- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.901
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
Hadi hayırlısı canım. Minikin dünyaya gelmek için çalışmalara başlamış bile sağ sağlim doğurup gelirsin insallah. Bende yarın kontrole gidiyorum gün verecek sabırsızlıkla bekliyorum 
Cnm cok az kalmiss ayy heyecan yptm vla
maşallah canım hadi hayırlısı bakalım son hazırlıklarını da tamamlayıp gün sayacaksın hatta artık saat sayacaksın hayırlı ve kolay bir doğum olur inş canım.
3020 gr olmuş miniğim teyzesi ya mm lerle ölçülüyodu haftalar önce sanki nasılda büyüdüler artık gün belli geriye sayıyorum bu son günler güzel geçsin istiyorum inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım kuzularımızıhadi hayırlısı olsun canımm gerçekten çok az kaldııııbebekine de maşallah kuzum ne güzel olmuş kilosu
hadi hayırlısı olsun canımm gerçekten çok az kaldııııbebekine de maşallah kuzum ne güzel olmuş kilosu
Balık hapı hangisini alıyorsun bir de her gün mü alıyorsun ?
Maşallah doğumun iyi geçmiş, eğer dayanılmaz sancı ve dikişlerin olsaydı tekrar normal düşünemezdin. Bende en başından normal diyordum ama bu aylardan normal yapmaya gücüm olmadığını hissediyorum. Doktorum da en başından normal diyordu son ultrasyonda bebek zaten iri bu durumda önermiyorum dedi geri çekildi,yarın gün verecek. Bende isterdim ilk ben göreyim duyayım ama bu olmayacak gibi gözüküyor. Artık doğduktan sonra inşaallah
KIZLAR SİZİ BEBEK HASTANE ÇIKIŞ SETLERİNİ NE MARKASI ALDINIZ BEN ORGANİK OLANLARA BAKIYORUM.çIKMAK İSTEMİYORUM ALIŞVERİŞE GİDESİM YOK MARKALRI hngi martka iyyidir bilsem netten sipariş vermek istiyorum.resimleri varsa yada netten görebilceğim siteler varsa paylaşın lütfen
herkese selamlaaarrayyy kızlar yaaaa benim eller ayaklar bacaklar kısacası her yerim şişti acaip durumda. ellerimi kapatamıyorum acıyo resmen sizde de var mı bu durum? bu şişlikler için ne yapmamız lazım?
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
Ben 65 le basladim. Gecen hafta 90dim. 95 i gorurum. Patlayin rekor bende :-D
Bu doktor beni cildirtiyor. Bu hafta da beklicekmisim. Haftaya carsamba hazirlikli gitmeliymisim doguma alabilirmis. Ama almaya da bilirmis. Ona goreymis. Aslinda bana onbes gunudoldurtturmak istiyormus da ama haftaya doguma gider gibi gitcekmisim. Hatta carsambayi beklemeden de dogurabilirmisim. Ufak bi ihtimalmis bu. Belki sezeryan olurmus. Belki de normal.
Allah allah dedim yaaaa, alaninda mükemmel bi doktormussun. Herseyi ne de guzel acikladin dedim. Bi tane agzina geciriyim mi şimdi senin dedim. Kicimin operator dr u dedim. Bunlari uc yasindaki bebege sor o da soler dedim. Karin gelip evimi temizler mi sen beni dan diye doguma alinca dedim.
Keşke de soyleseymisim... Offf...
Daha sinirliyim ya..
Sogumak icin kalkip sancilara tekmelere aldirmadan deli gibi temizlik yaptim.
Trt muzikte super sarkilar caliolar...
Ben bu doktorun inadina gidip iki takla atip ziplayarak evde dolascam. O ufak ihtimali gozune bi sokayim.
Gece gelip ayaginda sallasin beni. Ninni de isterim. Masaj da yapsin. Uykuya hasret kaldim dort gundur. Bide dalga gecio benle. Sen simdi yeter dogurayim diosundur dio. Yok ya ben memnunum gidip gelip seni gormeye...
Hey Allahiiimmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?