı ve kolay bir doğum olur inş canım.

sonuçta ilk bebek hiçbişeyden haberim yok ailemde yanım da değil yalnız olunca insan daha bi evhamlanıyo .Bi gidip geliyim doktora yazarım yine normal mi değil mi

bende öyleym cnm ilk bebek..yalnızımm..Allah yardm etsn bize..

kasılma heralde bende tesadüf magnezyumu içtm biras geçti ...aslında dr banada calsiyum yada magnezyumdan hangisini sewiosan 2 ye çıkar demşti hiç içemedim iki tane..içsem ii olcak demek

Değiştirdim canım bugün yeni doktoramı gittik eşimle. Ana sağlıkta yaptırmış olduğum tahlillere baktı bizi ilgilendiren tahlil değil bunlar ben ellerinin kaşınması için başka tahlil isteyeceğim dedi kan tahlili istedi yaptırdım. karaciğerden korktu eğer karaciğerde sorun olsaydı serum ve ilaç verecekti bunuda istemiyorum dedi. Diğer doktoruma ellerim kaşınıyor bu tahlilleri yaptırdım dediğimde tahlillere bakmayıp ellerimin kaşınması için birşey demedi ve yumurta hergün yediğimi söylediğimde hafta da 2 yumurta yiceksin dedi. bu doktoruma sordum yumurta için hergün yiyebilirsin yumurtadan olmaz kaşıntı dedi. Çok şükür sonuçlarım da birşey çıkmadı hamilelik kaşıntısı olabilir dedi. İlaçlarımı kestik şimdilik haftaya tekrar gideceğim hem nts ye bağlanacağım hemde şikayetlerimi dinleyecek. Eski doktorum coraspirin vermişti bu doktora söylediğimde gerek yok neden vermiş ki dedi.

Herkese merhaba kızlar :)
bebeğim 33+4 günlük 2 hafta önden gidiyormuş hala normal pozisyonda kızım. Kilomuz 2600 olmuş maşallah dedi doktorumuz. Ben şuana kadar 12 kilo almış bulunuyorum :) haftaya çarşamba nts ye başlanacağız bakalım ne çıkacak.
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…