2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kizlar gecmisi oku oku anca bitirdim.
Doktoruna gidip kizanlar olmus...
16gun sonra bebegine kavusacak varmis....
Ne diyeyim Allah ne yazdiysa alnimiza o normal mi sezeryanmi olucak vaktindemi oncemi olucak bilemeyiz.....

Bugun mukabeleye gideyim dedim ayhhhh nasil bi sicak vardi antalyada yandimmmm yandimmmm soguk soguk terler basti gunlerdirde uyuyamiyorum minik sipam sagolsun :) en sonunda vucut iflas...tuzlu bi ayran ictim biraz uyudum 2saat uyuduktan sonra acildi gozlerim...
Allah oruc tutanlara kolaylik versin bu sicaklarda kat kat katlaniyor sevaplari.....

Yarin 10da randevumuz oglusumu ozledim bi gorelim bakalim ne kadar buyumus... dun gece hastane cantamida hazirladim ne zaman olucagi belli olmaz hazir bulunsun.bu ara cok kasilmam oluyo bazebde cok siddetli oluo cok kusa suruyo ve duzensiz yalanciktan sakaciktan dogum sancilarimiz :)))))))

Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

hadi hayırlısı olsun canımm gerçekten çok az kaldıııı bebekine de maşallah kuzum ne güzel olmuş kilosu

Hadi hayırlısı canım. Minikin dünyaya gelmek için çalışmalara başlamış bile sağ sağlim doğurup gelirsin insallah. Bende yarın kontrole gidiyorum gün verecek sabırsızlıkla bekliyorum 

inşallah canım hiç geçmez denen hamilelik geçti gitti sona yaklaştım o kadar tuhafımki anlatamam allah hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin

Cnm cok az kalmiss ayy heyecan yptm vla

Hele ben angy ne heyecan son 15 günüm diyip duruyorum çok şaşkınım

maşallah canım hadi hayırlısı bakalım son hazırlıklarını da tamamlayıp gün sayacaksın hatta artık saat sayacaksın hayırlı ve kolay bir doğum olur inş canım.

amin canım doğum çantam neredeyse hazırdı evin bi kaç işi var onlarda hallolur artık bişekilde

hadi hayırlısı olsun canımm gerçekten çok az kaldıııı bebekine de maşallah kuzum ne güzel olmuş kilosu
3020 gr olmuş miniğim teyzesi ya mm lerle ölçülüyodu haftalar önce sanki nasılda büyüdüler artık gün belli geriye sayıyorum bu son günler güzel geçsin istiyorum inşallah hepimiz sağlıkla doğuralım kuzularımızı

canım ben her zaman diyorum dr ne derse onu yapmak lazım.Bu işi yıllardır yapıyorlar kaç kadın geçmiş onlardan tecrubeleri yuksek.Dr lar aslında normalı tercih eder her zaman.Dr sezaryan diyorsa doğruus bu demek.bennek iri ise doğum daha zor olur ve belkide anne gücü kalmayıp sonuna kadar dayanmaz bu hem anne hem bebek için tehlikeliidr.dr riskleri ölçer ve karar veriyor.doğum sırasında sonrası görmek hiç farketmiyor hisedeceğin duygu aynıdır.Daha önceden hiç hissetmediğin bir duygu hissedeceksin.Belkide o anda ne hissetiğini farkında OLMAAYCAKSIN AMA GÜNLER GEÇTİKÇE anne oLUNCA ANLADIM SÖZLERİNİ SEN DE ASIL ANLMAINI ANLAYACAKSIN.

KIZLAR SİZİ BEBEK HASTANE ÇIKIŞ SETLERİNİ NE MARKASI ALDINIZ BEN ORGANİK OLANLARA BAKIYORUM.çIKMAK İSTEMİYORUM ALIŞVERİŞE GİDESİM YOK MARKALRI hngi martka iyyidir bilsem netten sipariş vermek istiyorum.resimleri varsa yada netten görebilceğim siteler varsa paylaşın lütfen

iyi geceler canım. ben babytof unkini aldım. ablam da minidamla nınkini almış kızıma. minidamlanın ki daha kaliteli ben burda bulamadım. ablam civil den aldı. tavsiye ederim.

kızlar ben zeytınburnundayım istanbul yani burda cok ucuz bewbek mağazaları var. istanbulda olanlar mutlaka uğramalı. şöle söliyim ben oğlana hastane cıkışını 20 liraya almıştım. gecende gezerken dikkatimi cekt 5 6 parçalı 6 tlydi. şaka değil gerçek sölüyorum. ama organik değil tabi.

herkese selamlaaarr ayyy kızlar yaaaa benim eller ayaklar bacaklar kısacası her yerim şişti acaip durumda. ellerimi kapatamıyorum acıyo resmen sizde de var mı bu durum? bu şişlikler için ne yapmamız lazım?

El parmaklarımda uyuşma ve bilekte ağrı bende de aşırı derecede oluyor,b vitamini alıyorum sabah akşam ama bana mısın demedi...netten Karpal tünel sendromuna iyi gelen egzersizler diye arAtırsan belki rahatlatan birkaç hareket bulursun canım

Anaaaaaa,şu dakika itibariyle 15 gün mü kaldı yani doğuma?15 gün sonra hayatın geri dönüşümsüz değişecek yani.Allah sağlık versin ikinize de canım benim yaaaa,kocaman olmuş senin yavrun.sağlıkla gelsin artık meleğin.bu 15 günü birlikte geçiricez,doğumdan çıkmanı bir sürü hamile dualarımızla bekleyeceğiz.az önceki soruyada cevap yazayım,canım ben idil baby'den aldım ama internet sitesi pek başarılı değil.kalitesini tavsiye ederim ama gidip görerek Alman gerekebilir,bu da sana uymaz bu sıcakta.yine de bak,fikir olur

bide çiçek export var orda zaten harika şeyler var bu arada %50 indirimde herşey şuan. ama cok guzel kıyaferlet var bilginiz olsun. internet sitesinde bişe göremedim. ama arada deneyin belki satışta olurlar.

Guzel gercekler bunlar :))) kuzucun insallah hizla buyuyordur...

Pardon olayin oncesi varsa ben kacirdim, doktorunun soylediklerinde bir anormallik gormedim, son haftalarda her an herseye hazirlikli olmaliyiz, her kontrolde buyuk degisiklikler olabilir, bu nedenle zaten her an tetikte bekliyoruz. Bu doktor bu sekilde hakareti hak edecek nasil bir muamele yaptiki size? Merak ettim dogrusu...

hatta kanguruyu bile ya 14 e ya 19 a almıştım öle cicco felan değil ama iş gördü. bugun buyuk kızıma 5 liraya kaprii kot aldım.

ayy nerdesiniz bee baydımmı sizi valla iyi niyetimle söliyim dedim. buraya gelen tam takır tamamlar gider. tühhh sohbetinizi böldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…