2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim görümcemde aynı sendeki kaşıntı olayı vardı. Her yeri kabardı yara oldu kaşımaktan en son ilaçları kesti ve kaşıntıdan kurtuldu. İnşallah sende ilaçları bırakınca kurtulursun...Bebeğinede maşallah canım :)

kızlar hepinize selamlar bugun gün boyunca adet sancısı gıbı agrılarım vardı ama süreklı devam eden agrılar degıl yarım saatte bır olan agrılar 4 gundur aynı sorunu yasıyodum dınlenınce gecıyordu bugun bır turlu gecmedı üstüne bırde yoğun mıde bulantısı yasadım doktorumu aradım bekleme gel dedı eşimde işteydi hemen bir basıma gıttım hastaneye yolda eşimi aradım o da hemen geldı korkmus bır vazıyette çatı muaynesi yaptı doktorum sorun yok dedı sonrasında tansıyonuma baktı yukselmiş hemen müşadeye aldılar kan tahlılı ıdrar tahlılı yapıldı serum takıldı 2 saat boyunca gözetimde kaldım nst de sancım cıkmadı idrar yollarımda iltıhap varmıs agrının sebebı bu olabılır dedı ayaklarım sıstı gecelerı uyuyamıyorum artık hayırlısıyla saglıklı bır sekılde doğurmak ıstıyorum cok zorlanıyorum hepınıze hayırlı doğumlr diliyorum

Günaydın herkeseeee geceyi uykusuz geçirdim bebeğim o kadar hareketliydiki maşallah hiiç uyumadım heyecanda var tabi

Yalovaaaa evet an itibarı ile 15 günüm kaldı annelikten önceki son 15
saol canım güzel dileklerin için bende hepinizin doğumlarını dört gözle beklıorum artık

Günaydın koca göbekli canlar.15 güne yavaş yavaş sırayla başlayacak göbüşler inmeye.KUKLA'cım şimdilik doğuran yok galiba,dün geceyi uykusuz geçiren çok olduğu için şimdi uyuyordur kızlar.ondan sesler çok çıkmamış gece.hepiciğinizi çooook öpüyorum,biz kalkıp kızımla süslenip işe gidelim.byeeeeee

Gunaydin kizlarrrr....

Nasyacim inanmiyorum gercektenmi ayhh coj sevindim insallah saglikli sihatli bi sekilde dogar yavrun.dualarimiz seninle...

Bugun oglumu gorucem saatleri sayiyorum :))))

Karnım sanki lunapark ve yaramaz oğlum çarpışan araba ve dönme dolaptan inmek bilmiyor maşAllah sübhanAllah :)

Herkes aynı sanırım uyumak için sarfedilen çabalardan yorgun uyanmak. Ayakların şişinin artık ne yaparsak inmemesi ve bunaltan sıcak. Az evvel 3 dk lığına yağmur yağdı burada ama faydası mı olur zararı mı bakalım görecez.

Boğazım acıyor iki gündür. İnşallah antibiyotik gerektirmez grip tir ilaçsız geçer.

Gunaydin kizlarrrr....

Nasyacim inanmiyorum gercektenmi ayhh coj sevindim insallah saglikli sihatli bi sekilde dogar yavrun.dualarimiz seninle...

Bugun oglumu gorucem saatleri sayiyorum :))))

inşallah canım hepimizin yavrusu sağlıkla doğar sende güzel haberler alırsın bugün detayları beklıyoruz

Herkese günaydın güzel anneler ve minnoşları. umarım hepimiz için ağrısız, sızısız, sıkıntısız, güzel haberlerle dolu bir gün olur

ben e-bebek in internet sitesinden Funnababy marka aldım hastane çıkışını. çok hoşuma gitti gayet kaliteli.organik olması güzel tabi. ama bence yüzde yüz pamuk olması ve iyi bir marka olması da yeterli.

kızlar mide yanmalarınız var mı benim yeni basladı üşüttüm galiba anlamadım bi de afedersiniz ishalim var bikaç gündür rahatsızım oyüzden bu gece mide yanması uyutmadı beni:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…