- 16 Kasım 2011
- 348
- 93
- 118
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.941
Kızlarrr bugün kontrolümüz vardı öğleden sonra sonra kayınvalideme gittim eşimde geldik yemek yed,ik falan neyse gelıyım detaylara
Bebeğim 3020 gr olmuşama başı o kadar aşağıdaki doktor şok oldu çok baskı hissediyo olmalısın dedi evet dedim gerçekten tam kanalda inanılmaz dedi neyse gayet sağlıklı 26 temmuz cuma günü doğuruyorum kızlar allahın izni ile şimdi takvimimi değiştircem son 16 gün kızlar çok tuhaf oldum
şimdi geçmişe dalıyorum
kızlar hepinize selamlar bugun gün boyunca adet sancısı gıbı agrılarım vardı ama süreklı devam eden agrılar degıl yarım saatte bır olan agrılar 4 gundur aynı sorunu yasıyodum dınlenınce gecıyordu bugun bır turlu gecmedı üstüne bırde yoğun mıde bulantısı yasadım doktorumu aradım bekleme gel dedı eşimde işteydi hemen bir basıma gıttım hastaneye yolda eşimi aradım o da hemen geldı korkmus bır vazıyette çatı muaynesi yaptı doktorum sorun yok dedı sonrasında tansıyonuma baktı yukselmiş hemen müşadeye aldılar kan tahlılı ıdrar tahlılı yapıldı serum takıldı 2 saat boyunca gözetimde kaldım nst de sancım cıkmadı idrar yollarımda iltıhap varmıs agrının sebebı bu olabılır dedı ayaklarım sıstı gecelerı uyuyamıyorum artık hayırlısıyla saglıklı bır sekılde doğurmak ıstıyorum cok zorlanıyorum hepınıze hayırlı doğumlr diliyorum
mide yanmasını daha hiç yasamadım canım. benimde ayaklar devamlı şiş. bu arada günaydın herkese
Günaydın annişler ve bebişleri :) Dün gece tam üç saat kesintisiz uyumuşum balkon kapısının yanındaki koltukta. Acayip zindeyim bu yüzden
Canımmm ay nasıl heyecanlanıyorum her doğum tarihi belirlendiğindeKendi doğumum için kim bilir nasıl heyecan yaparım. Hayırlı güzel doğumun olur inşallah canım miniğin kucağında olacak hem de tammm 15 gün sonra :18:
saol Günebakancım ya böyle tarih belirlenince ilk hamile kaldığım zamanları hatırladım çok uzun diyip duruyodum ama o kadar hızlı geçmişki aslında her anın tadını çıkarmak lazım sonsuz gibi gelen hamileliğinde
Günaydın hanımlar;
Ayaklarımın şişliği kantaron yağına rağmen inmedi. bu gece tekrar yağlanıcam:))
Nasya canım çok az kalmış doğumuna. Bebeğinin kilosu maşallah çok iyi... Allahım bize de 3 kiloları göstersin inşallah. Hayırlı doğumlar diliyorum canım. Kendimi düşündüm de bir an. doğuma 15 gün kalsaydı heyecandan ne uyuduğumu bilirdim ne yediğimi...
günaydın kızlar,uyku düzenim alt üst olmuş durumda
Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayinmide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi
Günaydın güzel hamişler ve onların tatlı kuzuları :)
Nasya cım kuzuna kavuşmana az kalmış Allah kurtarsın canım.
Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayinmide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi
aynen geceleri her 2 saatte uyanıyorum adını koyamadığım bi sıkıntı hali ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?