2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişler ve bebişleri :) Dün gece tam üç saat kesintisiz uyumuşum balkon kapısının yanındaki koltukta. Acayip zindeyim bu yüzden

Canımmm ay nasıl heyecanlanıyorum her doğum tarihi belirlendiğinde Kendi doğumum için kim bilir nasıl heyecan yaparım. Hayırlı güzel doğumun olur inşallah canım miniğin kucağında olacak hem de tammm 15 gün sonra :18:

Geçmiş olsun canım bol su içmeyi ihmal etme olur mu?

günaydın güzel annecikler.. yarın kızımla görüş günüm.. onu göreceğim için hem çok mutluyum.. hemde doktor kötü bişi söyleyecek hadi doğuma diyecek diye tedirginim.. bakalım bugün kızım nasılmış

Günaydın hanımlar;
Ayaklarımın şişliği kantaron yağına rağmen inmedi. bu gece tekrar yağlanıcam:))

Nasya canım çok az kalmış doğumuna. Bebeğinin kilosu maşallah çok iyi... Allahım bize de 3 kiloları göstersin inşallah. Hayırlı doğumlar diliyorum canım. Kendimi düşündüm de bir an. doğuma 15 gün kalsaydı heyecandan ne uyuduğumu bilirdim ne yediğimi...

Dünden beri o haldeyim canım zaten yerdemi göktemi belli değilsin gece toplasan 1 saat ancak uyudum bebiştede bir hareket bi ittirme anladı oda heralde çok garip bişey

gunaydınlar..
bir kaç haftalık tatilden sonra pazartesi iş başı yapmak bana hiç yaramadı arkadaşlar. 3 günde gözle görülür bir ödem var,yüzüm, burnum, yanaklarım, ellerim, ayaklarım acayip şişmiş durumda. hareketsiz masa başında durmak çok fena yaptı beni. daha bayrama kadar dişimi sıkmalıyım ama bakalım şimdiden dolmalık biber oldum. iş konusunda beni çok rahatlattılar, evde durmaktansa burda kafa dağıtmayı tercih ederim aslında. fakat bu şişlik hiç iyi gitmiyoooo

Gunaydn kizlar sze hastaneden gunaydn diyorum..dogurmadm korkmayin mide ve karin agrisndan sabahi ettm ve eylul cok hareketlndi rahtszmi oldu anlamadm soguk soguk terle sabahladk..esimi cagrdm hemen gldk hstaneye.doktor korktu sabh sabah gelnce doguruyomusn dedi smdi kolumda serum yatiyorum..ama bu durumdam mutluyum desem kociste yanmda hasret gderiyorz pek romantik oldu hstane odasi

Senin kız annesiyle babasını kavuşturmak için küçük bi oyun yapmış yine Geçmiş olsun canım

Günaydın güzel hamişler ve onların tatlı kuzuları :)

Nasya cım kuzuna kavuşmana az kalmış Allah kurtarsın canım.

az kaldı inşallaj canım aminnnn:)

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…