- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.921
Değiştirdim canım bugün yeni doktoramı gittik eşimle. Ana sağlıkta yaptırmış olduğum tahlillere baktı bizi ilgilendiren tahlil değil bunlar ben ellerinin kaşınması için başka tahlil isteyeceğim dedi kan tahlili istedi yaptırdım. karaciğerden korktu eğer karaciğerde sorun olsaydı serum ve ilaç verecekti bunuda istemiyorum dedi. Diğer doktoruma ellerim kaşınıyor bu tahlilleri yaptırdım dediğimde tahlillere bakmayıp ellerimin kaşınması için birşey demedi ve yumurta hergün yediğimi söylediğimde hafta da 2 yumurta yiceksin dedi. bu doktoruma sordum yumurta için hergün yiyebilirsin yumurtadan olmaz kaşıntı dedi. Çok şükür sonuçlarım da birşey çıkmadı hamilelik kaşıntısı olabilir dedi. İlaçlarımı kestik şimdilik haftaya tekrar gideceğim hem nts ye bağlanacağım hemde şikayetlerimi dinleyecek. Eski doktorum coraspirin vermişti bu doktora söylediğimde gerek yok neden vermiş ki dedi.
Herkese merhaba kızlar :)
bebeğim 33+4 günlük 2 hafta önden gidiyormuş hala normal pozisyonda kızım. Kilomuz 2600 olmuş maşallah dedi doktorumuz. Ben şuana kadar 12 kilo almış bulunuyorum :) haftaya çarşamba nts ye başlanacağız bakalım ne çıkacak.
Hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Balık hapı hangisini alıyorsun bir de her gün mü alıyorsun ?
Karnım sanki lunapark ve yaramaz oğlum çarpışan araba ve dönme dolaptan inmek bilmiyor maşAllah sübhanAllah :)
Anaaaaaa,şu dakika itibariyle 15 gün mü kaldı yani doğuma?15 gün sonra hayatın geri dönüşümsüz değişecek yani.Allah sağlık versin ikinize de canım benim yaaaa,kocaman olmuş senin yavrun.sağlıkla gelsin artık meleğin.bu 15 günü birlikte geçiricez,doğumdan çıkmanı bir sürü hamile dualarımızla bekleyeceğiz.az önceki soruyada cevap yazayım,canım ben idil baby'den aldım ama internet sitesi pek başarılı değil.kalitesini tavsiye ederim ama gidip görerek Alman gerekebilir,bu da sana uymaz bu sıcakta.yine de bak,fikir olur
Karnım sanki lunapark ve yaramaz oğlum çarpışan araba ve dönme dolaptan inmek bilmiyor maşAllah sübhanAllah :)
Gunaydin kizlarrrr....
Nasyacim inanmiyorum gercektenmi ayhh coj sevindim insallah saglikli sihatli bi sekilde dogar yavrun.dualarimiz seninle...
Bugun oglumu gorucem saatleri sayiyorum :))))
KIZLAR SİZİ BEBEK HASTANE ÇIKIŞ SETLERİNİ NE MARKASI ALDINIZ BEN ORGANİK OLANLARA BAKIYORUM.çIKMAK İSTEMİYORUM ALIŞVERİŞE GİDESİM YOK MARKALRI hngi martka iyyidir bilsem netten sipariş vermek istiyorum.resimleri varsa yada netten görebilceğim siteler varsa paylaşın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?